>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

27 kolejka 3.05-5.05.2013

Status
Zamknięty.
szef-elity 21,1K

szef-elity

Użytkownik
Cracovia - Kolejarz 2,15 bwin
GKS Katowice - Sandecja 2,7 bwin
Dla mnie to dwie pomyłki, dlatego, że z Olimpią było -0,75 a tutaj ze słabszą ekipą
taki kurs na czysty win ? poza tym goście grają jutro mecz z GKSem Katowice.
W drugim meczu nie wiem dlaczego faworytem są goście, GKS u siebie pokonywał lepsze ekipy.

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Może dlatego że sezon powoli dobiega końca, jedni walczą o awans drudzy o utrzymanie, dla kolejnych sezon praktycznie się kończy i to zawsze ma wpływ na wystawiane kursy.Właściwie to nie znaczy do końca że ktoś tam mecze zacznie odpuszczać, jednak gra bez mobilizacji (w sensie że o nic się już nie walczy) nie podniesie jej jakości i chyba tym się kierują buki.Kto by w środku sezonu dał 1.44 na Lecha w spotkaniu z Wisłą?Tak właśnie daje bet365
Pierwszy typ faktycznie wygląda dobrze, choć z doświadczenia stawianie na tą drużynę po prostu odpuszczam, ich gra nie przekonuje, nie potrafią zdecydowanie wygrywać ewentualnie dostają po dupie nawet na własnym stadionie.Ot taki klub który pod względem sportowym ma wszystko co potrzeba do gry w ekstraklasie, prócz właśnie tych co biegają po boisku.

nicolante 149

nicolante

Użytkownik
ja Cracovia nawet za darmo nie zagrauem bo WIELKI SYF,wygrali u Leczna bo potrafili szelac branka po dwa minuta a Leczna slaba jest ale u cebie ze Olimpia Grudiadz powinni przegrac ze Warta Poznan prawie nie wygrali a ze Katowice mieli wielki pech ahah,jezeli nie bede FIXED dla mnie Cracovia nie wygrac,Katowice - Sandecja NO BET

a po co cie kuczicie ?

jest ZAWISZA 2,00 u Poznania ze Warta ahah

Zawisza teraz HT 0-4 u Bresko a bylo evidentni kto nie chieli Szatalowa ale jezeli WIN u Warta nastepna u cebie ze Cracovia bedo wygrac 3/4 zero bo Cracovia wiazdowi wielki syf

a drugy typ STOMIL -1,25 1,98 :cool:

szef-elity 21,1K

szef-elity

Użytkownik
Cracovia - Kolejarz 2,15 bwin
GKS Katowice - Sandecja 2,7 bwin

Dla mnie to dwie pomyłki, dlatego, że z Olimpią było -0,75 a tutaj ze słabszą ekipą
taki kurs na czysty win ? poza tym goście grają jutro mecz z GKSem Katowice.
W drugim meczu nie wiem dlaczego faworytem są goście, GKS u siebie pokonywał lepsze ekipy.
oba zakłady zostały anulowane, super zagranie, jak mają głąbów w dziale traderów, niech się nie biorą za zakłady.

nicolante 149

nicolante

Użytkownik
oba zakłady zostały anulowane, super zagranie, jak mają głąbów w dziale traderów, niech się nie biorą za zakłady.
bez sensu naprawde jak mozon anulowac bet ? to normalni kursi nie dawali na Cracovia 4,00 i Stroze 2,10 jego blad trader nie mozna tak anulowac,ale wina jest wasza po co zagraicie bwin 1 liga kto daion 100 zloti ? jezeli nie zagralisce u asia robili Cracovia -0,5 i Katowice dnb :grin:

ale masz pecha bo Cracovia i Katowice nie bedo wygrac ahah

szef-elity 21,1K

szef-elity

Użytkownik
Limit na 1 ligę akurat był coś ok. tys złotych, więcej pewnie na nowym koncie.
Co by było w azji, nie wiem, ale nie te kursy na pewno, pozostaje tylko oglądanie tej kolejki,
bo poza Zawiszą przed meczem nic nie widzę ciekawego.

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
Stomil-Bytom 1,40 Tobet
Dolcan-Flota 2,00 WilliamHill

(dubel ako 2,67 WilliamHill najwieksze)

Dwie perelki na ta kolejke. Stomil jak i Dolcan o cos walcza a mianowiscie odpowiednio o utrzymanie i awans. Obie druzyny dobra forma, regularnie zdobywaja punkty natomiast przeciwnicy wrecz odwrotnie.
Flota jak pisalem tydzien temu awansowac nie chce i robi wszystko zeby przypadkiem tego nie uczynic a tym bardziej ze moga oddac(sprzedac?) punkty druzynom ktorym na tych punktach zalezy.
Stomil widac ze ambitnie podszedl do walki i twierdze ze utrzymaja sie kosztem Warty ktora jest w tragicznej sytuacji. Takie mecze jak z Bytomem musza wygrywac z palcem w .... . 1,40 chyba w prezencie po ostatnim remisie Polonii z Gieksa jednak w sobote niespodzianki zadnej nie bedzie.

nicolante 149

nicolante

Użytkownik
Limit na 1 ligę akurat był coś ok. tys złotych, więcej pewnie na nowym koncie.
Co by było w azji, nie wiem, ale nie te kursy na pewno, pozostaje tylko oglądanie tej kolejki,
bo poza Zawiszą przed meczem nic nie widzę ciekawego.
pisauem wczroaj ten kolejka warto zagrac ZAWISZA-STOMIL -1,25 i nawet Miedz -0,25 :cool:

edyp 186

edyp

Użytkownik
Ostatnio pisałem, że zaufam Zawiszy po raz ostatni i się opłaciło. Efekt nowej miotły zadziałał i Bydgoszczanie wygrali 4-1 w Brzesku z Okocimskim. W zaistniałem sytuacji stawiam na nich ponownie. Teraz moim zdaniem pójdą za ciosem i wygrają również w Poznaniu. Ewentualna wygrana postawi ich w bardzo dobrej sytuacji jeśli chodzi o walkę o awans. Warta nie licząc walkoweru za mecz z ŁKS nie wygrała meczu ligowego od października, czyli pół roku! Bydgoszczanom dobrze się gra z Wartą. W poprzednim sezonie 2 wygrane, w tym sezonie u siebie również wygrana, pewne 2-0. Szkoda, że nie zagrałem wcześniej bo kursy były powyżej 2. Ale ok 1,8 również jak najbardziej do grania. W Zawiszy bez większych braków kadrowych. Nie zagrają tylko Leśniewski, Płonka i Gevorgjan. Ale to praktycznie żadna strata, bo Bydgoszczanie grają bez nich już kilka tygodni. Moim zdaniem najpewniejszy typ tej kolejki. Polecam!

nicolante 149

nicolante

Użytkownik
Ostatnio pisałem, że zaufam Zawiszy po raz ostatni i się opłaciło. Efekt nowej miotły zadziałał i Bydgoszczanie wygrali 4-1 w Brzesku z Okocimskim. W zaistniałem sytuacji stawiam na nich ponownie. Teraz moim zdaniem pójdą za ciosem i wygrają również w Poznaniu. Ewentualna wygrana postawi ich w bardzo dobrej sytuacji jeśli chodzi o walkę o awans. Warta nie licząc walkoweru za mecz z ŁKS nie wygrała meczu ligowego od października, czyli pół roku! Bydgoszczanom dobrze się gra z Wartą. W poprzednim sezonie 2 wygrane, w tym sezonie u siebie również wygrana, pewne 2-0. Szkoda, że nie zagrałem wcześniej bo kursy były powyżej 2. Ale ok 1,8 również jak najbardziej do grania. W Zawiszy bez większych braków kadrowych. Nie zagrają tylko Leśniewski, Płonka i Gevorgjan. Ale to praktycznie żadna strata, bo Bydgoszczanie grają bez nich już kilka tygodni. Moim zdaniem najpewniejszy typ tej kolejki. Polecam!
Tez przet match u Bresko pisauem Kto teraz niema zarti ja tez zagrauem i po&#39; 0-2 ht zagrauem na niedzela bo myslem Kto Zawisza jezeli wole bedo wygrac kazdego match od ko cozza sezonu

T 125

thespec

Użytkownik
17:00 Stomil Olsztyn - Polonia Bytom

Walczący o utrzymanie Stomil gra u siebie ze zdegradowaną Polonią. Wszystko wskazuje na to, że wynik spotkania może być tutaj tylko jeden. O Polonii nie ma co pisać. Brak pieniędzy, brak jakiejkolwiek chęci do gry = brak punktów i spadek. Natomiast Stomil po średniej jesieni, zaczął gonić i łapać punkty. Olsztynianie w ostatnim czasie potrafili urywać punkty Zawiszy, Cracovii, Flocie, czy Termalice, czyli zespołom walczącym o awans.
Warto zauważyć, że jeżeli Stomil dziś wygra swój mecz, a Zawisza nie przegra w Poznaniu, to Olsztynianie wyskakują ze strefy spadkowej. Jest na to bardzo duża szansa, ponieważ Warta nie prezentuje zbyt dobrej formy punktowej. Pani Prezes, chyba przestała dawać sobie radę z zarządzaniem zespołem.
Propozycje typów:
Stomil @1.33 William Hill ⛔
Stomil -1 @1.55 Bet365 ⛔
edit:
Dużo sytuacji, ale nic z tego nie wyszło. Chyba za bardzo chcieli. :|

fortuna95 445

fortuna95

Użytkownik
MECZ: Stomil Olsztyn - Polonia Bytom
KRAJ/LIGA: Polska / I Liga
TYP: 2 DNB
KURS: 8,50
BUK: Betsafe
STAWKA: 1/10
ANALIZA:
Na przekór wszystkim hehe. Stomil który w tej rundzie gra dobrze podejmować będzie dziś zdegradowaną już Polonię Bytom ?! Właśnie to się okaże bo jak wszyscy wiedzą nie ważne które miejsce się zajmuję ważne kto licencję dostanie haha. Polonia obecnie ma zawieszoną licencję za niespłacenie zawodników z gry jeszcze w Ekstraklasie :O tak czasem bywa i nie tylko w Bytomiu ale sezon powinniśmy dograć do końca bo jak Polonia się odwoła to i tak komisja się nie zbierze do końca sezonu haha. Ten mecz dla gospodarzy jest bardzo ważny ale zazwyczaj jak się bardzo chce to nie wychodzi hehe. Kilka razy w tym sezonie dochodziło do dziwnych wyników w Naszej lidze i dziś spodziewam się podobnie. Młodzi zawodnicy z Bytomia nie mają nic do stracenie i chodź przegrywają wszystko jak leci ambicji i woli walki nie można im odmówić (może po za mecze z Brzeskiem). Tydzień temu Polonia straciła 2 pkt z GKS-em ale sędzie w tym meczu nie podyktował 2 karnych dla Polonii i jakby Polonia wygrała to nikt by pretensji nie miał ???? . Polonia dziś musi liczyć na kontry i dobrą grę w bramce Miki, remis w tym meczu będzie sukcesem ale też wcale bym się nie zdziwił jakby Polonia odniosła dziś 2 zwycięstwo i zrobiła wszystkim psikusa jak Cała Nasza Polska Liga haha.
&quot;Naprzód Polonia ambicja dzisiaj Ci każe grać na całego i walczyć do upadłego .... &quot;
Powodzenia ????

fortuna95 445

fortuna95

Użytkownik
MECZ: Dolcan Ząbki v Flota Świnoujście
KRAJ/LIGA: Polska / I Liga
TYP: X
KURS: 3,60
BUK: MyBet
STAWKA: 2/10
ANALIZA:
Już za godzinę w Ząbkach rewelacja rundy wiosenniej Dolcan zagra z rewelacją rundy jesiennej Flotą Świnoujście. Flota które przed rundą była uważna za faworyta do awansu haha szybko udowodniła że nie chce tego czynić hehe. Dolcan na wiosnę gra rewelacyjnie i dopiero mecz w Niecieczy przerwał ich zwycięstwa (porażka 1-3). W rundzie jesiennej padł wynik 1-0 dla miejscowych dziś wszystko się może zdarzyć ale ja upatruje remis. Mimo wypowiedzi kapitana Floty
- Nikt z nas nie złożył jeszcze broni. Dopóki jest cień szansy będziemy walczyć - zapowiedział kapitan Marek Niewiada
nie wierze w dzisiejszy triumf ekipy ze Świnoujścia. w 9 meczach rozegranych do tej pory tylko raz padł remis 2-2 czas na 2 ???? a tym bardziej że zarówno pierwszej jak i drugiej drużynie krzywdy to nie zrobi a też nie zbliży ich do miejsca promującego &quot;awans&quot; do Ekstraklasy.
Flota zagra bez Ivana Udarevicia O (22m, 1br), Piotra Kieruzela O (21m, 3br), Marka Opałacza O (18m, 0br) i Konrada Gilewicza N (1m, 0br). Pod znakiem zapytania stoi występ Charlesa Nwaogu N (5m, 1br).
Dolcan zagra bez Bartosza Wiśniewskiego O (8m, 2br) i Dariusza Zjawińskiego N (24m, 3br).

Ciekawostką jest to że Dolcan ostatni remis osiągnął 19.09.2012 :O.
Powodzenia ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom