>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

28. Kolejka Bundesligi 05-07.04.2013

Status
Zamknięty.
betinos 200

betinos

Użytkownik
Eintracht Frankfurt - FC Bayern
Typ: Bayern over 1.5
Kurs: 1.50
Bukmacher: Betsson
Mecz w którym Bayern moze zapewnic sobie tytul.Gospodarze w niezbyt dobrej formie,ostatnie 2 mecze u siebie przegrali.Bayern w skladzie: Neuer - Lahm, Boateng, Dante, Alaba - Martínez, Schweinsteiger - Müller, Robben, Shaqiri - Gomez, czyli praktycznie najmocniejszy.Licze na trojke :Robben, Shaqiri, Gomez, ktora nie gra zbyt czesto od pierwszej minuty i bedzie chciala pokazac sie trenerowi.Bayern nie strzelil w tym sezonie na wyjezdzie 2 lub wiecej bramek tylko w 2 meczach.Licze na dobry mecz i minimum 2 bramki gosci.

dx2 273,7K

dx2

Użytkownik
Juz obawialem sie, ze Lewandowski przerwie ta serie meczow, w ktorych kolejno zdobywa bramki, poniewaz wszedl z lawki, a tu prosze... ???? Doliczony czas gry i 4-2 dla Dortmundu po golu &quot;Lewego&quot; ????
P.S. Ile juz ta seria trwa ?

adhemar 374

adhemar

Użytkownik
Ale fuks dla tych ktorzy grali Borussie -1 a zwłaszcza gol Lewandowskiego,rozliczą wogóle ten zakład jako wygrany? Grał tylko 38 minut plus 2 doliczone.
A seria trwa 10 meczów z conajmniej jedną bramką,co Lewandowski pokazał po golu.

P 907

pawel-1

Użytkownik
Hannover - Stuttgart
Jeżeli Hannover notuje 3 underowe mecze z rzędu to wiedz, że coś się dzieje. To nie jest styl tej drużyny. Jutro czuję strzelanie. Zacznijmy od tego, że H96 kręci super wyniki przed własną publicznością. Nie zamazuje tego ostatnie 0-0 z Eintrachtem. Gdyby sędzia nie okradł ich wtedy z bramki to różnie mógłby ten mecz potem się potoczyć. Sytuacja kadrowa H96 nie jest nadal ciekawa, co w tej rundzie jest już normą. Będę szczerze zdziwiony jeżeli oni do końca sezonu zagrają jakiś mecz w optymalnym ustawieniu. A względem ostatniego, wygranego meczu w Augsburgu zmiany są pozytywne. Do środka pola wraca mózg drużyny Pinto. Pauze za kartki odbył już Diouf, więc jutro wróci do ataku. Świeżych absencji brak. Nadal bez Husztiego, ale to już któryś kolejny mecz bez niego. Poza tym tydzień temu 2 bramkami popisał się Rausch, więc ta lewa strona może nie będzie wyglądała aż tak źle. Dwa ważne ogniwa wypadły ze składu Stuttgartu. W tyle nie będzie pauzującego za czerwoną kartkę Niedermeiera. Ogromna strata. To taki typowy drwal na środku obrony. Wytnie z ziemią zawodnika, zgarnie górną piłkę, przetnie podanie. Zastąpić ma go Felipe, który w tym sezonie na boiskach Bundesligi meldował się zaledwie 3 razy. Ofensywa będzie osłabiona brakiem Harnika. Oglądałem ich ostatni wyjazdowy mecz z Eintrachtem. Powinni byli przegrać. Gospodarze sami sobie strzelili bramki(przede wszystkim tę pierwszą, zrobić karnego w takiej sytuacji mógł tylko idiota). Jeszcze wcześniej przegrali u Aptekarzy, co jest zrozumiałe. Potrafili ograć słabe Hoffenheim, ale już w Dusseldorfie i Wolfsburgu polegli. Mam wrażenie, że słabiutki jest ten Stuttgart. Tym razem jadą na zdecydowanie trudny teren, więc wszystko wskazuje na to, że polegną. Te bety wyglądają dobrze:
Hannover over 1.5 @ 2.070 Pinnacle ⛔
Hannover over 2.5 @ 4.65 Tobet ⛔
Hannover strzeli w obydwu połowach @ 3.00 Bet365
⛔

K 246

krysti24

Użytkownik
Hannover - Stuttgart
Nawiązując do powyższej wypowiedzi kolegi @Paweł1, radziłbym uważać z tym hurraoptymizmem w graniu na gospodarzy jutrzejszego spotkania. Ja osobiście spodziewam się bardziej wyrównanego spotkania, a na pewno nie pogromu ekipy ze Szwabii. Oczywiście nie ulega wątpliwości, że H96 u siebie zawsze grał dobrze, jednak trzeba sobie powiedzieć szczerze, że ostatnimi czasy ekipa Slomki nie wygląda zbyt korzystnie, na co również mają pewnie wpływ absencje, o których wspomniał już mój przedmówca. Kolega powyżej wspomniał także o ostatnim spotkaniu Hannoveru z Augsburgiem (wygrana Hannoveru 0:2), jednak nie napisał nic o przebiegu tego spotkania. Goście tamtego meczu, czyli podopieczni Slomki mieli w Augsburgu więcej szczęścia niż rozumu nie tracąc bramki i w ogóle wygrywając tamto spotkanie. To ile okazji zmarnowali piłkarze Augsburga w tamtym meczu w głowi się po prostu nie mieści, ostrzeliwali poprzeczki, słupki, piłkarze H96 wybijali piłkę z linii bramkowej, zespół ratował Zieler itd. itd. A Hannover stworzył sobie w tamtym spotkaniu zaledwie dwie okazje i obydwie Rausch zamienił na bramki - i tak o to mieliśmy 0:2, choć wynik ani trochę nie obrazuje przebiegu tamtego spotkania. Wprawdzie do składu Hannoveru powracają już na ten mecz Diouf oraz Pinto, jednak według mnie nie zmieni to aż tak diametralnie postawy drużyny z Dolnej Saksonii.
Jeśli chodzi o Stuttgart to został on też trochę niesprawiedliwie przedstawiony przez przedmówcę, gdyż akurat przez @Pawła wybrany został jeden z gorszych meczów VfB (choć paradoksalnie wygrany), czyli ten przeciwko Eintrachtowi. Jednak warto dodać, że w takich spotkaniach jak z Leverkusen (porażka 1:2), Hamburgiem (porażka 0:1), czy zremisowanym meczem z Norymbergią (1:1) VfB nie było zespołem gorszym i zasłużyło w tamtych meczach na zdecydowanie więcej niż zdobyty 1 pkt. Można także odnieść się do ostatniego spotkania Stuttgartu z BVB, gdzie drużyna pomimo licznych osłabień pokazała charakter walcząc (nie zawsze fair) z już byłym mistrzem Niemiec. Jeśli chodzi o osłabienia drużyny Labbadii to będą musieli sobie oni radzić bez podstawowego obrońcy Niedermeiera, którego zastąpi niepewny Felipe. Za kartki pauzować będzie również Harnik.
Jak już napisałem na wstępie dla mnie spotkanie to będzie meczem wyrównanym, w którym bramki padną z obu stron. Hannover na własnym stadionie zawsze jest groźny, dodajmy do tego brak Niedermeiera i niepewnego Felipe w obronie VfB + powrót Dioufa i Pinto, wychodzi, że H96 powinno ukłuć. Również z drugiej strony Stuttgart ma kim postraszyć mając w swoich szeregach lisa pola karnego jakim niewątpliwie jest zawsze groźny Ibisević. Dodajmy do tego, że co raz lepiej do zespołu wkomponował się Rumun Maxim, a także będącego ostatnio w dobrej formie Traore. Do zespołu gości wracają również Kvist oraz Okazaki. Powiedzmy sobie też szczerze, że obrona Hannoveru to również żaden monolit, a w końcu szczęście które dopisywało im w Augsburgu się skończy i bramkę/i stracą.
Spodziewając się wyrównanego pojedynku, licząc na gole z obu stron, wybieram w tym spotkaniu BTS&#39;a.
Obie strzelą (1,57) Fortuna ⛔ istny &#39;popis&#39; w wykonaniu obydwu ekip ..
Co do drugiego spotkania już króciutko:
Nurnberg - Mainz
Szczerze mówiąc ciężko coś konstruktywnego tutaj w tym meczu wymyślić. Jednak wydaje mi się, że wynik tego spotkania będzie kręcił się koło remisu. Obydwie drużyny są niejako pozytywnymi niespodziankami tego sezonu, ale widać powoli zmęczenie sezonem: szczególnie gra Mainz nie wygląda już tak energicznie i porywająco jak miało to miejsce jeszcze choćby niedawno. Nurnberg ostatnimi czasy też niby sobie ładnie pogrywa, lecz nie zawsze ich wyniki oddawały przebieg meczu np. wygrany mecz z Schalke 3:0, gdzie Nurnberg w żadnym wypadku nie był drużyną lepszą, a wygraną zawdzięcza nieskuteczności S04. U jednych i drugich jakiś większych absencji w składach nie ma, więc trenerzy powinni rzucić do boju najlepsze co mają. Jak już pisałem wydaje mi się, że wynik będzie się kręcił wokół remisu, więc próbuje tak:
X-X (podwójna szansa) (1,60) Fortuna ✅

P 907

pawel-1

Użytkownik
Oczywiście nie ulega wątpliwości, że H96 u siebie zawsze grał dobrze, jednak trzeba sobie powiedzieć szczerze, że ostatnimi czasy ekipa Slomki nie wygląda zbyt korzystnie, na co również mają pewnie wpływ absencje, o których wspomniał już mój przedmówca. Kolega powyżej wspomniał także o ostatnim spotkaniu Hannoveru z Augsburgiem (wygrana Hannoveru 0:2), jednak nie napisał nic o przebiegu tego spotkania. Goście tamtego meczu, czyli podopieczni Slomki mieli w Augsburgu więcej szczęścia niż rozumu nie tracąc bramki i w ogóle wygrywając tamto spotkanie. To ile okazji zmarnowali piłkarze Augsburga w tamtym meczu w głowi się po prostu nie mieści, ostrzeliwali poprzeczki, słupki, piłkarze H96 wybijali piłkę z linii bramkowej, zespół ratował Zieler itd. itd. A Hannover stworzył sobie w tamtym spotkaniu zaledwie dwie okazje i obydwie Rausch zamienił na bramki - i tak o to mieliśmy 0:2, choć wynik ani trochę nie obrazuje przebiegu tamtego spotkania.
H96 siebie i na wyjeździe to są dwie inne drużyny. Oglądałem skrót spotkania z Augsburgiem i faktycznie zagrali słabo - jak zwykle poza domem. Mimo to udało się wywieźć 3pkt. Wcześniej potrafili rozegrać dobre spotkanie w Moenchengladbach i przegrać oraz dostać wkalkulowany wpierdziel na Signal Iduna Park. Nie widzę tu zniżki formy, bo wyniki były kręcone takie, jakich w sumie można było się spodziewać. A co do meczów domowych - gdyby nie okradł ich sędzia to mieliby serię 6 zwycięstw z rzędu z Bayerem i Hamburgiem na rozkładzie.

Wprawdzie do składu Hannoveru powracają już na ten mecz Diouf oraz Pinto, jednak według mnie nie zmieni to aż tak diametralnie postawy drużyny z Dolnej Saksonii.
Tu się nie zgadzam. Przecież od tych 2 zawodników praktycznie Slomka rozpoczyna ustalanie składu. Diouf to najlepszy strzelec drużyny. Ja widzę sporą różnicę między nim, a resztą napastników. Dzięki temu, że wraca nie będzie na boisku łamagi Sobiecha(nawet z ławki) - to spory plus dla ofensywy. Pinto to mózg środka pola. Bardzo ważny zawodnik.

Jeśli chodzi o Stuttgart to został on też trochę niesprawiedliwie przedstawiony przez przedmówcę, gdyż akurat przez @Pawła wybrany został jeden z gorszych meczów VfB (choć paradoksalnie wygrany), czyli ten przeciwko Eintrachtowi.
Został wybrany wg bardzo prostego klucza - ostatni mecz wyjazdowy.

Jednak warto dodać, że w takich spotkaniach jak z Leverkusen (porażka 1:2), Hamburgiem (porażka 0:1), czy zremisowanym meczem z Norymbergią (1:1) VfB nie było zespołem gorszym i zasłużyło w tamtych meczach na zdecydowanie więcej niż zdobyty 1 pkt. Można także odnieść się do ostatniego spotkania Stuttgartu z BVB, gdzie drużyna pomimo licznych osłabień pokazała charakter walcząc (nie zawsze fair) z już byłym mistrzem Niemiec.
Co do porażki z Leverkusen to mecz trochę ustawiła im bramka Ibisevicia z 12 minuty. Przypominam, że strzelona została z niesłusznie podyktowanego karnego. I szczerze mówiąc po tym golu to ja widziałem przewagę gospodarzy, która skończyła się 2 bramkami w końcówce i porażką gości. Mecze domowe zostawiam na boku. Oglądałem ten z BVB i przyznaję, brawa dla nich za ten mecz. Ale na taki mecz domowy jest inne ciśnienie.

Jak już napisałem na wstępie dla mnie spotkanie to będzie meczem wyrównanym, w którym bramki padną z obu stron. Hannover na własnym stadionie zawsze jest groźny, dodajmy do tego brak Niedermeiera i niepewnego Felipe w obronie VfB + powrót Dioufa i Pinto, wychodzi, że H96 powinno ukłuć. Również z drugiej strony Stuttgart ma kim postraszyć mając w swoich szeregach lisa pola karnego jakim niewątpliwie jest zawsze groźny Ibisević. Dodajmy do tego, że co raz lepiej do zespołu wkomponował się Rumun Maxim, a także będącego ostatnio w dobrej formie Traore. Do zespołu gości wracają również Kvist oraz Okazaki. Powiedzmy sobie też szczerze, że obrona Hannoveru to również żaden monolit, a w końcu szczęście które dopisywało im w Augsburgu się skończy i bramkę/i stracą.
Spodziewając się wyrównanego pojedynku, licząc na gole z obu stron, wybieram w tym spotkaniu BTS&#39;a.
Zdałem sobie sprawę, że nie do końca dobrze się wyraziłem. Absolutnie nie widzę tutaj wyniku 3-0, 4-0! Przy dobrym, otwartym, overowym meczu Stuttgart swoje też wciśnie. Co myślę o defensywie H96 pisałem już w tym dziale nie raz, nie dwa. Tylko, że wolę zainwestować gospodarzy. Dla mnie oni zgarną ten mecz i oni powinni tutaj atakować. Jak zwykle w Hannoverze.

pozdrawiam :spokodfhgfh:

K 246

krysti24

Użytkownik
Spoko, po prostu wywnioskowałem po Twojej wcześniejszej wypowiedzi, że oczekujesz, że H96 się dzisiaj szybko i przyjemnie przejedzie po VfB. Jedno jest raczej pewne: bramki w tym meczu powinniśmy ujrzeć, a to podziała zarówno na mój bet, jak i Twoje korzystnie. Powodzenia w każdym razie. ;-)

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Też napiszę o Stuttgarcie, bo podobnie jak krysti24 mam wątpliwości czy rzeczywiście Hannover wygra, a tak mocnych typów jak Paweł 1 bym raczej nie preferował. Oglądałem mecz Vfb z BVB i zaskoczył mnie Stuttgart. Borussia trochę im odpuściła, ale zagrali dobry mecz, początkowo byli nawet stroną dominująca, następnie trochę szarpaniny, no i nieszczęsny gol Lewandowskiego, który wtedy akurat przeszedł obok meczu, jednak strzelił zwycięską bramkę. W sumie to Stuttgartowi należał się w tamtym spotkaniu remis. Hannover to jest drużyna własnego boiska, solidny zespół, ale brakuje mi czegoś teraz, obrony przede wszystkim. W tym sezonie słabo się prezentuje, na tle tego jakim atutem była postawa defensorów w poprzednich sezonach, 46 goli straconych to jest kr...a szok! Nawet takim napastnikiem jak Diouf tego nie przykryją, co więcej wydaje się on być dziś jedynym, ostatnim na placu boju, Abdellaoue to jest cień samego siebie, a Ya Konan jest ok, ale pewnego poziomu nie przyskoczy. Dzisiaj Hannover 96 zajmuje 10 lokatę i to jest idealne dla nich miejsce. Stuttgart nie wygrał spotkania od 17 marca, po dobry meczu z BVB mogą się przełamać, H96 moim zdaniem się im wystawia, bo nie jest w najwyższej formie. Gram X2, myślę że goście nie przegrają tego.
Hannover 96 - VfB Stuttgart Typ:X2 Kurs:1,61 Bet365

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom