miles87
Użytkownik
Grałem regularnie bardzo mocno taki zestaw ( chyba od meczu z podbeskidziem) Wisła win + over 2,5. Najpierw z Piastem zawiódł Brożek. Z Koroną już liczyłem kasę po 1 min meczu i tylko remis, a w Niecieczy zmieniłem zdanie i zagrałem Wisła + over rogów ( zabrakło 1 i zgubił mnie brak konsekwencji). Typ popieram zwłaszcza że Wdowczyk poinformował że cały tydzień trenowali grę z przodu. Jeżeli znowu wyjdą 2 napastnikami i faktycznie mają ustaloną taktykę to spodziewam się bramek ze strony Wisły. Mimo że warto dodać że Jaga mało bramek traci jedynie mecz w Gdańsku był wypadek przy pracy, tu spodziewam sie kapitulacji obrony Jagi. Aktualnie bardzo nastawiam się na zagranie ostro over 2,5 i podwoić kapitał. Nie chcę już ryzykować z dodawaniem wygranej ????Dziś moim zdaniem ciekawym typem jest zwycięstwo Wisły i obie strzela. Fajny kurs jest 4.25 i można spróbować. Między tymi drużynami w roku 2015 czyli najbardziej miarodajnym w 3 meczach obie drużyny strzelaly gole w ostatnie mecze to Wisła gola traci praktycznie w każdym meczu. Wielu z Was widzi w tym ja zwycięstwo Wisły która się odblokowala i nie ma szans na awans realny do grupy mistrzowskiej ale cień szansy jest będzie walka. Wdowczyk stawia na ofensywny futbol i dobrze. Inni z Was widzą over 1.5 gola Wisły. Sumując to ze zwycięża do tego strzela przynajmniej dwa gole i to ze je tracą praktycznie co mecz a Jagielonia nie ogórki jak w mordę wychodzi wynik pokroju 2:1, 3:1, 3:2 na moje oko. Także ja próbuje w singlu 1 + bts po kursie 4.25 i sam bts po kursie 1.75 w dublu z Wisłą z Płocka ????
Pozdro i odemnie
over 2,5 kurs 2 bet365 10/10