Odra Wodzisław - Wisła Kraków ---> 1 3.30
Analiza: Wierze tutaj w wygraną gospodarze wyraźnie są w gazie wygrali 4 spotkania pod rząd i właśnie ich passa zaczeła się w meczu z Wisła ! Kiedy przepiękną bramką wynik ustalił Marcin Nowacki , Teraz pewnie mecz potyczy się inaczej Wisła wtedy miałą wielu zawodników rezerwowych w swoim składzie jak i ławce rezerwowych
Wisła Kraków jedyne co umie na wyjazdach to REMISOWAĆ!!
Przecież oni mają najtragiczniejszy bilans w historii klubu a odkąd oni wygrali z Górnikiem Zabrze na wyjeździe non stop prawie stawiam X na wyjazdach Wisełki i włazi :jupi:
Pokuszę się o nawet typ X/X
bo...
Widzew-Wisła (X/X)
Pogoń-Wisła (X/X)
Korona - Wisła (X/X)
Wisła Płock-Wisła Kr (X/X)---> śmiech na sali z tą drużyną w ostatnim czasie każdy wygrywał nawet w Płocku.....oprócz Wisły Kraków (szkoda)
Górnik Zabrze-Wisła (2/2)
ŁKS-Wisła (X/1)
Groclin-Wisła (1/X)
Zagłębie L.-Wisła (X/X)
Legia-Wisła (X/X)
Górnik Łęczna-Wisła (X/X)
Lech P.-Wisła K (1/X) (cud nad Wartą z 2-0 na 3-3 ---> zonk :!: )
Arka Gdynia-Wisła Kraków (X/X)
Reasumując Wisła Kraków na wyjazdach ma bilans do 1 połowy
1-9-2
A blians X/X
8/12 :!:
under/over na wyjazdach
8/4
Wisełka gra wg mnie bardzo przekonywująco
na wyjazdach
Pora przyjrzeć się drużynie Majstra
(Odrze WODZISŁAW)
bilans u siebie : 4-5-3
Odra-Wisła Pł X/1
Odra- Górnik Z X/X
Odra-GKS Bełchatów
1/1 ( :wowsdf: )
Odra-Cracovia 2/2
Odra-Lech X/X
Odra-Widzew 1/1
Odra-Pogoń X/X
Odra-Korona 2/2
Odra-Arka 1/X
Odra-ŁKS 2/2
Odra-Groclin X/X (ulubiony wynik drużyny która w lidze co 2 mecz remisuje ... :jezora: )
Odra-Zagłębie Lubin (X/1)
Bilans na 1 połowę
3-6-3
Wg mnie remis na 1 połowę dość prawdopodobny
under/over Odry u siebie....
8-4
Czyli jak dla mnie wynika czarno na białym.... under 2,5 gola X w 1 połowie. Dość ryzykowny jest typ na X/X bo Wisła ma takich wyników strasznie duuuuuuuuuuuużo i w końcu musi zakończyć się ta seria.
Odra musi zemścić się na Wiślakach za tragiczne 6-0 w Krakowie, a z obecną dyspozycją są w stanie na 100% urwać punkty Krakowianom a i o zwycięstwo też mogą się pokusić spokojnie, lecz tego za
Chiny ludowe nie pokuszę się przewidzieć... drużyna nieobliczalna i tyle no ale przez to niedoceniana (boleśnie przekonał się o tym mój team z Kielc ???? )
Odra Wodzisław-Wisła Kraków
under 2,5 gola----> 1,6 (GB)
X first half-------->2,00 (GB)
X/X-------->4,25 (GB)
Jak będzie napewno ciekawie