>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

27. kolejka La Liga [10.03 - 13.03.2017r.]

Status
Zamknięty.
lukas88 494,5K

lukas88

Forum VIP
Po dzisiejszym spotkaniu Realu stwierdzam że poziom sędziowania w La Liga jest niższy od poziomu leżącego psa, nie pojmuję jak na takim poziomie arbiter, a właściwie cały zespół sędziowski może popełniać tyle błędów w trakcie jednego spotkania. Przecie to co się działo na Santiago Bernabeu to sędziowski kryminał, porównując do tego meczu sędziego Barca- PSG to tamten był super arbitrem.
Najpierw ewidentny faul Navasa gdzie powinien być wolny na 18 metrze i ????, później ze 4 niesłuszne spalone na Jamesie i Rolando, po jednej z tych akcji padł prawidłowy a nieuznany gol, później z kolei obrońca wyciął równo z trawą Ronaldo wychodzącego sam na sam, powinna być ???? i karny lub wolny na pograniczu pola karnego.
Poza tym sędzia w tym meczu pokazał trzy :zoltakartka: a mógł moim zdaniem przynajmniej dwa razy tyle.

Także na przyszłość jak sędzia Lahoz (chociaż jak dla nie ten gość powinien się nazywać &quot;Chaos&quot;), będzie sędziował mecz to można sobie odpuścić bo to jest istny cyrk i loteria.

Wniosek z tego taki: Sędzia Lahoz ???????????? dla pracy w La Liga.

krisbarca_92 481

krisbarca_92

Użytkownik
Po dzisiejszym spotkaniu Realu stwierdzam że poziom sędziowania w La Liga jest niższy od poziomu leżącego psa, nie pojmuję jak na takim poziomie arbiter, a właściwie cały zespół sędziowski może popełniać tyle błędów w trakcie jednego spotkania. Przecie to co się działo na Santiago Bernabeu to sędziowski kryminał, porównując do tego meczu sędziego Barca- PSG to tamten był super arbitrem.
Najpierw ewidentny faul Navasa gdzie powinien być wolny na 18 metrze i ????, później ze 4 niesłuszne spalone na Jamesie i Rolando, po jednej z tych akcji padł prawidłowy a nieuznany gol, później z kolei obrońca wyciął równo z trawą Ronaldo wychodzącego sam na sam, powinna być ???? i karny lub wolny na pograniczu pola karnego.
Poza tym sędzia w tym meczu pokazał trzy :zoltakartka: a mógł moim zdaniem przynajmniej dwa razy tyle.

Także na przyszłość jak sędzia Lahoz (chociaż jak dla nie ten gość powinien się nazywać &quot;Chaos&quot;), będzie sędziował mecz to można sobie odpuścić bo to jest istny cyrk i loteria.

Wniosek z tego taki: Sędzia Lahoz ???????????? dla pracy w La Liga.
A i tak najlepsze jest, że teraz wszystkie hala dzieci które były najgłośniej po meczu Barcy - PSG siedzą cicho i jeszcze twierdzą, że pomyłki sędzią mogą się zdarzać haha ????

ibis 1,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
20:45 Osasuna - Eibar
Typ: powyżej 2.5 gola ⛔
Kurs: 1.76
Typ: 2 ⛔
Kurs: 1.95
buk: unibet
Ostatnia w tabeli Osasuna podejmować będzie na zakończenie 27. kolejki rewelację rozgrywek Eibar. Gospodarze to obecnie najgorszy zespół La Liga. W 26. kolejkach zdołali tylko zdobyć 10 punktów!. Prawda jest taka, że ten zespół jest pierwszą ekipą, która pożegna się z La Liga. 15 punktowa strata do bezpiecznego miejsca jest raczej nie odrobienia, dlatego gospodarze muszą rzucić wszystko na jedną kartę i po raz kolejny w ich spotkaniu spodziewam się dużo bramek. W każdym z ostatnich sześciu spotkań, gdzie udział brała Osasuna padały minimum trzy bramki. Teraz nie powinno być inaczej, Eibar przegrało tylko jedno z pięciu ostatnich spotkań na wyjeździe, zdobyło w nich osiem punktów i niespodziewanie pozostaje w grze o europejskie puchary, do szóstego Villarreal traci dziewięć punktów do kolejnego Athletic pięć. W ostatniej kolejce goście zostali sprowadzeni trochę na ziemie, przegrywając u siebie z Realem 1:4. Teraz jest okazja do dogonienia swoich rywali, bo z tak słabą Osasuną trzeba po prostu wygrać!.

tentyptakma 98

tentyptakma

Użytkownik
Odnośnie OSASUNA - ELBAR. Z H2H wychodzi, że drużyny oddają sobie punkty 3za3 i w tym momencie według spotkań szło by na... remis. Ale kogo by interesował remis w takiej sytuacji? No więc, w piątek obserwowałem - była podobna sytuacja w meczu naszej pierwszej ligi, GKS Katowise - Stomil Olsztyn. Drużyny wg h2h ewidentnie oddają sobie punkty i tym razem wychodził remis i... ten remis padł 2-2! W spotkaniu Osasuny-Elbar kursy na gości mocno poleciały, czyli ktoś położył grubą kasę albo coś się wydarzyło czego nie wiem (w zasadzie nie analizowałem aspektów pozaboiskowych tego meczu jeszcze). Może i Osa dała sobie już spokój? 15 punktów straty przy 12u meczach plus to co inne walczaki o ligę do końca zarobią oczek.. Ciekawi mnie ostateczny wynik.

EDIT: Heh! No i wjechał remissss :]:]

Otrzymane punkty reputacji: +8
emty13 79

emty13

Użytkownik
&quot;Hiszpańska Termalica&quot;, tak nazwałbym drużynę z Eibaru. W tym sezonie mają niepowtarzalną szansę zaistnieć w europejskich pucharach. Jeśli dziś wywiozą z Pampeluny 3 punkty będą mieli tylko 6pkt straty do premiowanego awansem miejsca. To byłoby coś wielkiego dla zespołu z malutkiej gminy. Terminarz spotkań układa się tak, że Eibar może naskrobać tych punkcików (Leganes, Gijon, Betis, Las Palmas), rywale nie będą z górnej ligowej półki. Mecz zapowiada się ciekawie, ale chyba jednostronnie. Osasuna to drużyna która nie ma nic do stracenia i będą prowadzić otwartą grę. Padną pewnie 2-3 bramki. Taki mecz Eibar musi wygrać!

Moje typy:
Eibar win + over 2,5 - 2,75 (Bet365)
Strzelec bramki: Pedro Leon - 2,75 (Bet365)

G 1

gizmoluk

Użytkownik
Wczoraj zagrałem na live że Ronaldo strzeli pierwszą bramkę, a padł samoboj. Jak rozliczą, będzie zwrot? bo jeszcze mi wisi ten kupon. Buk premium.com

R 125

roger12

Użytkownik
&quot;Hiszpańska Termalica&quot;, tak nazwałbym drużynę z Eibaru. W tym sezonie mają niepowtarzalną szansę zaistnieć w europejskich pucharach. Jeśli dziś wywiozą z Pampeluny 3 punkty będą mieli tylko 6pkt straty do premiowanego awansem miejsca. To byłoby coś wielkiego dla zespołu z malutkiej gminy. Terminarz spotkań układa się tak, że Eibar może naskrobać tych punkcików (Leganes, Gijon, Betis, Las Palmas), rywale nie będą z górnej ligowej półki. Mecz zapowiada się ciekawie, ale chyba jednostronnie. Osasuna to drużyna która nie ma nic do stracenia i będą prowadzić otwartą grę. Padną pewnie 2-3 bramki. Taki mecz Eibar musi wygrać!

Moje typy:
Eibar win + over 2,5 - 2,75 (Bet365)
Strzelec bramki: Pedro Leon - 2,75 (Bet365)
Pytanie czy te puchary to nie za dużo? Takie kluby jak Eibar nie zbyt interesują puchary co nie twierdze że tak jest.Kluczem jest utrzymanie a wiadomo kolejny sezon LE to kolejny wysiłek . Kolejna sprawa to taka że Eibar ma małe szanse patrząc jaki scisk i jakie ekipy są wyżej. Ja wiem że Osa już spadła ale w takich meczach mogą byc wałki..

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Wczoraj zagrałem na live że Ronaldo strzeli pierwszą bramkę, a padł samoboj. Jak rozliczą, będzie zwrot? bo jeszcze mi wisi ten kupon. Buk premium.com
\\
Oczywiście będzie minus. Ronaldo nie strzelił pierwszy, więc masz jeszcze jakieś wątpliwości? Chociaż jeżeli nie było takiej opcji z samobójem, to może Ci się poszczęści.
Co do Osasuny, to największym ich błędem było zwolnienie 1 trenera, który jeszcze ogarniał temat. Oczywiście brakuje jakości w defensywie i dziś nie będzie inaczej. Eibar powinien coś strzelić. Utrzymania pewnego jeszcze nie ma, więc jeszcze trzeba minimum się wysilić. Nawet jakby chcieli to raczej o puchary będzie im ciężko. Zapewne zajmą miejsce w przedziale 8-10, bo są bardzo solidni, ale też nie są drużyną, która miewa długie serie wygranych spotkań.

B 1,5K

baltazar_gabka

Użytkownik
Osasuna - Eibar

Jakieś dziwne te kursy wystawili bukmacherzy na Eibar. Gdy dwa tygodnie temu Villarreal grał na wyjeździe z Osasuną to kurs na gości wynosił 2,10. A dziś na Eibar 1,90? Czyżby Eibar był lepszy od żółtej łodzi...wątpię...Ja nie lubię takiego dobijania leżącego. Nie przesadzałbym też co do wyjazdowej formy drużyny hiszpańskiej Termaliki ( jak ktoś napisał powyżej ). Zmierzam do tego że jak Osasuna ma z kimkolwiek wygrywać to właśnie z takimi ekipami jak goście. Zaznaczam że Eibar wygrał w tym sezonie tylko trzy mecze w delegacji. Dwa tygodnie temu w poniedziałek przełamało się Leicester, może dziś przełamie się Osa? Typ ryzykowny ale w poniedziałki staram się szukać raczej niespodzianek, niż &quot;prawidłowych&quot; wyników...

Osasuna kurs 3,95
Osasuna kurs 1X 1,91 Fortuna
wynik 1:1 FT

Jeżeli analiza się przydała kliknij &quot;dzięki &quot;

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom