>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

25 kolejka Primera Division [19-21 luty 2016]

Status
Zamknięty.
tsafack 243

tsafack

Użytkownik
Atletico Madrid vs Villareal
Tak na szybko, bo za chwilę mecz. Uważam, że wygra Atletico.
⚽ Dłuższy odpoczynek
Los Colchoneros odpoczywali cały tydzień. Równe 7 dni temu mierzyli się na wyjeździe z Getafe. I wygrali te spotkanie 0:1. Bramkę zdobył Fernando Torres. Z kolei zawodnicy &quot;Żółtej Łodzi Podwodnej&quot; mierzyli się w czwartek z Napoli. Oglądałem pierwszą połowę tego starcia i lepsze wrażenie na mnie wywarli Włosi. Co prawda tuż po rozpoczęciu meczu obrońcy Napoli wybijali piłkę z bramki, jednak później to oni przeważali. A przypomnijmy, że Napoli wyszło bez swojego najlepszego strzelca, czyli Gonzalo Higuaina.
⚽ Praktycznie optymalny skład Atletico
Diego Simeone nie kombinuje i na ten bój posyła bardzo mocną jedenastkę. Zabraknie Gimeneza na środku obrony. Z przodu wypoczęci Torres z Griezmanem myślę, że ustrzelą coś dziś.
⚽ Osłabienia wśród zawodników Villareal
Goście wychodzą Bonera na stoperze (Musacchio na ławce). Zawodnik ten w tym sezonie zagrał zaledwie 389 minut. Nie zagrają również Denis Suarez (ławka) czy Jonathan dos Santos - uraz.
Typy:
over 2 goli @1.75 bet365 7/10j
Atletico -1 @1.825 bet365 5/10j
Bilans: -12j

K 0

kamilejj

Użytkownik
Villareal nie zdziwię się jak wygra, albo przynajmniej zremisuje. W tym sezonie dobrze grają. Wygrali u siebie z Atletico i jeśli uda im się wygrać dzisiaj to za tydzień mogą wskoczyć na trzecie miejsce (jeśli wygrają z Levante, a w derbach Madrytu nie padnie remis) bo będą mieć lepszy bilans bezpośredni z Madryckimi klubami.

Atletico - Villareal X2 @2,77 e-fortuna.pl✅✅✅

Na Realu już dzisiaj zarobiłem, więc czas zarobić i na Atletico.
Dziękuje Madryckim drużynom za ten weekend. Villareal i Maladze brakło skuteczności i by spokojnie wygrały.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom