Nie nie, to nie o to chodzi tylko po prostu, ktos znalazl linka, podal do wiadomosci publicznej, ja umiescilem na tym forum bo przeciez nic mnie to nie kosztowalo, tylko dobra wola z mojej strony. A inni bezczelnie wykorzystuja naiwanosc ludzi i sprzedaja te bony za kase. A to co zrobili administratorzy tego (polskiego) forum to juz mega chamstwo. Niby ze promocja byla przyznana dla nich ???? , a przeciez wszyscy wiedza ze pochodzila z dunskiego portalu. Benek spokojnie, nie ma mowy o wycofywaniu czegokolwiek.I beda wycofywac te bonusy :?: :/
Tu też na forum znalazły się osoby co chcą sprzedać za 5zł ten bon ;/ ehhh szkoda gadać. Następni będą odpowiednio nagradzani...A inni bezczelnie wykorzystuja naiwanosc ludzi i sprzedaja te bony za kase.
Jak ktos bedzie chcial sprzedac ten bonus dostanie ostrzezenie Exclamation
Nie!a można wpisać na jedno konto 2 takie Bony ?
Można, ale drugie konto musisz mieć na inną osobę. [Np. Brata, ojca] - Tak mi się wydaje.albo czy mozna se założyć jeszcze jedno konto i tam wpisac bon drugi ?
Było to tłumaczone setki razy, poszukaj a znajdziesz.Jak to jest ztym obroceniem 3 razy ?trzeba 3 razy za calosc zagrac np po 1 razie bede mial 40 zł to musze postawic te 40 pozniej np 60 i tak 3 razy ?