>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

27. kolejka La Liga [10.03 - 13.03.2017r.]

Status
Zamknięty.
ibis 1,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
20:45 Espanyol - Las Palmas
Typ: 1
Kurs: 2.10
buk: unibet
Wynik: 4:3 ✅

Espanyol na to spotkanie wygląda zdecydowanie solidniej od swoich rywali, dlatego też idę w ich kierunku. Gospodarze przegrali tylko jedno z ostatnich dziesięciu spotkań na swoim stadionie. W pozostałych spotkaniach Katalończycy pięć razy wygrali i cztery razy zremisowali. Jedynego czego można się obawiać to kolejnego remisu w wykonaniu Katalończyków. Gdyby nie one, to gospodarze może i by powalczyli o coś więcej niż tylko o środek tabeli. Jednak gdy jutro wygrają i za tydzień pokonają rewelacyjne Eibar, to mają jeszcze szanse na miejsca premiowane grą w europejskich pucharach Goście ostatnio nie zachwycają o czym pisałem jakiś czasu temu. Na dodatek jest to jedna z najgorszych drużyn grających na wyjeździe. Bilans 1-3-8 jest po prostu kiepski. Na dodatek strzelonych tylko 14 goli i 27 straconych stawia ich jutro na przegranej pozycji. Espanyol jeśli jest poważnie myślami przy europejskich pucharach, to jutro chcę widzieć w nich zespół walczący z ambicjami, który poniesie ich do zwycięstwa.

Otrzymane punkty reputacji: +7
vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Celta Vigo - Villarreal 2 @2.65 uni
Berrizzo ma tendencje do rotowania składem po LE. Czekałem specjalnie na wynik spotkania i jest on średni, więc musi mieć w pełni sił na czwartkowy rewanż w Rosji.
Jeżeli wystawi ławkę, to goście biorą to na luzie, bo ławka gospodarzy prezentuje bardzo słaby, nieskuteczny futbol.

Otrzymane punkty reputacji: +5
W 115

werg

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Hiszpania, LaLiga
Godz: 20:45
Spotkanie: Espanyol - Las Palmas
Typ: obie strzelą ✅ nice and easy
Kurs: 1,80
Bukmacher: bet365
Analiza:

Mecz inaugurujący 27 kolejkę to starcie Espanyolu z Las Palmas. Mój typ na to spotkanie to przynajmniej jedno trafienie dla każdej ze stron. Gospodarze u siebie strzeli 21 goli a stracili ich 15 co daje średnią 2,8. Natomiast bilans gości na wyjeździe przedstawia się następująco 14:27 ze średnią 3,4. W ostatnich ośmiu meczach Espanyol zdobywał gole w pięciu nie zachował czystego konta. Trochę gorzej wygląda sytuacja Las Palmas na wyjeździe, ponieważ nie zaliczają oni zbyt wielu trafień, choć sytuacje ku temu mają brakuje jednak skuteczności. Optymizmem może napawać fakt, że w dwóch ostatnich meczach strzeli aż 8 goli w tym trzy Realowi na wyjeździe. Wśród gospodarzy brak większych osłabień na to spotkanie w gorszej sytuacji są goście dlatego, że na pewno nie zagrają pauzujący za kartki środkowy pomocnik Mesa i chorwacki napastnik Livaja, którego najprawdopodobniej zastąpi jego rodak Halilović. Od pierwszych minut powinniśmy też zobaczyć najskuteczniejszego strzelca Boatenga, który w ostatnim meczu wszedł z ławki. Liczę na dobry mecz i skuteczność obydwu ekip.

Otrzymane punkty reputacji: +8
slomiany400 48,3K

slomiany400

Użytkownik
Celta Vigo - Villareal X2 1.45 bet365
Wydaje mi się, że Villareal ma szanse coś ugrać w tym meczu, Celta wymęczyła wczoraj zwycięstwo z Krasnodarem na swoim terenie, a w kolejny czwartek muszą lecieć do Rosji i utrzymać awans, co może być wcale nie takim łatwym zadaniem, wiadomo, że w Rosji zawsze ciężko się gra, każdej drużynie. Na pewno w niedziele będą rotacje składem, a Villareal gra już tylko w lidze. Trzy punkty straty do Sociedad trzeba odrobić

hohoho44 165

hohoho44

Użytkownik
Espanyol - Las Palmas to może być ciekawy mecz, obie drużyny dobrze sobie radzą jeśli chodzi o bramki zdobywane z kontry. Nie celowałbym w zwycięstwo ,a raczej azjan over 2.0, 2.5 @1.75
✅✅✅

A 17

arktos888

Użytkownik
Espanyol - Las Palmas
typ: 1
kurs 2.20
bukmacher: STS

Espanyol jako gospodarz ma bilans 5-5-3. W ostatnich 5 meczy u siebie ma bilans 3-1-1.
Las Palmas jest typową drużyną własnego stadionu. Na wyjazdach w ogóle sonie nie radzi. W meczach wyjazdowych ma bilans 1-3-8. W ostatnich pięciu meczach wyjazdowych ma bilans 0-1-4.
Ostatnie trzy mecze w Barcelonie zakończyły się zwycięstwem Espanyolu.
Ja typuję zwycięstwo Espanyolu

Valencia - Gijon
kurs: 1.47

Valencia jako gospodarz ma bilans 5-2-5. W ostatnich pięciu meczy u siebie Valencia wygrała 4.
Gijon na wyjazdach ma bilans 1-3-9. W ostatnich pięciu meczach wyjazdowych Gijon trzy przegrał.
Ja typuję zwycięstwo Valencii

Sevilla - Leganes
kurs: 1.40

Sevilla zajmuje trzecie miejsce, zdobywając 56 punktów. Leganes zajmuje 16 miejsce, zdobywając 24 punkty.
Sevilla jako gospodarz ma bilans 10-1-1. W ostatnich pięciu meczach u siebie ma bilans 4-1-0.
Leganes na wyjazdach ma bilans 3-2-8. W ostatnich pięciu meczach na wyjazdach ma wyjazd 0-1-4.
Ja typuję zwycięstwo Sevilli.

Celta Vigo - Villareal
typ: X
kurs: 3.00

Celta Vigo zajmuje 10 miejsce, zdobywając 35 punktów. Villareal zajmuje 6 miejsce, zdobywając 45 punktów.
Celta Vigo jako gospodarz ma bilans 8-1-3. W ostatnich pięciu meczach u siebie ma bilans 3-1-1.
Villareal na wyjazdach ma bilans 4-6-2. W ostatnich pięciu meczach na wyjeździe ma bilans 3-2-0.
Bilans ostatnich pięciu meczach bezpośrednich na Estadio Balaidos to 0-4-1.
Ja typuję remis.

Podane same statystyki i mało przekonująca analiza. Popraw to nastepnym razem bo inaczej takie posty będą kasowane / ibis

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna Hiszpania
Godz: 16:15
Spotkanie Sevilla-Leganes
Typ: 1 /1
Kurs 2.05
Buk Bet 365
Analiza: Na jutro wybrałem spotkanie Hiszpańskiej ekstraklasy piłkarskiej w którym ekipa Sevilla podejmowała będzie na swoim stadionie drużynę Leganes, beniaminek na wyjazdach na razie nie zachwyca zdobył zaledwie 9 bramek , nie jest to za dobry wynik, tym bardziej iż pewnym jest iż Leganes w tym sezonie nie pogra o nic więcej aniżeli utrzymanie w Primera Divison na sezon następny. Poprzednie ich 10 spotkań wyjazdowych to aż 8 porażek oraz tylko 2 podziały punktów, praktycznie w każdym jednym spotkaniu tracą praktycznie po 2 bramki lub więcej Sevilla natomiast jest obecnie na 3 pozycji w ligowej klasyfikacji i n a swoim stadionie w tym sezonie gra bardzo dobrze, 12 meczy 10 wygranych 1 remis oraz 1 porażka. Tutaj również Sevilla jest faworytem do zdobycia kolejnych 3 punktów, może odskoczyć zespołowi Atletico na kolejne punkty, na pewno tutaj gospodarze nie powinni sugerować się tym iż mają sporą przewagę nad zespołem z Madrytu, oraz spotkanie z Leicesterem w Lidze Mistrzów we wtorkowy wieczór, bowiem taka ekipa jak Sevilla powinny móc grać na kilku frontach a nie tylko na swoim krajowym podwórku. Stawiam na wygraną gospodarzy oraz na dokładny wynik 3:0 lub 3:1.

dawcamocywnocy 1,3K

dawcamocywnocy

Użytkownik
Ja na rozkład biore mecz Realu z Betisem. Faworyt jest jeden ale ja licze że Betis jest w stanie zdobyć na Bernabeu bramke. Real ostatnio praktycznie w każdym meczu traci przynajmniej jednego gola, czy to grając u siebie czy na wyjeździe. Betis to zdecydowanie średniak ligi ale potrafi zagrać przyzwoite spotkanie a już na pewno jest w stanie zdobyć bramkę na Bernabeu. Real gubi się dosyć często w obronie co Betis będzie mógł wykorzystac. Betis strzeli @2,05 Winmasters✅

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna Hiszpania
Godz: 16:15
Spotkanie La Coruna -Barcelona
Typ: bts
Kurs 1.94
Buk Unibet
Analiza: Barcelona w tej kolejce Primera Division pojedzie na wyjazdowe spotkanie do drużyny Deportivo la Coruna, goście od samego początku są zdecydowanym faworytem do zdobycia kolejnych 3 punktów, rywal nie jest za bardzo wymagający , ma obecnie 17 pozycję w ligowej klasyfikacji z dorobkiem 24 punktów na swoim koncie, jest to miejsce zaraz nad strefa spadkową od którego dzieli go zaledwie 5 punktów, goście są liderem, zgromadzili tych punktów 60 ale jedno spotkanie rozegrane mniej ma ekipa Madryckiego Realu, Barcelona po wyczynie jakiego dokonała kilka dni temu moim zdaniem w tym spotkaniu będzie znów sobie postrzelać, patrząc na spotkania pomiędzy obiema ekipami w poprzednich kolejkach mozemy liczyć na kilka bramek, bowiem od 2011 roku ekipa z Katalonii gościła na tym stadionie 4 razy, padały tam następujące wyniki 0:4 w 2011, 4:5 w 2012 , 0:4 w 2015, oraz 0:8 w 2016, poza tym goście na wyjazdach do tej pory w 13 rozegranych meczach wyjazdowych zdobyli łacznie 37 bramek , stracili ich 12 , daje to praktycznie 3 bramki na spotkanie, myślę wiec iż jutro ni będzie inaczej i tak w 1 jak i 2 połowie tego spotkania bramki zobaczymy. Stawiam na wygraną przyjezdnych i myślę że także Deportivo na swoim stadionie zdoła przynajmniej jednego gola tutaj zdobyć.

ibis 1,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
16:15 Sevilla - Leganes
Typ: 1 ⛔
Kurs: 1.54
Typ: 1/1 ⛔
Kurs: 2.33

Drużyna Jorge Sampaoliego niespodziewanie zremisowała w ostatniej kolejce z Alaves 1:1 i tym samym zgubiła dwa punkty do czołówki Realu i Barcelony. Teraz czas na zemstę i wygraną w spotkaniu z Leganes. Po stracie punktów w meczu z Alaves Sevilla w dzisiejszym spotkaniu musi sięgnąć po trzy punkty przeciwko dużo słabszemu rywalowi jakim jest zespół Leganes. Gospodarze muszą wygrać aby dotrzymać kroku liderom tabeli i spokojnie się skupić na meczu z Leicester, który jest w środku tygodnia. Sevilla gra solidny futbol, a Sampaolli pokazuje, że ma pomysł na ten zespół. Dlatego dzisiejsze zwycięstwa gospodarzy powinno być formalnością. Goście po dobrym początku sezonu w meczach wyjazdowych nie są w stanie wygrać żadnego z ostatnich dziesięciu spotkań rozgrywanych na obcym terenie i zdobyło w nich tylko dwa punkty. Dziś jestem zdania, że również za dużo nie zdziałają, dlatego też kolejnym typem jest wygrana Sevilli do przerwy i na koniec meczu.

Otrzymane punkty reputacji: +2
lukas88 494,3K

lukas88

Forum VIP
11.03.2017 g. 16.15 Sevilla- Leganes
Typ: 2 (+1,5)✅✅✅
Kurs: 1,63
Marathon
Stawka 5/10

W tym spotkaniu zdecydowanie idę w kierunku gości, dlaczego, już tłumaczę:
- po pierwsze Sevilla w tygodniu ma ciężką wyprawę na Wyspy i myślę że to jest dla nich priorytet, w Lidze ciężko będzie na przestrzeni całego sezonu walczyć z Barceloną i Realem.
- po drugie Sevilla jest niepokonana w lidze na własnym stadionie od 6 listopada,
- po trzecie Leganes bez punktów na wyjeździe od 21 stycznia
- po 4 Leganes mimo wyjazdowych porażek napsuło krwi Barcelonie i Atletico

Typ również nieco intuicyjny, więc za niedużą stawkę próbuję również:
X2 @2,75 Unibet 3/10 ✅✅✅
Remis i under 2,5 @ 4,95 Marathon 2/10
✅✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +18
majkycash 1,3K

majkycash

Użytkownik
Pinnacle
⚽ Sevilla - Leganes
Typ: Sevilla -1.0ah @1.87
Sevilla nadal najlepsza na własnym boisku, Leganes w tym sezonie aż 8 wyjazdowych porażek. Sevilla regularnie jest niedoceniana przez bukmacherów, więc nawet mnie nie dziwi, to, że znowu jest okazja na nich zarobić. Jedyne co mnie martwi w tym typie, to fakt, że Sevilla w tygodniu ma mecz rewanżowy w LM i może trochę dzisiaj odpuścić. Z drugiej strony 3 punkty straty do lidera ligi to w wciąż realne szanse na mistrzostwo i chyba takiej okazji ta ekipa nie będzie chciała zmarnować odpuszczając mecz.

K 103

kuchar1988

Użytkownik
Sociedad - Bilbao 12.03 12:00

Sociedad. Nie będę tu siegał do prehistorii, ale na ostatnie 10 meczy u siebie pilkarze z San Sebastian stracili punkty tylko z Eibarem (to nie są jacyś kelnerzy), z Villarrealem porazka w ostatniej minucie meczu, z Sevilla (to wybaczamy ???? ) i z Barceloną 1:1. Te wyniki ujmy nie przynoszą. Oglądałem kilka spotkan Sociedadu w tym sezonie i parcie na bramke tam niesamowite. Liga Europejska juz raczej pewna, ale maja ciagle jeszcze realne szanse na miejsce 4 dające udzial w kwalifikacjach do Ligi Mistrzów.

Bilbao na wyjazdach to zupelnie inna druzyna niz w domu. Ostatnie ligowe zwycięstwo poza domem 21 wrzesnia z Granadą. Obecna seria meczów wyjazdowych 4 w pałke. Ale fakt faktem, nie z byle kim, Sevilla, Barcelona, Valencia, no i ta z Apoelem w Lidze Europejskiej. Osatatni mecz w domu nawet z Malaga, mega meczarnie, wygrana 1:0 po karnym.

Według mnie faworyt w tym meczu jest tylko jeden, Real Sociedad San Sebastian i tak tez gram. Dodatkowo mozna próbowac w rzuty rozne. W meczach tych zespołow zawsze ich sporo.

Sociedad 2.15 bet365 ⛔

Sociedad over 5,5 rożnych 1.83 ✅
Over 9,5 roznych w meczu 1.72 ✅

belmondziak 48

belmondziak

Użytkownik
Większość wie, że Barcelona jest wyczerpana po dokonaniu niemożliwego w ostatnim meczu Ligi Mistrzów.
Katalończycy odzyskali fotel lidera i mają dzisiaj szansę powiększyć przewagę nad Realem (Real ma jeszcze jeden zaległy mecz), dlatego dzisiaj powinni wygrać!
Gospodarze mogą*też być zmęczeni, ponieważ grali mecze 08.03, 05.03 i 02.03
oraz Mają nowego trenera z którym nagromadzili 5 pkt. w 3 meczach.
W następny weekend mają derby z Celtą, dlatego kilku graczy może odpocząć.
Guilherme is injured, Joselu i Sidnei wyautowani, Mosquera i Andone zawieszeni.
Goście pewnie będzie zmotywowana po meczu w Barcelonie.
Barcelona -1.5, -2.0 @1,86 Bet365

ibis 1,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
12:00 Sociedad - Athletic
Typ: 1
Kurs 2.15
Wynik: 0:2 ⛔
Przed nami spotkanie dwóch drużyn, które mają aspiracje na europejskie puchary. Sociedad bije się o czwarte miejsce, które da im szanse na grę w LM, natomiast goście o miejsca 5-6. Dziś jednak zdecydowanie idę w stronę gospodarzy. Real to solidna ekipa w La Liga i wielokrotnie utarli nosa Barcelonie, Realowi czy też Atletico. Na swoim boisku są piekielnie mocni co udowodnili już parę razy. Do tego dochodzi walka o czwarte miejsce w tabeli i powrót do Ligi Mistrzów po dwóch sezonach przerwy byłby na Anoeta sporym wydarzeniem. Po odpadnięciu z Ligi Europejskiej jedynym celem zespołu Valverde jest znalezienie się w pierwszej szóstce tabeli. Jednak ekipa Athleticu na wyjazdach spisuje się kiepsko. Jak dotąd wygrali dwa razy i tyle samo zremisowali odnotowując aż osiem porażek. Dwie rzeczy jakie przemawiają za gośćmi to powrót do składu po kontuzji Aduriaz i że są to derby, a w takich spotkaniach trzeba dać z siebie 110% swoich możliwości. Mimo tego dalej idę w stronę gospodarzy, którzy mam nadzieje, że potwierdzą swoje aspiracje do gry w LM.
18:30 Celta - Villarreal
Typ: BTS
Kurs: 1.81
buk: betsson
Wynik:​

Gospodarze to zespół, który bije się jeszcze na dwóch frontach. W lidze ich sytuacja jest bezpieczna bo znajdują się w środku tabeli, lecz w tygodniu rozegrali bardzo trudne spotkanie w Lidze Europejskie z którego wyszli zwycięsko. Ekipa gości to obecnie szósty zespół w lidze, który musi punktować jeśli za rok chce dalej się bić w europejskich pucharach. Goście w ostatnich spotkaniach ligowych pokazali, że są w niezłej formie strzeleckiej. Po dwa gole wsadzone Realowi i dla Espanyolu, do tego pewna wygrana z Osasuna 4:1 sprawia, że ten zespół jest w formie jeśli chodzi o gole i zdobywanie punktów. Celta nie wygrała żadnego z ostatnich trzech spotkań ligowych, w których zdobyła tylko dwa punkty. Jednak wygrana w LE o której wspomniałem powyżej powinna na nich wpłynąć motywująco, dlatego też spodziewam się u nich minimum jednego trafienia.

lukas88 494,3K

lukas88

Forum VIP
12.03.2017 g. 16.15 Deportivo - Barcelona
-
Typ: 2 (-1) HT ⛔⛔⛔ Niestety tym razem moja teoria się sprawdziła
Kurs: 2,63
Marathonbet
Stawka 6j

Po raz kolejny robię wyjątek od gry przeciw drużynie która osiągnęła sukces w tygodniu, wczoraj udało się z Bayernem, dziś liczę na Barcelonę. Deportivo może i nie spisuje się najgorzej na własnym stadionie bo potrafili napsuć ostatnio krwi Atletico, jednak Barcelona w moim odczuciu jest jeszcze w fazie orgazmu po remontadzie z PSG. Messi pewnie podrażniony że ktoś wchodzi w jego buty lidera i gwiazdy zespołu. W tym miejscu już nie ma miejsca na potknięcia, idą z Realem łeb w łeb, poza tym czuć oddech sevilli za plecami. Uważam że dziś będzie kolejna remontada z popisem Messiego, któremu dwa słabe mecze rzędu się nie zdarzają.

Ważna kwestia też jest taka że DLC osłabione brakiem zawieszonych: Andone i Mosquery oraz kontuzjowani są podstawowy obrońca Sidnei i pomocnik Guilherme.

Barca z kolei bez Neymara (ale jest Arda czy Paco) dla uzupełnienia ataku z Mesii i Suarezem.

W obliczu sporych osłabień ofensywy DLC idę też w kierunku:
Barca wygra do zera @ 2,40 Marathon 5/10
Barcelona (-2) @ 2,38 Marathon 6/10
Barcelona (-3) @ 4,60 Marathon 3/10
Messi strzeli dwie bramki lub więcej @3,1 Bet 365 3/10

-------------------------------------------------------------------------

12.03.2017 g. 20.45 Real M. - Betis
-
Typ: 1/+ over 3,5
Kurs: 1,92
Marathon
Stawka 5j

W moim odczuciu Real ma coś do udowodnienia w lidze, co prawda ostatnio wygrali na wyjeździe 4-1 z Eibar, ale wcześnie farciarski remis z Las Palmas u siebie, wymęczone zwycięstwo z Villareal, i porażka z Valencią. Santiago Bernabeu czeka na koncert gry i kanonadę strzelecką, a sytuacja ku temu wyborna bo Betis w tym sezonie nie gra nic, poza tym Betis to od lat zespół, z którym Real lubi grać, co widać po H2H:

29.08.15 LL Real Madryt Betis 5 : 0
18.08.13 LL Real Madryt Betis 2 : 1
20.04.13 LL Real Madryt Betis 3 : 1
15.10.11 LL Real Madryt Betis 4 : 1
21.02.09 LL Real Madryt Betis 6 : 1

Real bez Bale`a, Varane`a ale są to straty do zastąpienia Pepe i Vazquezem, więc nie ma co płakać.

Liczę na to że w końcu Real zagra na takim poziomie, jakiego oczekują od niego kibice.​

karolpdk 163

karolpdk

Użytkownik
B 1,5K

baltazar_gabka

Użytkownik
Celta - Villarreal
Villarreal jakoś mnie w tym sezonie nie przekonuje a dodatkowo, gdy gra na wyjazdach traci około 40 % ze swej mocy. Celta gra na swoich śmieciach a tu jest w stanie powalczyć nawet z najmocniejszymi w Hiszpanii. Przyznam się że jestem trochę zdziwiony tym graniem na x2. Ale czy słusznie zobaczymy...Typ trochę intuicyjny

Celta kurs 3.05 STS
wynik 0:1 Ft

Jeżeli analiza się przydała kliknij &quot;dzięki &quot;

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom