>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

2500 w tydzien :)

Status
Zamknięty.
B 0

bobasode

Użytkownik
Witam wszystkich,
jestem tu nowy ale chce sie z wami podzielic jak mozna latwo wygrc 2500 w tydzien. A wiec do zeczy, gramy codziennie progresja. Kazdego dnia szukamy meczy ktore dadza na wspolczynnik 3. Gramy piec dni w tygodniu. Zaczynamy od 10zl i nastepnego dnia obstawiamy za calosc wygranej, czyli to bedzie wygladac tak mniejwiecej : 10*3*3*3*3*3=2430 ???? , jezeli zaczniecie od 30zl to sa to tylko 4 serie ????
teraz zalezy to tylko od was zeby starannie dobrac mecze. Ja obstawiam np. 2 mecze ze nie padnie bramka w piewszych 15 min (1.3-1.4) + hokej albo jakis pewniak pilka nozna (1.5-1.7). Zawsze sie cos znajdzie zeby byl wspolczynnik 3 ????
powodzenia i jak ktos bedzie gral tym syst to nich pisze jak idzie ????

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
E tam, ja znam lepszy system:
ale chce sie z wami podzielic jak mozna latwo wygrc 10000 w tydzien. A wiec do zeczy, gramy codziennie progresja. Kazdego dnia szukamy meczy ktore dadza na wspolczynnik 10. Gramy dwa dni w tygodniu. Zaczynamy od 100zl i nastepnego dnia obstawiamy za calosc wygranej, czyli to bedzie wygladac tak mniejwiecej : 100*10*10=10000 :smile:, jezeli zaczniecie od 100zl to jest tylko 1 seria :smile:

teraz zalezy to tylko od was zeby starannie dobrac mecze. Ja obstawiam np. 1 mecz ze nie padnie bramka (9,00-10,00) + hokej albo jakis pewniak pilka nozna (1.05-1.10). Zawsze sie cos znajdzie zeby byl wspolczynnik 10 :smile:

powodzenia i jak ktos bedzie gral tym syst to nich pisze jak idzie :smile:

coldsex 15

coldsex

Użytkownik
teraz zalezy to tylko od was zeby starannie dobrac mecze. Ja obstawiam np. 1 mecz ze nie padnie bramka (9,00-10,00)
Lepiej wybrać 2 takie mecze jeszcze łatwiej, może autor przetestuje i powie jak mu idzie;)

B 0

bobasode

Użytkownik
@ aka shakal
widze ze humor dopisuje. masz duzo wpisow na forum, pewnie tez wygrales juz mnostwo pieniedzy, a teraz sie zajmujesz komedia. Musze powiedziec,calkiem niezle ci to idzie ????

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Jaki system taka odpowiedź ???? .
Gdyby to było takie proste jak napisałeś, że wystarczy tylko 5 serii, wystarczy tylko 10 zł na początek, wystarczy tylko grać AKO powyżej 3,00, no i wystarczy tylko znaleźć odpowiednie spotkania, to buki już dawno by poszły z torbami.
A takich genialnych systemów już tu było mnóstwo.

A 85

aksior

Użytkownik
Aka shakal- tak jak poprzedni napisał.. wypowiadasz się w każdym temacie, byle by gębą ruszać.. nie masz często nic merytorycznego do powiedzenia, a w każdym temacie jesteś guru od wszystkiego... Niezależnie od działu wszędzie &quot;ciebie&quot; jest pełno...od rana do wieczora tylko nabijasz zbędne posty, którzy ludzie muszą później czytać, żeby nie stracić wątku tematu...Człowieku znajdź sobie pracę, kobietę, załóż rodzinę, znajdź jakieś hobby i błagam ogranicz trochę pisanie w każdym temacie- bo specjalista z ciebie żaden...na każdy temat masz coś do powiedzenia- to juz jest nudne i żałosne, mnie to osobiście irytuje. Z wątków ludzi tez widzę że ich po prostu denerwujesz ????
Wymyślił chłopak w chwili olśnienia jakiś tam sposób gry, miał przebłysk refleksji i chciał się podzielić z użytkownikami swoimi przemyśleniami a ty najzwyczajniej w świecie go wydrwiłeś. Przedstaw zatem swój sposób na duże zyski skoro jesteś taki mądry. Bo po twoich tematach marnej zresztą jakości- ten temat wydaje mi się rozsądniejszy. grałem kiedyś podobnym systemem ale na ako 2 i 3 kroki ze stawką początkową 20-50 zł. pomysł wg mnie chłopak ma dobry tylko zbyt dużo progów. Powiem tyle mając czas na analizy i obserwowanie meczy live- i stawianie na nich tym sposobem gry można zarobić parę groszy. wystarczy ze wejdą 2 serie 3progowe na 10 prób żeby generować zyski. Ale wg mnie tylko gra live- najbardziej pewna. I nie bawić się w kursy 1,2 itp tylko grać under,over albo kto strzeli następnego gola.Tylko na to trzeba mieć czas. obecnie przez pracę rodzine itp. mam go mało. nie udzielam się tez na foruach ale z chęcią czytam mądre posty i przeglądam tematy ludzi nawiązujących walkę o kawałek grosza.
A tymczasem czekam na mądry system albo sposób gry Pana Aka shakal - poważny, merytoryczny, dochodowy. A nie pitolenie aby pitolić...

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Mnie natomiast, jak i zapewne moderatorów, irytują takie super genialne systemy. Nie wiem ile trzeba było myśleć nad tym &quot;systemem&quot;. Ale skoro imponują Ci takie jakże cudowne systemy to spróbuj nimi grać. Ale hola hola aksior już grał kuponiki o kursie AKO ponad 3 (http://forum.bukmacherskie.com/f35/ako-powyzej-3-by-aksior-44349.html). Sam widzisz jak życie weryfikuje takie systemy. Tobie udało się trafić 1 kupon. A autor tematu mówi po 5 kuponach trafionych pod rząd i do tego za all-in.
Do tego autor systemu nawet go nie przetestował, tylko &quot;co myślicie ?&quot;.
Zresztą przeczytaj drugi post w tym temacie, może coś z niego wywnioskujesz.
A co do moich tematów o systemie to:
http://forum.bukmacherskie.com/f18/over-0-5-ht-bundesliga-51147.html
http://forum.bukmacherskie.com/f18/idealny-system-30-e-made-by-aka-shakal-betfair-47381.html

A 85

aksior

Użytkownik
jakiś ty przewidywalny- miałem napisać tylko nie wklejaj moich tematów bo zaraz to uczynisz ???? i zapomniałem. Można cię przeczytać jak Janka muzykanta ????
Tak owszem zacząłem prowadzić swoje tematy i wówczas ze słabą skutecznością. tzna o ile dobrze pamiętam wcześniej szło mi dobrze doputy nie zacząłem podawać typów na forum.przestałem podawać typy ze względów na brak czasu a nie na słabą wówczas skuteczność ???? Tymczasem gram sobie lajtowo i dodatkowo wyciągam jakieś 800-1500 miesięcznie (dodatkowo bo głównym źródłem utrzymania jest moja praca i mały biznes)
A to że słabo Ci idzie miałem akurat na myśli twój temat super-typy analizy-pewniaki...
Ale widzę że ta dyskusja jest bezsensu bo w międzyczasie w innych działach pojawiły sie twoje kolejne beznadziejne nic nie wnoszące konkretnego ,tematy... i znajdują się ludzie popierający twoje zachowanie ????
powiem krótko- kiedyś było to fajne forum mające poziom i mające dobrych typerów godnych nasladowania i wrzała merytoryczna dysputa. Od jakiegoś czasu siedzi tu dzieciarnia co bagra w każdym temacie bez konkretnej retoryki która stawia mecze 1,2 i potem płacze że jest w plecy ????
szkoda że tak się dzieje, że moderatorzy pozwolili na coś takiego.

B 0

bobasode

Użytkownik
panowie mysle ze nie chodzi tu o to co kogo irytuje, tylko jak dojsc do wspolnego celu ???? . Ja jestem przychylny na kazda krytyke tylko zeby byla konstrukcyjna. Jak ktos mi mowi ze cos jest do dupy to niech poda argumenty.
@ aksior
dzieki za jakis normalny odzew. Jesli chodzi o ilosc serii to oczywiscie ze mozna zwiekszyc wklad np do 30 zl i grac 3 serie - jak wejdzie to mamy 810 zl. Ja jednak gralem na sucho i doszedlem 2 x do 4 serii (na piec prob). Wiec mysle ze prog 5 seri jest mozliwy do osiagniecia. zobaczymy ???? . co do obstawiania live, pomysle nad tym bo brzmi ciekawie.
@ aki
chlopie mysle ze to nie jest forum zeby komus wytykac co zrobil zzle i sie tym dowartosciowywac. Aki pomysl, popracuj nad soba a pozniej pisz.
pozdro

papa-smerf 107

papa-smerf

Użytkownik
babasode-to jest mało realne abyś doszedł tym systemem do takiej kwoty jaką przedstawiłeś w tytule tematu.Napisałes że doszedłeś do 2 x do 4 serii (na piec prob).
jak tak do z ciekawości pokaż nam 10 serii w której osiągasz ten sukces bynajmniej raz,jak Ci się to uda to przeleje Ci 20 dyszki na konto abyś mi zrobił 5 kawałków,ok.
Jak zaczynałem przygodę z bukmacherką też myślałem że trafienie Ako powyżej 2 to proste,ale tak naprawde nie jest,przejżyj sobie działy Vipów i zobacz któremu z Nich udało się utrzymywac serię 5 dni bez chybionego typu.
Myśle że Twoją przewodnią myślą było stawianie tasiemców,w których nie wchodziły Tobie 1-2 zdarzenia dlatego taka myśl.
A co do odzewu Aka Szakala to on tylko chciał Cię sprowadzic na ziemię Twoim systemem,a co do systemu Aka Szakala można się śmiac,ale mi udało się dwa dni pod rząd trafic ako powyżej10;)

P 95

piotrek_

Forum VIP
Jasno i klarownie wszystko zostało wyjaśnione. Jednym się podoba, innym nie.
Narazie tak wszystko pięknie wygląda ale jak przyjdzie co do czego, to 1/2 zdarzeń nie wchodzi.
Takie tematy tylko zwabiają kolejnych userów do wypisywania głupot i przekomarzania się kto ma rację a kto nie.
Jak ktoś ma zamiar grać tym &quot;systemem&quot; to zapraszam do działu kupony lub KzS. Załóżcie tam temat o odpowiedniej nazwie i już. Tam spróbujcie grać tym &quot;systemem&quot; . Osobiście w tym sposobie gry nie widzę nic dobrego.
To zamykam bo coraz więcej bałaganu się robi w tym dziale.
I przestańcie nazywać tak śmiesznie swoje tematy bo następnym razem ktoś założy temat o nazwie &quot;od 1 zł do 1mln w 1 dzień&quot;..............

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom