pyrus122
Użytkownik
Moje pierwsze typy w 24 kolejce Primiera Division ale myślę że nie głupie.
W tym spotkaniu idę w stronę kartoników, postaram się przedstawić w jak najkrótszej i najlepiej widocznej formie, dlaczego właśnie to spotkanie będzie obfite w kartki.
Moje argumenty:
- Sędzią tego spotkania będzie Iglesias Villanueva, który lubi "rzucać" kartkami. :!:W 2015 roku sędziował 5 spotkań w których pokazał 40 kartek! Daje nam to średnią 8 kartek na mecz.
- Elche w spotkaniach z rywalami z wyższej półki, bardzo często fauluje i łapie kartki, pokazali to w poszczególnych spotkaniach przed własną publicznością:
Elche - Barcelona - 9 kartek w spotkaniu
Elche - Malaga - 6 kartek w spotkaniu
Elche - Villareal - 6 kartek w spotkaniu
Elche - Sevilla - 7 kartek w spotkaniu
Elche - Malaga - 6 kartek w spotkaniu
Elche - Villareal - 6 kartek w spotkaniu
Elche - Sevilla - 7 kartek w spotkaniu
- Ostatnie spotkanie pomiędzy tymi drużynami rozgrywane w Elche, odbyło się 25 września 2013 roku.:!:Ilość kartek w tym spotkaniu: 11.
Jest to ważne spotkanie dla obu drużyn, Real za wszelką cenę będzie chciał wykorzystać potknięcie Barcelony, zwyciężyć i odskoczyć na 4 pkt. Elche w 2-óch ostatnich spotkaniach zdobył komplet punktów, a wiadomo że apetyt rośnie w miarę jedzenia, jednak dzisiaj będą musieli się zmierzyć z przeciwnikiem o dużo wyżej notowanym, który będzie kontrolował grę od pierwszych minut, więc myślę że gospodarze będą na pewno często faulować i łapać kartki.
Moje propozycje:
Więcej żółtych kartek - Elche @ 1.61
Ilość żółtych kartek Elche POWYŻEJ 2.5 @ 1.46
Ilość żółtych kartek - POWYŻEJ 4.5 @ 1,44
Ilość żółtych kartek - POWYŻEJ 5.5 @ 1,86
//marathonbet