>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

28 kolejka Primera Division 14.03 - 17.03.2014

Status
Zamknięty.
amunike 592

amunike

Użytkownik
Villarreal - Athletic X2 1.80
bet365
Villarreal - Athletic Bilbao X2 1.80
W lidze hiszpanskiej na gosci stawiac nie warto, ale... za tym typem przemawia setka argumentow. Kurs ustawiony pod lige hiszpanska, jednak tutaj gospodarze z reguly wygrywaja czesciej niz w innych ligach. Przede wszystkim Villarreal jest cieniem zespolu sprzed miesiaca, dwoch i wyraznie gdzies pogubil forme. Co gorsza u siebie ostatnio spisuja sie bardzo slabo i dzisiejszy mecz bedzie dla nich &#39;must to win&#39;. Puchary odjezdzaja, jednak w Villarreal przed sezonem zakladano spokojne utrzymanie. Wyjda ofensywnie, jednak jesli Celta i Betis potrafily wyprowadzac z nimi kontry, jakby graly z Chojniczanka, no to szybcy skrzydlowi Bilbao moga robic tam niezly mlyn i widzac indolencje gospodarzy w ostatnim czasie w obronie, to jestem spokojny o typ. Villarreal gra nierowno. Potrafia grac konsekwentnie w obronie, a pozniej ostatnie 15 minut graja na poziomie Racingu Ferrol. Celta i Betis to mogly tak podziurawic siatke na El Madrigal, ze hoho. Bilbao to mimo wszystko powazniejsza firma. Villarreal w meczu wygranym na El Prat stworzyli sobie moze 2-3 sytuacje, ale zadecydowal geniusz Nahuela Leivy, ktory zrobil wtedy na mnie spore wrazenie (debiut w La Liga). Ostatnio jednak wyladowal w rezerwie (dziwne) - WTF?; serio widac w nim talent.
Villarreal jest rozbity (ostatnio 1-1-3). Porazka w Granadzie, porazka u siebie z Celta, remis z niezlym (ale ciagle ostatnim!) Betisem 1-1 i dosc przypadkowy W na Espanyolu. Nie wystawia to dobrego swiadectwa Zoltej Lodzi Podwodnej.
Ike Uche - najgrozniejszy wg mnie grac Villarreal tez jakos ostatnio przygasl. Jednak na niego trzeba zawsze uwazac.
Co mozna powiedziec o Bilbao? W tym sezonie sa bardzo grozni i prezentuja sie niesamowicie. 4 sila ligi, niesamowicie mocna pomoc, grozne kontraataki, waleczni, dobre stale fragmenty gry, atmosfera w druzynie na plus, forma jeszcze lepsza. Moze ciut za duzo tych remisow, ale Bilbao PRAKTYCZNIE NIE PRZEGRYWA SPOTKAN.
W 15 ostatnich meczach przegrali 2 RAZY.
W 20 - 3 razy. Staty, to staty, jednak Bilbao gra zabojcza kontre i chlopaki graja na sporej dozie fantazji. Aduriz, Susaeta, Muniain, Herrera, do tego Kike Sola z lawki, to wszystko topowi gracze La Liga. Ciezko znalezc slabe punkty w grze Athleticu, a ten sezon jest najlepszym od 1997/1998, gdy to Bilbao zakwalifikowalo sie po dwumeczu z Dinamo Tbilisi do Champions League.
Juz teraz glosno sie mowi o powrocie Baskow do elitarnych rozgrywek. Villarreal troche jak wspomnialem ostatnio oslabl, ale nic dziwnego - to jest beniaminek. Athletic jest na fali wznoszacej i doprawdy nie wyobrazam sobie, zeby ekipa Ernesto Valverde zlekewazyla jeden z najwazniejszych meczow sezonu. Bilbao jesli odbierze punkty Villarrealowi, Realowi Sociedad, to kwalifikacje LM raczej na pewno stana sie faktem.
Jako ciekawostka - 3 ostatnie mecze miedzy tymi zespolami to remisy. Jednak z tak mocnym Athletikiem jak obecnie Villarreal nie gral. Wiele wskazuje na punkty dla Baskow i ja zamierzam zamienic je w hajs.
Polecam szczerze.

Otrzymane punkty reputacji: +2
madritismo 12

madritismo

Użytkownik
La liga oferuje dziś chyba najciekawszy mecz dzisiejszego dnia, czyli spotkanie pomiędzy Villareal a Athleticiem Bilbao.
Gospodarze zaliczają bardzo udany sezon jak na beniaminka, chociaż w ostatnim czasie złapał ich lekki kryzys. Jednak do składu wraca kilku ważnych graczy (o czym wspomniał kolega wyżej) i myślę, że dziś przynajmniej spróbują zagrać o pełną pulę.
Jeśli chodzi o gości to już poprzednicy napisali chyba wszystko co było można napisać.
Generalnie uważam, że to mecz dwóch naprawdę solidnych drużyn. Obie ekipy mają o co walczyć, posiadają kilka indywidualności, więc zakładam, że spotkanie będzie otwarte a co za tym idzie obfitowało przynajmniej w okazje strzeleckie nie mówiąc już o bramkach.
dlatego pograłem:
over 2.5 @1,95 Bet365 ⛔
BTS @1,72 Bet365
✅

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom