>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

24. kolejka Serie A [ 17.02 - 19.02 ]

Status
Zamknięty.
qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
Kursy za Unibet :

Zaczynamy już jutro, kolejka trochę rozbita ze względu na to, że Inter oraz Napoli grają w przyszłym tygodniu w Lidze Mistrzów.Myślę, że ciekawym spotkaniem będzie właśnie mecz z ekipą Delio Rossiego bo Fiorentina to równie dobrze poukładany zespół także zapowiada się ciekawy mecz.Ponadto w piątek Juventus podejmie Catanię, która zlała w niedzielę Genoę aż 4:0, a w sobotę najciekawszy mecz to spotkanie na Sycylii gdzie Palermo zagra z uczestnikiem Pucharu UEFA - Lazio Rzym.

Zapraszam do analizowania i dyskusji.

Otrzymane punkty reputacji: +8
krzysiek74 494,5K

krzysiek74

Znawca - Serie A
Fiorentina - Napoli 1 2.40 ⛔:-(
Dziś na Artemio Franchi we Florencji o godzinie 20:45 zmierzą się drużyny ACF Fiorentiny i SSC Napoli.
Ostatnie dwa mecze przed własną publicznością Fiołki wygrały pokonując Sienę 2:1 i Udinese 3:2 pokazując zwyżkę formy której nie można było zweryfikować meczami wyjazdowymi gdyż spotkania z Parmą i Bolognią zostały przełożone ze względów pogodowych.
Co do Napoli to nie graja oni obecnie tak jak na jesieni czy w poprzednim sezonie gdzie prezentowali ładny dla oka futbol.Napoli będzie też zapewne myślami już przy pojedynku w LM z Chelsea więc podświadomie nikt nie będzie grał wg mnie na 100 % aby nie doznać kontuzji.
Tak więc krótko podsumowując to Fiorentina jest faworytem tego meczu i myślę że po ciężkim boju pokona podopiecznych trenera Mazzarriego .
FIORENTINA: 1 Boruc - 5 Gamberini, 14 Natali, 15 Nastasic - 16 Cassani, 85 Behrami, 18 Montolivo, 10 Olivera, 6 Vargas - 11 Amauri, 8 Jovetic. Ławka: 89 Neto, 31 Camporese, 29 De Silvestri, 92 Romulo, 17 Salifu, 22 Ljajic, 7 Cerci. Trener: Rossi.
Niedysponowani: Kroldrup, Kharja, Pasqual
Zdyskwalifikowany: Lazzari
Decyzja trenera: Marchionni, Felipe, Acosty, Pazzagli, Ashong, Rozzio
Zagrożeni karą kartkową: Gamberini, Behrami, Cassani, Nastasic, Montolivo
NAPOLI: 83 Rosati - 14 Campagnaro, 28 Cannavaro, 85 Britos - 11 Maggio, 20 Dzemaili, 88 Inler, 8 Dossena - 17 Hamsik, 29 Pandev - 7 Cavani. Ławka: 1 De Sanctis, 2 Grava, 21 F. Fernandez, 23 Gargano, 18 Zuniga, 4 Donadel, 22 Lavezzi. Trener: Mazzarri.
Niedysponowany: E. Vargas
Zdyskwalifikowani: -
Decyzja trenera: Aronica, Fideleff, Colombo, C. Lucarelli, Dezi
Zagrożeniu kartą kartkową: Aronica, Inler, Hamsik, Dzemaili, Zuniga
Sędzia: Orsato (Schio)

mateuszz1111 27

mateuszz1111

Użytkownik
Nie wiecie może dlaczego kursy rosną na Inter. Owszem nie wygrali dwóch ostatnich meczy i czas najwyższy aby się przełemać tym bardziej, że rywal nie jest zbyt wymagający

krzysiek74 494,5K

krzysiek74

Znawca - Serie A
Nie wiecie może dlaczego kursy rosną na Inter. Owszem nie wygrali dwóch ostatnich meczy i czas najwyższy aby się przełemać tym bardziej, że rywal nie jest zbyt wymagający
Inter z trenerem Ranierim jest obecnie w słabej dyspozycji więc kursy lecą bo nie będzie to niespodzianka jeśli dziś Bologna wywiezie jakieś zdobycze punktowe z San Siro.Może nawet komplet?!
Porażki z Lecce,Novarą czy pogrom na Olimpico z Romą aż 0:4 czy te wyniki nie wskazują obecnej sytuacji Interu?Każdy wynik możliwy w tym spotkaniu ja osobiście nie polecam Interu choć mimo wszystko faworytem pozostaje.Po 22:30 będziemy mądrzejsi co z formą Nerazzurrich.Powodzenia!!

m0nki 187

m0nki

Użytkownik
Coś niedobrego dzieje się w ostatnich kilku tygodniach z drużyną prowadzoną przez Claudio Ranieriego. Jeszcze przecież w grudniu i styczniu lali każdego gdzie jechali, bądź kto przyjeżdżał na stadion Giuseppe Meazza. Nagle tryby w mediolańskiej maszynce do wygrywania zatrzymały się. Dzisiaj przytrafia się im idealna okazja do przełamania fatalnej passy. Do Mediolanu przyjeżdża walcząca o utrzymanie drużyna Bolonii, która co prawda od 5 kolejek nie przegrała (4 remisy i zwycięstwo), jednakże nie zachwyca swoją grą na wyjazdach. Co warto zaznaczyć i co przykuło moją uwagę, to fakt iż zespół gości bardzo mało bramek traci na wyjazdach, samemu niewiele strzelając. Stąd też moja propozycja na ten mecz, a mianowicie under 2,5 bramki oraz goście nie strzelą bramki.
Propozycje:
Inter Mediolan - Bolonia 1 @1,40 ⛔
Inter Mediolan - Bolonia goście nie strzelą @2,00 ⛔
Inter Mediolan - Bolonia under 2,5 @1,975 ⛔
Bet365

mateuszz1111 27

mateuszz1111

Użytkownik
Zgadza się, ale wystarczy popatrzeń dla klasę tych zespołów. Oba zespoły znajdują się po 2 stronach tabeli. Klasa zawodników za Interem atut własnego boiska a przede wszystkim doświadczenid

D 120

dankas

Użytkownik
AC Fiorentina - SSC Napoli
Edinson Cavani will score @2,00 Bwin
W meczu otwierającym 24 kolejkę Włoskiej Serie A, dojdzie do całkiem ciekawego starcia na Stadio Artemio Franchi, pomiędzy Fiorentiną i Napoli. Stawiam na to, że gwiazda ataku Azzurrich - Edinson Cavani zdobędzie gola.
25-letni Urugwajczyk urodzony w Salto, to już jest zawodnik wymieniany na równi z najlepszymi napastnikami świata. Większość ekspertów wróży mu rychłe odejście z Neapolu, i przejście do jednego z największych klubów świata (żywo zainteresowany jest choćby Liverpool). &quot;El Matador&quot; to najlepszy strzelec swojej drużyny, z trzynastoma trafieniami znajduje się na trzecim miejscu tabeli strzelców Serie A. Przegrywa tylko z Antonio Di Natale, i Zlatanem Ibrahimoviciem.
Azzurri to drużyna grająca bardzo ofensywny futbol. Ustawienie 3-4-3 jest bardzo rzadko spotykane na najwyższym poziomie. Szczególnie formacja ataku budzi respekt - po lewej stronie Ezequiel Lavezzi, po prawej Goran Pandev, a na środku właśnie Edinson Cavani. Ta trójka jest wspomagana z tyłu przez wspaniałego playmakera Marka Hamsika. Dodaktowo za typem przemawia fakt, że Cavani jest etatowym wykonawcą rzutów karnych, i niektórych rzutów wolnych. Można się spodziewać że ewentualna jedenastka będzie wykonywana przez Urugwajczyka. Przy rzutach rożnych także ustawia się w polu karnym. Ma zmysł wychodzenia na wolne pole, potrafi skutecznie dobić strzał któregoś z kolegów, lub przeprowadzić indywidualną akcję. Wachlarz jego zagrań jest naprawdę szeroki, i na wiele sposobów może zaskoczyć bramkarza Fiorentiny. W tym miejscu muszę przyznać że niepokoi mnie obecność Artura Boruca w bramce Violi, ale liczę że Napoli osiągnie przewagę nad będącą w kiepskiej formie Fiorentiną, i stworzy wiele sytuacji, z których którąś wykorzysta Edinson Cavani. Kurs 2,00 fajnie nadaje się do jakiegoś singla, lub jako główny typ w dublu.

Otrzymane punkty reputacji: +1
kunciapek 896

kunciapek

Użytkownik
Zgadza się, ale wystarczy popatrzeń dla klasę tych zespołów. Oba zespoły znajdują się po 2 stronach tabeli. Klasa zawodników za Interem atut własnego boiska a przede wszystkim doświadczenid
Marne argumenty. Wystarczy spojrzeć na ostatnie &quot;wyczyny&quot; mediolańczyków: ostatnia Novara jak i trzecie od końca Lecce jakoś nie są specjalnie lepsze od Bologny, a zdobyli po 3pkt zachowując czyste konto.
Nie zmienia to jednak faktu, że Inter jest zespołem lepszym i powinien się przełamać. Jednak w przypadku jego porażki nie będzie można mówić o jakiejś nadzwyczajnej niespodziance. Bologna musi zdobywać pkt żeby oddalać się od miejsca spadkowego, a dziś akurat nie będzie występować w roli faworyta co może być ich atutem. Inter &quot;musi wygrać&quot; Bologna chce. Nie zmienia to faktu, że dziś chyba jednak skuszę się na jakieś handi w stronę Interu za mniejszą stawkę. :cool:

P 907

pawel-1

Użytkownik
AC Fiorentina - SSC Napoli
Edinson Cavani will score @2,00 Bwin

Kurs 2,00 fajnie nadaje się do jakiegoś singla, lub jako główny typ w dublu.
Wystarczy zobaczyć ofertę w innych bukach np 2.50 WilliamHill, 2.72 Tobet i nic do dubla już nie jest potrzebne. ;)

Ja natomiast mam ciekawą propozycję na spotkanie Interu:

Diego Forlán(Inter Milan) Will not score @ 1.50 Tobet ✅

Nerazzurri grają ostatnio straszny piach i nie wierzę, że Forlan zbawi tę ekipe. Urugwajczyk nie wpasował się w Inter, do tego kontuzje i już mało kto pamięta jaki to geniusz. Zagrał do tej pory 10 razy i bramkarza pokonał tylko raz i to dosyć dawno. Do tego warto zauważyć, że regularnie jest zdejmowany z boiska przed końcowym gwizdkiem. Na ławie Milito będzie czekał na zmiane. Nie jestem w 100% pewien czy wyjdzie w podstawowym składzie, mam nadzieję że nie skończy się zwrotem.

krzysiek74 494,5K

krzysiek74

Znawca - Serie A
Zgodnie z tym co pisałem wcześniej Inter pokazał w jakiej jest formie...przepraszam w jakiej nie jest formie 0-3 z Bologną ...Chyba pożegnaja Ranieriego w Mediolanie i to przed meczem z Marsylia w LM gdzie klęska może być jeszcze większa.

qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
Juventus Turyn - Catania Calcio | under2.5 - 2,00 (Bet365)

Sądziłem, że przejdę obojętnie obok wydarzeń sobotnich w Serie A pod względem typowania, ale przeglądając ofertę ciężko mi przejść obojętnie obok takiego kursu.Trochę mnie ten kurs dziwi, patrząc na to, że goście nie przyjadą i nie zagrają futbolu otwartego, a gospodarze zaś mają problemy z drużynami ze średniej włoskiej półki, już mówiąc tak trochę poza tematem - można się inspirować pracą Conte, ale umówmy się, że te 10 remisów w lidze z przeciętnymi rywalami nie przynosi mu chluby, a zabiera aż 20 punktów.Wracając do sobotniego spotkania to celują w under bo przewiduję ten sam scenariusz co ze spotkań z Parmą, Sieną czy też Cagliari.Z jednej strony atutem Juventusu jest bardzo dobra formacja pomocy bo dobrze organizują grę, zapewne kluczowymi postaciami są Pirlo, Vidal, Marchisio.Co prawda nie wszyscy grali w meczu z Milanem w Coppa [ ostatni mecz w, którym widziałem całe Juve ], ale generalnie potrafili zdominować Milan i starali się prowadzić grę, ale w mojej ocenie trochę cierpi na tym formacja ataku - trochę stosunkowo mało stwarzają sytuacji jak na klasę rywali, z którymi przychodzi im się mierzyć, a co za idzie to z minuty na minutę coraz ciężej jest napocząć dobrze broniącego się rywala.Nie wątpliwie taką ciekawą drużyną są Sycylijczycy, jeszcze z Maxi Lopezem oglądało się ich bardzo fajnie, widziałem też mecz z Romą u siebie i też zostawili w miarę pozytywne wrażenie, dokończenie spotkania też było bardzo energetyczne z ich strony, a to skłoniło mnie do gry overowej w poprzedniej kolejce tyle, że grali z dziurawą Genoą u siebie, a dziś czeka ich trudniejsze zadanie bo z grają z turyńską ekipą, ponadto drużna Montelli nie radzi sobie dobrze na wyjazdach - z sukcesów należy odnotować tylko zwycięstwo nad Lecce oraz remis na Olimpico z Lazio, handicapem w ich stronę może być to, że są bardzo niewygodnym rywalem dla drużyny Conte także ja liczę iż, w tym meczu dość długo wytrzymają dobrze się broniąc przed atakami Starej Damy - zapewne nie spodziwajmy się mocnego tempa gry także moim zdaniem under po takim kursie jest warty próby patrząc na inklinację drużyny Juventusu do gry z ogórkami ligowymi oraz nastawienie Catanii na ten mecz.

D 120

dankas

Użytkownik
US Lecce - AC Siena X @3,15
Ostatnio fajnie wychodziło mi na sucho polowanie na remisy, więc dzisiaj idę w tym kierunku z kasą. Idealnym meczem do szukania iksa, jest starcie 24 kolejki Serie A, pomiędzy Lecce i Sieną.
Drużyny zajmują niskie miejsca w tabeli - odpowiednio Lecce osiemnaste, a Siena siedemnaste. Ich gra wygląda tak, jak przystało na włoskich outsider&#39;ów. Ustawiamy się z nowoczesną pochodną Catenaccio (zamiast libero z tyłu, dwóch DM-ów przed linią obrony), trzymamy twardą obronę a może z przodu coś wpadnie. Zwłaszcza w ten sposób gra Siena, która straciła tylko 22 gole w tym sezonie (dla porównania - trzecie w tabeli Lazio straciło 24). W drużynie Lecce obrona jest dużo bardziej dziurawa (aż 38 straconych), lecz złożył się na to jeden mecz więcej. Trochę na statystyka jest wg. mnie przekłamana, gdyż Lecce traciło dużo goli w pojedyńczych spotkaniach z czołówką, kiedy musieli radzić sobie z osłabieniami w obronie (Milan 3:4, Lazio 2:3 i 2:4, Inter 1:4). W spotkaniach ze słabszymi widać także tendencję do niskich wyników.
Zastanawiam się która drużyna gra gorzej, i mimo wszystko muszę wskazać Lecce. Jednocześnie jednak Lecce gra u siebie, więc sądze że wyrówna to jakoś drobne różnice w poziomie. Lecce zremisowało ostatnie dwa spotkania ze słabszymi ekipami (0:0 z Atalantą i Bologną). 54% wyjazdowych meczy Sieny w tym sezonie kończy się remisami. Osobiście nie ździwie się jeśli znów zobaczymy bezbramkowy remis.

P 0

patryk99

Użytkownik
Genoa - Chievo X 3,2

We Włoszech buki poblokowały te spotkanie podobno mecz jest ustawiony na wynik 1-1 wiec dla odwaznych warto zaryzykowac dokladny wynik meczu.

josek90 537

josek90

Użytkownik
Genoa - Chievo X 3,2

We Włoszech buki poblokowały te spotkanie podobno mecz jest ustawiony na wynik 1-1 wiec dla odwaznych warto zaryzykowac dokladny wynik meczu.
Nie wiem czy celowo starasz sie wprowadzic ludzi w blad czy chcesz blysnac przy ewentualnym remisie, ale z kursami nie dzieje sie nic podejrzanego. Jesli byloby podejrzenie ustawienia meczu wiekszosc bukow internetowych trzymaloby kursy w granicach 1.30-1.70, a jak widac nic takiego sie nie dzieje takze daruj sobie.

@down: Na szczescie mamy ciebie kolego i wszyscy pakuja all in na twoj zaklad, bo wyskoczyles z swietnym infem :spokodfhgfh:

P 0

patryk99

Użytkownik
Nie wiem czy celowo starasz sie wprowadzic ludzi w blad czy chcesz blysnac przy ewentualnym remisie, ale z kursami nie dzieje sie nic podejrzanego. Jesli byloby podejrzenie ustawienia meczu wiekszosc bukow internetowych trzymaloby kursy w granicach 1.30-1.70, a jak widac nic takiego sie nie dzieje takze daruj sobie.
tak kolega najlepiej jeszcze aby wszyscy wiedzieli i najlepiej chyba żeby Włoski Związek Piłki Nożnej - FIGC poinformował o tym oficjalnie ze mecz ustawiony jest na 1-1 w Serie A

P 907

pawel-1

Użytkownik
Roma - Parma 2 +1.5 @ 1.61 Pinnacle ✅

Kurs na Rzymian jest po prostu żenujący a dziś nie grają z byle kim. Gospodarze mają swoje humory i mimo, że przed własną publicznością ostatnio prezentują się dobrze to decyduję się na ten bet. Roma za Enrique nie podoba mi się wcale, wielka szkoda bo to jedna z moich ulubionych ekip. Forma nieustabilizowana - wygrana 4-0 z Interem, by w następnej kolejce przegrać ze Sieną. Mecz wyjazdowy ale nie zmienia to faktu, że między drużynami przepaść. Parma jest solidna. Widziałem ich w meczach z Juventusem i Chievo(w obu przypadkach tylko 2 połowy) i nie zostawili złego wrażenia. W ofensywie mają uznanych na włoskich boiskach Floccariego i Giovinco. Bardzo możliwe, że coś ustrzelą bo defensywa Romy nie jest zbyt pewna. Ten drugi jest liderem strzelców drużyny z 9 bramkami. Z tego co widzę w Rzymie pada deszcz co nie ułatwi gry ofensywnej. Gości z całą pewnością stać na korzysny wynik ale na wszelki wypadek decduję się na handicap po bardzo fajnym kursie.

K 7

krem_do_stop-

Użytkownik
Koledzy, co sądzicie o meczu Udinese? Niby bez di natale to nie ten sam zespół, ale grają ze słabą drużyną. Zmęczeni raczej nie są, wygrana by im poprawiła humor przed rewanżem w Grecji. Wydaje mi się, że to będzie sytuacja podobna do wczorajeszego meczu sevilli. Buki nie określają faworyta w tym meczu, kurs wacha się w granicach 2zł. Mecz typowo na przełamanie. Jakie jest wasze zdanie?

simons 646

simons

Forum VIP
Ja bym uważał z graniem na Udinese, mimo wszystko Di Natale i Isla to kluczowi zawodnicy. Mimo tego, że kurs wygląda nieźle i mają bardzo dobry bilans u siebie to odpuściłbym to spotkanie ... a jak już stawiać to moim zdaniem x2, ale do odpuszczenia mecz.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom