ciezki mecz, ja bym szedł w over punktowy, zapewne 1 i drudzy beda chcieli wygracRadom teoretycznie ma jeszcze o co grać, zwycięstwo da im pewne 4 miejsce i dzięki temu 1 i ewentualnie 3 mecz w ćwierćfinale zagrają na własnej hali, a dobrze wiadomo, że Radom na własnej hali często wygląda znacznie lepiej. Porażka sprawi, że wyprzedzić ich może Zawiercie, które gra w sobotę w Cuprum, no a Zawiercie w swojej hali to już w ogóle potrafi zdziałać cuda. Resovia może oczywiście wspiąć się jeszcze na wyżyny, ale obawiam się, że może trochę braknąć motywacji - co by nie mówić to sezon rozczarowań, brak awansu do 6, niektórzy zawodnicy wyglądają często jakby grali za karę.
Kompletnie wypadłem z obiegu jeśli chodzi o siatkę, ale oglądałem Resovię w ostatnim meczu i tylko na jego podstawie będę się wypowiadał - wyglądają jak zbieranina przypadkowych chłopaków, która nagle znalazła się razem na boisku. Nikt nic nie wie, ustawianie w obronie fatalne (kilka plasów w środek wpadło), asekuracja nie działa, blok nie działa. Dla mnie Czarni to powinni wziąć, tym bardziej, że jak piszą koledzy wyżej, mają o co grać.Resovia ogarnie dzis? Radom przecież nie musi nic.
Sovia po fatalnym sezonie na koniec będą się chcieli super zaprezentować przed własną publicznością.
Co myslicie?
Z tego co widzę to Skra nie ma szans na 5 miejsceDziś myślę, że dobrą opcją jest postawienie na SKRE, są w coraz lepszej formie, powrót siatkarzy do dobrej dyspozycji po kontuzjach i możliwość awansu na 5 miejsce i granie nie z Jastrzębskim Węglem a z Zawierciem. ZAKSA pewna 1 miejsca, 2,76 myślę, że do gry a po meczu okaże się czy warto było.
Skra po wyjezdzie do Rosji, gdzie grali ciężki mecz i złotego seta.Dziś myślę, że dobrą opcją jest postawienie na SKRE, są w coraz lepszej formie, powrót siatkarzy do dobrej dyspozycji po kontuzjach i możliwość awansu na 5 miejsce i granie nie z Jastrzębskim Węglem a z Zawierciem. ZAKSA pewna 1 miejsca, 2,76 myślę, że do gry a po meczu okaże się czy warto było.