endriu
Forum VIP
withdraw :spokodfhgfh:ja sam pisałem sobie....ale nadal mam cash 0 a bonus 25...i nie wiem czy to ma znaczenie czy nie ;p;p...jak jest po angielsku wypłata?? ???? Quick deposit czy jak??
withdraw :spokodfhgfh:ja sam pisałem sobie....ale nadal mam cash 0 a bonus 25...i nie wiem czy to ma znaczenie czy nie ;p;p...jak jest po angielsku wypłata?? ???? Quick deposit czy jak??
Dokonałeś pełnego obrotu czy wypłaciłeś tylko to co ugrałeś ponad bonus?witam,wlasnie zlecilem wyplate 50 euro czyli 75 euro ktore mialem ugrane odjac 25 euro bonusu(BJ ???? ),pytalem sie na czacie kiedy pieniadze na moneybookers beda i dostalem odpowiedz ze w ciagu 2-4 dni roboczych pieniadze beda na moim koncie ????
na blackjacku wlasnie postawilem z 800 euro a mialem w cashierze przy wyplacie pokazane ze postawilem 80,wyplate zrobilem na 50 euro gdyz tyle wynosi minimalna wyplata,czyli ugralem 75 euro - 25 euro anulowanego bonusu = 50 euro do czystej wyplaty ????Dokonałeś pełnego obrotu czy wypłaciłeś tylko to co ugrałeś ponad bonus?
50E minimalna wypłata ????Jaka jest najmniejsza wypłata po za bonusem? Bo już z tych 9 któe zostawiłem mam 23...
Hehe no i poszło, do chwile blackjack'i dealer łapał :-DOk jest 25 euro ???? Pobawimy się.
Wchodzisz na http://www.royalvegas.com/ i na samym środku masz (na czerwono) CLAIM BONUSgdzie mam kilknac w te claim bonus?
to nie radzę Wam strasznie długo tego obracać :jezora:50E minimalna wypłata ????