>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

25 free Bettango

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
chory ten buk...podaje oferte tylko z wieczora a potem chowa ????

PS: można grać ako po ubitym freebet czy same single??bo w taki sposob to za rok to obroce a mam 30 dni ? ????

K 4,2K

kamilkilku

Użytkownik
Obrót 15x ale chodzi tutaj o obrót wygranej z darmowego zakładu 25$ ?

Jeśli np postawie zakład za te 25$ i wygram 10$ to musze obrócić 15x to wygrane 10$ ?

prof 62,1K

prof

Użytkownik
No to jak wkoncu ztym jest.. jak juz sie postawilo za freebeta i ma sie 22$ mozna grac single i double i obrot sie liczy?

W 27

witekp20

Użytkownik
No to jak wkoncu ztym jest.. jak juz sie postawilo za freebeta i ma sie 22$ mozna grac single i double i obrot sie liczy?
Niezależnie od tego ile wygrasz musisz obrócić 15x25$, czyli 375$ w sumie.
Można grać jedynie single.
Musisz obstawić zakład za minimum 10$ przez minmum 30 dni, ale nie muszą być to dni pod rząd, można robić sobie przerwy itp.
Za granie dubli zabierają wszystko.

kurus-i 0

kurus-i

Użytkownik
Założyłem konto,pieniądze dostałem,puściłem over Villareal-Sevilla...i zobaczymy...a nóż..;)

W 0

warrez

Użytkownik
Wczoraj złożyłem zakład, ogólnie nie mam pojęcia o tym jak tam obstawiać(te amerykańskie kursy) i terach wchodzę i o dziwo mi weszło...mam 87$(nawet nie pamiętam na czym wygrałem). :p Teraz postawię na barce całość, ale nadal nie wiem jak to zrobić...ktoś może mi to wytłumaczyć łopatologicznie?

W 27

witekp20

Użytkownik
Wczoraj złożyłem zakład, ogólnie nie mam pojęcia o tym jak tam obstawiać(te amerykańskie kursy) i terach wchodzę i o dziwo mi weszło...mam 87$(nawet nie pamiętam na czym wygrałem). :p Teraz postawię na barce całość, ale nadal nie wiem jak to zrobić...ktoś może mi to wytłumaczyć łopatologicznie?
Jeśli masz w polu przy zakładzie kurs np. +120 to znaczy, że stawiając 100 będziesz miał do zdobycia 120 na czysto, czyli analogicznie jakby to był kurs 2.20 i analogicznie +250=3.50, +300=4.00

W przypadku gdy kurs wynosi np. -120 to w polu nie wpisujesz stawki tylko zysk jaki chcesz osiągnąć i dajmy na to wpisujesz 100 przy kursie -120, to oznacza, że możliwy zysk wyniesie 100, a stawka 120. Przy kursie -200 wpisując w pole stawki 100, masz do wygrania 100, a ryzykujesz 200. Jeśli chcesz sobie przeliczyć to na kursy europejskie w bardzo prosty sposób to bierzesz 100+ustalony kurs np.-120 i to dzielisz na 120 w tym wypadku to daje 220(nie zwracamy uwagi na znak - przy dodawaniu) podzielone na 120, czyli europejski 1.83.

PS: Może trochę chaotycznie, ale nie sądzę by dało się łatwiej.

bulwa 0

bulwa

Użytkownik
ja się zarejestrowałem ale czat jest cay czas offline , napisałem do suportu ale kasy nie dostałem

lukaszk111 49

lukaszk111

Użytkownik
Czat chyba działa jedynie w godzinach wieczornych.Ja teraz porozmawiałem online przez czat i zostałem poinformowany zebym sprawdzał swoje konto ????

S 42

szuwi1

Użytkownik
Postawiłem tydzień temu na awans Werderu w UEFA i ku mojemu zdziwieniu dziś nie mam wygranej ani nawet tego zakładu w historii konta. Widać, że nie pasuje im, że ludzie troszke ich ogrywają...

S 378

songo

Użytkownik
A ja mam jeszcze jedno pytanie
Jeśli ugrałem z darmowego bonusu więcej niż 50 ojro to chcą je wypłacić muszę dokonać depozytu. Dobrze zrozumiałem?

martinho19 8,4K

martinho19

Użytkownik
ja wszystkie warunki spelnilem, jutro minie 30 dni aktywnego obstawiania i babka na czacie powiedziala zebym sie za okolo 24h zglosil na czat. napisze jak poszlo ????

martinho19 8,4K

martinho19

Użytkownik
wlasnie luknalem w ten temat dopiero po czasie, sorry ze go odkopuje ???? Pieniadze wyplacili bez zadnego depozytu na Moneybookers ???? pozdrawiam ????

Do góry Bottom