>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

26 kolejka I ligi 27.04 - 28.04.2013

Status
Zamknięty.
pestka7 7K

pestka7

Forum VIP

bet365
I ligowego maratonu ciąg dalszy. Dopiero co w środę rozegrana została 25 kolejka a już w sobotę startuje kolejna. Bardzo ciekawie zapowiada się sobotnie spotkanie w Grudziądzu gdzie na trudny teren przyjedzie podbudowana zwycięstwem z GKSem Tychy -Miedź Legnica. W Świnoujściu po radości nad zwycięstwem z Arką przyszła po raz kolejny gorycz porażki. Przegrana w Katowicach dała jasny sygnał ,że Flota nie chce awansu do najwyższej klasy rozgrywkowej. Tym razem do Świnoujściz przyjeżdża Stomil , który walczy wciąż o utrzymanie i swą determinacją powinien wywieźć punkty z wyspy Uznam. Ciekawie będzie także w niedziele. Już o 12:15 na boisku w Niecieczy zmierzy się lider oraz trzeci zespół tabeli. Dolcan to objawienie tej rundy ,który w 8 meczach odniósł 8 zwycięstw! Dzięki temu bilansowi drużyna z Ząbek nieoczekiwanie stała się głównym faworytem do awansu i nic nie zapowiada tego, aby jakiś zespół miał ich powstrzymać. Teoretycznie łatwe 3pkt powinny zainkasować ekipy GKSu Tychy oraz GKSu Katowice. Ci pierwsi podejmą na własnym stadionie Okocimski z kolei zespół z Katowic wybierze się do Bytomia.
Zapraszam do dyskusji.​

nicolante 149

nicolante

Użytkownik
Leczna +0,25 1,90 - Bresko +0,75 2,02
Cracovia oglondauem ze Olimpia powinni przegrac jezeli 1 polowa Olimpia nie marinowac ten situaczie a Cracovia nawet ras mieli blisko szeli bramek a na wiazdi dla mnie Cracovia nie potrafic grac bo zagraion za wolno tempo a 1 liga czeba biegac,Leczna u cebie jest silna druzyna i dla mnie +0,25 jest dobri spread.Bresko ze Sandeczja nie powinni przegrac marinowali duzo sytuaczie brankowe a Cabaj snowu ratowac Sandecja jak ratowac na match ze Miedz niedzela,Gks Tychy jest druzyna kto lepej zagrac na kontra a u cebie masz problemi jezeli oni maion robic match dla mnie Bresko moze nawet wygrac tutaj bo ostatni match nie zagrali zle.Katowice -1 2,00 zagrauem ale to jest derby ale Polonia Bytom ostatni dwa match vogule nie grali pilka i jezeli Katowice bede bardzo koncentrowane tutaj bede nawet 0-5.Inni match nie zagram bo Stomil masz super forma a na wiazda dobrze graion,Dolcan tez super forma a dla Termalica moze starci remis jezeli Cracovia nie wygrac u Leczna,Kolejarz dla mnie wygrac ale 1 liga -0,75 nie zagram,Olimpia-Miedz no bet ale bramek mozon byc zobacze over 2 live,Sandcja napewno bedo wygrac bo ostatni dwa match powinni przegrac ale wygrali a Arka wygrali ale ze slabi Polonia Bytom

ps. ziminuem avatara bo Lks juz niema a Termalica mam WIN 1 LIGA kurs 18,00 i 6 na awans

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
Flota-Stomil
+0,5 1,95 bet365 ✅
DNB 3,00 bet365
✅
Flota sie wzmocnila, zapowiadali walke o awans i.. i wyszlo jak zwykle czyli trzeba sie bronic przed.. awansem. Nikt tam awansowac nie chce, zawodnicy wiedza ze potraciliby robote, dla prezesow to tez klopot znalezc sie w wielkim swiecie..
Stomil walczy ambitnie o utrzymanie i twierdze ze da rade kosztem Warty. Flota jak ma oddawac mecze to komu jak nie grajacemu o cos Stomilowi.. ?

nicolante 149

nicolante

Użytkownik
Flota-Stomil
+0,5 1,95 bet365
DNB 3,00 bet365

Flota sie wzmocnila, zapowiadali walke o awans i.. i wyszlo jak zwykle czyli trzeba sie bronic przed.. awansem. Nikt tam awansowac nie chce, zawodnicy wiedza ze potraciliby robote, dla prezesow to tez klopot znalezc sie w wielkim swiecie..
Stomil walczy ambitnie o utrzymanie i twierdze ze da rade kosztem Warty. Flota jak ma oddawac mecze to komu jak nie grajacemu o cos Stomilowi.. ?
A czemu myslec kto Flota cie bronic na awans ? jezeli nie chieli awansowac u Bresko po 2-0 nie remisowali nie wygrali 3-0 ze Arka u Katowice to kazdi teraz moze tan przegrac a jezeli Termalica walcze na awans a Flota nie moze ?

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
Przeciez Termalica oddala awans Pogoni w zeszlym sezonie zapewne za kase przegrywajac co sie da w koncowce. Poz a tym nie wiem jak jest w Niecieczy, pisze jak jest w Swinoujsciu i tyle. Z Arka wygrali bo Arka nie gra o nic a w naszych rejonach jest niemile widziana wiec sie spieli. Prawidlowosc jest prosta, jak ktos o cos jeszcze gra i rywalizuje z Flota to jest zdecydowanym faworytem ;).

S 2K

szatan666

Użytkownik
Po meczu się łatwiej piszę, ale grałem Stomil nie ze względu na jakieś odpuszczanie Floty bo w to nie wierzę, ale ze względu na formę obu drużyn. Stomil tydzień temu tak pogonił Niecieczę że kursy na live się odwrociły, wcześniej ograli Zawiszę. A Flota to tragedia i to już od dawien dawna. Buki wciąż patrzą na tabele i idzie coś na nich wygrać. Przed meczem +0.5 zbite do 1.7 ;)

G 7

gacek810

Użytkownik
Panowie ja zastanawiam się nad typem: Termalica: Dolcan. Mamy dwie drużyny z pozoru walczące o awans?.. ale zaraz zaraz czy ktoś z włodarzy tych klubów w ogóle mówi o awansie? no nie. Teraz przyjrzyjmy się obydwu drużynom, zaczynając od gospodarzy, czy team myślący poważnie o awansie do wyższej ligi w wiosennym okienku transferowym pozyskuje tylko jednego gracza? i to z niższej ligi Jakub Wróbel (N - Unia Tarnów) czy nie wzmacniali by się większą ilością zawodnikó gdyby postawili za cel awansować? odp nasuwa się sama. Termalica to klub który w ostatnim okienku przeprowadził najmniej transferów z pośród wszystkich teamów 1ligi. Jeśli chodzi o gości, Dolcan w okienku transferowym pozyskał czterech graczy. odpowiednio
Mateusz Cichocki (O - Legia Warszawa), , Kacper Piekarz (O - rezerwy), Paweł Sasin (P - Łódzki KS), Bartosz Wiśniewski (P - Sandecja Nowy Sącz), . Drużyna gości ponadto ma słabe zaplecze i powiedzmy sobie szczerze nie ma kasy na ekstraklase, oni wygrywają bo jest w nich mobilizacja aby zająć jak najlepsze miejsce na koniec sezonu ale na pewno nie prą na ekstraklase. I co w związku z tym może być ciekawym rozwiązaniem. Oczywiście remis po dobrym kursie., np w bet-at-home mamy 3.20zł. Myślę że warto zaryzykować taki typ.

krzosz1987 1,2K

krzosz1987

Użytkownik
Spotkanie: Polonia Bytom - GKS Katowice
Typ: GKS Katowice -1.5 AH
Kurs: 2.25
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Przy Olimpijskiej dojdzie dziś do małych Derbów Śląska, Polonia Bytom, która już nie tylko jedną nogą, bo nawet dwoma jest w II lidze podejmie GKS Katowice, ekipę, która na wiosnę spisuje się bardzo dobrze (5 zwycięstw i 2 porażki). Ja postanowiłem zagrać w tym meczu derbowym zwycięstwo ekipy Rafała Góraka z handicapem azjatyckim -1.5 bramki. Ekipa Polonii Bytom w tej rundzie wygrała raptem jedno spotkanie ligowe z Flotą Świnoujście (2:1) natomiast w pozostałych przypadkach mecze przegrywała i tylko raz Polonia przegrała mniej niż różnicą dwóch bramek z Miedzią Legnica (0:1) pozostałe wyniki to : Termalica 0:3, Sandecja 0:3, GKS Tychy 0:3, Okocimski Brzesko 0:3 oraz Arką Gdynia 1:3. Jak więc widać ekipa z Bytomia dość często nie tylko przegrywa ale przegrywa dość znacząco, szczególnie sporo bramek ta ekipa traci w końcówkach meczów i drugich połowach widać po tym, że ekipa Jacka Trzeciaka nie jest przygotowana fizycznie i kondycyjnie do rozgrywania pełnych 90 minut na wysokim poziomie.
W poprzednim sezonie przy Olimpijskiej Polonia co prawda wygrała z Katowicami 4:2 jednak później to Katowice okazały się lepsze wygrywając u siebie 2:0. W tym sezonie natomiast GKS pokonał u siebie Polonią 4:2, myślę, że dziś raczej nie należy spodziewać się jakiejś niespodzianki i to Gieksa znów okaże się lepsza wygrywając z zdegradowanym już zespołem oraz ekipą, której PZPN ostatnio zawiesił licencje na grę w 1.lidze.
Według mnie wszystkie atuty w tym spotkaniu są po stronie gości. Lepsza forma, bardziej ustabilizowana sytuacja w klubie, lepsi mimo wszystko zawodnicy, to wszystko powinno sprawić, że dziś GKS nie tylko wygra ale wygra w dość przekonującym stylu. Ja osobiście liczę na zwycięstwo różnicą przynajmniej dwóch bramek.

Otrzymane punkty reputacji: +2
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom