t0mson
Forum VIP
Vfb z osłabieniami od dłuższego czasu to fakt ale dzisiaj jeszcze dojdzie do tego Harnik , który jest mocnym ogniwem w ofensywie a Pogrebnyak jakoś mnie nie przekonuje najwyraźniej chłopak jest bez formy. A co defensywa wyrabia to nie trzeba pisać. Można trochę się cofnąć do ostatniego meczu wyjazdowego z Leverkusen i znaleźć jednak parę pozytywów u Wilków. Sytuacje potrafią sobie stwarzać , mają Diego , który potrafi kropnąć ze stałego fragmentu i obsłużyć kolegów dobrym podaniem. Dziś wystąpią niby bez pewnego punktu jakim jest Benaglio ale on ostatnim czasy bez formy więc nie można tego nazwać osłabieniem. "Wilki z nową miotłą" a to może na nich zadziałać motywująco tym bardziej , że Magath już prowadził kiedyś ten zespół. Schalke obecnie bez nowego trenera widać , że gra to samo tutaj trochę inna sytuacje która może zadziałać na odwrót ze stawką nie ma co szaleć jak pisałeś ale za drobne można zagrać na gości Magath z tego co znalazłem w wypowiedziach graczy pozytywnie na nich wpłynął a w takim momencie może to być kluczowe.Wiem, że to nie jest kurs do grania, ale nie było sensu pisać analizy bez typu . Stuttgart jak dobrze pamiętam już jakiś czas gra z osłabieniami i mimo to ostanie spotkania wygrywali. A Wolfsburg dla mnie w tym sezonie główny faworyt do spadku. Ogólnie uważam, że dziś nie warto w to spotkanie inwestować pieniędzy, chociaż z uwagi że to hicior to można coś na ten temat napisać.