>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

24. kolejka Serie A [06-07 lutego 2016]

Status
Zamknięty.
M 207

marcin1981

Użytkownik
slipknot1910- chlopcze ogladam dwa mecze na dodatek Napoli gra z przewaga zawodnika bo Carpi dostalo czerwona kartke, chce zobaczyc twoj wpis po meczach jak skoncza sie 0-0 i ciekawe co wtedy napiszesz ze napoli grala z carpi z przewaga zawodnika ale nie mialo szczescia, czekam na twoj wpis znawco po skonczonych meczach zobaczymy jaka analize napisze na ta skorumpowana lige.

slipknot1910 14

slipknot1910

Użytkownik
slipknot1910- chlopcze ogladam dwa mecze na dodatek Napoli gra z przewaga zawodnika bo Carpi dostalo czerwona kartke, chce zobaczyc twoj wpis po meczach jak skoncza sie 0-0 i ciekawe co wtedy napiszesz ze napoli grala z carpi z przewaga zawodnika ale nie mialo szczescia, czekam na twoj wpis znawco po skonczonych meczach zobaczymy jaka analize napisze na ta skorumpowana lige.
Ogladałem meczu Juve, Napoli nie widziałem. Jak widać w żadnym meczu nie było bezbramkowego remisu, Juve wygrało pewnie, chociaż zmarnowali kilka dogodnych sytuacji i na gola trzeba było poczekać aż do 73 minuty, a wynik 2:0 to najmniejszy wymiar kary. Nie chce się kłucic, ale jak się widzi komentarze, że liga jest skorumpowana,bo jest wynik 0:0 to ciężko przejść obojętnie. Typowe polskie stereotypowe myślenie, równie dobrze mogę powiedzeć, że liga niemiecka jest skorumpowana, bo Bayern wczoraj zremisował bez bramkowo. Napoli i Juve walczą o mistrza i każdy punkt może być na wagę wygrania ligi, więc jak może komuś przyjść nawet do głowy, że mecz jest ustawiony specjalnie na 0:0 ? Nie lubisz ligi włoskiej Twoja sprawa,ale po co takie oskarżenia bez podstaw? Ok bez odpowiedzi, bo szkoda czasu na takie dyskusje. Pozdrawiam. Ps prosze o usunięcie powyższych postów.

piotrovsky 55

piotrovsky

Użytkownik
Miały być łatwe 3 punkty? ???? To tak jak z prognozami, że jutro będzie + 30 stopni i bezwietrznie czy o co chodzi? Co ten post ma wnieść po meczu i to przez osobę która nic nie zaproponowała wcześniej a tylko pisze bezwartościowe pół zdania w tonie takim jakby Robson miał publicznie przepraszać i może zwrócić postawione pieniądze i zapłacić za straty moralne. To że sam gra i zachęca kogokolwiek z zainteresowanych PRZED meczem do gry w tym przypadku w stronę Torino i jak kilka innych osób w dziale od podszewki wytłumaczy okoliczności i kilkanaście argumentów by ktoś z tego łaskawie korzystał. Racjonalny człowiek jak przeczyta i zrozumie, że warto coś zagrać to zagra i tylko jeden Bóg wie jak się potoczy dany mecz. Normalnie takiej prostoty bym nie pisał ale jak widać nowy narybek jak i część ludzi nie do końca rozumie o co w tym wszystkim chodzi.
Musisz być naprawdę dobry jak po połowie zdania potrafisz ocenić wszystko, w tym ton, intencje piszącego, numer buta i nawet docelowego odbiorce (twoim zdaniem Robsona). Po pierwsze primo to, że Robson napisał analizę to nie znaczy, że musze to zagrać każdy ma swój mózg itd... Po dwa napisałem tylko pół zdania, którego dobrze nawet nie przeczytałeś, bo gdybym miał coś do Robsona to napisał bym &quot; Robson totalny blamaż &quot; nie sądzisz? w ogolę nie wiem czym sobie Robson zasłużył, żebyś podpinał go pod mój komentarz, bo cenie jego analizy i punkt widzenia odnośnie meczy, a analiza do meczu Torino była jak najbardziej trafna i typ był dobry, ale nawet najlepsze typy czasami nie wejdą. Po trzy, jeżeli porównujesz szanse zwycięstwa Torino w tym meczu do szansy, że jutro bedzie 30 stopni to współczuje Ci... Po 4 jeżeli nie uważasz, że Torino gra poniżej oczekiwań to twoja sprawa, jeżeli ostatnio z Veroną ugrali tylko jeden punkt, a z osłabionym Chievo nie potrafia strzelic nawet 2 bramek to z kim mają te punkty ugrać ? na delle Alpi ? Po 5 następnym razem uraczę Cię analizą specjalnie z dedykacją dla Ciebie, twój wpis zabrzmiał trochę jak atak następnym razem trochę chłodnej głowy, Pozdrawiam

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Spokojnie Panowie, kolejka pod względem typowania może nie wyszła najlepiej. Torino zawiodło, typ jak pisze @Piotrovsky sam w sobie był dobry, ale nie zawsze dobre typy wchodzą... Niestety Chiewo wygrało, zdarza się, to piękno sportu z drugiej strony i nieprzewidywalność. Owszem boli jak się nie udaje, ale taka kolej rzeczy.
O stereotypach i sprzedanych meczach w Italii nawet nie chce mi się pisać cokolwiek bo brak słów.
Roma wygrała z Sampdorią 2:1, ale jak mawia klasyk miała tylko momenty, momenty dobrej gry. Kilka razy fajnie się na to patrzyło kiedy ofensywni piłkarze wymiennie z przodu zmieniali pozycje i grali na klepę. Jednak końcówka to rozpaczliwa defensywa, Setka którą wybronił Szczęsny i jeszcze w 92min Cassani w poprzeczkę trafił.
Już w tym miejscu zapraszam wszystkich do wyciągnięcia wniosków, przemyślenia wszelkich spraw bo w przyszły weekend bardzo ciekawa seria gier okraszona hitem Juventus - Napoli!!!
Pozdrawiam wszystkich sympatyków calcio ;) Bądźmy zjednoczeni i dzielmy się swoją wiedzą i pasją co calcio zarażajmy innych!

piotrovsky 55

piotrovsky

Użytkownik
Nooo Juventus - Napoli to będzie meczyk ???? , co do meczu Torino - Chievo ten samobój. . . gdyby nie on to i tak chyba piłka by leciała pod nogi napastnika i duża szansa, że by trafił, co do karnego to mam mieszane uczucia, ale może ciężko mi spojrzeć na niego obiektywnie z racji typu na Torino. Z Sassuolo już raczej tyle szczęścia mieć nie będą i paradoksalnie zaliczają dużo gorsze wyniki w domu niż na wyjazdach liczę na ciekawy mecz, wymianę ciosów; pierwsze co się ciśnie do głowy to btts. A Torino może dostać lekcje tańca od Palermo w dzień zakochanych 4:1 z Udine i 4:1 z Frosinone, a Torino formą jest właśnie na ich poziomie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom