>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

27. kolejka 1 Bundesliga - 19-20.3

Status
Zamknięty.
t0mson 639

t0mson

Forum VIP
Wiem, że to nie jest kurs do grania, ale nie było sensu pisać analizy bez typu ;). Stuttgart jak dobrze pamiętam już jakiś czas gra z osłabieniami i mimo to ostanie spotkania wygrywali. A Wolfsburg dla mnie w tym sezonie główny faworyt do spadku. Ogólnie uważam, że dziś nie warto w to spotkanie inwestować pieniędzy, chociaż z uwagi że to hicior to można coś na ten temat napisać.
Vfb z osłabieniami od dłuższego czasu to fakt ale dzisiaj jeszcze dojdzie do tego Harnik , który jest mocnym ogniwem w ofensywie a Pogrebnyak jakoś mnie nie przekonuje najwyraźniej chłopak jest bez formy. A co defensywa wyrabia to nie trzeba pisać. Można trochę się cofnąć do ostatniego meczu wyjazdowego z Leverkusen i znaleźć jednak parę pozytywów u Wilków. Sytuacje potrafią sobie stwarzać , mają Diego , który potrafi kropnąć ze stałego fragmentu i obsłużyć kolegów dobrym podaniem. Dziś wystąpią niby bez pewnego punktu jakim jest Benaglio ale on ostatnim czasy bez formy więc nie można tego nazwać osłabieniem. &quot;Wilki z nową miotłą&quot; a to może na nich zadziałać motywująco tym bardziej , że Magath już prowadził kiedyś ten zespół. Schalke obecnie bez nowego trenera widać , że gra to samo tutaj trochę inna sytuacje która może zadziałać na odwrót ze stawką nie ma co szaleć jak pisałeś ale za drobne można zagrać na gości ;) Magath z tego co znalazłem w wypowiedziach graczy pozytywnie na nich wpłynął a w takim momencie może to być kluczowe.

K 23

kajzer

Użytkownik
Stuttgart – Wolfsburg

Typ:1
Kurs:2.10

W ostatniej chwili zdecydowałem się na ligę niemiecką dlatego na postawienie nie zostało zbyt dużo czasu już za pół godziny zacznie się mecz pomiędzy Stuttgart – Wolfsburg. Co jeszcze w ubiegłym sezonie było by jednym z hitów kolejki teraz jest meczem pomiędzy dwoma drużynami walczącymi o utrzymanie co jest ogromną niespodzianką i z pewnością wielkim zawodem dla kibiców. Obydwie drużyny są w niewesołej sytuacji jeszcze niedawno gorszą sytuację miał Stuttgart ale dzięki ostatniej zwyżce formy i aż trzem zwycięstwom pod rząd trochę się wygrzebał i awansował na 15 lokatę z 28 punktami na koncie ale dalej są blisko drużyny z niższych miejsc w tym również ich dzisiejszy rywal, który aktualnie jest na 17 pozycji ale ma tylko dwa punkty mniej czyli 26 oczek jak dzisiaj wygra to awnasuję przed Stuttgart ale moim zdaniem jest to raczej nie możliwe poneiważ grają oni ostatnio tragicznie o czym najlepiej świadczą aż 4 porażki w pięciu ostatnich spotkaniach. W dodatku Wolfsburg zawsze miał problemy z meczami wyjazdowymi i myślę, że nie inaczej będzie dzisiaj, z tak słabą formą skazani są raczej na porażkę.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom