Dzisiaj wieczorem czeka nas ciekawe widowisko, bo spotyka się Atalanta z Milanem czyli drużyny walczące o udział w następnej edycji ligi mistrzów. Za ich plecami są jeszcze Roma i Lazio z takimi samymi aspiracjami. Atalanta według wielu gra najładniejsza piłkę we Włoszech i coś w tym jest ale Milan po przyjściu Piątka złapał wiatr w żagle chociaż ich styl nie powala na kolana, bo brakuje tam po prostu gry piłka, dużo nie potrzebnych strat i brak pomysłu na rozegranie akcji ale od kad przyszedł Krzysiek, który w tym sezonie czegoś by się tknal to i tak zamienił by w złoto, to Milan(zespół) jak by trochę uwierzył w siebie. Donnaruma jest w kaptilanej formie, bo obronił 37 na 40 strzałów w stronę jego bramki w ostatnich meczach i trudno będzie go dziś pokonać. Nie Spodziewam się tu gradu goli i jeśli mialbym typowac zwycięzce to bliżej mi do grania Gospodarzy niż Milanu ale coś mi podpowiada, że będzie remis. Ja jednak skupiam się tu na osobie naszego rodaka, który będzie chciał podtrzymać serie z bramka na koncie od kad gra w pierwszym składzie Mediolanczykow. Piątek ma niesamowity instynkt i wystarczy mu tak naprawdę pół sytuacji, by strzelić bramkę , a dziś kurs na to wydarzenie jest całkiem ładny z racji tego, że Milan ma trudniejszego przecwnika.
Piątek gol @2,75 Fortuna