Dyscyplina:
Piłka nożna - 1. Anglia
Godzina:
16:00
Spotkanie:
Crystal Palace - Burnley
Typ:
Obie strzelą w 1 połowie - Tak
Kurs:
4,90
Bukmacher:
Betclic
Powiem szczerze, że spoko są takie mecze do obstawiania.. Gospodarze będą chcieli wykorzystać atut własnego boiska i oddalić się od strefy spadkowej, a goście pewnie wyjdą na luzaku bo i tak już pewnie pogodzeni z tym że spadną do
Championship, zatem mecz powinien być otwarty bez murarki od pierwszych minut. Crystal Palace jest w lepszej sytuacji ligowej i też będzie miał swój debiut nowy trener, gdzie zastąpi staruszka Roya Hodgsona (bardzo lubię tego trenera) a więc czy efekt nowej miotły zadziała? przekonamy się. W CP trener może mieć ból głowy co do dostępności niektórych zawodników, bo widać, że kontuzje nie odpuszczają. Możliwe, że zagra Eze, ale Olise dalej niedostępny, a ci dwaj Panowie potrafią napędzać atak i strzelać ładne bramki, dobra wiadomość, że wrócił Ayew i to dzięki niemu udało się zremisować z Evertonem 1:1 w 25 kolejce
Premier League. Ktoś mi może powiedzieć, zarzucić, że jest to zły pomysł, bo ostatnio te 2 drużyny na 5 ostatnich spotkań straciły razem coś około 30 bramek, a strzeliły około 10, a ja mówię, to jest
Premier League i że tu w trakcie jednej kolejki może wszystko się obrócić o 360 stopni, za co uwielbiam tą ligę. Goście czyli zespół Vicenta Kompanego radzi sobie jak radzi, każdy widzi ostatnio upokorzenie od Kanonierów, ale w niektórych meczach zdołali strzelać bramki nawet tym najlepszym zespołom tj. Manchester City czy Liverpool, ale co do dzisiejszego spotkania, to uważam, że drużyna Burnley wyjdzie na 'luzaku' i stać ten zespół na bramkę już w 1 połowie spotkania zwłaszcza, że grają z drużyną która ostatnio formą jest porównywalna do własnie drużyny Burnley. Ja to gram za niższą stawkę, ale nadal uważam, że jest to ten typ co może dać zarobić.