Gramy o Mistrzostwo Polski Chłopak! ???? Ty masz pojęcie,ile ten mecz ma podtekstów?Jaką on ma stawkę?Chyba nie,napisałem coś ostatnio w Hyde parku w działe "Kibicowanie" na temat tego protestu,sama prawda,chcesz,to przeczytaj,poza tym chyba nie oglądałeś meczu z Lechem,cały mecz trwał protest,na dodatek doszło do konfliktu na linii Młyn/Janusze,ale nie chce mi się dłużej na ten temat dyskutować,bo każdy patrzy z perspektywy swojego klubu,jak się jest na np. 8 miejscu i nie ma się szans na puchary,to można sobie protestować,my mamy na celu zrzucenie Cracovii do 1 ligi,a jeśli chcemy,żeby tak się stało,to musimy cisnąć z dopingiem 90 minut,z resztą żadnej solidarności nie ma,wczoraj było to widać przede wszystkim w Bytomiu i słusznie,bo tam kibice mieli świadomość,jaką stawką był obarczony ten mecz i to,że jeśli drużyna spadnie,to może nie wrócić na salony przez kilka ładnych lat,inwestor,który ma tam przyjść może się wycofać i drużyna może nagle znaleźć się w 4 lidze,więc w Bytomiu mieli milczeć tak?Kosztem tego,że Kibice min. Legii się obrażą z racji braku solidarności?Bulszit! Za kilka miesięcy o tym proteście nikt pamiętał nie będzie,a takiemu Bytomiowi awansu do
ekstraklasy nikt nie przywróci,co prawda mimo wszystko przegrali,ale dobrze się zachowali.Solidarni się znaleźli.....????
Post osoby,do której pisałem,został usunięty,wyszło na to,że napisalem do osoby WIDMO