>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

28. kolejka Ekstraklasy [11.04.2025 - 14.04.2025]

F 97,5K

FanGkstychy73

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna Polska Ekstraklasa
Godzina: 20:15
Spotkanie: Legia Warszawa - Jagiellonia Białystok
Typ:BET BUILDER
Obie drużyny otrzymają powyżej X kartek: Tak - 0.5
Obie drużyny powyżej X rzutów rożnych: tak - 1.5
Liczba kartek: powyżej 3.5
Kurs 1.60
Bukmacher: Superbet
Analiza:
Obie drużyny osiągnęły duży sukces jakim był awans do ćwierćfinału Ligi Konferencji. W bezpośrednich meczach przeważnie jest ostro. W Warszawie w ligowych bezpośrednich spotkań było 1, 4, 4, 2, 4 żółte kartki. Arbitrem spotkania będzie Damian Sylwestrzak. W tym sezonie gwizdał w 17 spotkaniach Ekstraklasy i karał piłkarzy 70 żółtymi i 2 czerwami. Obie drużyny będą zmęczone po pucharowych meczach co będzie łatwiej o upomnienia. Duma Podlasia walczy o mistrza, Legia z miejsca w lidze nie jest zadowolona. Rogi to myślę że spokojnie wejdą.
Z fartem 👍 💪

Otrzymane punkty reputacji: +1989
versa 859,8K

versa

Typer
Lechia Gdańsk - Stal Mielec
Lechia Gdańsk lub remis i powyżej 1.5 goli
Fortuna @1.53
Lechia Gdańsk na 7 meczy rozgrywanych od roku 2020 ze Stalą przegrała tylko jeden raz. Obie drużyny walczą o utrzymanie w lidze i myślę, że Lechia na swoim obiekcie nie przegra tego spotkania, a mecz będzie na tyle zacięty że zobaczymy conajnniej dwa gole. Obie drużyny zamykają tabele z 24 punktami na koncie i niewątpliwie punkty obu drużyną są bardzo potrzebne. Lechia może się pochwalić wygranymi ostatnio z takimi drużynami jak Jagiellonia czy Lech Poznań u siebie, więc myślę że ze Stalą Mielec tymbardziej powinni sobie poradzić w tak ciężkim momencie.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2446
Do góry Bottom