sieku
Użytkownik
Proponuję typ na Jagę, która u siebie gra bardzo skutecznie i osiąga wysokie wyniki. Tym samym odrabia zaległości z meczy wyjazdowych... I tym razem chyba już nikt nie będzie pisał że Grosik i Franek cienko grają, bo akurat ich bilans bramek w Białbymstoku jest statystycznie bardzo obiecujący. Polonia natomiast już się raczej nie liczy w walce o podium bo ciężko sobie komukolwiek wyobrazić by pierwsza 3 oddała pole komuś z 'zewnątrz'. Poza tym Polonia według mnie nie dorosła do tak wysokiego miejsca w tabeli a mecze w ich wykonaniu są nierówne i często szczęśliwe dla nich. Poza tym kurs zawyżony...
Kolejny mój typ to gra na Górnika z ujemnym handicupem. Górnik przy swoim potęcjali finansowym i kadrowym nie pozwoli sobie na spadek. Poza tym ich ostatnie mecze były całkiem obiecujące, zwłaszcza te na własnym stadionie.. a Odra jak to Odra. Do ekstraklany się nie nadają, choć zdarzały im się fenomenalne mecze. Ale to raczej nie ich czas... órnik gładko wygra minimum 2 golami.
Meczy Wisły, Lecha i Legii nie komentuję bo większość osób na forum nie dorosła do dyskusji pozbawionej kierowania się kibicowskimi preferencjami, więc po co te przepychanki wywoływać? :/
Kolejny mój typ to gra na Górnika z ujemnym handicupem. Górnik przy swoim potęcjali finansowym i kadrowym nie pozwoli sobie na spadek. Poza tym ich ostatnie mecze były całkiem obiecujące, zwłaszcza te na własnym stadionie.. a Odra jak to Odra. Do ekstraklany się nie nadają, choć zdarzały im się fenomenalne mecze. Ale to raczej nie ich czas... órnik gładko wygra minimum 2 golami.
Meczy Wisły, Lecha i Legii nie komentuję bo większość osób na forum nie dorosła do dyskusji pozbawionej kierowania się kibicowskimi preferencjami, więc po co te przepychanki wywoływać? :/