>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

25. kolejka Serie A [11 - 14 lutego 2016]

Status
Zamknięty.
gigibuffon 1K

gigibuffon

Użytkownik

100zł na Darmowy zakład w BetClic
Napoli i Juventus uciekły na 8 i więcej punktów. Do hitu został stworzony oddzielny temat, ale nie oznacza to, że pozostałe spotkania będą mniej interesujące. Goniące Inter i Fiorentina zanotowały remisy z niżej notowanymi przeciwnikami (3:3 i 1:1), a w niedzielę zmierzą się ze sobą w bezpośrednim starciu. Cieniuje Torino Kamila Glika, które w ostatnich 10 spotkaniach zdobyło jedynie 7 punktów. Roma kontynuuje serię zwycięstw, a jeśli o zwycięstwach mowa, to przełamało się grające ostatnio fatalnie Chievo - właśnie z granatową częścią Turynu. Po przebudzeniu Hellas robi się coraz ciaśniej w strefie spadkowej.
Składy i kontuzje: Gazzetta i Tuttosport.
Zapraszamy do pisania swoich przemyśleń, analiz dotyczących zbliżających się meczów :cool:

taiwoffinden 364

taiwoffinden

Użytkownik
Ktoś z dłuższym stażem we włoskiej Serie A mógłby się co nieco wypowiedzieć o jutrzejszym meczu Lazio z Veroną? Zastanawiam się, żeby pójść w stronę obie drużyny strzelą golą, ale zniechęca mnie do tego fakt, że Lazio ostatnio gra strasznie underowo.

robek13 68,5K

robek13

Użytkownik
Lazio - Verona
Pow. 2,5/ remis
Kurs 16,25
STS

Myślę, że warto zainwestować jakieś drobne w taki wynik. Lazio bez gola przez 3 kolejki, czas coś ustrzelić. Verona odżyła i sądzę, że nie przegrają tego meczu.
Są niepokonani od 5 kolejek i po głowie krąży mi remis, czyli to co im najbardziej wychodzi na wyjazdach. Liczę na szalony mecz i wysoki wynik. Za drobne polecam.

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Lazio - Hellas
Jeśli chodzi o pozycje w lidze kursy są dobrze wystawione, ale jeśli już przyjrzymy się postawie obu zespołów na przestrzeni ostatnich paru kolejek to wychodzi zupełnie inny obraz tego, że Lazio jest tu zdecydowanym faworytem. Potencjalnie dla kogoś kto nie angażuje się tak mocno myśli, że Lazio ma idealny mecz na przełamanie, bo kiedy jak nie z ostatnią drużyną w lidze i to jeszcze grając u siebie? Realia wyglądają zupełnie inaczej i przynajmniej w moim mniemaniu to Hellas stoi przed przełamaniem i pierwszą wygraną na wyjeździe, albo inaczej - prędzej widzę tutaj zwycięstwo Hellassu jak Lazio. I teraz spojrzenie na kursy wygląda już zgoła inaczej.
Oglądałem ostatnio Hellas z Interem i przecierałem oczy jak outsaider robi co chce z takim potentatem jak Inter. Stałymi fragmentami zabili niemiłosiernie, Luca Marrone skończył z trzema asystami ten mecz. Przy 3-1 w około 60 minucie zabrakło chłodnej kalkulacji, już wtedy powinni skupić się w na defensywie a niestety dla nich styl meczu się nie zmienił i tak gonili z jednej bramki do drugiej. Praktycznie w drugiej połowie druga linia nie istniała tak u jednych jak i u drugich. Gdy Inter strzelił bramkę kontaktową parę minut później Hellas miał setkę i mógł zabić ten mecz i zgasić jakąkolwiek nadzieje Interu, Ioanita jednak zamknął oczy spuścił łeb i walnął daleko ponad bramką. Dwie minuty nie minęły i już był remis, niesamowicie byłem ciekawy jak zareaguje Hellas i jaką przyjmie postawę na samą końcowe i ku zdziwieniu to Hellas przeważał i stwarzał sobie sytuacje jak dobrze pamiętam były z dwie takie spokojnie do wykończenia. Szkoda bo przy komplecie punktów Hellas już by na poważnie zagroził i zamieszał w dole tabeli. Mimo remisu przy takiej postawie jaką widziałem w tym meczu to na pewno nie koniec jeśli chodzi o utrzymanie, będzie się jeszcze działo.
A w Lazio co słychać? Rozbudzili nadzieje tymi meczami wyjazdowymi wygranymi z Interem i Violą. Kibice pewnie poczuli klimat z zeszłego sezonu, po tych meczach porażka w Coppa z Juventusem raczej w liczona w interes. Następnie wymęczony mecz z Chievo gdzie do 60 minuty przegrywali i tylko dzięki czerwonej kartce Chievo odrwócili mecz na swoją korzyść także te 4-1 nie robi na mnie specjalnego wrażenia. Od tej wygranej właśnie wrócił marazm i dno jakie prezentowali na początku sezonu. 3 mecze i wszędzie bez zdobytej bramki łącznie 270 minut ofensywa nie była wstanie znaleźć drogi do zdobycia bramki. Kontuzji cała masa, ale jednak poza ostatnim zawieszeniem Matriego i drobnej kontuzji Candrevy formacja ofensywna była zdrowa także tutaj nie ma żadnego wytłumaczenia na to jak słabo spisują się tak wielkie postacie ostatniej kampanii jak Anderson praktycznie cały sezon strasznie słaby, Candreva zdecydowanie pod kreską czy nawet środek pola i Parolo, który w tamtym wielkim sezonie strzelił ponad 10 bramek. Tego wszystkiego teraz brakuje. Klose, Mauri czy Djordjević to już w ogóle zjazd w dół, nie ma super szybkich skrzydeł to i nie istnieje wykończenie i jakakolwiek pomoc drużynie przy tak wiekowej dwójce jak Klose - Mauri. Kontuzja De Vrija prze kreśląca cały jego sezon też na pewno nie pomogła do tego masa kontuzji mniej znaczących piłkarzy, ale jednak. Na ten moment blisko 7 kontuzjowanych piłkarzy, z najświeższą kontuzją właśnie wylądował Dusan Basta w dodatku za kartki nie zagra Parolo. Jak widać nic nie ulega poprawie nawet w kwestiach kadrowych. A już za niespełna tydzień wyjazd do Turcji na Galatasaray w ramach LE.
Żeby nie było za różowo w Hellasie też jeden ubytek, największy chyba bohater meczu Luca Marrone autor wszystkich asyst jest zawieszony, szkoda na pewno, ale tragedii też nie ma w końcu dopiero co dołączył do drużyny a i sam zmiennik Leonardo Greco to solidny zawodnik i środek pola tak mocno nie powinien ucierpieć. Hellas wywoził punkty ostatnimi czasy z takich terenów jak Milan, Roma i ostatnio Torino, co ciekawe z Milanem i Romą zdążyli już przegrywać a mimo to za każdym razem udawało się wyrównać co pokazuje, że z tą drużyną nie jest tak źle jak to tabela wskazuje. Boczne sektory dobrze chodzą, środek pola trzyma się, aktywny jest Pazzini jeszcze tylko żeby Tonii dodał od siebie te kilka procent więcej przede wszystkim ten jego nos do strzelania bramek się obudził. Widać w końcu w pełni ręke Del Neriego na tym zespole, inaczej to wszystko funkcjonuje, nawet sam doping kibiców na jakim był poziomie. A już za tydzień derby z Chievo także bez dobrego rezultatu w Rzymie nie może się obejść, ja tu jestem dobrej myśli.

Hellas X2 @ 2,75 ⛔⛔⛔ 5-2 Katastrofa w obronie to nie mogło się inaczej skończyć jak ładowali wszystko do pustej + karny.
365

Jeszcze jedna ciekawa opcja zakładu:
Lazio poniżej 1,5 bramki @ 2,20 ⛔ Matri, Mauri, Anderson, Keita, Candreva ciężko jeszcze policzyć kto dzisiaj strzelał.
365

Otrzymane punkty reputacji: +6
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
VS

Lazio Rzym - Hellas Verona
Typ: Hellas strzeli gola @ 1,900 Pinnac
l✅✅5:2​

Świetna analiza @Grac45! ;) Mam podobny pogląd na ten mecz, Lazio mianowicie gra padakę, a Hellas w ostatnich tygodniach złapało lepszą dyspozycję, udało się wreszcie wygrać z Atalantą, po czym świetny mecz z Interem, niestety nie zawocowało to kompletem oczek, ale tak jak mówisz nawet przy 3-3 w końcówce jeszcze mieli okazje, przecież Romulo tam miał super sytuację to zechciał się zabawić w Erica Cantone i podcinką próbował lobować Handanovica, ta sytuacja Ionity o której wspomniałeś przy stanie 3-2 gdzie mógł zrobić wszystko.
Szkoda, że Marrone dziś braknie... No, ale jest przecież Wszołek! Wszołek ostatnio naprawdę gra coraz lepiej, zyskał zaufanie Del Neriego i efekty przyszły, 2 asysty w meczu z Atalantą, w meczu z Interem też kilka akcji skrzydłem kiedy szarpnął. No i warto też wspomnieć o bramkarzu Hellasu, Gollini broni naprawdę dobrze, braku Rafaela, który odszedł bodaj do Cagliari nie widać, a młody Włoch spisuje się świetnie.

Przewidywane składy:

Lazio: Marchetti -Konko, Mauricio, Hoedt, Lulić -Cataldi, Biglia, MiliknovićSavić-Candreva, Matri, Balde Keita

Hellas: Gollini - Gilberto, Moras, Helander, Pisano - Wszołek, Greco, Fares, Ionita - Toni, Pazzini

Typ na X2 to jednak zawsze duże ryzyko, choć kto nie ryzykuje ten nic nie ma jak to mówią! Kursy warte spróbowania na pewno, ale coś czuję, że lepszym typem i w miarę pewniejszym może być po prostu gol gości. Lazio największe braki ma własnie w formacji defensywnej i tutaj powinny przyjśc sytuacje Hellasu. A, że problemy są wyraźnie pokazuje liczba aż 32 goli już straconych w tym sezonie! W ostatnim czasie Lazio u siebie nie straciło gola jedynie w meczu z Carpi, ale tamten mecz to było karygodne widowisko, które grali jakby za karę...

-----------------------------------

Carpi - Roma

Gramy na Romę? W meczu z Sampdorią momenty były jak mawia klasyk ;D Kilka sytuacji narpawdę ciekawych i ładnych składnych akcji w kwartecie Salah, El Shaarawy, Perotti i Pjanić. Ale też duże przestoje i nerwowa końcówka. Kursy w okolicach @2,00 kuszące, ale może ktoś wypowie się na ten temat i przedyskutujemy sprawę razem ? ;)

Otrzymane punkty reputacji: +14
K 1,1K

kobra1234

Użytkownik
No właśnie ta Roma mocno kusi, co prawda przed meczem LM są, ale grają u siebie z Realem, więc nie będzie odpuszczania i Spaletti puści pewnie najmocniejszy skład, poza tym to świetna okazja na podgonienie Fiorentiny/Interu które grają ze sobą w niedzielę.

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Przewidywane składy:
Carpi: Belec - Zaccardo, Romagnoli, Gagliolo, Letizia - Sabelli, Cofie, Lollo, Di Gaudio - Verdi - Mbakogu
Roma: Szczęsny - Manolas, Rudiger, Zukanovic - Florenzi, Vainqueur, Nainggolan, El Shaarawy - Perotti, Salah - Dzeko
seriea.pl
Jak widać grają dobrym składem, nie tylko Ciebie kuszą ;)

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
⚽ Ac Milan - Genoa
Carlos Bacca strzeli 5 minuta meczu i :gool: ✅ ✅ ✅
(2,38) Unibet
Bacca, kapitalnie wdrożył się we Włoskie boiska i to jak sobie pogrywa w Milanie , można tylko klaskać i budzić podziw. W Sevilli też kręcił niezłe cyferki, a tutaj jak widać nie zamierza przestać z bramkami. Ostatni mecz, również na swoim terenie grał mecz, ale bramki nie zdobył więc i rozdrażniony na pewno jest tym faktem, że jego zespół nie mógł podołać. Dzisiaj rywal, także nie jest jakiś wygórowany, ale na pewno nie wolno go lekceważyć. Bo mimo to, że Bacca swoje gole zdobywa, to i Milan też gra poniżej oczekiwań. Choć z takim składem, powinien liczyć się z Europejskimi Pucharami, chociażby do PUEFA. Mam nadzieje, że jutro zgarną komplet punktów i zagrają w miarę pewniej w obronie, bo ostatnio się nie popisali, a rywal także był w ich zasięgu. Nie miej jednak zaufam Kolumbijczykowi który ma na razie 12 bramek w lidze, a jutro tak jak pisałem wyżej, mam nadzieje że ta liczba bramek ulegnie zmianie.

Otrzymane punkty reputacji: +42
wojttekkk 7,3K

wojttekkk

Użytkownik
Ja na to spotkanie także zaufam tutaj Milanowi, który gra ostatnio coraz lepiej. Kurs na zwycięstwo wg mnie do gry z jakimś innym typem. Rossoneri na San Siro przegrali tylko dwa mecze - przeciwko Napoli (na samym początku sezonu), oraz dość niedawno przeciwko Bolognie, i właśnie od owego meczu nieprzerwanie mają serię meczów bez porażki - 5 wygranych i 3 remisy, w tym 3 wygrane u siebie - w tym wygrane derby 3:0 i 1 remis, a więc wygląda to naprawdę obiecująco. Dzisiejsi goście spotkania to dopiero 16-nasta drużyna Serie A, a w meczach wyjazdowych radzą sobie tragicznie - 1W-4D-7L i bilans bramkowy 9 strzelonych przy 17 straconych. Stawiam dzisiaj na Milan - zaufam im po raz drugi w tym sezonie i mam nadzieję, że mnie nie zawiodą jak w meczu przeciwko Veronie.
Milan @1,64 Fortuna ✅
Milan wygra do zera @2,49 Fortuna ⛔
Milan strzeli pierwszą bramkę w meczu i go wygra @1,74 Fortuna
✅

@wonderkido, a niech strzela i nawet takie bramki jak z Carpi - https://www.youtube.com/watch?v=FG0l4rGSjgI .

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Stawiam dzisiaj na Milan - zaufam im po raz drugi w tym sezonie i mam nadzieję, że mnie nie zawiodą jak w meczu przeciwko Veronie.
Z pewnością na korzyść Milanu działa powróc Giac Bonaventury, a także trzy ważne absencje w Genoi. Ansaldi, Rincon i Pavoletti to duże straty w zespole gości.

Samego mnie kusi Milan, lekko pewnie na nich coś dam, może na LIVE poczekam, sam jeszcze muszę zdecydować co i jak, ale raczej widzi mi się ich wygrana w dniu dzisiejszym✅.

Palermo - Torino

W tym meczu kusi mnie BTS✅ lub coś w kierunku Palermo. Torino bez formy całkiem, liczyłem na ich przełamanie w meczu z Chiewo, ale się zawiodłem srogo.
Palermo kolejna zmiana na ławce trenerskiej... Schelotto nie dostał licencji i sam zrezygnował i wrócił do Argentyny.
Ciekaw jestem waszej opinii na temat tego meczu. Strzelać kto ma po obu stronach, bo Gilardino, Vazquez czy Hiljemark to spory potencjał w ofensywie, versus Immobile i Belotti którzy świetnie się rozumieją.

Otrzymane punkty reputacji: +4
wojttekkk 7,3K

wojttekkk

Użytkownik
Palermo - Torino
W tym meczu kusi mnie BTS lub coś w kierunku Palermo. Torino bez formy całkiem, liczyłem na ich przełamanie w meczu z Chiewo, ale się zawiodłem srogo.
Palermo kolejna zmiana na ławce trenerskiej... Schelotto nie dostał licencji i sam zrezygnował i wrócił do Argentyny.
Ciekaw jestem waszej opinii na temat tego meczu. Strzelać kto ma po obu stronach, bo Gilardino, Vazquez czy Hiljemark to spory potencjał w ofensywie, versus Immobile i Belotti którzy świetnie się rozumieją.
BTTS to z pewnością najlepsza opcja na ten mecz, ale dla odważnych chyba dobrym wyborem też jest wygrana Torino + BTTS ✅, a ten zakład np. Fortuna oferuje po kursie 4,65, co uważam, że lekko można by zagrać. Potencjał ofensywny jest po obu stronach, co powinno właśnie zaowocować bramkami z obu stron, ale tak wg mnie Torino jest mocniejsze personalnie. W zasadzie żałuję, że to już nie jest ta drużyna co w sezonie 14/15 - obecnie nie jest jakoś bardzo tragicznie, ale daleko im do formy z ubiegłego sezonu. Goście dawno nie wygrali meczu wyjazdowego - było to 22 listopada 2015 roku przeciwko Atalancie 0:1, dzisiaj rywal w zasadzie wymagający, ale do przejścia.

magucio 174

magucio

Użytkownik
Fiorentina x Inter - over 5.5 żółtych kartek w meczu @ 1.61bet365

Cóż mogę powiedzieć. Analiza będzie krótka i w sumie głównie statystyczna dlatego let&#39;s go. Dzisiaj we Florencji dojdzie do walki o 3 miejsce w ligowej tabeli. Do tego starcia przystąpi ekipa gospodarzy AC Fiorentina i ich przeciwnik - Inter Mediolan. Fiorentina aktualnie na 4 miejscu z punktem przewagi nad piątym Interem. W przypadku wygranej Mediolańczyków to oni zajmą miejsce na podium. Dlaczego? Ponieważ AS Roma ma już za sobą mecz w tej kolejce, a różnica między Interem, a nimi to dwa punkty, a między Romą i Fiorentiną punkt. W moim mniemaniu wynik jest otwarty, nie widzę tutaj jasnego faworyta. Zarówno Mancini, jak i Sousa wystawią na ten mecz najmocniejszy garnitur, bo jest się o co bić. Przegrany nie dość, że straci szansę na miejsce na podium ligowej tabeli, to straci kolejne punkty do Napoli i Juventusu. Tak jak powiedziałem, nie widzę tutaj jasnego faworyta dlatego szukałem jakiegoś innego ciekawego typu na to spotkanie i taki znalazłem. Patrząc na mecze head-to-head od razu wpadły mi w oko kartki. W pięciu ostatnich spotkaniach między nimi, ani razu nie zdarzyło się by nie było mniej niż 5 kartek. W ostatnim spotkaniu było 6 żółtych i jedna czerwona. Co tu więcej powiedzieć, walka toczy się o wysoką lokatę, zawsze w tym meczu jest gorąco i patrząc na statystyki to linia bardzo możliwa do pokrycia.
W całym sezonie Fiorentina dostała 61 żółtych kartek - średnio 2,51 kartek na mecz
Inter otrzymał 57 kartek - 2,375 kartek na mecz
//8 żółtych kartek i jedna czerwona, nie spodziewałem się aż takiego overu

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom