Dyscyplina:
Piłka nożna – Serie A
Godzinna:
15:00
Spotkanie:
Lazio - Monza
Typ: SuperBets :
Lazio powyżej 4,5 celnych strzałów, Lazio strzeli powyżej 0,5 gola, Lazio wykona powyżej 4,5 rzutów rożnych
Kurs:
1,70
Bukmacher:
Superbet
Analiza:
Dzisiaj biorę na tapetę mecz zespołów grających o zupełnie inne cele w tym sezonie. Lazio walczy o grę w przyszłorocznej
LM natomiast Monza, walczy o utrzymanie i prawdę powiedziawszy według mnie jest już w
Serie B i tylko cud może ją przed tym uratować! Pierwsze trzy miejsca według mnie są już zarezerwowane dla Napoli, Interu oraz Atalanty, ale walka o czwartą i najprawdopodobniej piątą lokatę dającą awans do przyszłorocznej
LM jest bardzo zacięta, bowiem walczą o nią Juventus, Fiorentina, Lazio, Milan i Bologna. Wiemy jakim prezydentem jest Claudio Lotito i dla niego liczy się każde euro! W takim wypadku dzisiejsza wygrana gospodarzy to mus! Kursy jednak oscylują w granicach 1,30-1,35 i trzeba szukać czegoś innego...Ja wybrałem taką kombinację i myślę, że jest spora szansa na powodzenie tego typu. Trener gospodarzy może liczyć na praktycznie wszystkich zawodników, a najważniejszy jest powrót do składu po kontuzji Tavaresa, który pewnie będzie robił wiatr na skrzydle i da się we znaki defensorom Monzy.
A jak to wyglądało statystycznie w ostatnich pięciu meczach Lazio ?
Cagliari - Lazio 1:2 celne strzały 6, 2 gole i 7 rr
Lazio - Fiorentina 1:2 cs 3, 1 gol i 14 rr
Verona - Lazio 0:3 cs 5, 3 gole i 6rr
Lazio - Como 1:1 cs 4, 1 gol i 7rr
Roma - Lazio 2:0 cs 6, 0 goli i 10rr
Celne strzały 3/2, Gole 4/1, Rzuty rożne 5/5
+ dorzucam do tego taki zakład na szybko
Dyscyplina:
Piłka nożna – Serie A
Godzinna:
15:00
Spotkanie:
Cagliari - Parma
Typ: SuperBets :
Powyżej 0,5 gola, powyżej 2,5 kartek, powyżej 7,5 rzutów rożnych
Kurs:
1,50
Bukmacher:
Superbet
Analiza:
W ostatnich 9 na 10 spotkań ligowych obu drużyn padła minimum jedna bramka.
W ostatnich 8 na 10 spotkań sędzia pokazał minimum trzy kartki, W dodatku zaznaczam, że jest to mecz o utrzymanie i na pewno oba zespoły nie będą odstawiać nogi!
W ostatnich 7 na 10 spotkań zostało wykonanych minimum osiem rzutów rożnych.