Liczę, że United pomimo tego, że w tygodniu ma bardzo ciężki mecz z PSG to podejdzie do tego spotkania z zimna głową i pomimo rotacji w składzie, które na pewno nastąpią po prostu go wygra.Caudio Ranieri - Prędzej czy później Manchester musi przegrać. Dlaczego nie znami? Przegraliśmy wiele meczów, ale widziałem jak moi piłkarze walczyli.
Nie zapominajmy, że do klubu dołączył Denis Suarez, który rozegrał 25 min. z Manchesterem City. Zawodnik jest na wypożyczeniu z Barcelony i ma coś tutaj do udowodnienia...Shkodran Mustafi - Niemiec trenuje z pełnym obciążeniem.
Henrich Mchitarian - Ormianin trenuje z pełnym obciążeniem.
Granit Xhaka - Uraz pachwiny. Przejdzie badania przed meczem z Huddersfield.
Ainsley Maitland-Niles - Kontuzja prawego kolana. Przejdzie badania przed meczem z Huddersfield.
Sokratis - Kontuzja lewej kostki. Przewidywany powrót do treningów pod koniec lutego.
Hector Bellerin - Powraca do zdrowia po operacji.
Rob Holding - Powraca do zdrowia po operacji.
Danny Welbeck - Powraca do zdrowia po operacji.
Na United delikatnie uroslo i jest 1.75-1.77...13:30 Fulham :-: Manchester United
Manchester @ 1.64
16:00 Huddersfield :-: Arsenal
Arsenal @ 1.63
AKO: 2.67
Unibet
Manchester jak i Arsenal mierzą się z najsłabszymi drużynami Premier League i wszystko wydaje się być bardzo proste, ale czy tak naprawdę będzie?, czy oba typy nie będą wdepnięciem na minę?. Czerwone Diabły i Kanonierzy rywalizują z pozostałymi ekipami o miejsca 3-5. Wielki szacun dla United, którzy nie przegrali od dziesięciu spotkań, ale każda serie kiedyś się kończy, tu jedna z wypowiedzi Ranieriego:
Liczę, że United pomimo tego, że w tygodniu ma bardzo ciężki mecz z PSG to podejdzie do tego spotkania z zimna głową i pomimo rotacji w składzie, które na pewno nastąpią po prostu go wygra.
Fulham: Rico – Bryan, Marchand, Odoi, Christie – Seri, Chambers – Vietto, Babel, Cairney – Mitrović
Manchester United De Gea – Shaw, Bailly, Jones, Dalot – Herrera, Matić, Pogba – Martial, Rashford, Lingard
Podobna sytuacja tyczy się Kanonierów, którzy lubią zaliczać wpadki z takimi zespołami jak ten dzisiejszy. Arsenal pucharowe spotkanie rozegra dopiero w czwartek na wyjeździe z BATE, a więc dziś pomimo sporo kontuzji powinien w 100% skupić się na tym jednym spotkaniu i podobnie jak United go wygrać. Poniżej raport kontuzji:
Nie zapominajmy, że do klubu dołączył Denis Suarez, który rozegrał 25 min. z Manchesterem City. Zawodnik jest na wypożyczeniu z Barcelony i ma coś tutaj do udowodnienia...
Gosciu męczący jesteś chodzisz po każdym temacie i szukasz wróżbity. Jak nie wiesz co postawić to idź puść totolotka...Na United delikatnie uroslo i jest 1.75-1.77...
To teraz jeszce Arsenal do gry... sam nie wiem co wybrac, jeszcze jest Gladbach 1.65 z Niemiec
Chodzi Ci o mecz z 20.01 Fulham - Totenhamem?Witam Panów !!!
Już w meczy z United z Burnley nos mi podpowiadał, że to nie będzie łatwy mecz dla Diabłów. Jeśli Fulham zagra tak jak z Spurs to może to być bardzo ciekawy mecz. Jednak odpuszczam ten mecz do typowania.
Powodzenia !!!!
Kursy wcale nie są niezrozumiałe, to po prostu wypadkowa pewnych wyników i prawdopodobieństwa. Oczywiście, że to jest sport i wielki hit i żaden wynik nas nie powinien zdziwić. Natomiast trzeba zwrócić uwagę, że City u siebie ma bilans 12-0-1, tą jedną porażkę trzeba uznać za wyjątek potwierdzający regułę, że u siebie są nie do zatrzymania. Z drugiej strony mamy wyjazdowy bilans Chelsea 7-1-4 i marne 0:6 patrząc na dwa ostanie wyjazdowe spotkania.Kolejny raz próbujemy. Nie ma tutaj co pisać czy analizować , każdy dobrze zna te ekipy. Ja nigdy nie zrozumiem tych kursów przy meczach City z którąkolwiek z ekip z wielkiej czwórki, czy teraz nawet szóstki. Jeżeli ja mogę pobrać brak przegranej Chelsea po kursie 2.6 to nawet chwili się nie zastanawiam. Ludzie ,takie kursy to sobie mogą wystawić kiedy niebieska strona Manchasteru gra z Burnley czy innym średniakiem, ale nie kiedy na przeciw stanie ekipa z Londynu. Reszty nie analizuje, dla mnie źle wystawione kursy bo Hazard i koledzy to nie ekipa do bicia żeby wystawiać 1.55. Korzystam.
City - Chelsea X2 2.57