>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

26 Kolejka Primera Division [01-02.03.2008]

Status
Zamknięty.
bananas007 0

bananas007

Użytkownik
Almeria - Bilbao under 2.5 kurs 1.60
Zbiłem na Almerii zarąbistą kasę i doję na nich nadal. Coś niesamowitego ale od 2 września 2008 klub ten na swoim boisku notuje same undery. Wiem, że każda passa kiedyś się kończy ale wydaje mi się że nie w tym meczu. Beniaminek powinien grać rozważnie i nie wypuszczać się za często pod pole gości. Cisma i Paunovic będą pauzować w tym meczu więc wydaje mi się, że remis jest bardzo prawdopodobny. Jaki? oczywiście bezbramkowy ;] ale nie ryzykuję i stawiam undera. Kurs co tydzień praktycznie taki sam a wyniki... też podobne ????

jaro1910 0

jaro1910

Użytkownik
Chyba się skuszę i postawie na ten under w meczu Almerii z Bilbao. Do tego chcę zagrać jeszcze na Real Madryt w meczu z Recreativo. &quot;Królewscy&quot; ostatnio zawodzili, ale według mnie taka passa nie może długo trwać u takiej drużyny jak Real Madryt. W tym meczu stawiam na &quot;2&quot; a i kurs dobry.

nazimek 0

nazimek

Forum VIP
Chyba się skuszę i postawie na ten under w meczu Almerii z Bilbao. Do tego chcę zagrać jeszcze na Real Madryt w meczu z Recreativo. &quot;Królewscy&quot; ostatnio zawodzili, ale według mnie taka passa nie może długo trwać u takiej drużyny jak Real Madryt. W tym meczu stawiam na &quot;2&quot; a i kurs dobry.
zgadzam się co do Realu. Wg. mnie powinni tam wygrać. Kadrę maja dość szeroką i wyrównaną i nawet ew. &quot;odpoczynki&quot; przed meczem z Romą nie powinny zaważyć na formie ????

D 0

donkamillo

Użytkownik
Deportivo - Sevilla
Obydwie drużyny zdecydowanie potrzebują punktów. Deportivo walczy o utrzymanie a Sevilla o Lige Mistrzow. Forma z ostatnich meczów przemawia za Sevilla, zas forma Deportivo raczej nie kusi żeby na nich cos postawic... Myśle że Sevilla wygra ten mecz.

rudaszz 0

rudaszz

Użytkownik
Recreativo - Real Madryt ✅✅
kurs: 1.90
Czy Real Madryt popada w kryzys…? Pewnie miliony fanatyków „Królewskich” zadaje sobie takie pytanie. Mistrz Hiszpanii udaje się na południe, aby przerwać fatalną passę występów. Podopieczni Bernda Schustera z ostatnich 5 spotkań (liga + liga mistrzów) przegrali 4 i prawie całkowicie roztrwonili przewagę punktową nad Barceloną.
Prażkę z Getafe nie ma co zrzucać winy na sędziego, real przespał mecz , nie grał nic. Być może jest jakieś załamanie, ale nie sądze żeby dzisiaj Real Madryt dzisiejsze spotkanie przegrał, mianowicie do składu wracają Robinho
brazylijskiego dryblera był bodaj największą bolączką Bernda Schustera i kto wie, czy nie jednym z głównych powodów tak fatalnych wyników w ostatnich spotkaniach. Nie jest jednak przesądzone, czy zagra od pierwszej minuty, podobnie zresztą jak Pepe, a co gorsza, zabraknie kilku innych kluczowych piłkarzy, przede wszystkim Gutiego, van Nistelrooya i Sneijdera. Real po kapitalnym początku sezonu gdzie nadrobił 9pkt przewagi teraz ma sporo do myślenia, czując już oddech Katalończyków którzy tracą jedynie 2 punkty !!! Real chcą zapomnieć fatalne ostatnie 2 spotkania musi dzisiaj wygrać, w innym bądź razie można smiało mówić że Galakticos popadli w poważny kryzys.

kapa91 2

kapa91

Użytkownik
Recreativo - Real Madrid 2 1,90 ✅

Wyścig o tytuł mistrza Hiszpanii można powiedzieć, że rozpoczął się na nowo. Barcelona traci już tylko dwa punkty do lidera z Madrytu, nie tak dawno ta przewaga była znacznie większa. Piłkarze ze stolicy Hiszpanii na pewno poczuli już oddech drużyny z Katalonii na plecach. Na ten mecz przyjechali tylko po pewne trzy punkty, żaden inny wynik nie wchodzi w gre, w przypadku dzisiejszej porażki i wygranej Barcelony jutro, Real traci lidera. Z takimi drużynami jak Recreativo Real musi wygrywać, zajmują oni obecnie czternaste miejsce w Primera Division i nie tak dawno wydostali się ze strefy spadkowej, a Madrid wciąż jest najlepszą drużyną w lidze jeśli chodzi o wyjazdy, z bilansem siedmiu zwycięstw, dwóch remisów i czterech porażek stoją wyżej niż druga pod tym względem Villarreal. Jedyny problem to wciąż kontuzje Robnho i Pepe, ale jak napisałem wcześniej tutaj Real musi wywieść trzy punkty.

Pozdrawiam

tbm 642

tbm

Forum VIP
Spotkanie: Almeria - Athletic Bilbao
Typ: under 2,5
Kurs: 1,55
Bukmacher: Unibet
Stawka: 8/10

Analiza:

Zarówno Almeria jak i Bilbao prezentują zbliżone style gry polegające na poukładanej taktycznie, a zarazem twardej grze w defensywie. Dzięki temu drużyny te tracą mało bramek, ale i przez to mecze z ich udziałem rzadko kiedy obfitują w duże ilości bramek. Mawia się, że w meczach dwóch drużyn underowych na przekór statystykom padają overy, ale osobiście mam nadzieję, że tym razem tak nie będzie i wszystko przebiegnie zgodnie z moimi założeniami. Almeria po wspaniałej serii spotkań bez straconej bramki zagrała słabsze spotkanie, ale teraz w meczu z Bilbao wszystko może wrócić na dobrą drogę. Wydaje mi się, że Almeria może stracić dziś maksymalnie jedną bramkę, ale i strzelać za dużo nie będzie. Jedynym wynikiem, którego się obawiam jest 2:1, ale ogólnie pozostaję przy swoim typie na małą ilość bramek.

G 3

grassssss

Użytkownik
Spotkanie:Villareal- Osasuna
Typ: 1
Kurs: 1,75
Buk: Expekt
Dziś na El Madrigal miejscowy Villareal (3 w tabeli) ,podejmować będzie o godz 19 ,Osasune (14 w tabeli) .Po niezbyt udanym początku sezonu gospodarze złapali swój rytm i dzięki nie przegraniu 4 kolejnych meczy(2 zwycięstwa na wyjazdach) .awansowali już na na 3 miejsce i mają wielkie aspirace na LM.Mają świetny bilans u siebie (7-4-2),lecz ostatnie 2 mecze zremisowali i dziś nadarza sie okazja do przełąmania i zwycięstwa.Osasuna 29pkt przegrała 3 kolejne mecze na wyjazdach i raczej cieżko jej będzie o jakie kolwiek punkty na terenie &quot;żółtych łodzi podwodnych&quot;.Te zwycięstwo przyblizy bardzo gospodarzy do celu jakim LM i dlatego dziś to muszą wykorzystać.
Przewidywane składy:
Villarreal: Diego Lopez - Capdevila, Gonzalo, Godin, Venta, Pires, Josico, Senna, Cazorla, Franco, Nihat
Osasuna: Ricardo - Monreal, Josetxo, Cruchaga, Azpilicueta, Garcia, Punal, Vela, Plasil, Juanfran, S

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom