>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

28 kolejka Premier League [03.03-04.03.2015]

Status
Zamknięty.
O 33

obserwator1985

Użytkownik
Z tego co sprawdzałem to po 5 kartkach nie ma zawieszeń, za to po 10 kartkach są dwa mecze zawieszenia, przykładem jest Colback z Newcastle, nie grał w poprzedniej kolejce z Aston Villa i dziś również nie zagra przeciwko MU. Cattermole dostając wczoraj 10 kartkę(co bardzo mnie cieszy bo stawiałem na to) też załatwił sobie przerwę. Gdybyś miał jakieś typy na dziś z Premier League na żółtka to podaj tu swoje propozycje ???? Pozdrawiam

mlodywilc 569

mlodywilc

Użytkownik
bo86bo - za 5 kartek pauzuje sie do konca grudnia i wtedy zawieszenie trwa 1 mecz. Po 1 stycznia przechodzi sie tak jak napisal koleg wyzej na 2 mecze zawieszenia za 10 kartek. Ciekawa sytuacja jest w kwietniu, poniewaz od pierwszego lub drugiego weekendu tego miesiaca pauzuje sie az 3 mecze, ale dopiero przy 15 kartkach. Ta ostatnia opcja ma miejsce baaardzo rzadako jak latwo sie domyslic, ale jest takie prawdopodobienstwo ;)

valverde 9,9K

valverde

Użytkownik
Manchester City - Leicester over 3.5 gola @ 2.32 Marathonbet
Arsenal -1.5 AH @ 2.45 Marathonbet
Manchester United -0.5 AH @ 2.02 Marathonbet

Citizens po dzisiejszym starciu mają prawie 10 dni wolnego także nie muszą się oszczędzać. Spodziewam się więc, że zechcą powetować sobie ostatnie niepowodzenia i wysoko rozgromią Lisy. Obrona gości na pewno nie jest z betonu, dlatego też okazji strzeleckich miejscowym nie powinno brakować. Inna sprawa, że Leicester też powinno coś ukłuć, gdyż Manchester w ostatnich starciach nawet wysoko wygrywając zwykle pozwalał rywalom strzelić minimum jedną bramkę. Mój typ: 4-1
Kolejny typ bardzie przeciwko QPR, które jest ostatnio w słabszej formie. Arsenal mimo porażki z Monaco gra ostatnio naprawdę nieźle i z rywalem w tak słabej formie powinien sobie poradzić. Mój typ: 0-2
Ostatnie spotkanie to wizyta Czerownych Diabłów na północy Anglii. W przeszłości wizyty na St. James Park należały do bardzo wymagających, ale obecnemu Newcastle daleko do tamtej drużyny. Ekipa gospodarzy jest w ewidentnej przebudowie, podobnie zresztą jak United. Sęk w tym, że przyjezdni mają w swojej kadrze więcej indywidualności, które powinny przesądzić o wyniku starcia. Mój typ: 1-2

Otrzymane punkty reputacji: +9
fryzj3r 219

fryzj3r

Użytkownik
Dzisiaj uderzam głównie w kartki. Zapowiada się kilka ciekawych meczów, które mogą troszkę namieszać w tabeli.
Newcastle vs Manchester United​

Tutaj analiza jest prosta i szybka. Zapowiada się trudny mecz dla Newcastle, mimo że United to zwykłe kasztany, które grają taką padakę, że trudno się to ogląda. Newcastle ma bardzo bezpieczną sytuację w tabeli, ale przed własną publicznością nie mogą oddać tego meczu bez walki. United muszą ten mecz wygrać żeby utrzymać się w top4 a ich gra na wyjeździe nie powala, zwykłe średniaki. Także powinny być męczarnie i dużo kopania. Sędziuje Anthony Taylor czyli 85żk w 20 spotkaniach.
Newcastle powyżej 1.5żk @1.57 ⛔

West Ham vs Chelsea​

West Ham ostatnio gra naprawdę słabo, 6 meczów bez zwycięstwa. Chelsea przyjeżdża bez Matica, a bez niego już nie jest tak kolorowo. Sędziuje Andre Marriner czyli 44żk w 12 spotkaniach. Biorąc pod uwagę, że Chelsea ma skrzydłowych bazujących na dryblingu to kartki mogą się posypać. Do tego jest Costa, który pewnie pare razy się z kimś poawanturuje. 2 kartki powinny być formalnością. Jeśli gdzieś znajdziecie to można spróbować też kartkę Jenkinsona, bo wątpie żeby ogarnął Edena.
West Ham powyzej 1.5 kartki @1.53 ✅

Otrzymane punkty reputacji: +1
pyrus122 1,8K

pyrus122

Użytkownik
Tottenham - Swansea
Tottenham @ 1.70

✅
Tottenham odpadł ostatnio z Ligi Europejskiej, przegrał finał Capital One Cup z Chelsea, tak więc pozostaje im się skupić tylko na lidze,łapać punkty i mierzyć w pierwszą 4-rkę.
Koguty nie wygrały od 2-óch spotkań w PL, przeciwnik dobry na przełamanie bo drużyna Swansea.
Ostatnie 6 spotkań pomiędzy tymi drużynami to 6 zwycięstw Kogutów, tak więc widać że Swansea zdecydowanie im leży, i dzisiaj powinni się przełamać i zbliżyć się do Liverpoolu.
&quot;Oczekiwania były wielkie, ale teraz musimy o nich zapomnieć i skoncentrować się na rozgrywkach ligowych. Potrzebujemy jutro zwycięstwa&quot; - mówił na przedmeczowej konferencji Mauricio Pochettino.

Otrzymane punkty reputacji: +13
sportingbet_pl 216

sportingbet_pl

Użytkownik
Newcastle - Manchester United
- Ciekawy mecz na terenie Srok. Newcastle gra co najwyżej przeciętnie w ostatnim czasie i plasuje się na 11. miejscu. Czerwone Diabły grają w kratkę, ale na murawie mimo wyników nie zachwycają. Ostatnio pokonali Sunderland 2:0.
- Kadrowo to gospodarze są mocno osłabieni. Wciąż brakuje takich postaci jak Tiote czy de Jong. W szeregach gości nie zobaczymy Van Persiego. Ponadto kadra dość mocna. Jednak wielu zawodników nadal zawodzi: Di Maria, Falcao.
- Manchester United czeka bardzo trudny okres. Mecze z najlepszymi ekipami w lidze tuż, tuż. Zatem taki pojedynek jak dzisiaj muszą wygrać.
- Mecze pomiędzy tymi zespołami są zdecydowanie na korzyść podopiecznych Louisa Van Gaala. Ostatnio na St. James Park Diabły rozbiły Sroki aż 4:0.
Przy takiej sytuacji wiele wskazuje na zespół przyjezdny. Manchester ma ogromne problemy w konstruowaniu akcji, ale mimo to wygrywają w większości wypadków. Newcastle jest nieco rozbite, a i kilkanaście dni temu zostali zdemolowani przez inny zespół z Manchesteru aż 0:5. Stąd nasze sugestie na ten pojedynek:
Manchester United wygra, 1.833 Sportingbet ✅ 0:1
Powyżej 0.5 gola do przerwy, 1.40 Sportingbet ⛔ 0:0 HT

Promocja w Sportingbet: Darmowy Zakład do 400PLN

dejwid87 72

dejwid87

Użytkownik
Newcastle United - Manchester United
Liczba goli strzelonych przez gospodarzy - 0,5 / @2,45 / Unibet ✅
Liczba goli strzelonych przez gosci + 1,5 / @ 1,98 / Unibet
⛔
Newcastle gra co najwyzej przecietnie?! Graja taka kupe ze az oczy bola! Tragedia jednym slowem.W tym klubie od dluzszego czasu liczy sie na tymczasowe przeblyski danych pilkarzy.Niestety z tyg na tydzien lista kontuzjowanych pilkarzy powieksza sie niczym nasza dziura budzetowa.Zastanawia mnie jak pan &quot;trener glowny&quot; pouklada formacje obronna na ten mecz.Z skladu w meczu z Villa wypadl Haidara.Jego miesce moze zajac &quot;szklany&quot; Rayan Taylor ktory w ciagu ostatnich dwoch sezonow zagral na boiskach PL z 100 minut?Co prawda tymczasowe przeblyski formy ma Papiss Cisse ale on potrzebuje z 15 sytuacji zeby strzelic bramke.W sumie Newcastle ma szanse na bezbramkowy remis gdyz ich przeciwnikiem bedzie Manchester United.Nazwa moze robi wrazenie ale styl gry juz nie.Zmiana trenera niewiele dala MU.Moze druzyna gra odrobine lepiej nizeli w poprzednim sezonie ale dalej niemilosiernie sie mecza.LVG powoli zaczal myslec i czesciej pod nieobecnosc Van Persiego ustawia Roo w ataku gdzie moze wykorzystac pelnie swoich mozliwosci.Na podstawie ostatnich gier zapowiada sie nudne i brzydkie spotkanie.Mimo to jestem przekonany ze MU jest w stanie strzelic dwie bramki tragicznej druzynie srok nie tracac przy tym zadnej.

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Liverpool vs Burnley / Burnley wiecej kornerow @ 7,5 unibet ⛔ badz Burnley+ 3,5 kornera @ 1,85 ✅

Dzisiaj krotko, Burnley ostatnio pokazuje, ze ma jaja. W ostatnich dwoch miesiacach Burnley mialo ciezkie wyjazdy na Man U, Chelsea, Tottenham badz walczaca o utrzymanie Sunderland czy Newcastle i pomimo zaledwie 2 pkt wywiezionych z tych spotkan to druzyna Dycha pokazala sporo klasy. W tych 5 spotkaniach mieli odpowiednio 7 kornerow z Chelsea, 8 z Man U, 3 z Sunderlandem, 5 z Newcastle. Dzisiaj zagraja z Liverpoolem na wyjezdzie i mysle, ze Burnley uzbieraja wiecej kornerow niz gospodarze tego meczu. Liverpool nie jest zespolem ktory zbiera wiele kornerow. Ostatnie 5 spotkan domowych wygladalo to tak: z Man City 3 kornery, z Tottenhamem 5 kornerow, z West Hamem 5 kornerow, z Leicester 4 kornery i w LE z Besiktasem 7 kornerow. Ogolnie to statystyki obu zespolow w kornerach sa zblizone co jest pierwszym argumentem dla ktorego kurs na wiecej kornerow Burnley wydaje mi sie value. Kolejna sprawa, to fakt, ze Liverpool mial ostatnio dosyc napiety terminarz, dwumecz z Besiktasem w tym wyjazd do Turcji, ciezki mecz z Man City w weekend na ktory gospodarze rzucili wszystkie sily, wczesniej wyjazd do Southampton...a teraz mecz z wydawaloby sie dosyc prostym przeciwnikiem z dolu tabeli i kto wie, moze wkradnie sie male rozliznienie w szeregi the Reds. Burnley tez ostatnio ciezko pracowalo bo musieli grac na wyjezdzie z Chelsea a potem arcy wazny mecz ze Swansea u siebie ktory przegrali, ale mysle, ze goscie z Burnley beda dzisiaj w lepszej formie fizycznej niz gospodarze tego meczu oraz beda bardziej zmotywowani bo punkty sa im potrzebne jak woda rybie. Nie zmienia to faktu, ze Liverpool jest zdecydowanym faworytem tego meczu i ich porazka badz remis bedzie sporym zaskoczeniem. Licze tez na to, ze Liverpool cos strzeli w tym meczu (ostatnio maja farta do wczesnych goli) i Burnley bedzie musialo ciezki pracowac w ataku by ugrac przynajmniej 1 punkt a co za tym idzie beda stwarzac sobie sytuacje ktore moga przeistoczyc sie w kornery. W Burnley nie ma raczej rewelacji w srodku pola, ale na skrzydlach znajduja sie zawodnicy ktorzy potrafia pociagnac gre do przodu, chociazby Boyd, ktory o ile zagra wart jest postawienia kilku groszy na jego bramke. Licze na ambicje gosci ktorzy jak na moje oko pokazali, ze pomimo mniejszych umiejetnosci technicznych sa bardzo dobrze motywowani przez swojego managera i potrafia zagrac z lepszymi od siebie zespolami jak rowny z rownym. Wynik kornerow bedzie dzisiaj na styku, i przy odrobinie szczescie Burnley zdobedzie ich wiecej. Powodzenia
Tottenham vs Swansea
Do tego mysle, ze dzisiaj bedzie swietny dzien dla Tottenhamu, ktorzy pokonaja Swansea ktora ostatnio troche sie slizga ze zwyciestwami. Tottenham prezentuje sie bardzo dobrze i pomimo przegranej z Chelsea w finale CO i z pewnoscia duzego zmeczenia powinni sobie poradzic dzisiaj na wlasnym terenie ze Swansea. Ja ide w gole gospodarzy a jesli bedzie ich sporo to na mysl przychodzi tylko jeden strzelec H. Kane over 1,5 gola @ 6,5 ⛔ badz po prostu Kane strzeli w meczu @ 2,00 ⛔

nikefootball 779

nikefootball

Użytkownik
Manchester City - Leicester
typ: over 2.5 + bts @ 2.25 Bet365 ⛔ lub City over 2.5 @ 1.90 Bet365 ⛔

Nie wiem w którym kierunku mam pójść w tym meczu bo oba wydają mi się bardzo prawdopodobne.
Leicester niestety okupuje ostatnie miejsce w tabeli i można spodziewać się ich spadku o klasę niżej. Wydawałoby się że w związku z tym można odłożyć broń na bok i zaprzestać walki. Jednak w ich wypadku nie ma to miejsca. Walczą, lecz mimo to często schodzą z murawy z zerowym dorobkiem punktowym, ale nie bramkowym. Jeśli już przegrywają to nieznacznie. Mało było w ostatnim czasie spotkań w których przegrali więcej niż jedną bramką, a nawet potrafią walczyć z potencjalnymi drużynami walczącymi o najwyższe cele tj. Tottenham (H 1:2), Liverpool (A: 2:2), United (A: 3:1), Arsenal (A: 2:1). Jak widać, mimo gry na wyjazdach, bramki padają z obu stron a zasady typu podanego jako pierwszy zawsze zostawały zachowane.
O sile ataku City nie trzeba pisać. U siebie są piekielnie mocni czego dowodem może być zwycięstwo 5:0 ze Srokami. Ostatnia porażka z Liverpoolem pewnie jeszcze podsyciła chęć rehabilitacji, która mogła już wzrosnąć po porażce z Barcą. Manchester nie jest twierdzą nie do zdobycia. Na Etihad bramki zdobywało w ostatnim czasie wiele zespołów: Hull x1, Arsenal x2, Sunderland x2, Burnley x2, a nawet przedstawiciele Championship - Middlesbrough oraz Sheffield Wed.
W związku z tym przewiduję wynik 3:1, 3:2, lecz nie wykluczam walki gości do samego końca i wyniku 2:2 co byłoby dużą niespodzianką.

Stoke - Everton
typ: BTS @ 1.83 Bet365 ⛔

Oglądałem drugą połowę meczu Arsenalu z Evertonem. Ekipa Martineza zasługiwała na co najmniej jedną bramkę. Lukaku nie potrafił jednak pokonać bardzo dobrze dysponowanego w ostatnim czasie Ospiny. Dochodzi do sytuacji, dostaje te piłki, ale nie potrafi wykorzystać tego co ma. Everton w tym meczu miał jeszcze kilka dobrych okazji do strzelenia bramki, ale tak jak już wspominałem - Wojtek jeszcze długo posiedzi na ławce. Dziś o trafienie powinno być łatwiej. Stoke nie grzeszy szczelną obroną. Bramki na ich terenie nie strzeliły tylko trzy zespoły - Newcastle, West Brom oraz Hull. Reszta ekip potrafiła znaleźć drogę do bramki gospodarzy. Brakuje Bojana ale reszta ofensywnych graczy daje radę i strzela bramki. Walters, Moses, Crouch, Diouf - myślę że można na nich liczyć dzisiejszej nocy. Po drugiej stronie oprócz Lukaku jest przecież jeszcze Naismith, Mirallas, Lennon który dał dobrą zmianę w ostatnim meczu. Tym samym liczę na przełamanie Lukaku który w LE udowodnił że nie zapomniał jak się strzela oraz na trafienie gospodarzy którzy oprócz porażki z City prezentują stabilną formę w ostatnim czasie.
Poszedłbym w tym meczu również w stronę over 2.5 + bts po ostatnim dobrym występie Evertonu, ale nie jestem do końca przekonany czy ktokolwiek przechyli szalę na własną stronę.

Tottenham - Swansea

typ: over 2.5 + bts @ 2.20 Bet365 ✅

Szykuje się fajne widowisko na White Hart Lane. Tottenham spuścił ostatnio z tonu. Porażka z Liverpoolem, uratowany remis z West Hamem, porażka w finale Capital One Cup z Chelsea a w między czasie odpadnięcie z rozgrywek LE z Fiorentiną - to ostatnie wyniki drużyny Pochettino. Nie jest kolorowo, ale dziś wydaje się odpowiedni moment, aby rozpocząć walkę na ostatniej prostej na tym jedynym już froncie ligowym.
Swensea jednak nie przyjeżdża statystować i o swoje też powalczy. Drużyny dzielą zaledwie 4 punkty. Jest to istotny mecz w walce o europejskie puchary.
Łabędzie po wygranej u siebie z Manchesterem United, zdobyli w ostatniej kolejce kolejne cenne 3 punkty z Burnley. Dzięki temu zbliżyli się do dzisiejszych rywali co daje nadzieje na walkę o wspomniane puchary.
Liczę tym samym na wesoły mecz z bramkami po obu stronach, a że kompletnie nie widzę w tym meczu remisu 1:1 typuję że ktoś jest w stanie strzelić więcej niż jedną bramkę i pokryć mój typ. Obie drużyny mają ku temu argumenty w postaci ofensywnie usposobionych zawodników.

West Ham - Chelsea
typ: over 2.5 + bts @ 2.30 Bet365 ⛔

Derby Londynu w których nikt nie będzie odstawiał nogi. Już w meczu West Hamu z Tottenhamem mogliśmy zaobserwować jak w mecze tego typu zaangażowani są podopieczni Sama Allardyce&#39;a. Walka do samego końca i dziś powinna uświęcać temu spotkaniu.
West Ham u siebie kręci lepsze wyniki niż w delegacjach. Wygrywali już w tym sezonie z Liverpoolem 3:1, z City 2:1, zremisowali z United 1:1. Przygrywali też z Tottenhamem 0:1, Southamptonem 1:3 czy z Arsenalem 1:2 ale jak widać, tylko raz z drużynami z czołówki typ mój nie został pokryty. Osoba Carrolla przydałaby się w tym meczu, ale drużyna pokazuję że nawet bez niego potrafią te bramki strzelać. Duet Sakho - Valencia pomału się zazębia i liczę że i dziś dadzą o sobie znać.
Chelsea bez Matica po wygranej w COC przyjadą po kolejne ważne punkty. O ich aspektach ofensywnych nie trzeba nikogo uprzedzać. Costa, Hazard, Fabregas, Oscar cały czas gnębią defensywy przeciwników. Tym samym liczę na otwarty, pełen walki mecz i walkę jak i o przełamanie West Hamu tak i o kolejne ważne punkty w aspekcie walki o mistrzostwo Chelsea.

buleczka 4,2K

buleczka

Forum VIP
West Ham - Chelsea

Mecz West Hamu z Crystal Palace był dziwny. Młoty biegały po boisku tak jakby im się nie chciało. Interesujące były wzrosty kursów. Już kursy początkowe były sporo zawyżone. Dodatkowo po podaniu składów kursy na wygraną WHU jeszcze bardziej rosły zamiast spadać. Młoty wychodziły w najmocniejszym składzie, a Crystal Palace bez nominalnego napastnika. Nie chcę wysnuwać jakichś teorii spiskowych, ale ten mecz był dla mnie co najmniej dziwny. West Ham na pewno zagra inaczej z Chelsea i jestem o tym przekonany. Podobna sytuacja była kilka tygodni temu. West Ham dostał łomot od WBA 0:4, a w kolejnym meczu z Tottenhamem przeważał i pechowo i niesprawiedliwie, patrząc na przebieg meczu, tylko zremisował. Młoty świetnie radzą sobie z czołowymi drużynami. U siebie wygrane z Man City i Liverpoolem, remis z Man United (kolejny pechowy, każdy pamięta jak prezentował się West Ham), minimalne porażki z Tottenhamem i Arsenalem (w obu meczach Młoty walczyły i zasługiwały na co najmniej remis) oraz wyraźna porażka z Southampton 1:3. Chelsea wiadomo, że jest drużyną personalnie lepszą, ale gospodarze już udowodnili, że z takimi drużynami potrafią grać. W tym sezonie żadna drużyna nie zdobyła jeszcze kompletu punktów w meczach z West Hamem, co dobrze wróży na dzisiejsze spotkanie, bo pierwsze spotkanie Chelsea wygrała.

W tym spotkaniu widzę także BTS. Chelsea zachowuje mało czystych kont na wyjazdach, a West Ham strzelał w każdym meczu u siebie z czołową dziesiątką ligi (oprócz Tottenhamu).

Na rożne West Hamu niska linia 4,5. Rano jak patrzyłem to była linia 5,5 po 2,10. Teraz linia niższa. West Ham nabija sporo rożnych i w większość swoich meczów pokrywa tę linię, nie tylko u siebie, ale i na wyjeździe.

West Ham - Chelsea WHU +1 @ 1,85 Bet365 ZWROT 0:1
West Ham - Chelsea BTS @ 1,90 Winmasters ⛔ 0:1
West Ham - Chelsea WHU over 4,5 rożnych @ 1,61 Bet365 ✅ 5 rożnych

Newcastle - Man United

Manchester spisuje się słabo na wyjazdach, ale mimo to spróbuję zagrać ich wygraną. To wstyd dla takiej drużyny jak United, która chce zakończyć sezon w TOP4, żeby tak słabo punktować na wyjazdach. Tylko 3 wygrane, aż 7 remisów i o dziwo tylko 3 porażki. Takie drużyny jak Southampton czy Liverpool przegrały po 5 meczów, ale i tak zdobyły więcej punktów, dzięki temu, że częściej wygrywają. Van Gaal musi coś zrobić, żeby częściej wygrywać. Praktycznie co mecz wyjazdowy mamy kurs 2,00 na wygraną United, niby jest to dobry kurs, ale kończy się tak jak zwykle. Nie grałem ostatnich meczów, więc teraz sobie spróbuję United. Jakie argumenty za ich wygraną? Na pewno lepszy personalnie skład, korzystne H2H. Poza tym van Persie złapał kontuzję, tak więc w ataku zagra Rooney, który zdecydowanie lepiej spisuje się na pozycji napastnika niż defensywnego pomocnika, gdzie ostatnio wystawiał go van Gaal. Pasowałoby, żeby też ktoś porządnie sfaulował tego łamagę Falcao, wtedy w ataku grałby Rooney z Wilsonem, a w tej chwili są to najlepsi napastnicy United. W składzie Newcastle za to sporo absencji, ale głównie wśród graczy drugiego kalibru. Nie zagra dwójka podstawowych defensywnych pomocników - Tiote i Colback.

W tym spotkaniu powinno też paść kilka bramek. United ma obronę jaką ma - to nie jest oaza pewności i spokoju. To samo można powiedzieć o obronie Newcastle. W ostatnich 7 meczach pomiędzy tymi drużynami padło 6 overów. H2H na St. James&#39; Park także przemawia za overem: http://www.livesports.pl/mecz/zskawz1A/#h2h;home. Kurs na over 2,5 w okolicach 2,10. Dobrze wygląda także over 2,25 i zamierzam go zagrać.

Newcastle - Man United 2 @ 1,95 William.Hill ✅ 0:1
Newcastle - Man United over 2,25 @ 1,80 Pinnacle ⛔

Man City - Leicester

Over 2,5 zagrany już wcześniej.

Typ na 4 marca. Grać teraz, bo na pewno spadnie. W Marathonie jest mega value na over. Kurs 1,74, a u innych tylko 1,48. 1,74 powinno być na over 3. Jak na Etihad przyjeżdżały drużyny pokroju Leicester to kursy na over 2,5 były z przedziału 1,50-1,60. Jedyny minus tego typu, to fakt, że City będzie po meczach z Barcą i Liverpoolem. Ale i tak jest value w takim kursie. City jest mocne u siebie, co było widać z Newcastle, a niewykluczone, że Leicester też coś dołoży od siebie.

http://www.oddsportal.com/soccer/england/premier-league/manchester-city-leicester-67pevGo4/#over-under;2

Manchester City - Leicester over 2,5 @ 1,74 Marathonbet ⛔ 2:0

Do tego typu dorzucam jeszcze over 3,5 rożnych Leicester. Gra Lisów może się podobać, bo niezależnie z kim by nie grali, to zawsze starają się atakować. Zazwyczaj kończy się to porażką. Ofensywny styl gry powoduje, że Leicester wykonuje dużo rzutów rożnych. Na wyjazdach na 14 meczów, w 10 z nich przekroczyli linię 3,5. Patrząc na formę City w ostatnich dniach, jest szansa, że Lisy będą w miarę często pod bramkę Harta.

Man City - Leicester Leicester over 3,5 rożnych @ 1,90 Bet365 ⛔ 3 rożne

Liverpool - Burnley

W tym meczu kieruję się w stronę Burnley. Goście już nie raz pokazali, że mogą toczyć dobre mecze z czołówką i urywać im punkty. Na wyjeździe remisy z Chelsea i Man City, z Tottenhamem przegrali tylko jedną bramką, potrafili wywieźć 3 punkty ze Stoke, czy zremisować 3:3 po szalonym meczu z Newcastle. The Reds są lepszą drużyną, ale wg mnie mogą być zajechani po meczach z City i 120 minutach z Beskitasem. Oba te mecze rozgrywane były na przestrzeni ostatniego tygodnia, także było mało czasu na odpoczynek i regenerację. Z City jeszcze umieli z siebie wyzwolić pokłady energii, bo wiadomo, że w takim meczu jak ten nie myśli się o zmęczeniu, tylko gra na 100%. Z Burnley, czyli z dużo słabszym przeciwnikiem już tego może zabraknąć i The Reds mogą zlekceważyć przeciwnika. Zresztą już nie takie wpadki zaliczał Liverpool w tym sezonie. Potrafili przegrać z AV, czy zremisować z Hull, Leicester i z Sunderlandem. Liverpool dawno też nie przegrał. Od połowy grudnia żadnej większej wtopy nie zaliczyli, oprócz remisu z Leicester u siebie. Zagram sobie Burnley +1,5 oraz za mniejszą stawkę czystą dwójkę.

Próbuję też BTS. Skoro The Clarets zdołali strzelić bramki na wyjeździe takim drużynom jak Chelsea, Man City, Man United, Tottenham, Stoke, Newcastle, to dlaczego nie mieliby się pokusić o strzelenie Liverpoolowi.

Gram też rożne. Powinno być ich sporo i swoją część dołożyć powinni The Clarets, którzy podobnie jak Leicester nie boją się atakować i potrafią nabić sporo rożnych.

Liverpool - Burnley Burnley +1,5 @ 1,88 Marathonbet ⛔ 2:0
Liverpool - Burnley 2 @ 10,00 Bet365 ⛔
Liverpool - Burnley BTS @ 1,91 William.Hill ⛔

Liverpool - Burnley over 11 rożnych @ 1,95 Bet365 ZWROT

Tottenham - Swansea

Tottenham podobnie jak Liverpool może być zmęczony po LE oraz meczu finałowym w COC, gdzie przegrali z Chelsea 0:2. To będzie już trzeci mecz w ciągu tygodnia, a za 3 dni przecież jeszcze zaległy mecz z niedzieli. Koguty są jakby trochę przygaszone w ostatnich meczach. Ostatni dobry mecz zagrali miesiąc temu z Arsenalem. Od tego spotkania grali 5 razy i nie wygrali ani razu. Widać, że piłkarze są zmęczeni intensywnym okresem gier. Od maratonu świąteczno-noworocznego mieli może jeden czy dwa takie dłuższe tygodniowe okresy bez meczu. Tak to grają co 3-4 dni na różnych frontach, w lidze, FA Cup, COC, LE. Kurs 1,70 wystawiony na Tottenham jest moim zdaniem za niski i nieopłacalny. Oczywiście Tottenham może się przełamać po słabszym okresie, ale ja idę w stronę Swansea. Łabędzie może nie należą do drużyn dobrze grających na wyjazdach, są raczej przeciętni, ale trzeba przyznać, że mają dobrą obronę. Fabiański jest w czołówce bramkarzy, którzy zachowali najwięcej czystych kont. Nie ma się co oszukiwać, że Tottenham to jest jakaś wybitnie mocna drużyna. Wystarczy z tej drużyny wyjąć Kane&#39;a i okazałoby się, że byliby teraz gdzieś na miejscach 8.-10. Kane wygrał Tottenhamowi sporo meczów. To na nim opiera się ofensywa Kogutów. Kane w ostatnich dwóch meczach zagrał przeciętnie. Jak tak samo będzie grał przeciwko Swansea to może być ciężko o wygraną.

H2H wyraźnie na korzyść Tottenhamu. 6 ostatnich meczów to wygrane Kogutów. Zbyt pięknie to wygląda, tak więc czas na stratę punktów.

Tottenham - Swansea Swansea +0,75 @ 2,01 Pinnacle ZWROT/⛔

Stoke - Everton

Tutaj będzie krótko, bo typ bardziej na wyczucie i grany za małą stawkę. Stawiam na remis. Obie drużyny są mniej więcej na równym poziomie. Everton gra słabo na wyjazdach: 3-3-8. Natomiast Stoke nie jest aż tak mocną drużyną na Britannia jak w poprzednich latach. Faworytem są gospodarze, a w roli faworyta często gra im się źle i potrafią się im przydarzać wpadki. Stoke w tym sezonie jeszcze nie udało się osiągnąć serii 3 wygranych. Aktualnie mają 2 wygrane, tak więc gdyby zachowali dotychczasową tendencję, to nie powinni wygrać. H2H przemawia za remisem, który na Britannia padł w tej rywalizacji 4 razy na 7 meczów. Tutaj powinno być też niewiele bramek, ale kurs na under 2,5 jest za niski, żeby go grać.

Możliwe też, że Stoke sprzedało mecz i zrobią 3za3, bo pierwszy mecz niespodziewanie wygrało Stoke, a teraz kursy na Everton zaczynają spadać.

Stoke - Everton X @ 3,15 Winmasters ⛔ 2:0

fatalny dzień niestety:-:)-:)-(

lancev 984

lancev

Użytkownik
Oglądałem ostatni mecz West Hamu z Crystal Palace. Młoty prezentowały się fatalnie. Brak organizacji w defensywie, o czym z resztą świadczy to, że wszystkie trzy stracone bramki padły po stałych fragmentach gry. Podopieczni Allardyce&#39;a obudzili się dopiero po bramce na 1-3, ale było już za późno, nawet na Crystal Palace. Mecz ten dobitnie pokazał, że Młoty są w sporym dołku formy. 8 punktów w 10 ostatnich meczach to nie przypadek. Zastój West Hamu z pewnością wykorzysta Chelsea, która ostatnio potknęła się w meczu z Burnley. Ekipa Mourinho nie zwykła tracić punktów w dwóch meczach pod rząd. Lider angielskiej Premier League prezentuje z pewnością dużo wyższy poziom niż wspomniana ekipa Orłów i myślę, że jeszcze skrzętniej obnaży obecne braki w West Hamie i nie pozostawi złudzeń która londyńska drużyna jest w tej chwili najlepsza.
West Ham - Chelsea 2 (-1,5) @2.50 bet365

Otrzymane punkty reputacji: +2
fencyn 584

fencyn

Użytkownik
Newcastle United - Manchester United
Sroki podbudowani ostatnią wygraną z AV dziś podejmą słabo spisujące się &quot; Czerwone Diabły&quot; grające na podwórkach rywala.
United jeśli myślą o LM nie mogą sobie pozwolić na stratę punktów z takimi drużynami jak choćby &quot;Sroki&quot;. Jednak łatwo nic tutaj nie przyjdzie.Sroki u siebie w tym sezonie jedynie 3 razy zostali pokonani, a Man United zaledwie 3 wygrane na wyjeździe.
Niestety nadal obrona United stawa dużo do życzenia, co prawda Newcastle to wygodny rywal patrząc na h2h.
Skupmy, się może na innej kombinacji w tym meczu a dokładnie na &quot;Kartonikach&quot;
Sędzią dzisiejszego meczy jest Anthony Taylor, co tu dużo mówić kartkuje dużo, patrząc na to iż ten mecz będzie zacięty podejrzewam, że nóg tu nikt odstawiał nie będzie, a ten sędzia na pewno nie pozwoli o ostrą grę.
Typ: Powyżej 4,0 ŻK (azjan) 1,85@ bet365 2/10 ⛔
Bez Analizy:
Tottenham - Swansea powyżej 3,5 ŻK 1,66 2/10 ⛔

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Poza tym van Persie złapał kontuzję, tak więc w ataku zagra Rooney, który zdecydowanie lepiej spisuje się na pozycji napastnika niż defensywnego pomocnika, gdzie ostatnio wystawiał go van Gaal. Pasowałoby, żeby też ktoś porządnie sfaulował tego łamagę Falcao, wtedy w ataku grałby Rooney z Wilsonem, a w tej chwili są to najlepsi napastnicy United. W składzie Newcastle za to sporo absencji, ale głównie wśród graczy drugiego kalibru. Nie zagra dwójka podstawowych defensywnych pomocników - Tiote i Colback.
Taa, nie życze nikomu źle, ale zgadzam się co do Falcao. Mógłby wreszcie usiąść na ławce i z niej nie wstawać. Nic nie daję zespołowi... Ok, błysnął w meczu z Sunderlandem i to na nim był karny, ale co robił przez wcześniejsze minuty na boisku? Nic. Wrescie LvG zrozumiał i ustawia już Rooneya w ataku, zrozumiał tez, że musi grać Ander Herrera, ale niech jeszcze zrozumie i posadzi Radamela na ławce.
Ciekaw jestem czy dziś nie posadzi na ławce czasem Angela Di Marii. Co jak co, ale Argentyńczyk też nie zachwyca w ostatnim czasie. Januzaj dobrą zmianę z Sunderlandem dał więc fajnei by było go zobaczyc od początku. Jeżeli miałbym wystawiać skład to na dziś po obserwacji poprzednich meczów wybrałbym tak &gt;
De Gea - Valencia, Smailling, Evans, Rojo - Herrera, Blind (Fellaini) - Di Maria, Mata, Januzaj - Rooney
Ale to raczej mało realne :p szczególnie, że Mata rzadko podnosi się z ławki.. Ale chętnie bym go wreszcie zobaczył na dystansie dłuższym niż kilka minut.
Mecz będzie trudny, ale również spodziewam się wygranej. Newcastle nie gra nic wielkiego, z tym że Man.Utd również męczy się i bardziej ciuła te wygrane. No, ale potencjał mają duży. A takie mecze muszą wygrywać zważywszy jaki terminarz przed nimi w marcu i kwietniu czyli mecze z Tottenhamem, City, Liverpoolem, Arsenalem, Chelsea itp itd

K 46

krecinanba

Użytkownik
Manchester City - Leicester
Aguero nie strzeli 2,40 (totolotek)✅
Naprawdę dobry kurs, jak na to, że któryś z zawodników nie strzeli. Primo - nie spodziewam się w tym meczu gradu goli, Leicester ma nóż na gardle, i złapanie choćby punktu z takim rywalem jak City będzie dużym sukcesem dzisiaj, dlatego widzę w tym meczu murowanie bramki przez Leicester i konieczność gry pozycyjnej w wykonaniu City przez 90 minut, co nie sprzyja zdobywaniu bramek przez takich zawodników jak Aguero, raczej spodziewam się goli zawodników z drugiej linii, Secundo - Aguero rzadko gra pełne 90 minut, z outsiderami PL.
Dodatkowo dorzucam w tym meczu
ponad 3,5 ŻK 1,90 (totolotek)⛔
linia na kartki w meczu o dużym ciężarze gatunkowym niska, Leicester będzie musiał walką i ostrą grą nadrabiać braki w umiejętnościach, a City też należy do drużyn, która ostatnio dostaje sporo żółtych kartek - ostatnie 2 mecze w PL po 3 żółte karki ze strony City - z Liverpoolem (można ich wytłumaczyć, mecz walki) i wygrany 5:0 mecz z Newcastle (żk od stanu 3:0 = głupota)

B 1,5K

baltazar_gabka

Użytkownik
M.City - Leicester oraz Tottenham - Swansea
Dziś po najmniejszej linii oporu ale właśnie tak to czuję. M City przed kilkudniową przerwą, o czym wspomniał jeden z przedmówców. Tym bardziej należałoby zainkasować 3 punkty po tych ostatnich niepowodzeniach. Leicester mimo całej mej sympatii do nich byli i są moimi faworytami jeżeli chodzi o...spadek. I tego się trzymam. Nie wiem czy będzie to zwycięstwo kilku bramkowe ale mam nadzieję że po prostu będzie...
Swansea sprzedała swego najlepszego gracza czyli Bonyego. Bez niego nie widzę tej drużyny absolutnie...I ostatnie ich podskoki nie robią na mnie wrażenia. Calanau dość dokładnie opisał to spotkanie...
M City + Tottenham kurs łączny 2,1 STS
wyniki: M City 2:0 FT
Tottenham 3:2 FT

Jeżeli anakliza się przydała kliknij &quot;dzięki &quot;

pejtas 464

pejtas

Użytkownik
Arsenal + Manchester City AKO 1,91✅✅
Dziś spróbuję zagrać takie właśnie ako. Mecz goniących lidera graczy Manchesteru City z Leicester wydaje się być pewniakiem, w które z reguły nie wierzę. Dziś jednak wydaje mi się, że warto zrobić wyjątek i pograć na faworyta. Citizens widzą, że The Blues zaczynają co raz częściej notować średnie spotkania i są w stanie tracić punkty jak w przypadku meczu z Burnley. City w tym sezonie moim zdaniem wyczerpało już chyba limit niezadowalających wyników. Obywatele pokazali moc w ostatniej kolejce. Sergio Aguero zaczyna strzelać i teraz powinno być już tylko lepiej.
W drugim spotkaniu stawiam na Kanonierów, którzy nie popisali się w Lidze Mistrzów. Londyńczycy na pewno są głodni gry i zmazania tej dużej plamy. Pokonali Everton i dziś przychodzi pora na derby Londynu z QPR. Gospodarze tego spotkania radzą sobie średnio, ostatnio forma zniżkowa. Oczywiście derby rządzą się własnymi prawami nie sądzę jednak, że Arsenal nie zdominuje tego spotkania. Kanonierzy na pewno zagrają tutaj o 3 punkty. Nie ma co się zbyt dużo zastanawiać, Arsenal ma dużą moc w ofensywie i myślę, że dziś to pokarzą.
West Ham - Chelsea
Wynik meczu: Both team to score 1,83
⛔⛔ 1:0
Dodatkowo moim zdaniem godny uwagi jest także ten mecz. Kolejne dziś derby Londynu, w których to West Ham będzie gościł na swoim terenie lidera Premier League. West Ham imponuje mi od początku sezonu, najbardziej podoba mi się ich gra na własnym stadionie. Grają bardzo solidnie i przyjemnie dla oka. Ostatnio oglądałem ich mecz z Tottenhamem i na prawdę było mi ich szkoda kiedy to Koguty wyrównały w 93 minucie meczu.
Chelsea z pierwszym trofeum w tym sezonie, pokonali Tottenham w finale Pucharu Ligi 2:0. Możliwe, że dziś wyjdą na to spotkanie delikatnie rozluźnieni chodź sam w to nie wierzę ponieważ główny cel na ten sezon to przede wszystkim tytuł mistrza Premier League. Przechodząc do sedna sprawy to dziś widzę wyrównane spotkanie z lekkim wskazaniem na Chelsea. Kilak dni temu spojrzałem na terminarz i od razu pomyślałem, że w tym meczu na pewno padną bramki w obie strony. Tak właśnie stawiam.
Już bez większych analiz gram jeszcze bramkę Harrego Kane&#39;a 2,00⛔

Otrzymane punkty reputacji: +9
kubson21 1,8K

kubson21

Użytkownik
QPR vs Tottenham Spurs

Ostatni mecz tej kolejki,derby Londynu pomiedzy walczacym o utrzymanie QPR,a walczacymi o LM Spursami.Na pierwszy rzut oka Spurs to faworyci,o wiele lepszy sklad,druzyny znajduja sie po przeciwnych biegunach tabeli,no i forma ktora tez jest za goscmi.Ja jednak widze mala zadyszke u gosci,ktorzy w srode co prawda wygrali 3-2 ze Swansea,lecz wczesniej polegi z Chelsea,wymeczyli remis w ostatnich minutach przeciwko WHU u siebie,do tego porazki w LE przeciwko Fiorentinie.Spursi grali w niedziele przeciwko Chelsea praktycznie tym samym skladem co w srode przeciwko Swansea w lidze.Teraz znowu kilka dni przerwy i mecz z QPR ktory potrzebuje punktow jak tlenu.Mozliwe ze zobaczymy jakies rotacje w druzynie gosci,pod kazdym wzgledem goscie sá lepsi od QPR,jednak to Premier League,derby Londynu,moim zdaniem QPR stac na sprawienie jutro niespodzianki.

QPR DNB @ 3.35 betsson
dla mniej odwaznych 1X @ 2.08 marathonbet

Mozna tez sprobowac Charlie Austin to score a goal @ 2.8 marathonbet
⛔⛔⛔

Oczywiscie radzilbym ostroznie stawkowac.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom