>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

28 Kolejka Premier League 01-02.03.2014

Status
Zamknięty.
niewidzialny 238

niewidzialny

Użytkownik
Fulham- Chelsea
Typ: Chelsea(-1)
Kurs:2,25
Bukmacher:Unibet
Analiza: W 28 kolejce, na stadion Craven Cottage zawita zespoł The Blues. Jest to starcie lidera z ostatnią drużyną ligi. Co prawda zespoł Jose Murinho w tygodniu rozgrywał bardzo cięzkie starcie z Galatasaray w lidze mistrzów , ale to zupełnie nie przeszkadza mi w graniu tego typu. Zawodnicy na takim poziomie , są przyzwyczajenie do grania co 3 dni i nie stanowi to dla nich problemu , drugą sprawą jest szeroka i wyrównana ławka zespołu Chelsea. Jeżeli zespoł The Blues chce sięgnąć po mistrzostwo,musi spokojnie wygrywać takie spotkania. Jestem przekonany ze słowa trenera , który twierdzi ze nie jest to jeszcze zespoł na mistrzostwo i budowany jest on z myśla na drugi sezon , są tylko po to żeby zdjąć presję z zawódników. Drużyna Chelsea jak do tej pory w lidze zanotowała 18 zwycięstw , 6 remisów oraz 3 porażki , z bilansem bramkowym 49:21, drużyna w 5 ostatnich spotkaniach rozgrywanych na obcych boiskach , ani razu nie przegrała , notując 3 zwycięstwa ( 3:0 z Suthampton , 1:0 z City , 2:0 z Hull ) oraz 2 remisy ( 1:1 z West Brom , 0:0 z Arsenalem). Zespoł Fulham natomiast , desperacko walczy o utrzymanie , w dotychczasowych 27 kolejkach , druzyna Fulham tylko 6 razy zebrala pełną pulę , 3 razy zanotowala remis i az 18 razy przegrała swoje spotkania. Drużyna prowadzony przez Felixa Magatha , jak do tej pory zgromadził tylko 21 punktów , w tym 10 na swoim obiekcie , na 5 ostatnich potyczek przed własną publicznością wygrali tylko raz i aż 4 razy nie zdobyli nawet oczka. W tym meczu zobaczymy starcie najlepszego ataku , z najsłabszą obroną dlatego upatruje tutaj handicapu na Chelsea, oraz kilku innych propozycji , które przedstawie niżej.
Chelsa wygra bez straty bramki @ 2,35
Chelsea 2/2 @ 2,08
_________________________-
Pomogłem, Kliknij Dzięki

kocurro84 92

kocurro84

Użytkownik
Everton - West Ham 1:0 ✅✅✅ Fart West Hamu się zakończył za sprawą Lukaku.

1

@1,478

Pinnacle

Do jakiegoś dubla w sam raz.
West Ham to jakaś dziwna dla mnie drużyna, grająca trochę antyfutbol, mająca więcej farta, niż umiejętności. Ileż może trwać ten fuks?

Cardiff - West Ham 0:2 (3 strzały West Hamu w światło bramki - 2 gole, posiadanie piłki 37%)
Chelsea - West Ham ]0:0 (1 celny strzał, posiadanie piłki 28%)
West Ham - Swansea 2:0 (4 celne strzały - 2 gole, posiadanie piłki 35%)
Aston Villa - West Ham 0:2 (2 celne strzały - 2 gole, posiadanie piłki 32%)
West Ham - Norwich 2:0 (7 celnych strzałów - 2 gole, posiadanie piłki 48%)
West Ham - Southampton 3:1 (5 celnych strzałów - 3 gole, posiadanie piłki 31%)

Pewnie dziś też zamurują bramkę i będą czekać na jakiegoś fuksa.
Everton z Lukaku w składzie szybko utrze im nosa, bo nie można taką grą zdobywać wiecznie punktów.

Otrzymane punkty reputacji: +5
barc_a 219

barc_a

Użytkownik
Hull vs Newcastle

Newcastle -2 rz. rożne / @ 3.75 / WilliamHill Świetny prezent od bukmacherów na rożne w stronę gości.
Jestem ostatnio przekonany co do rożnych w meczach Newcastle, nawet gdy przegrywają wysoko mecz to w statystykach rożnych są lepsi.
Newcastle vs Aston Villa 1:0 rożne | 10-1 |
Newcastle vs Tottenham 0:4 | 8-6 |
Newcastle vs Sunderland 0:3 | 7-3 |
Jak widać Newcastle nawet, gdy przegrywają przeważnie te trzy grosze do rożnych dorzucą i w tej statystyce będę lepsi. Dziś w rz. rożnych jestem przekonany, iż będą lepsi od &quot; Tygrysów &quot; i na prawdę warto zagrać ten zakład. Gorąco POLECAM!

POWODZENIA!

r-o-b-i-n-h-o 1,4K

r-o-b-i-n-h-o

Użytkownik
⚽Southampton vs Liverpool-Obie strzelą?TAK kurs:1,55⛔
Według mnie najpewniejszy typ na dziś.Southampton potrafi zagrać rewelacyjnie na własnym terenie i potrafi zepchnąć każdego przeciwnika z Premier League do głębokiej defensywy.Przekonał się już o tym Manchester City czy Arsenal.Mamy podobną sytuację do tej w zeszłym tygodniu w spotkaniu LFC z Swansea.Obie ekipy i ich trenerzy wyznają podobne filozofie czyli przede wszystkim skupić się na atakowaniu oraz grze do przodu.W obu przypadkach wygląda to bardzo dobrze i to jeden z powodów na którym opieram swój typ.Liverpool też wyszedł już na przodownictwo jeśli chodzi o ilość strzelonych bramek.Oba zespoły jednak muszą borykać się z problemami jeśli chodzi o kontuzje graczy odpowiadających za defensywę i zarówno w przypadku jednych jak i drugich jest to widoczne.Liverpool czy Southampton przeważnie jeśli strzelają to też coś tracą.Dziś nie spodziewam się szachów tylko w miarę otwartej gry.Nie wydaje mi się,że przy pierwszym strzelonym golu przez którąś z ekip druga nie będzie potrafiła odpowiedzieć tym samym.Kurs może trochę marny ale patrząc na specyfikę meczy obu ekip buki nie mogły zaproponować nic innego.Nie wchodzę w ten typ swoim monstrualnym bankrollem ???? ale myślę,że śmiało mogę go polecić.
Bukmacher:Unibet
e;Dobry mecz,tak jak się spodziewałem będzie dużo sytuacji po obu stronach.Liverpool wykorzystał 3 szanse,a w przypadku Southamptonu Lallana trafił w słupek,strzał Rodrigueza świetnie wyjął Mignolet,no i kolejna świetna szansa w 90 minucie gdzie strzał z szesnastki który szedł w światło bramki wziął na klatę Skrtel.Brakło ciut szczęścia tym razem ????

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Ja idę podobną drogą myślową co kolega, aczkolwiek na pewno nie myślałem o jakimkolwiek handicapie. Druga sprawa to fakt, że kolega podał analizę niekompletną, gdyż wkleił same mecze domowe, a odpowiadanie na dany zarzut: &quot;Nikt cię nie prosi abyś to puszczał&quot; jest dosyć dziecinne, gdyż poprzez niepodawanie niektórych faktów narażasz innych na stratę kasy, ale to już inny temat.
Ja także idę w rogi Newcastle, ale over. Zasadniczo nie ma co się rozpisywać na ten temat, ofensywa, pomimo odejścia Cabaye, w Newcastle ciągle wygląda nieźle. Francuska drużyna w Anglii nie zwykła się bronić, dlatego, patrząc na grę Hull u siebie, powinniśmy zobaczyć ciekawy mecz. Znając styl Newcastle, czyli dosyć częste wrzutki (przy grze 4-4-2 zazwyczaj dwóch napastników znajduje się w polu karnym + ktoś wchodzący z środka pola) to naturalną kolejnością rzeczy jest, iż rogi nabijają. No i cóż, przejdźmy do statystyk, gdyż jest to kluczowe i motywuje to mój typ - myślę, że na tym będę mógł nawet zakończyć moją analizę:
Newcastle - Aston Villa; 10 rogów.
Newcastle - Tottenham; 8 rogów.
Chelsea - Newcastle; 7 rogów.
Newcastle - Sunderland; 7 rogów.
Norwich - Newcastle; 7 rogów.
West Ham - Newcastle; 3 rogi.
Newcastle - Manchester City; 5 rogów.
West Brom - Newcastle; 4 rogi.
Newcastle - Arsenal; 4 rogi.
Newcastle - Stoke; 8 rogów.
Statystyka jest prosta - Newcastle na ostatnie dziesięć spotkań zanotowała aż siedem overów! Wspominałem już nie raz o tym w dziale NBA - nie lubię grać na przedłużenie takich pass, ale linia wystawiona jest bardzo korzystnie i według mnie - gracze Srok powinni spokojnie ją wyrobić. Gouffran, a w szczególności boczny obrońca Debuchy notują dużo wrzutek w pole karne, dzięki czemu mamy do czynienia ze sporą ilością rożnych. Z tego względu:
Hull City - Newcastle; Newcastle over 4,5 rogów @ 1,83 (Bet365) 3 rogi ⛔. A wystarczyło nabić coś w pierwszej połowie...

fransf 9

fransf

Użytkownik
STOKE CITY vs ARSENAL LONDYN​

Składy:
STOKE: Begovic; Cameron, Shawcross (c), Wilson, Pieters; Walters, Nzonzi, Whelan, Adam, Arnautovic; Crouch.
ARSENAL: Szczęsny - Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Arteta, Wilshere, Rosicky, Cazorla, Podolski, Giroud

Britania Stadium to jeden z trudniejszych terenów PL. Arsenal zawsze grał tu wyrównane i ciężkie mecze które przeważnie kończyły się remisami, a kilka sezonów temu nawet porażkami. W tym meczu będzie podobnie drużyna Stoke będzie bardzo zmotywowana do tego by pokonać wicelidera. W dobrej formie jest były piłkarz Liverpoolu C.Adam który ma bardzo dobre uderzenie z dystansu. W tym meczu przydałby się Flamini grający w tej strefie co szkot.
Arsenal w porównaniu do poprzedniego meczu z 1 zmiana na pozycji lewego obrońcy. Myślę że to nawet lepiej. Ozil odpoczywa, a jego forma tez jest daleka od ideału.
The Potters wygrywali u siebie z United Chelsea co mogłoby skłaniać bardziej na ich korzyść.
Co do meczu... Stoke jest w stanie prowadzić w tym meczu strzelając bramkę w pierwszej części, ale Arsenal jeśli ma walczyć o mistrzostwo musi wygrywać mecze z potencjalnie łatwiejszym przeciwnikiem niż czołówka. Arsenal powinien wygrać ten mecz nieznacznie (1 bramką) tzn. wynik: 1-2 lub 0-1.

Ostatnie potyczki obu drużyn:
22.09.13 PRE Arsenal Stoke 3 : 1
02.02.13 PRE Arsenal Stoke 1 : 0
26.08.12 PRE Stoke Arsenal 0 : 0
28.04.12 PRE Stoke Arsenal 1 : 1
23.10.11 PRE Arsenal Stoke 3 : 1

Plusy i minusy odnośnie mojego typu:
✅ bardziej kreatywni i lepsi piłkarze Arsenalu
✅ dobra dyspozycja obrony Kościelny gra znakomite mecze, wrócił Gibbs
⛔ atut własnego boiska graczy Stoke
⛔ dobra dyspozycja C.Adama, dużo strzela z dystansu (bramki z United i Liverpoolem) i asystuje
⛔ granie wysokim presingiem z czym czesto nie radzi sobie Arsenal (brak Flaminiego)

Stawiam na wyrównany mecz i wygraną Arsenalu. Myślę że będzie to wynik 1-2
Stoke City - Arsenal
Typ 2 ⛔
Arsenal wygra 1 bramką ⛔
Over 2.5 gola ⛔

fransf 9

fransf

Użytkownik
EVERTON FC vs WEST HAM UNITED​

Składy:
EVERTON: Howard, Coleman, Baines, Stones, Distin, McCarthy, Barry, Deulofeu, Pienaar, Osman, Naismith
WEST HAM: Adrian, McCartney, Nolan, Tomkins, Jarvis, Taylor, Noble, Collins, Demel, Downing, C Cole

Co prawda Westham w najlepszej dyspozycji od 5 meczy. Wysoka forma Nolana, Cole strzela bramki itp. Ja jednak nie widzę w tym meczu innego rozstrzygnięcia jak wygrana Evertonu. Gospodarze grają bardzo ciekawie szybko i stwarzają wiele sytuacji bramkowych. Myślałem ze zagra już Lukaku wtedy typ byłby dla mnie 100%. Jednak na boisku od 1 min zagra Deulofeu co również napawa optymizmem. Ostatnie porażki Evertonu to wina chwilowej dekoncentracji. Błąd Howarda przy bramce z Chelsea, myślę że mecz równie dobrze mógł sie zakończyć 1-0 dla Evertonu. Z Totenhamem podobnie. Prowadzili grę stwarzali więcej sytuacji, jeden faul w środku boiska nikt nie staje przy piłce, Walker zagrywa długą piłke za obrońców do Adebayora i mamy ustalony wynik tego spotkania 1-0.
W tym meczu Everton wyjdzie bardziej skoncentrowany i łatwo wygra ten mecz.

Ostatnie potyczki obu drużyn:
21.09.13 PRE West Ham Everton 2 : 3
12.05.13 PRE Everton West Ham 2 : 0
22.12.12 PRE West Ham Everton 1 : 2
22.01.11 PRE Everton West Ham 2 : 2
28.12.10 PRE West Ham Everton 1 : 1

Plusy i minusy odnośnie mojego typu:
✅ atut własnego boiska drużyny Evertonu
✅ gra wysokim presingiem
✅ Naismith i Osman Baines w dobrej dyspozycji
⛔ brak P. Jagielki w obronie
⛔ Nolan i Cole w dobrej dyspozycji

Stawiam na zwycięstwo Evertonu
Everton - West ham
Typ 1 ✅✅
Everton prowadzenie do przerwy ⛔
Over 2.5 gola ⛔
Naismith strzeli ⛔

buleczka 4,2K

buleczka

Forum VIP
Swansea - Crystal Palace
Łabędzie w czwartek grały swoje spotkanie w Lidze Europy, czyli będą zmęczone po bardzo trudnym boju z Napoli. Kierując się zasadą, żeby nie grać na drużyny grające w Europie, gram przeciwko Swansea. Zresztą Liga Europy nie najlepiej służy piłkarzom Monka (a wcześniej Laudrupa), bo przegrywali aż 5 razy, gdy kilka dni wcześniej grali w Europie. Zremisowali 3 razy i wygrali tylko raz. Widać, więc bardzo wyraźnie ile kosztują ich spotkania pucharowe. Poza tym Swansea w tym sezonie bardzo mocno rozczarowuje. Zespół zdobywa mało bramek, niepotrzebnie klepie tą piłkę, a to z reguły do niczego nie prowadzi. Po zmianie trenera wg mnie nic w grze się nie zmieniło. Nadal jest to samo co było za Laudrupa. Oczywiście debiut Monka wyszedł okazale, bo pokonał Cardiff 3:0, ale po pierwsze zadziałał tu efekt nowej miotły a po drugie pokonać Cardiff w ostatnim czasie to nie jest duży wyczyn. W spotkaniu ze Stoke zremisowanym 1:1, Łabędzie dały się całkowicie zdominować w pierwszej połowie spotkania. Stoke powinno strzelić więcej bramek niż jedną. W drugiej połowie, nie wiedzieć czemu, piłkarze Stoke odpuścili i dali się zepchnąć do defensywy, co poskutkowało straconą bramką. W spotkaniu z Liverpoolem wprawdzie Łabędzie zdobyły aż 3 bramki, ale trzeba dodać, że koszmarne błędy robili obrońcy The Reds.

Crystal Palace gra bardzo słabo na wyjazdach. Ich bilans wynosi 2-0-10. Zero remisów. Nie chce mi się wierzyć, że tak defensywnie grająca drużyna i poukładana zarazem w obronie nie wywalczy do końca sezonu jakiegoś remisu. Zresztą Orły remisują bardzo mało spotkań, najmniej w lidze bo zaledwie 2. Właśnie w spotkaniu z Swansea myślę, że są w stanie wywalczyć jeden punkt. Crystal ma serię 3 porażek na wyjeździe i zarazem 3 meczów bez strzelonego gola. W tym sezonie jeszcze nie mieli takiej serii bez strzelonego gola. Wprawdzie z 5 golami na wyjeździe szału nie robią, ale co jakiś czas strzelą tą jedną bramkę. Można jednak Orły usprawiedliwić w ostatnich meczach, bo grali te 3 spotkania z bardzo mocnymi rywalami: Arsenalem, Tottenhamem i Man City. W ostatnim spotkaniu z Man United przegrali 0:2, ale do momentu strzelenia bramki przez Diabły mecz był bardzo wyrównany. Później karnego wykorzystali goście i zagrali już na luzie strzelając drugą bramkę.

Kolejnym argumentem dla którego gram w stronę Crystal to wystawione na to spotkanie kursy. Bukmacherzy dają na zwycięstwo gospodarzy tylko 1,80 a przecież forma obu drużyn jest na podobnym poziomie, nawet lepiej ostatnio spisuje się Crystal. Obie drużyny dzielą zaledwie 2 punkty (a trzeba dodać, że Orły mają jedno spotkanie zaległe), a tutaj mamy aż tak dużą dysproporcję kursów.

Swansea - Crystal Palace ✅ 1:1
Typ: Crystal Palace +0,5
Kurs: 2,09
Buk: Pinnacle

Otrzymane punkty reputacji: +2
ebi85 212

ebi85

Użytkownik
Tottenham-Cardiff
Tottenham 1,30 bwin ✅
Tottenham (handicap 0-1) 1,85 bwin ⛔
Krotko i na temat. Tottenham walczy jeszcze o Lige Mistrzow. Cardiff o utrzymanie. Zespol z Londynu w gazie po ladnym i zwycieskim spotkaniu w Lidze Europy z Dniepro. Atmosfera w zespole super, bez jakis powaznych kontuzji i brakow kadrowych. Wypowiedzi pilkarzy przed dzisiejszym meczem tez sa pozytywne i pelni nadzieji na zwyciestwo. Stawiam pewne zwyciestwo Tottenhamu!

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
  • Swansea vs CP / CP over 3,5 cornera @ 1,74 (Betsafe) ✅ 1:4
  • Swansea vs CP / CP + 4 cornery @ 1,8 (WH) ✅ 1:4

Takie moje propozycje dla tych ktorzy beda dzisiaj ogladac mecz Swansea vs Crystal Palace. CP w ostatnich wyjazdowych meczach pokryc linie 3,5 cornera - Z Arsenalem - 5, z Tottenhamem - 11, z Man City - 5, zespolami klasowymi z czuba tabeli. Taka linie pokryli w ostatnich 8 spotkaniach - choc w niektorych byli na styku.
Dzisiaj graja z ekipa w ich zasiegu i mysle, ze ten mecz bedzie bardziej wyrownany, niz mecze z czolowymi zespolami PL. Dodatkowo Swansea grala mecz w LE gdzie zostawila we Wloszech wiele zdrowia, bo grali do samego konca o awans do kolejnej rundy. Crystal Palace ostatni mecz gral 8 dni temu wiec mieli sporo czasu by sie przygotowac do dzisiejszego meczu. Mysle, ze nie jest to bez znaczenia. CP w razie wygranej przeskoczy Swansea w tabeli i bedzie mial conajmniej 4 pkt przewagi nad strefa spadkowa, wiec maja o co grac. Mysle, ze spokojnie linie over 3,5 w betsafe powinni pokryc.

• Aston Villa vs Norwich / over 3,5 kartki w meczu @ 2 (Betsafe) ⛔ 3 - mecz sie rozstrzygnal w I polowie, na druga wyszli sobie popodawac...

Mecz ekip ktore rozczarowuja swoich fanow wynikami w lidze. Norwich pomimo zastrzyku pieniedzy i nowych pilkarzy nie gra dobrze i obecnie ma zaledwie 4 pkt przewagi nad strefa spadkowa z 28 punktami na koncie (choc Sunderland ma jeden mecz rozegrany mniej). AV ma dokladnie taki sam stan konta - 28 punktow i ma taki sam bilans spotkan co Norwich 7-7-13. Mysle, ze ten mecz dla obu ekip bedzie bardzo wazny i obie ekipy beda chcialy go wygrac. Nie bedzie to piekny futbol raczej pelen walki i mysle, ze jedna bramka przewazy szale zwyciestwa w jedna badz druga strone. Ja jednak zagram na kartki bo obie ekipy dostaja srednio po 1,8 kartki na mecz (odpowiednio grajac u siebie AV i grajac na wyjezdzie Norwich). Obie ekipy rowniez srednio notuja over 3,5 kartki na mecz wiec mysle, ze w takim meczu pomiedzy ekipami ktore walcza bezposrednio o to samo miejsce w tabeli i posrednio o utrzymanie zobaczymy conajmniej 4 kartki. Sedzia tego spotkania bedzie Anthony Taylor ktory srednio daje 3,9 kartki w tym sezonie. Mysle, ze w takim meczu pomiedzy dwiema dosyc sfrustrowanymi swoja postawa i forma ekipami (Norwich na 5 spotkan zdobyl 5 pkt - bilans 1-2-2 i 2-4 w golach i AV 4 pkt 1-1-3 i 5-8 w golach ) zobaczymy sporo kartek.

mlodywilc 569

mlodywilc

Użytkownik
Tottenham - Cardiff

Tottenham -1.5 2.10@bet365

Nie podoba mi sie w tym sezonie Tottenham i nie gram tego typu, ponieważ są oni taką mocną ekipą. Przyjście Sherwooda trochę ich odmieniło, więcej strzelają bramek, nienajgorzej punktują, ale na miejsce w czwórce nie mają zdecydowanie szans.

Jesteśmy na tym etapie sezonu, że w mojej opini trzeba szukac typów biorąc po uwagę prawdopodobny układ tabeli na koniec sezonu. Chodzi mi o to, że w tym momencie można mniej więcej stwierdzić kto o co gra i kto co osiągnie. Jezeli ktoś uważa, że Chelsea zdobędzie mistrza to śmiało może na nią częściej grać. Jak ktoś uważa, że Arsenal jak co roku odpadnie z walki o mistrza to wczoraj miał idealny mecz, aby grac przeciwko tej drużynie. Ja nie grałem, a żałuję, bo uważam, ze Arsenal jest zbyt miękkim ..... robiony, aby zdobyc mistrza. I jak mają się pożegnać z walki o mistrza, to gdzie musieli pkt tracić. No i Stoke okazało się dobrym wyborem.

Mnie właśnie ten mecz natchnął nad zagraniem handi na Koguty w tym akurat meczu. Dlaczego? Bo ich rywalem jest główny w mojej opinii &quot;faworyt&quot; do degradacji. Cardiff to drużyna, która w tym sezonie bardziej byłą zajęta swoją tożsmością niż grac w piłkę. Spory między właścicielem, a kibicami, zmiana barw klubowych, wyrzucenie Mackaya, który robił dobrą robotę, negatywnie wpłynęły na ten zespół. Piłkarsko są słabi, a biorąc te negatywne czynniki, które wymieniłem, jestem niemalże pewien, że ta ekipa pożegna się z Premier League. Ostatnio grają tragicznie. Przegrali z Hull 4-0, wczesniej u siebie nie zaprenetowali nic, dosłownie nic w meczu z Aston Villą, która również w ostatnim czasie prezentuje się bardzo słabo. Villa ich niemalże zmiażdżyłą, Cardiff nie miał zielonego pojęcia co grać i jak grać, tylko cud sprawił, że udało się zremisować 0-0, bo Villa grzeszyła nieskutecznością. W między czasie jeszcze ulegli Wigan w FA Cup w siebie 2-1.

Solskjear nie da sobie rady, bo trenerem jest raczej marnym, okienko nieudane, bo Zaha pół roku praktycznie nie grał w piłkę w United, teraz raczej będzie grał dla siebie, aby pokazać się z jak najlepszej strony i sobie wyrobić markę. Wątpię, aby walczył przede wszystkim o dobro drużyny. Zaciąg ze skandynawii to jakiś żart chyba, nie ma w tej druzynie w mojej ocenie ani charakteru, ani odpowiedniej jakości.

Tottenham jakoś punktuje, nie grają z takim polotem w ofensywie jak Liverpool czy City, ani w defensywie tak solidnie jak Arsenal czy Chelsea i skąd ich pozycja. Mają sporo jakości indywidualnej, ale nie ma tej jakości drużynowej. Dzisiaj jednak mecz z najsłabszą ekipą ligi i dadzą spokojnie radę. Adebayor w gazie, Eriksen powinien swoje pokazać, bo o ile w waznych meczach nie błyszczy, to w spotkaniach ze słabszymi ekipami robi dużo dobrej roboty. Jedyny minus to ostatni mecz w LE, ale Tottenham ma na tyle szeroki skłąd, że i tak powinni wyjśc mocną jedenastką. Dodatkowo podbudowani zwycięstwem powinni dzisiaj rozstrzelac walijczyków, którzy powinni w najbliższych tygodniach pokazać, że nie pasują do elity.

lancev 984

lancev

Użytkownik
Spotkanie: Tottenham - Cardiff
Typ: Adebayor strzeli jako pierwszy
Kurs: 4.40
Bukmacher: ComeOn
Analiza:

Bardzo dobry kurs. W innych bukach raczej nie przekracza on granicy 4.00. Ameryki nie odkryję jeśli napiszę, że Adebayor jest w niesamowitym gazie. W tygodniu w LE strzelił 2 gole Dnipro, dając swojej drużynie awans do dalszej rywalizacji. Tottenham dwumecz w europejskich pucharach przedzielił ligową, wyjazdową porażką z Norwich. Teraz, gdy kalendarz nie jest aż tak napięty z pewnością skupią się na pewnej wygranej z przedostatnim zespołem ligi. U siebie bilans ostatnich pięciu meczy to 3-1-1. Z czystym kontem pokonali Stoke, Crystal Palace i Everton. 2 punkty stracili z WBA, a porażka to pamiętne 1-5 z City. Cardiff to nie The Citizens i nie powinni mieć tu za dużo do powiedzenia. Gdy Tottenham wygrywa, gola najczęściej zdobywa właśnie reprezentant Togo. Nie inaczej powinno być, gdy przyjezdni to druga najgorsza defensywa Premier League. Jednak jako, że jest to prawie pewniak i kursy nie zachwycają, zaryzykuję typ, że zrobi to jako pierwszy. Nie ukrywam, że kurs bardzo mnie do tego zachęcił. Szanse oceniam na 65-35. Moim zdaniem warto.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom