R
4,1K
robson1416
Forum VIP
Dobre spostrzeżenia, ale koncentrujmy się na pozostałych spotkaniach do tych dwóch wrócimy za tydzień
Pewnie zdjęcia się pojawią jutro , będziesz musiał zaczekać, nie znalazłem nic ciekawego.Czy ktoś ma może linka lub zdjęcie do murawy w Niecieczy? Tylko to mnie powstrzymuje przed zagraniem grubiej na Legie po dobrym kursie...
Dzięki Ty to jesteś jednak dobry człowiek ????Pewnie zdjęcia się pojawią jutro , będziesz musiał zaczekać, nie znalazłem nic ciekawego.
edit:
Są tutaj zdjęcia z treningu, wydaje się ok
http://www.termalica.brukbet.com/nowa/galeria/368-wtorkowy-trening-przed-meczem-z-legia
Mimo wszystko najbardziej podejrzane mecze to Legii i Realu, z teorii spiskowych obie drużyny mają " w herbie " bukmacherów, a poza tym Real dzisiaj bez 3 podstawowych obrońców i jeżeli się nie mylę to również bez Benzemy.Powiem tak, mecz w Zabrzu to gratka dla fanów teorii spiskowych. Ja myślę, że jest to całkiem możliwe, że obejrzymy tam nudne 1:0 dla Górnika. Co prawda jedyne co tutaj mi nie pasuje to fakt, że Lech miałby trzy porażki z rzędu i to całkiem upokarzające.. więc rekreacyjnie można coś tam groszowo rzucić na Górnik ale to jednak totalny no bet.
Natomiast co do Legii...
Jak wiecie STS posiada opcję SuperAKO - tzw. lep na janusze, bo to "Super" ako wchodzi raz na sto lat.. wczoraj były wygrane Chelsea, Leicester i Evertonu i znajomym od razu powiedziałem, że jak na moje to Leicester zremisuje.. i się nie pomyliłem..
Dziś w SuperAKO mamy Legia, Real, Man Utd i tu pojawia się problem, bo początkowo wszystkie trzy typy mimo przeciwności losu wydają mi się sensowne.
- Man Utd złapał trochę oddechu, pogrom w LE, ważna wygrana nad Arsenalem no i fakt, że z Watfordem nie zwykli tracić punktów.
- Real gra padakę owszem, ale fakt, że byłby to ich trzeci mecz bez wygranej i na dodatek z ostatnim w tabeli Levante wzbudziłby niemały szok i ja bym to raczej nazwał patologią
- No i Legia.. na papierze wszystko wygląda pięknie, wypoczęte skrzydła, Duda wracający do formy i ogólnie dobra atmosfera w okół drużyny.. ale to jednak nadal jest Ekstraklasa i tutaj wszystko może się wydarzyć..
Ciężko mi wybrać który z tych trzech meczy nie wejdzie i szczerze mówiąc mam nadzieję, że dziś jest ten jeden na dziesięć dni kiedy superako w STS'ie wejdzie.
Tak czy siak nie postawić na (L)idera po takim kursie to grzech.
Ewentualnie Legia over 1.5 @ 1.83 (całoroczny)
aktualnie delikatna mżawka, rano padał trochę śnieg. Ogólnie mokro ????Jak to wygląda w Białymstoku jeśli chodzi o warunki atmosferyczne i murawę, ktoś posiada takie informacje?
Kusi mnie jakiś over, 1.5 albo 2.5, ale jeśli warunki są spartańskie, to trzeba będzie raczej odstąpić od tego pomysłu.