>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

24 kolejka Primera Division [20-23 luty 2015]

Status
Zamknięty.
pyrus122 1,8K

pyrus122

Użytkownik
vs.

Moje pierwsze typy w 24 kolejce Primiera Division ale myślę że nie głupie.
W tym spotkaniu idę w stronę kartoników, postaram się przedstawić w jak najkrótszej i najlepiej widocznej formie, dlaczego właśnie to spotkanie będzie obfite w kartki.

Moje argumenty:

• Sędzią tego spotkania będzie Iglesias Villanueva, który lubi &quot;rzucać&quot; kartkami. :!:W 2015 roku sędziował 5 spotkań w których pokazał 40 kartek! Daje nam to średnią 8 kartek na mecz.

• Elche w spotkaniach z rywalami z wyższej półki, bardzo często fauluje i łapie kartki, pokazali to w poszczególnych spotkaniach przed własną publicznością:

Elche - Barcelona - 9 kartek w spotkaniu
Elche - Malaga - 6 kartek w spotkaniu
Elche - Villareal - 6 kartek w spotkaniu
Elche - Sevilla - 7 kartek w spotkaniu​

• Ostatnie spotkanie pomiędzy tymi drużynami rozgrywane w Elche, odbyło się 25 września 2013 roku.:!:Ilość kartek w tym spotkaniu: 11.

Jest to ważne spotkanie dla obu drużyn, Real za wszelką cenę będzie chciał wykorzystać potknięcie Barcelony, zwyciężyć i odskoczyć na 4 pkt. Elche w 2-óch ostatnich spotkaniach zdobył komplet punktów, a wiadomo że apetyt rośnie w miarę jedzenia, jednak dzisiaj będą musieli się zmierzyć z przeciwnikiem o dużo wyżej notowanym, który będzie kontrolował grę od pierwszych minut, więc myślę że gospodarze będą na pewno często faulować i łapać kartki.

Moje propozycje:
Więcej żółtych kartek - Elche @ 1.61 ✅
Ilość żółtych kartek Elche POWYŻEJ 2.5 @ 1.46 ✅
Ilość żółtych kartek - POWYŻEJ 4.5 @ 1,44
✅
Ilość żółtych kartek - POWYŻEJ 5.5 @ 1,86⛔

//marathonbet

C 35

constantine

Użytkownik
Elche - Real Madryt

Nie trzeba nikomu mówić, że wielkim faworytem tego meczu jest drużyna królewskich ale kurs na nich jest mały dlatego postanowiłem iść w strone bramek. Real może nie jest w bardzo wysokiej formie ale morale ostatnio poprawiło zwycięstwo nad Schalke i odblokowanie się Ronaldo. Dodatkowa motywacja na zwycięstwo w tym meczu to potknięcie Barcelony i możliwość odskoczenia na 4 pkt. Real jest drużyną, która może dzisiaj wbić 4 , 5 albo nawet więcej bramek, wszystko zależy czy szybko strzelą bramke pożniej może sie rozwiącać worek z bramkami. Elche z Barcelona przegrywało ostatnio 6:0 i 5:0 to dlaczego Real miałby tyle nie strzelić? W ostatni meczu miedzy zespołami padł wynik 5:1. Biorąc to wszystko pod uwagę i chęć Ronaldo do strzelania więcej goli po tym jak się odblokował myśle że padnie kilka bramek w tym meczu może nie tylko z jednej strony bo Elche ostatnimi pokazało, że strzelać bramki też potrafia .
Dlatego takie typy :

powyżej 3,5 2,00
powyżej 4.5 3,40

rivaldinho 240

rivaldinho

Użytkownik
Mysle ze warto sprobowac kartke Faycala Fajr (Elche) @ 4.45 betsson

w meczu z Barcelona zdecydowanie sobie nie radzil i nie udzwignal presji spotkania.. - dwie żółte w konsekwencji czerwien..
Dzis czeka go rownie trudne, albo i trudniejsze zadanie bo zagra przeciwko Realowi.
Gracz niezagrozony absencja w kolejnym meczu takze dzis musi gryzc trawe, jezeli Elche marzy o dobrym wyniku... lub chociaz, aby uniknac kompromitacji jak w przypadku meczu z Barca.
Doswiadczenie marokanczyka srednie.. przyszedl do Elche w tym sezonie z L2 z Caen - pierwszy taki sezon w mocnej lidze..
Kurs bajka, musze sprobowac.

deepred 1,1M

deepred

Moderator
Członek Załogi
Levante - Granada
Granada 4,03 Pinnacle
Na samym początku pragnę zaznaczyć, że spotkanie i typ bardzo ryzykowne.
W dzisiejszym spotkaniu na damym dole tabeli 19. Levante podejmuje 18. w tabeli Granadę. Obydwie ekipy grają tak, jakby chciały a nie mogły. Żaby ostatnio rozbiły u siebie Malagę az 4-1, ale nie ma większych przesłanek ku temu, żeby dzisiaj powtórzyły swój wyczyn. Obydwie drużyny dzisiaj bez kilku ważnych dla siebie zawodników.

Osłabienie dosyć poważne i szczerze mówiąc mimo tego, że dla obydwu ekip ten mecz ma potężny ciężar gatunkowy, to nie spodziewam się zbyt ciekawego widowiska. Granada ostatnimi czasy nie przegrywa, gra całkiem dobrze w obronie i a jeżeli nie wygra dzisiaj z Levante, to szansa na wyjazdowe zwycięstwo im się szybko nie trafi. Trzeba dzisiaj liczyć przede wszystkim na El Arabiego, który w niczym nie przypomina zawodnika z zeszłego sezonu. Mimo osłabień obydwie drużyny prezentują na tyle wyrównany poziom, że kurs 4.03 w pełni mnie satysfakcjonuje i zachęca do lekkiego zagrania tego spotkania.

fencyn 584

fencyn

Użytkownik
Levante - Granada
Piątkowy mecz pomiędzy drużynami walczącymi o utrzymanie. Gospodarze zajmują 19 miejsce zaś Goście oczko wyżej mając po 18 punktów.Ciężko napisać coś o samej grze tych drużyn gdyż jedni jak i drudzy grają tragedie. Lecz w dzisiejszym meczu Granada z plagą kontuzji brak: Fran Rico,Piti,Jhon Córdoba,Jeison Murillo,Rubén Rochina lista jest znacznie większa(Reszta to piłkarze już nie grający od dłuższego czasu).W drużynie gospodarzy z ważnych zawodników brak: Andreas Ivanschitz, Nabil El Zhar. Patrząc na grę obu ekip oczywiście nadal każdy wynik możliwy, jednak uważam że Levante mikroskopijnie lepsze od rywala do tego dodając kłopoty kadrowe powinni przynajmniej zremisować.

Typy: Levante 0.0-0,5 1,82 bet365 2/10
✅ 2-1
Także, można sobie pozwolić spróbować over kartek, choć linia wystawiona wysoko, ale wiadomo jak to bywa gdzie spotykają się dwie drużyny które walczą o 6 punktów, dodatkowo sędzią meczu jest Alfonso Alvarez który tych kartek pokazuje masę.
Typ: Powyżej 7.5 ŻK 1.9 bet 365 3/10✅

Otrzymane punkty reputacji: +3
kubek9 1,2K

kubek9

Użytkownik
Alfonso Alvarez który tych kartek pokazuje masę.
Pokazywał, bo jeszcze w tym roku nie przekroczył linni 5 kartek, już 3 razy się na nim przejechałem.Może akurat dzisiaj się przełamie ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom