>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

26 kolejka Premier League [tylko mecze sobotnie 13 luty 2016]

Status
Zamknięty.
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik

Kolejkę zacznie mecz Sunderlandu z Manchesterem United. Czerwone Diabły wreszcie ostatnie kilka meczów grają w stylu o niebo lepszym niż pod koniec roku 2015. Niestety ta dobra gra nie wystarczyła na komplet punktów w meczu na Stamford Bridge, ale czy gra Man.Utd też Wam się podobała? Może zatem warto postawić na United w tym meczu?

Zapraszam do dyskusji ;)

bo86bo 22,3K

bo86bo

Użytkownik
United Sunderland ograć musi to fakt, ale czy warto w to się pchać po kursie 1.75. Zwłaszcza,że z Czarnymi Kotami United u nich zawsze grało się ciężko? Ja tradycyjnie gram na swoich w opcji United wygra a w meczu padnie 2.5 bramki. Tym razem kurs na to zdarzenie wynosi 3.00 w Bet365.
Bardziej mnie kusi spotkanie Bornemouth ze Stoke. Wiśnie wiadomo ostatnio dobra passa ale Arsenal pokazał jak z nimi się gra. Stoke pod formą ale warto wspomnieć,że przegrali ostatnie 3 mecze z Leicesterem, który bije wszystkich. Porażkę zanotowali także z mówiąc po cichu odradzającym się United i zawsze solidnym Evertonem. Moim zdaniem warto pomyśleć czy nie przełamią się Garncarze w meczu z beniaminkiem, który jest stawiany w roli faworyta.
Co o tym myślicie?!

dobi 238,7K

dobi

Znawca - Premier League
Crystal Palace - Watford / Over 10 RR @1,83 ✅ 11 ✅
Obie ekipy ostatnio pod formą; grają w kratkę i nie punktują zbyt dużo, zwłaszcza jeśli chodzi o drużynę gospodarzy. Ostatni raz w lidze wygrali 19 grudnia... Czas to zmienić. Szerszenie nie tak tragicznie, bo jakieś tam wygrane są, aczkolwiek to nie to samo co dwa miesiące temu, no ale cały czas wygrywać nie można, zwłaszcza jako beniaminek - a i tak idzie im nieźle. Dziś jednak nie typuję 1X2 a spróbujemy pograć rogi. Orły to ofensywna ekipa i tak naprawdę jeśli gram coś w ich meczu, to zawsze pierwszą myślą są rogi - głównie za sprawą Zahy, Bolasiego i Puncheona, a najprawdopodobniej ostatniej dwójki zabraknie, co jednak szans nie przekreśla, przecież nie tylko piłkarze Pardew będą robić te rożne. Watford też tych rożnych ma nie mało, bo ich wyjazdowa średnia to 11,7 przy średniej 11,0 jeśli chodzi o rożne na Selhurst Park. Ostatnio w meczu bezpośrednim było ich dokładnie 10, ja zatem mam nadzieję, że uda im się zrobić choć jednego roga więcej.

Swansea - Southampton / BTS @2,00 ⛔ 0:1 ⛔ bez jaj... ile można???

W tym meczu chyba najłatwiej dostrzeć mi BTSa. Aczkolwiek ostatnio też próbowałem w meczu Świętych na Emirates i nie udało się, mam nadzieję, że uda się tym razem. Przeszkodą może być żelazna ostatnio defensywa Southamptonu - nie stracili gola aż od 5 spotkań ! Swansea raczej z defensywą trochę gorzej, aczkolwiek ostatnio idzie im nieźle - bez porażki od czterech spotkań a co jest dobre w odnośnie typu, w czterech na ostatnie pięć spotkań Łabędzi obie drużyny strzelały bramki. Do tego u Świętych zabraknie głównej postaci w środku pola - Victora Wanyamy, co może zadziałać na korzyść podopiecznych Koemana, którzy teoretycznie mogą mieć łatwiejszą drogę do bramki. W Swansea z przodu poszarżować może nowy nabytek - Paloschi, mam nadzieję, że jemu lub kolegom uda się coś strzelić, a Southampton będący w świetnej ostatnio formie również gola zdobędzie. Jak dla mnie to mecz na bramkowy remis, ale jak będzie to się okaże - oby tylko z bramkami ;)

lukas88 870,7K

lukas88

Forum VIP
13.02.2016 g. 18.30 Chelsea- Newcastle
Typ: 1(-1) ✅✅✅
Kurs: 1,76
Marathonbet
Stawka 8 j

Jak nie teraz to kiedy? Jak nie z Newcastle to z kim Chelsea nastrzela worek bramek? Fakt, jest to najbardziej niewygodny zespół dl The Blues w PL, ale przy poniższych osłabieniech gości żal nie zagrać, tym bardziej że kurs przy zabezpieczeniu zwrotu jedną bramką BOGATY....

Newcastle bez:
Krul BR 8/0
Mbamba O 24/0
Haidara O 7/0
Lascelles O 7/1
Mbabu O 3/0
Obertan P 5/0
Anita P 18/0
Marveaux P 0/0
Cisse N 13/2
Toney N 1/0

Ponadto niepewny jest występ Dummetta O 15/1, DeJonga P 14/0 i Colbacka P 18/0

Chelsea bez większych strat: Falcao, Zouma i Remy​

Otrzymane punkty reputacji: +2
funias 691

funias

Użytkownik
Sunderland - Manchester United
Typ: Manchester United @ 1.75 bet365
⛔ obraz nędzy i rozpaczy...
Moim zdaniem warto zagrać na United. Może kurs nie jest jakoś mega zachęcający, ale typ wydaje się dość pewny. Na Stamford Bridge to Czerwone Diabły były stroną dominującą. Kreowanie sobie sytuacji wygląda już dużo lepiej aniżeli wcześniej. Pisało się, że do DDG uratował remis United w tym meczu ale Courtois również miał co robić. Jak już pisałem przed tygodniem w dobrej formie Martial, Rooney, Lingard również strzela co raz częściej. Wygląda to obiecująco. Sunderland? Co tu pisać? Allardyce to nie jest cudotwórca. Ostatnie 5 spotkań na Stadium of Light to tylko punktowanie z sąsiadami z dołu tabeli Bournemouth i Aston Villa, a tak porażki. Stawiam na gości.
Swansea - Southampton
Typ: Swansea DNB @2.20 bet365
⛔ 0-1
Gram w kierunku Łabędzi, bo kurs moim zdaniem jest zawyżony. Owszem, Święci ostatnio bardzo dobre wyniki i to nie z byle kim. Ale w Swansea też dzieje się całkiem dobrze. Są niepokonani od 4 spotkań. Grają u siebie. U świętych nie zagra Wanyama, który pauzuje za czerwoną kartkę. Uważam, że dużą robotę ostatnimi czasy robił tam Forster, który zatrzymał Arsenal, wygrana z WHU również dość szczęśliwa. Nie twierdzę, że to jakiś pewniak, ale kurs moim zdaniem nieco zawyżony dlatego gram w kierunku gospodarzy.

kafar1997 72

kafar1997

Użytkownik
United Sunderland ograć musi to fakt, ale czy warto w to się pchać po kursie 1.75.
Warto ! ;)

Sunderland - Manchester United
Typy:
United Wygra @1.75
United powyżej 1,5 bramki @ 1.9
Wynik/obie strzelą - United i nie @2.62
Ilość Goli 2-3 @ 1.95
United Strzeli w obydwu połowach @3
United wygra dowolną połowę @1.4 !
Poniżej 3.5 karki @1.83
Typy gorąco polecam , w lutym póki co typuję z 73% skuteczności i widzę tu kolejną okazję do poprawy tej statystyki.

Na początek warto zadać sobie pytanie - Jaki Football prezentuje Sunderland? Wysoki pressing? walka o każdą piłkę? nie sądzę. drużynie czarnych kotów zdecydowanie brakuje waleczności , potrafią oddać inicjatywę przeciwnikowi i liczyć na cud . w ofensywie wyglądają fatalnie , brak składnych akcji , długich wymian podań , pomysłu na grę. Yann M&#39;villa , który kiedyś był uznawany za naprawdę solidnego grajka, teraz prezentuje się naprawdę słabo ,Brak Larssona to kolejna bolączka Sunderlandu . mimo swojego wieku szwed daje Sunderlandowi w ofensywie &quot;to coś &quot; , pomysł na grę .

Z drugiej strony United które zaczęło wyglądać lepiej . ich styl gry (długie piłki , przerzuty) na nie grający pressingiem sunderland będzie wodą na młyn dla Powyższych typów. z przodu Martial i Rooney z pewnością coś ukują . Ten Drugi ostatnimi czasy strzela jak na zawołanie i notuje asysty oraz podania które wprowadzają skrzydłowych w pole karne lub jego okolice. LvG &quot;przetrwał&quot; okres w którym media ciągle spekulowały o jego odejściu , choć po cichu dalej jest w walce o europejskie puchary w następnym sezonie , w gruncie rzeczy może się okazać że ten sezon nie będzie aż tak fatalny jak rokowano po nudnym i nieskutecznym wcześniej United. goście spokojnie powinni strzelić przynajmniej 2 bramki i zabezpieczyć defensywę na tyle skutecznie by powyższe typy okazały się skuteczne.

Kartek praktycznie nigdy nie typuję i rzadko biorę je pod uwagę przy stawianiu meczy. lecz w tym meczu (choć linia wydaje się być wystawiona poprawnie ) typ wydaję się naprawdę ciekawy do gry. Sunderland tak jak mówiłem , do walczaków nie należy i to wygląda jakby woleli puścić przeciwnika do przodu niż wykonać atak kwalifikujący się na żółtą kartkę. United przy otwartym wyniku jak i przy prowadzeniu będzie grało swoje i również nie powinno obejrzeć wielu kartoników . Dodam że sędzią głównym jest Pan Andre Marriner który w ostatnich 5 spotkaniach tylko raz pokrył linię 3.5 .

nie wiem czy to tylko moje odczucie i broń Boże nie bierzcie go pod uwagę jako argument do poparcia typu , aczkolwiek gdy oglądam spotkania zimowe w Premier League widze w nich mniej ostrych wślizgów a co za tym idzie mniej okazji do złapania kartki . co o tym sądzicie? Powodzenia

fencyn 584

fencyn

Użytkownik
United Sunderland ograć musi to fakt, ale czy warto w to się pchać po kursie 1.75. Zwłaszcza,że z Czarnymi Kotami United u nich zawsze grało się ciężko? Ja tradycyjnie gram na swoich w opcji United wygra a w meczu padnie 2.5 bramki. Tym razem kurs na to zdarzenie wynosi 3.00 w Bet365.
Bardziej mnie kusi spotkanie Bornemouth ze Stoke. Wiśnie wiadomo ostatnio dobra passa ale Arsenal pokazał jak z nimi się gra. Stoke pod formą ale warto wspomnieć,że przegrali ostatnie 3 mecze z Leicesterem, który bije wszystkich. Porażkę zanotowali także z mówiąc po cichu odradzającym się United i zawsze solidnym Evertonem. Moim zdaniem warto pomyśleć czy nie przełamią się Garncarze w meczu z beniaminkiem, który jest stawiany w roli faworyta.
Co o tym myślicie?!
powiem szczerze że, jedyny typ jaki przeglądając ofertę wpadł mi w oko. Born na razie reprezentuje godnie PL, Stoke w ostatnim czasie coś się zacieli słabe mecze co prawda z samą górną półką ale słabo wyglądali. Jednakże wszyscy znamy na co stać Stoke i także jestem zdania że w tym meczu mogą się przełamać. Na pewno warto próbować po takim kursie.
Stoke 4@
Co do meczu Sunderlandu z United, mi się tu widzi BTS United można powiedzieć w ostatnim czasie zaskakuje dobrą grą niezłe widowisko z Chelsea, jednakże nadal widać że w defensywie są poważne luki. Koty ostatni mecz szczęśliwy remis z Pool mają momenty gdzie potrafią z przodu zagrać to 1 perfekcyjne zagranie defensywa zostawię bez komentarza..
Koty z przodu mają kim straszyć dlatego myślę że dziś coś strzelą a United także powinien przynajmniej 1 bramkę najgorszej defensywie w tegorocznej PL strzelić.
BTS 1,8@
wszystko bet 3.6.5

Otrzymane punkty reputacji: +1
nikefootball 779

nikefootball

Użytkownik
Everton - West Brom
typ: Everton over 2.5 @ 3.05 Unibet ⛔
Twój szczęśliwy numerek to... &quot;3&quot;
W dwóch ostatnich meczach Everton aplikował taką właśnie ilość bramek swoim przeciwnikom. Wliczając rozgrywki pucharowe, takich meczów było... trzy. Są w gazie i moim zdaniem podtrzymają tą passę. Głównym jednak argumentem są braki w zespole gości. Prawdopodobnie zabraknie: Evansa (20/1), Dawsona (25/2), McAuleya (22/1), Brunta (20/0), Morrisona (18/3), McManamana (11/0). Trzej pierwsi to ważne ogniwa w defensywie swojego zespołu. Takie braki na pewno odbiją się na grze w obronie. Lukaku goni Vardy&#39;ego w klasyfikacji strzelców i może to właśnie on zostanie &quot;Man of the match&quot;. Kurs zachęca do spróbowania. Dla mniej odważnych over 1.5 @ 1.64.

tsigalko 356

tsigalko

Użytkownik
Everton - Wes Brom 1 @1,50 ⛔
Warto do jakiegoś dubla dołożyć.
West Brom mają w nogach środowe 120 minut w Peterborough gdzie grali padakę. 18-letni Samuelsen woził ich równo. Skład wystawią podobny więc Everton ma handicap w postaci braku zmęczenia.
??? :?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom