jak ktoś mógł wypłacić jak dzisiaj dopiero prawie wszyscy te 25 $ dostaliwyplacil ktos?
Ej moze ktos zapytac tego ich supportu o to bo ja za bardzo angielskiego nie znam....ProszeTo jesli zagralem w kasynie to juz mam po kasie???Postawilem 3 razy na ruletce.Wiec co teraz???
DOBRA JUZ WIEM CO I JAK NIEWIEM CZY TO BYLA TEGO PRZYCZYNA ALE NIEWYSTRACZY NP SAMO NAPISAC ZE STAWIAM ZA 5 tylko 5$ i teraz mi normalnie stawia
Zrobilem tak jak mowiles i wysakuje teraz cos innego: "The Following Error Occurred:na tym załaczonym srceenie masz zaznaczone "use same amount for All Bets" to ma być odznaczone i tylko risk Amount zaznaczone ..powinno byc ok
IDentyko kuponik postawilem.to samo ???? tez mam 5 $ do wygraniapostawiłem na petrovą 5$ i do wygrania na czysto mam równiez 5
Nie ma opcji wypłaty poki co chybajak sie wyplaca z tego buka?
Bo jakbys przeczytal temat to znalazlbys odpowiedz, a tak to robisz smietnik zadajac ciagle te same pytania. Bylo juz wczesniej, ze na razie nie ma opcji wyplaty.dlaczego kasujecie moje posty????!!!!!!!!!
prawie wszyscy kase dostali dziś, jak narazie żaden mecz wimbledonu się nie skończył ale już wszyscy według ciebie już powinni x10 obrócić...zastanów się co mówisz zanim coś napiszesz...jeszcze nie zrobił obrotu:jezora:?Ktoś już wogóle ma szanse zlecić wypłatę?A może zlecił?(PS.bo było na czym nabijać wysokie kursy m.in wimbledon i codzienne niespodzianki)
Nadal to samo... :/ Ja piernicze, zeby miec problemy z postawieniem kuponu... ???? A moze inni powiedza jak oni zrobili ten kupon, bo zaczynam sie denerwowac...Punkix91 popie....ło mi sie chyba z tym ...jednak trza to chyba zostawic zaznaczone plus do tego risk amount zaznaczone i wpisujesz tam w tym polu stawke naciskasz accept (lub ok - nie jestem pewien) i jedziesz