aleksander21
Użytkownik
No właśnie mi się wydaje, że nie. Juventus wprawdzie traci ostatnio pełno bramek, ale... w tym klubie kryzys na pewno nie będzie trwał tyle ile w Rzymie ( ;] ) i mam nadzieje, że skończy się on właśnie w tym meczu. Zespół jest trochę zdenerwowany/rozczarowany ostatnimi wynikami i każdy zdaje sobie sprawę, że muszą się wziąć w garść, bo już za tydzień rewanż w LM... Tutaj musi być pełna mobilizacja. Grają dodatkowo u siebie, więc mają okazję odkupić kibicom winy z czwartku. Nie jest to tylko typ, gdzie patrze wyłącznie na mentalność. W jakiej formie jest Sassuolo wszyscy wiemy... ostatnie 3 spotkania to ładny oklep od Lazio, Fiory i Napoli. W spotkaniach tych strzelili zaledwie jedną bramkę. Zaza, Berardi, Sansose bez formy...nic im nie idzie. Na koniec dodam tylko, że Juventus wyjdzie w najlepszym składzie... wszyscy zdrowi, wszyscy gotowi... Uważam, że typ nie głupi ????W drugim meczu Juve bezsprzeczny faworyt. Niewiadomą rozmiary wygranej i czy Sassuolo coś strzeli czy też nie. Inny wynik mnie naprawdę zdziwi.
Juventus czyste konto 1,79 - gładko nie było, ale poszło... Udana kolejka ;]
EDIT. Buffon podobno nie zagra (grypa). Pojawiają się również jakieś głosy, że szanse na gre ma Barzagli i Sturaro (ale wątpie...Środek obrony pewnie Bonucci-Chiellini, a w pomocy Marchisio. Sturaro chyba nie jest w pełni sił jeszcze)