maestro12
Użytkownik
Legia Warszawa - Lechia Gdańsk
Jeden z pewniejszych meczów na dzisiaj czyli pewny win Legii jednakże kurs znowu nie zachęca jak również to że Legia miała nie raz takie sytuacje że nie wygrywała pewnych meczy dlatego standardowo spróbuje obstawić jakiś kupon na strzelca bramki oczywiście z o wiele większym kursem. Tak więc w tym meczu typuję że Danijel Ljuboja powiększy przewagę w klasyfikacji najlepszych strzelców ekstraklasy i strzeli przynajmniej jedną brameczkę. Obecnie ma ich 12 tyle samo od piątku ma rewelacja tej rundy Robert Demjan jednakże trzeba zaznaczyć że większość z tych bramek Danijel strzelił w rundzie jesiennej bo aż 10 tylko dwie bramki ma strzelone w tej rundzie czyli widać że coś nie gra z tym strzelaniem od przerwy zimowej. Głównym powodem z psychologicznego punktu widzenia:grin: według mnie było to że nie czuł realnego zagrożenia w walce o koronę najlepszego strzelca teraz jak już Demjan wyrównał się z nim w klasyfikacji to myśle że Danijel w końcu weźmie się za strzelanie bramek i strzeli dziś więcej niż jedną. Jeszcze na koniec podam jeden fakt dotyczący tego zawodnika mianowicie nie raz już okazywał sie artykuły o tym że Danijel Ljuboja opuści zespół gdyż po pierwsze jest za drogi,często łapie kontuzje no i przede wszystkim ma już swoje lata myślę że coś może w być na rzeczy i po sezonie faktycznie opuści Legię i z powrotem wróci do Francji mówi się o zainteresowaniem Monaco które pamięta go z dawnych lat jak Ljuboja grał z PSG i RC Strasbourg. Jednakże żeby takie kluby jak Monaco faktycznie chciały go kupić Danijel musi mieć jakiegoś asa w rękawie żeby ich do tego kupna zachęcić takim asem może być tytuł najlepszego strzelca naszej ekstraklasy dlatego w tych ostatnich 6 meczach zacznie się dwa razy więcej starać i wkońcu coś ustrzeli myślę że początkiem tego strzelania może być dzisiejszy mecz z Lechią na to osobiście liczę dlatego pobieram ten typ
Mój typ:
Danijel Ljuboja strzeli bramkę
kurs:2.40
bukmacher: Unibet
mecz nudny z kilkoma dobrymi akcjami,gra Ljuboji tragedia