>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

24. kolejka Serie A [ 17.02 - 19.02 ]

Status
Zamknięty.
qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
Kursy za Unibet :

Zaczynamy już jutro, kolejka trochę rozbita ze względu na to, że Inter oraz Napoli grają w przyszłym tygodniu w Lidze Mistrzów.Myślę, że ciekawym spotkaniem będzie właśnie mecz z ekipą Delio Rossiego bo Fiorentina to równie dobrze poukładany zespół także zapowiada się ciekawy mecz.Ponadto w piątek Juventus podejmie Catanię, która zlała w niedzielę Genoę aż 4:0, a w sobotę najciekawszy mecz to spotkanie na Sycylii gdzie Palermo zagra z uczestnikiem Pucharu UEFA - Lazio Rzym.

Zapraszam do analizowania i dyskusji.

Otrzymane punkty reputacji: +8
krzysiek74 243,1K

krzysiek74

Użytkownik
Fiorentina - Napoli 1 2.40 ⛔:-(
Dziś na Artemio Franchi we Florencji o godzinie 20:45 zmierzą się drużyny ACF Fiorentiny i SSC Napoli.
Ostatnie dwa mecze przed własną publicznością Fiołki wygrały pokonując Sienę 2:1 i Udinese 3:2 pokazując zwyżkę formy której nie można było zweryfikować meczami wyjazdowymi gdyż spotkania z Parmą i Bolognią zostały przełożone ze względów pogodowych.
Co do Napoli to nie graja oni obecnie tak jak na jesieni czy w poprzednim sezonie gdzie prezentowali ładny dla oka futbol.Napoli będzie też zapewne myślami już przy pojedynku w LM z Chelsea więc podświadomie nikt nie będzie grał wg mnie na 100 % aby nie doznać kontuzji.
Tak więc krótko podsumowując to Fiorentina jest faworytem tego meczu i myślę że po ciężkim boju pokona podopiecznych trenera Mazzarriego .
FIORENTINA: 1 Boruc - 5 Gamberini, 14 Natali, 15 Nastasic - 16 Cassani, 85 Behrami, 18 Montolivo, 10 Olivera, 6 Vargas - 11 Amauri, 8 Jovetic. Ławka: 89 Neto, 31 Camporese, 29 De Silvestri, 92 Romulo, 17 Salifu, 22 Ljajic, 7 Cerci. Trener: Rossi.
Niedysponowani: Kroldrup, Kharja, Pasqual
Zdyskwalifikowany: Lazzari
Decyzja trenera: Marchionni, Felipe, Acosty, Pazzagli, Ashong, Rozzio
Zagrożeni karą kartkową: Gamberini, Behrami, Cassani, Nastasic, Montolivo
NAPOLI: 83 Rosati - 14 Campagnaro, 28 Cannavaro, 85 Britos - 11 Maggio, 20 Dzemaili, 88 Inler, 8 Dossena - 17 Hamsik, 29 Pandev - 7 Cavani. Ławka: 1 De Sanctis, 2 Grava, 21 F. Fernandez, 23 Gargano, 18 Zuniga, 4 Donadel, 22 Lavezzi. Trener: Mazzarri.
Niedysponowany: E. Vargas
Zdyskwalifikowani: -
Decyzja trenera: Aronica, Fideleff, Colombo, C. Lucarelli, Dezi
Zagrożeniu kartą kartkową: Aronica, Inler, Hamsik, Dzemaili, Zuniga
Sędzia: Orsato (Schio)

mateuszz1111 27

mateuszz1111

Użytkownik
Nie wiecie może dlaczego kursy rosną na Inter. Owszem nie wygrali dwóch ostatnich meczy i czas najwyższy aby się przełemać tym bardziej, że rywal nie jest zbyt wymagający

krzysiek74 243,1K

krzysiek74

Użytkownik
Nie wiecie może dlaczego kursy rosną na Inter. Owszem nie wygrali dwóch ostatnich meczy i czas najwyższy aby się przełemać tym bardziej, że rywal nie jest zbyt wymagający
Inter z trenerem Ranierim jest obecnie w słabej dyspozycji więc kursy lecą bo nie będzie to niespodzianka jeśli dziś Bologna wywiezie jakieś zdobycze punktowe z San Siro.Może nawet komplet?!
Porażki z Lecce,Novarą czy pogrom na Olimpico z Romą aż 0:4 czy te wyniki nie wskazują obecnej sytuacji Interu?Każdy wynik możliwy w tym spotkaniu ja osobiście nie polecam Interu choć mimo wszystko faworytem pozostaje.Po 22:30 będziemy mądrzejsi co z formą Nerazzurrich.Powodzenia!!

m0nki 187

m0nki

Użytkownik
Coś niedobrego dzieje się w ostatnich kilku tygodniach z drużyną prowadzoną przez Claudio Ranieriego. Jeszcze przecież w grudniu i styczniu lali każdego gdzie jechali, bądź kto przyjeżdżał na stadion Giuseppe Meazza. Nagle tryby w mediolańskiej maszynce do wygrywania zatrzymały się. Dzisiaj przytrafia się im idealna okazja do przełamania fatalnej passy. Do Mediolanu przyjeżdża walcząca o utrzymanie drużyna Bolonii, która co prawda od 5 kolejek nie przegrała (4 remisy i zwycięstwo), jednakże nie zachwyca swoją grą na wyjazdach. Co warto zaznaczyć i co przykuło moją uwagę, to fakt iż zespół gości bardzo mało bramek traci na wyjazdach, samemu niewiele strzelając. Stąd też moja propozycja na ten mecz, a mianowicie under 2,5 bramki oraz goście nie strzelą bramki.
Propozycje:
Inter Mediolan - Bolonia 1 @1,40 ⛔
Inter Mediolan - Bolonia goście nie strzelą @2,00 ⛔
Inter Mediolan - Bolonia under 2,5 @1,975 ⛔
Bet365

mateuszz1111 27

mateuszz1111

Użytkownik
Zgadza się, ale wystarczy popatrzeń dla klasę tych zespołów. Oba zespoły znajdują się po 2 stronach tabeli. Klasa zawodników za Interem atut własnego boiska a przede wszystkim doświadczenid

D 120

dankas

Użytkownik
AC Fiorentina - SSC Napoli
Edinson Cavani will score @2,00 Bwin
W meczu otwierającym 24 kolejkę Włoskiej Serie A, dojdzie do całkiem ciekawego starcia na Stadio Artemio Franchi, pomiędzy Fiorentiną i Napoli. Stawiam na to, że gwiazda ataku Azzurrich - Edinson Cavani zdobędzie gola.
25-letni Urugwajczyk urodzony w Salto, to już jest zawodnik wymieniany na równi z najlepszymi napastnikami świata. Większość ekspertów wróży mu rychłe odejście z Neapolu, i przejście do jednego z największych klubów świata (żywo zainteresowany jest choćby Liverpool). &quot;El Matador&quot; to najlepszy strzelec swojej drużyny, z trzynastoma trafieniami znajduje się na trzecim miejscu tabeli strzelców Serie A. Przegrywa tylko z Antonio Di Natale, i Zlatanem Ibrahimoviciem.
Azzurri to drużyna grająca bardzo ofensywny futbol. Ustawienie 3-4-3 jest bardzo rzadko spotykane na najwyższym poziomie. Szczególnie formacja ataku budzi respekt - po lewej stronie Ezequiel Lavezzi, po prawej Goran Pandev, a na środku właśnie Edinson Cavani. Ta trójka jest wspomagana z tyłu przez wspaniałego playmakera Marka Hamsika. Dodaktowo za typem przemawia fakt, że Cavani jest etatowym wykonawcą rzutów karnych, i niektórych rzutów wolnych. Można się spodziewać że ewentualna jedenastka będzie wykonywana przez Urugwajczyka. Przy rzutach rożnych także ustawia się w polu karnym. Ma zmysł wychodzenia na wolne pole, potrafi skutecznie dobić strzał któregoś z kolegów, lub przeprowadzić indywidualną akcję. Wachlarz jego zagrań jest naprawdę szeroki, i na wiele sposobów może zaskoczyć bramkarza Fiorentiny. W tym miejscu muszę przyznać że niepokoi mnie obecność Artura Boruca w bramce Violi, ale liczę że Napoli osiągnie przewagę nad będącą w kiepskiej formie Fiorentiną, i stworzy wiele sytuacji, z których którąś wykorzysta Edinson Cavani. Kurs 2,00 fajnie nadaje się do jakiegoś singla, lub jako główny typ w dublu.

Otrzymane punkty reputacji: +1
kunciapek 896

kunciapek

Użytkownik
Zgadza się, ale wystarczy popatrzeń dla klasę tych zespołów. Oba zespoły znajdują się po 2 stronach tabeli. Klasa zawodników za Interem atut własnego boiska a przede wszystkim doświadczenid
Marne argumenty. Wystarczy spojrzeć na ostatnie &quot;wyczyny&quot; mediolańczyków: ostatnia Novara jak i trzecie od końca Lecce jakoś nie są specjalnie lepsze od Bologny, a zdobyli po 3pkt zachowując czyste konto.
Nie zmienia to jednak faktu, że Inter jest zespołem lepszym i powinien się przełamać. Jednak w przypadku jego porażki nie będzie można mówić o jakiejś nadzwyczajnej niespodziance. Bologna musi zdobywać pkt żeby oddalać się od miejsca spadkowego, a dziś akurat nie będzie występować w roli faworyta co może być ich atutem. Inter &quot;musi wygrać&quot; Bologna chce. Nie zmienia to faktu, że dziś chyba jednak skuszę się na jakieś handi w stronę Interu za mniejszą stawkę. :cool:

P 907

pawel-1

Użytkownik
AC Fiorentina - SSC Napoli
Edinson Cavani will score @2,00 Bwin

Kurs 2,00 fajnie nadaje się do jakiegoś singla, lub jako główny typ w dublu.
Wystarczy zobaczyć ofertę w innych bukach np 2.50 WilliamHill, 2.72 Tobet i nic do dubla już nie jest potrzebne. ;)

Ja natomiast mam ciekawą propozycję na spotkanie Interu:

Diego Forlán(Inter Milan) Will not score @ 1.50 Tobet ✅

Nerazzurri grają ostatnio straszny piach i nie wierzę, że Forlan zbawi tę ekipe. Urugwajczyk nie wpasował się w Inter, do tego kontuzje i już mało kto pamięta jaki to geniusz. Zagrał do tej pory 10 razy i bramkarza pokonał tylko raz i to dosyć dawno. Do tego warto zauważyć, że regularnie jest zdejmowany z boiska przed końcowym gwizdkiem. Na ławie Milito będzie czekał na zmiane. Nie jestem w 100% pewien czy wyjdzie w podstawowym składzie, mam nadzieję że nie skończy się zwrotem.

krzysiek74 243,1K

krzysiek74

Użytkownik
Zgodnie z tym co pisałem wcześniej Inter pokazał w jakiej jest formie...przepraszam w jakiej nie jest formie 0-3 z Bologną ...Chyba pożegnaja Ranieriego w Mediolanie i to przed meczem z Marsylia w LM gdzie klęska może być jeszcze większa.

qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
Juventus Turyn - Catania Calcio | under2.5 - 2,00 (Bet365)

Sądziłem, że przejdę obojętnie obok wydarzeń sobotnich w Serie A pod względem typowania, ale przeglądając ofertę ciężko mi przejść obojętnie obok takiego kursu.Trochę mnie ten kurs dziwi, patrząc na to, że goście nie przyjadą i nie zagrają futbolu otwartego, a gospodarze zaś mają problemy z drużynami ze średniej włoskiej półki, już mówiąc tak trochę poza tematem - można się inspirować pracą Conte, ale umówmy się, że te 10 remisów w lidze z przeciętnymi rywalami nie przynosi mu chluby, a zabiera aż 20 punktów.Wracając do sobotniego spotkania to celują w under bo przewiduję ten sam scenariusz co ze spotkań z Parmą, Sieną czy też Cagliari.Z jednej strony atutem Juventusu jest bardzo dobra formacja pomocy bo dobrze organizują grę, zapewne kluczowymi postaciami są Pirlo, Vidal, Marchisio.Co prawda nie wszyscy grali w meczu z Milanem w Coppa [ ostatni mecz w, którym widziałem całe Juve ], ale generalnie potrafili zdominować Milan i starali się prowadzić grę, ale w mojej ocenie trochę cierpi na tym formacja ataku - trochę stosunkowo mało stwarzają sytuacji jak na klasę rywali, z którymi przychodzi im się mierzyć, a co za idzie to z minuty na minutę coraz ciężej jest napocząć dobrze broniącego się rywala.Nie wątpliwie taką ciekawą drużyną są Sycylijczycy, jeszcze z Maxi Lopezem oglądało się ich bardzo fajnie, widziałem też mecz z Romą u siebie i też zostawili w miarę pozytywne wrażenie, dokończenie spotkania też było bardzo energetyczne z ich strony, a to skłoniło mnie do gry overowej w poprzedniej kolejce tyle, że grali z dziurawą Genoą u siebie, a dziś czeka ich trudniejsze zadanie bo z grają z turyńską ekipą, ponadto drużna Montelli nie radzi sobie dobrze na wyjazdach - z sukcesów należy odnotować tylko zwycięstwo nad Lecce oraz remis na Olimpico z Lazio, handicapem w ich stronę może być to, że są bardzo niewygodnym rywalem dla drużyny Conte także ja liczę iż, w tym meczu dość długo wytrzymają dobrze się broniąc przed atakami Starej Damy - zapewne nie spodziwajmy się mocnego tempa gry także moim zdaniem under po takim kursie jest warty próby patrząc na inklinację drużyny Juventusu do gry z ogórkami ligowymi oraz nastawienie Catanii na ten mecz.

D 120

dankas

Użytkownik
US Lecce - AC Siena X @3,15
Ostatnio fajnie wychodziło mi na sucho polowanie na remisy, więc dzisiaj idę w tym kierunku z kasą. Idealnym meczem do szukania iksa, jest starcie 24 kolejki Serie A, pomiędzy Lecce i Sieną.
Drużyny zajmują niskie miejsca w tabeli - odpowiednio Lecce osiemnaste, a Siena siedemnaste. Ich gra wygląda tak, jak przystało na włoskich outsider&#39;ów. Ustawiamy się z nowoczesną pochodną Catenaccio (zamiast libero z tyłu, dwóch DM-ów przed linią obrony), trzymamy twardą obronę a może z przodu coś wpadnie. Zwłaszcza w ten sposób gra Siena, która straciła tylko 22 gole w tym sezonie (dla porównania - trzecie w tabeli Lazio straciło 24). W drużynie Lecce obrona jest dużo bardziej dziurawa (aż 38 straconych), lecz złożył się na to jeden mecz więcej. Trochę na statystyka jest wg. mnie przekłamana, gdyż Lecce traciło dużo goli w pojedyńczych spotkaniach z czołówką, kiedy musieli radzić sobie z osłabieniami w obronie (Milan 3:4, Lazio 2:3 i 2:4, Inter 1:4). W spotkaniach ze słabszymi widać także tendencję do niskich wyników.
Zastanawiam się która drużyna gra gorzej, i mimo wszystko muszę wskazać Lecce. Jednocześnie jednak Lecce gra u siebie, więc sądze że wyrówna to jakoś drobne różnice w poziomie. Lecce zremisowało ostatnie dwa spotkania ze słabszymi ekipami (0:0 z Atalantą i Bologną). 54% wyjazdowych meczy Sieny w tym sezonie kończy się remisami. Osobiście nie ździwie się jeśli znów zobaczymy bezbramkowy remis.

P 0

patryk99

Użytkownik
Genoa - Chievo X 3,2

We Włoszech buki poblokowały te spotkanie podobno mecz jest ustawiony na wynik 1-1 wiec dla odwaznych warto zaryzykowac dokladny wynik meczu.

josek90 243

josek90

Użytkownik
Genoa - Chievo X 3,2

We Włoszech buki poblokowały te spotkanie podobno mecz jest ustawiony na wynik 1-1 wiec dla odwaznych warto zaryzykowac dokladny wynik meczu.
Nie wiem czy celowo starasz sie wprowadzic ludzi w blad czy chcesz blysnac przy ewentualnym remisie, ale z kursami nie dzieje sie nic podejrzanego. Jesli byloby podejrzenie ustawienia meczu wiekszosc bukow internetowych trzymaloby kursy w granicach 1.30-1.70, a jak widac nic takiego sie nie dzieje takze daruj sobie.

@down: Na szczescie mamy ciebie kolego i wszyscy pakuja all in na twoj zaklad, bo wyskoczyles z swietnym infem :spokodfhgfh:

P 0

patryk99

Użytkownik
Nie wiem czy celowo starasz sie wprowadzic ludzi w blad czy chcesz blysnac przy ewentualnym remisie, ale z kursami nie dzieje sie nic podejrzanego. Jesli byloby podejrzenie ustawienia meczu wiekszosc bukow internetowych trzymaloby kursy w granicach 1.30-1.70, a jak widac nic takiego sie nie dzieje takze daruj sobie.
tak kolega najlepiej jeszcze aby wszyscy wiedzieli i najlepiej chyba żeby Włoski Związek Piłki Nożnej - FIGC poinformował o tym oficjalnie ze mecz ustawiony jest na 1-1 w Serie A

P 907

pawel-1

Użytkownik
Roma - Parma 2 +1.5 @ 1.61 Pinnacle ✅

Kurs na Rzymian jest po prostu żenujący a dziś nie grają z byle kim. Gospodarze mają swoje humory i mimo, że przed własną publicznością ostatnio prezentują się dobrze to decyduję się na ten bet. Roma za Enrique nie podoba mi się wcale, wielka szkoda bo to jedna z moich ulubionych ekip. Forma nieustabilizowana - wygrana 4-0 z Interem, by w następnej kolejce przegrać ze Sieną. Mecz wyjazdowy ale nie zmienia to faktu, że między drużynami przepaść. Parma jest solidna. Widziałem ich w meczach z Juventusem i Chievo(w obu przypadkach tylko 2 połowy) i nie zostawili złego wrażenia. W ofensywie mają uznanych na włoskich boiskach Floccariego i Giovinco. Bardzo możliwe, że coś ustrzelą bo defensywa Romy nie jest zbyt pewna. Ten drugi jest liderem strzelców drużyny z 9 bramkami. Z tego co widzę w Rzymie pada deszcz co nie ułatwi gry ofensywnej. Gości z całą pewnością stać na korzysny wynik ale na wszelki wypadek decduję się na handicap po bardzo fajnym kursie.

K 7

krem_do_stop-

Użytkownik
Koledzy, co sądzicie o meczu Udinese? Niby bez di natale to nie ten sam zespół, ale grają ze słabą drużyną. Zmęczeni raczej nie są, wygrana by im poprawiła humor przed rewanżem w Grecji. Wydaje mi się, że to będzie sytuacja podobna do wczorajeszego meczu sevilli. Buki nie określają faworyta w tym meczu, kurs wacha się w granicach 2zł. Mecz typowo na przełamanie. Jakie jest wasze zdanie?

simons 646

simons

Forum VIP
Ja bym uważał z graniem na Udinese, mimo wszystko Di Natale i Isla to kluczowi zawodnicy. Mimo tego, że kurs wygląda nieźle i mają bardzo dobry bilans u siebie to odpuściłbym to spotkanie ... a jak już stawiać to moim zdaniem x2, ale do odpuszczenia mecz.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom