>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

27zl darmo do BAW

Status
Zamknięty.
m4ciek 0

m4ciek

Użytkownik
hehe, widze ze ktos wpisywal juz w polu emaila &quot;[email protected]&quot; ????

bo mi wyskoczylo cos tam innego niz kod tylko dluzszy wywod (chyba ze jakis tam kod zostal juz wykorzystany)

sioux 0

sioux

Użytkownik
Kurcze wlasnie sie dowiedzialem jak ludzie naciagaja na ta promocje, sprzedaja te bony za pieniadze :eek: . A administracja forum na ktorym chlopak zamiesil ta promocje, przysyla linki z propozycja przyznania tego bonu , twierdzac ze ta promocja zostala przyznana przez Baw wlasnie szefom tego forum :x . Podlosc ludzka nie zna granic :!:

sioux 0

sioux

Użytkownik
I beda wycofywac te bonusy :?: :/
Nie nie, to nie o to chodzi tylko po prostu, ktos znalazl linka, podal do wiadomosci publicznej, ja umiescilem na tym forum bo przeciez nic mnie to nie kosztowalo, tylko dobra wola z mojej strony. A inni bezczelnie wykorzystuja naiwanosc ludzi i sprzedaja te bony za kase. A to co zrobili administratorzy tego (polskiego) forum to juz mega chamstwo. Niby ze promocja byla przyznana dla nich ???? , a przeciez wszyscy wiedza ze pochodzila z dunskiego portalu. Benek spokojnie, nie ma mowy o wycofywaniu czegokolwiek.

al_capone 29K

al_capone

Gangster
A inni bezczelnie wykorzystuja naiwanosc ludzi i sprzedaja te bony za kase.
Tu też na forum znalazły się osoby co chcą sprzedać za 5zł ten bon ;/ ehhh szkoda gadać. Następni będą odpowiednio nagradzani...

gusto 695

gusto

Forum VIP
Wiadomo już o co chodzi z tym 9 lipca?? Mam nadzieję, że to chodzi o po prostu wpisanie tego kodu do tego dnia, a obracać można jak długo się chce :p

baros 12,4K

baros

Użytkownik
nie zaglądałem do tego dzialu wcześniej cholerka i nie zauważyłem tej stronki tutaj ale dzisiaj tą stronke znaazłem na jednym z forum i jesden z Admin mnie tu przekierował ! hehe

a można wpisać na jedno konto 2 takie Bony ?
albo czy mozna se założyć jeszcze jedno konto i tam wpisac bon drugi ?

marcin342 0

marcin342

Użytkownik
Kombinujcie kurwa z wieloma kontami to zaraz się skończy ta promocja i jeszcze konta wszystkim poblokują, którzy z niej skorzystali ????

spider231 0

spider231

Użytkownik
Witam,

Jak to jest ztym obroceniem 3 razy ?trzeba 3 razy za calosc zagrac np po 1 razie bede mial 40 zł to musze postawic te 40 pozniej np 60 i tak 3 razy ?

A jak np zagralem za 3 zł mam do wygrania 30 zł i co potem opiszcie jak to trzeba obrocic

pozdrawiam

D 0

darek

Forum VIP
a można wpisać na jedno konto 2 takie Bony ?
Nie!

albo czy mozna se założyć jeszcze jedno konto i tam wpisac bon drugi ?
Można, ale drugie konto musisz mieć na inną osobę. [Np. Brata, ojca] - Tak mi się wydaje.

Jak to jest ztym obroceniem 3 razy ?trzeba 3 razy za calosc zagrac np po 1 razie bede mial 40 zł to musze postawic te 40 pozniej np 60 i tak 3 razy ?
Było to tłumaczone setki razy, poszukaj a znajdziesz.

gusto 695

gusto

Forum VIP
Trzeba obrócić podobno 5 razy tzn, zagrać za łączną kwotę 138.5PLN(27.68*5). Można to robić zawierając zakłady nawet po 2zl, bez limitów kursowych. Ja juz obróciłem, teraz trzeba jeszcze najpierw dobic do 120 a później dalej i dalej i dalej.....:wink:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom