Było w sprzedaży lekko ponad 5000 które się rozeszly i dzis dorzucili jeszcze 500,dlatego pisze że pełna bo wiecej nie dalo rady.Szwedzik pełna hala nie, tylko tyle biletów było w sprzedaży ;-) Wydaje mi sie, że jeden set spokojnie ugrają.
Nie sądzę, że Skra będzie się bawić w przegrywanie. Są w formie, na pewno mogą ograć całą pozostałą 3-kę. Raczej nie widzi mi się kalkulowanie z ich strony.Skra w meczu z Kielcami będzie mogła wybrać sobie przeciwnika. Albo Resovia, albo ZAKSA i po dzisiejszym pokazie Resovii (szkoda tylko że tak późno bo w piątym meczu od końca rozgrywek) zastanawiam się czy Skra będzie chciała grać z Resovią w półfinale, ZAKSA pokazała sporo słabości. Ponadto w tym sezonie Skra dwa razy wygrała z Zaksą, a z Resovią przegrała dwa razy po 3-1. Kurs na Kielce to 10,50.
Jak sądzicie Skra będzie chciała trafić na Zaksę która z Bielgorodem i z Resovią jednak zdecydowanie przegrała, czy podejmie rękawice z Resovią, która dziś na pewno musiała wzbudzić respekt wśród rywali? Mecz w tv więc jakby miał być wałek to będzie łatwy do wylapania.
Zwróć uwagę na to, że to właśnie ZAKSA o nic nie grała wczoraj w tym meczu więc nie bierz tego meczu aż tak bardzo do siebie... ????Skra w meczu z Kielcami będzie mogła wybrać sobie przeciwnika. Albo Resovia, albo ZAKSA i po dzisiejszym pokazie Resovii (szkoda tylko że tak późno bo w piątym meczu od końca rozgrywek) zastanawiam się czy Skra będzie chciała grać z Resovią w półfinale, ZAKSA pokazała sporo słabości. Ponadto w tym sezonie Skra dwa razy wygrała z Zaksą, a z Resovią przegrała dwa razy po 3-1. Kurs na Kielce to 10,50.
Jak sądzicie Skra będzie chciała trafić na Zaksę która z Bielgorodem i z Resovią jednak zdecydowanie przegrała, czy podejmie rękawice z Resovią, która dziś na pewno musiała wzbudzić respekt wśród rywali? Mecz w tv więc jakby miał być wałek to będzie łatwy do wylapania.
Tak jasne, ZAKSA nie grala o nic. To co na boisku przez cały mecz robiła pierwsza szóstka ZAKSA? Poza tym przypominam o tym że ZAKSA z pierwszą czwórką to wygrała tylko 3x ale i tylko po 3-2 z Jastrzębiem, a że Skrą i Resovią przegrała wszystkie mecze. Myślisz że ZAKSA nie chciała wygrać w Rzeszowie żeby podbudowac morale po odpadnięcie z LM i pokazać że potrafi wygrać z czołową drużyna w Polsce przed playoffami? Teraz można to tak tłumaczyć, ale skąd wzięło się 91% w ataku w drugim secie Resovii?Zwróć uwagę na to, że to właśnie ZAKSA o nic nie grała wczoraj w tym meczu więc nie bierz tego meczu aż tak bardzo do siebie... ????
Może i tak, ale nikt nie powie, że ZAKSA zagrała w tym meczu na 100 % sam twierdzisz, 91% w ataku w 2 secie, myślisz, że tak Resovia zagra 2gi mecz?Tak jasne, ZAKSA nie grala o nic. To co na boisku przez cały mecz robiła pierwsza szóstka ZAKSA? Poza tym przypominam o tym że ZAKSA z pierwszą czwórką to wygrała tylko 3x ale i tylko po 3-2 z Jastrzębiem, a że Skrą i Resovią przegrała wszystkie mecze. Myślisz że ZAKSA nie chciała wygrać w Rzeszowie żeby podbudowac morale po odpadnięcie z LM i pokazać że potrafi wygrać z czołową drużyna w Polsce przed playoffami? Teraz można to tak tłumaczyć, ale skąd wzięło się 91% w ataku w drugim secie Resovii?
Te zachwyty nad Zaksą są mocno przesadzone co widzimy,ZAKSA jest mistrzem w laniu slabeuszy i średniaków, dwa zwycięstwa z Moskwą są jakąś anomalią, Moskwa jak pokazują wyniki jest slabsza od Bielgorodu. Przecież w tamtym sezonie to ZAKSA nie miała przeciwnika bo pamiętamy jak słabe rok temu były zespoły Skry i Resovii.
tylko problem JSW lezy w Derocco - za duzo bledow, czy to w ataku, czy w przyjeciu. Politechnika Warszawska pokazala jak nalezy grac z JSW - Bednaruk narzucil dobra taktyke, wykorzystujac slabosc w/w zawodnika.Jeśli Rzeszów nie zdobędzie mistrzostwa będę bardzo zdziwiony. Od meczu z Modena jest to inny zespół, walczący i naprawdę grający fajna siatkówkę. Obecnie w Pluslidze zagrozić może im tylko Jastrzębie ????
Wycofali już ofertę?Na totomixie na mistrzostwo Jastrzębia wystawii kurs aż 19,00 co dla mnie jest jakimś żartem. To fakt że JW ma słaby punkt w postaci drugiego przyjmującego, lecz oni mają najlepszy bilans bezpośrednich meczy z pozostałymi półfinalistami. A na Zaksę tylko 1,65! Resovia 3,20 a Skra 4,60.
Wisi cały czasWycofali już ofertę?
Co by nie mówić @19 na Jastrzębie to value. Jak dla mnie warto za drobne zaryzykować. Finał jak dla mnie Resovia-Jastrzębie, tylko wtedy presja na Rzeszowianach. Resovia musi, Jastrzębie może...Wisi cały czas
Już w przypadku takiego finału masz piękną okazję by skontrować @19Co by nie mówić @19 na Jastrzębie to value. Jak dla mnie warto za drobne zaryzykować. Finał jak dla mnie Resovia-Jastrzębie
mi przyjęli stawkę 28 zł, próbuję za więcej ale musi pójść ręczna akceptacja z ich strony.Jakby co na Uni macie na końcowe zwycięstwo Jastrzębia @21 ????