>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

25. Kolejka PlusLigi (25-26 lutego)

Status
Zamknięty.
P 984

prolog

Użytkownik
kolego hraball nie mogłeś zawrzeć swoich wywodów w 1 poście?
Co do Olsztyna może personalnie nie ma co ich równać z jsw czy zaksa albo reska ale nadrabiają charakterem na boisku. Jastrzębie nie ma atmosfery?? chyba nie oglądamy tych samych meczy... Oliva robi niesamowitą atmosferę w zespole... mogą śmiało walczyć z reską czy skrą, bo zaksa po za zasięgiem. To że jsw ostatnio przegrało ze skrą to tylko przez słabszą grę olivy i nagłe olśnienie kurka który z gksem już nie zagrał tak cudownie, wręcz dramatycznie.
CO do analiz meczu Gdańsk JSW kolegów wyżej to się popłakałem ze śmiechu... Że kurs powyżej 3 na Gdańsk jest warty gry... dajcie spokój... to że wygrali ze skrą i reska to tylko dlatego że te zespoły nic sobą nie reprezentują w tym roku..

C 25

ctdp11

Użytkownik
idąc waszym tokiem rozumowania jak by do Gdańska przyjechały GKS Katowice po kursie 3zł to też warto grać w strone Katowic? Bo kurs wyższy? Spójrzcie na kadre Lotosu , jedna szóstka nic więcej ... Anastasi i tak wyciąga z chłopaków co się da ,Jastrzębie pokazało charakter i pewne 3 pkt dla nich

P 984

prolog

Użytkownik
Politechnika-Radom over 3,5,co o tym sądzicie?
ja nie wykluczam 3.5 bo to derby mazowsza... na pewno każdy z zespołów będzie chciał udowodnić że są najlepsi na mazowszu. Ale spójrz na ostatnią formę obu zespołów.. wawa porażka z dramatycznym bielskiem i z kielcami. Radom prezentuje się o wiele lepiej na chwilę obecną, jak dla mnie radom bierze to 3:0 max 3:1 ;)

P 984

prolog

Użytkownik
Właśnie obserwuje mecz radomia i wawy pkt vs pkt. i to co gra dzisiaj radom to nie da się tego opisać kulturalnymi słowami. Fornal i Żaliński dzisiaj nie istnieją. Radom gra dzisiaj jak wawa ostatnie mecze czyli totalne dno... do 1 składu w wawie wrócił zagumny i totalnie inna gra, najlepsze że była informacja że najprawdopodobniej jeszcze dzisiaj nie zagra... jeśli 10 minutowa przerwa nic nie zmieni to dzisiaj wynik 3:0 3:1 ale w stronę wawy...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom