>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

24 kolejka Primera Division [20-23 luty 2015]

Status
Zamknięty.
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik

Tytoń spróbuje zatrzymać gwiazdy Realu Madryt, czy powodzenie tej misji ma jakieś szanse ? Wczoraj Tytoń zagrał dobry mecz i m.in dzięki niemu Elche wywalczyło komplet w meczu z Eibar oddalajac się od strefy spadkowej.

Barcelona i Atletico mają łątwe zadania bo rozpędzona Barca u siebie ze słabo grającą ostatnio Malaga, a Aleti z Almeria.
Meczem kolejki derby Galicji czyli starcie Deportivo z Celtą!

Zapraszam do dyskusji ;)

greenboy 113

greenboy

Użytkownik
Getafe - Espanyol ✅✅
Typ: 1
Kurs: 2,40 Bet365

Getafe będzie bardziej zależało na punktach bo strefa spadkowa zaczyna się zbliżać, ostatnie spotkania u siebie rozstrzygają na swoją korzyść, wyjazdy już nie są tak udane. Espanyol bez najlepszego strzelca drużyny, Sergio Garcii, który wraz ze Stuanim mają po 9 bramek na koncie. Hiszpan a za razem kapitan strzelił bramki w ostatnich dwóch spotkaniach i brak tego snajpera powinien być odczuwalny. Getafe bez znaczniejszych braków kadrowych

Otrzymane punkty reputacji: +14
B 2,2K

barichello

Użytkownik
Kilka słów ode mnie:

Espanoyl ostatnio dopisuje szczęście. W ofensywnie nie stwarzają zbyt wielu sytuacji, ale skrzętnie je wykorzystują. W ostatnim meczu to Malaga prowadziła grę, napierała, zmarnowali nawet karnego, który mógł doprowadzić do remisu, a tak w doliczonym czasie gry w jednym z nielicznych ataków Esp podwyższył na 2-0. Wcześniej gościli na Estadio Ramón Sánchez Pizjuán, gdzie przegrali z Sevillą 2-3. Wynik mógłby sugerować, że mieliśmy mega zacięte spotkanie. Jednak schemat był podobny do meczu z Malagą. Sevilla szturmowała non stop bramkę Espanoylu, natomiast rywal punktował schowany za podwójną gardą. Na szczęście Sevilla była lepiej dysponowana od ofensywy Malagi i zdołała zadać skuteczniejsze ciosy i przechylić szalę zwycięstwa na swoją korzyść. Spotkania z Realem nie będę przytaczał, bo tu żadnej Ameryki nie odkryję.
Patrząc na dwa ostatnie występy Getafe przed własną publicznością, stwierdzam, że bliżej im do postawy ofensywy Sevilli z meczu z Esp niż Malagi. Zatem, jeżeli Espanoyl będzie tak mało aktywny w ofensywie to daleko nie zajedzie, bo długo na takim minimalizmie nie pociągną, szczęście wreszcie ich opuści i pojawi się problem.
To co niepokoi, to że Truskawki ostatni raz wygrały u siebie z Espanoylem w 2009 roku. Na dodatek Getafe to chimeryczny zespół, brak im regularności.

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Mecz powinien być wyrównany, więc ciężko wskazać faworyta. Drużyna z Madrytu ma atut własnego boiska, klepnęli ostatnio nawet Sevillę, więc nie widzę przeciwwskazań, by zrobili to z Espanyolem, który na wyjeździe gra po prostu bardzo słabo. Z drugiej jednak strony Papużki mają jakiś patent na Getafe, bo nie dali im się ograć w Coliseum od 2009 roku. Nie zdziwi mnie remis w tym spotkaniu, bo siła argumentów wychodzi na 0.
Getafe - Espanyol
Remis 3,10 Bet365 ⛔ 2:1

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Cordoba - Valencia CF
Typ: 1X @1,91 betsson

Typ oczywiście przeciw Nietoperzom, które na wyjazdach grają bardzo słabo. Cordoba w każdym meczu siebie przede wszystkim gra o życie. Będzie wielkie zaangażowanie i jeśli nie popełnią jakiegoś babola to ogarną przynajmniej punkt. Takich przeciwników Valencia nie lubi najbardziej. Teoretycznie bardzo słaby rywal, ale potrafi zaskoczyć. Brakuje zawodnikom motywacji i nie chce się biegać. Zawodnicy tracą na wartości o 75% aniżeli mecz rozgrywany na Mestalla.
Przeglądałem sobie oferty i znalazłem coś ciekawego.

Deportivo - Celta Vigo
Over 6.5 kartek @1.90 bet365

Wydaje mi się, że linia trochę za niska. Derby dla niekumatych. ;)
Mecz powinien być wyrównany tym bardziej ta linia powinna być ogarnięta.

Otrzymane punkty reputacji: +20
nikefootball 779

nikefootball

Użytkownik
Atletico - Almeria
typ: Atletico over 2.5 @ 2.00 Bet365 ✅
e: Warto również rozważyć typ na strzelca jednego z goli:
Griezmann strzeli @ 1.83 Bet365 ✅
Atletico w okrojonym lekko składzie poległo w ostatniej kolejce z Celtą Vigą 2:0. Brakowało kogoś w linii pomocy kto przytrzyma piłkę, rozegra ją. Wyjście w tym meczu dwójką napastników - Mandzukic i Torres - nie sprawdziło się. O tego jednego za dużo, a o jednego kreatywnego za mało. Niestety, wiele możliwości Simeone nie miał na ten mecz, stąd takie a nie inne rozwiązanie. Na ten moment Cani nie daje tego samego co Koke, Turan czy Raul Garcia z przodu więc pozostawmy to spotkanie i skupmy się na tym, co jest teraz.
A teraz jest lepiej. Tak nazywam powrót Ardy Turana i widok Garcii w meczowej 18-stce. Tak prezentuje się pierwszy skład na jutrzejszy mecz:
Moyá - Juanfran, Miranda, Godín, Siqueira - Gabi, Tiago, Arda, Saúl - Griezmann, Mandžukić

• Obsada bramki i linia obrony standardowa.
  • Gabi, Tiago - podstawowa dwójka cofniętych pomocników, wyprowadzających piłkę z linii obrony, schodzących po nie i zaczynających akcję.
  • Turan - tak Cholo podsumował jego powrót:
    &quot;Tydzień temu brakowało nam ich (Arda Turan i Raúl García) oraz Koke. Normalnie gramy czwórką w środku pola, z dwoma zawodnikami ustawionymi ofensywnie po bokach. Największym problemem był jednak brak Ardy. On jest piłkarzem, który potrafi przytrzymać piłkę, gdy jest to konieczne. Radzi sobie na małej przestrzeni, odnajduje się zarówno w grze kombinacyjnej, jak i w kontrataku. Nie mam wątpliwości, że to jeden z naszych najważniejszych zawodników.&quot;
  • Ñíguez, Griezmann - obaj w znakomitej formie. Potwierdza to również argentyński szkoleniowiec. Oto jego słowa na temat tego pierwszego:
    &quot;Jutro od początku zagra Saúl, który jest w bardzo dobrej formie.&quot;
    Na temat Francuza nie trzeba wiele pisać. Z każdym meczem potwierdza swoją wartość. Jest potrzebny zespołowi jak powietrze. Swoimi zagraniami odwdzięcza się za każdą spędzoną na boisku minutę. 12 bramek w lidze to obok 11 trafień Mandzukica najlepszy wynik w zespole.
  • I na koniec napadzior - Mandzukic - strzelec wspomnianych 11 bramek dla Atletico. Czyha na każdym kroku aby wykorzystać swoją sytuację. Nie strzela wszystkiego co ma, zdarzają mu się przestoje, ale to w dalszym ciągu groźny napastnik i myślę że jutro to potwierdzi.

Atletico nie jest zespołem który kalkuluje. Łamie zasady które ostatnio stały się trendem, aby oszczędzać się przed LM. Grają całym sercem, zostawiają wszystko co mają na boisku. Będzie szansa wygrać strzelając 3 bramki - zrobią to. Będzie szansa wygrać strzelając 4 albo 5 - też się nie zawahają ani chwili. Taki urok tej drużyny. Na każdym kroku każdy powtarza, że najbliższe spotkanie jest dla niego najważniejsze. Punkty same nie wpadną na konto, a takie mecze jak z Almerią należy wygrywać przekonująco aby podbudować się przed następnymi pojedynkami. I nawet zmiana trenera u gości, która nastąpiła już jakiś czas temu, nie uchroni tej drużyny. Gra defensywna Almerii nie jest najmocniejszą stroną. 36 bramek straconych to 4-ty najgorszy wynik w lidze. W bramce ujrzymy ponownie Juliana, którego dwukrotnie pokonywało Sociedad, trzykrotnie Espanyol, trzykrotnie Valencia, bramkę strzeliła Cordoba, dwie Sevilla.
Podsumowując - podkur.wione Atletico, w praktycznie pełnym składzie, przed własną publicznością strzeli moim zdaniem nawet 4 (cztery) bramki. Ja schodzę jedno oczko niżej i proponuję 3 trafienia. Dokładnego wyniku już nie potrafię przewidzieć ale po stronie gospodarzy nijak ma się liczba 1 lub 2

Otrzymane punkty reputacji: +12
saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Barcelona -2.5 AH - Malaga 1 @1.75 Pinnacle ::: 1j⛔
Co można powiedzieć o Barcelonie? Forma, którą złapali, jest niesamowita. Malaga wręcz przeciwnie. Po zaskakującej wygranej nad Valencią przegrali aż 1:4 z Levante i 0:2 z Espanyolem. Barca praktycznie w najmocniejszym składzie, łącznie z grającym fenomenalnie Messim. Leo goni Ronaldo w klasyfikacji strzelców i jak tak dalej pójdzie to niedługo go wyprzedzi. W Maladze zabraknie wykartkowanych ostatnio Ambrata i Camacho. O wygraną Barcelony jestem pewien, kwestia tylko jaką różnicą bramek. Co ciekawe: gospodarze dzisiejszego meczu wygrali już 11 spotkań z rzędu ;)
Deportivo - Celta over 6 kartek @1.70 Bet365 ::: 1j✅
Wyżej o tym meczu pisał Vidal. To są derby i na pewno można spodziewać się sporej ilości kartek. W ostatnich meczach między tymi drużynami linia ta była z reguły pokrywana. Teraz też powinna.

dawcamocywnocy 1,3K

dawcamocywnocy

Użytkownik
Kilka ciekawych spotkań w tej kolejce ja na rozkład biore dwa, mianowicie oczywiście spotkanie Barcy z Malaga, nie ma tutaj innej opcji jak 3pkt dla gospodarzy i myśle ze magia Camp Nou znowu wpłynie na skuteczność Messiego i tak też gram że najlepszy piłkarz świata zdobedzie w dzisiejszym spotkaniu bramke. Do Ronaldo brakuje mu tylko dwóch bramek więc bedzie chciał to jak najszybciej zniwelować.
Barcelona - Malaga typ: Messi strzeli - Tak @1,45 Fortuna
Na drugi typ wybieram spotkanie Elche z Realem. Królewscy mają zadyszke, zwycięstwo z Schalke w LM pewnie pozwoli im nieco odetchnąć i być może wrócić do dobrej dyspozycji z poczatku sezonu. Jednak ja tutaj skłaniam sie ku bramce dla drużyny Elche, ostatnio graja coraz lepiej, dwa ostatnie mecze wygrane i wierze ze mogą pokusić sie o strzelenie bramki Realowi. Kurs jest bardzo ciekawy tym bardziej że Elche gra u siebie.
Elche - Real typ: Elche strzeli - Tak @2,03 Fortuna
Powodzenia;)

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Ja też skupiłbym się dziś na derbach. Celta jest mega faworytem i nie bardzo rozumiem dlaczego. Mieli fajny początek, później się zacięli, a teraz od 3 meczów zaczęli punktów - ze słabą Cordobą 1:0, remis z Realem Sociedad 1:1 i ukaranie u siebie Atletico Madryt 2:0 (props). Na derbach zagrają jednak w La Corunii, a to jest akurat kluczowe. Nawet statystyka nam pomoże, bo od końca lat &#39;90 goście w derbach Galicji wygrywali tylko 7 razy. Deportivo ostatnio też odbiło się od dna, a rywale muszą traktować ich poważnie. Nawet z Realem na Bernabeu mieli swoje sytuacje. Obaj trenerzy są świadomi rangi tego spotkania. Takie mecze dają kopa na kolejne spotkania, więc porażka nie może wchodzić w grę. Dla nich to jak mecz LM. Jakieś małe derby Madrytu nie mają startu do takiego pojedynku. Tam jest jednak dosyć specyficzny region i każdy chce upokorzyć swojego rywala. 50/50 - stawiam na Deportivo.
Deportivo - Celta
Deportivo wygra 3,30 Bet365

wojttekkk 7,3K

wojttekkk

Użytkownik
Dyscyplina: ⚽ - HISZPANIA: Primera Division
Godzina: 16:00
Spotkanie: FC Barcelona - Malaga
Typ: Leo Messi strzeli over 1.5 bramki w meczu
Kurs: 2.40
Bukmacher: Betsson
Analiza: Dzisiaj idę w over bramkowy 27-letniego Argentyńczyka. Messi w tym sezonie w Primera Division ustrzelił 26 goli, co daje już tylko 2 bramki straty do jego największego rywala - Cristiano w tabeli strzeców. Dzisiaj Atomowa Pchła może zrównać swój wynik właśnie z Crisem, a nawet go wyprzedzić.

Barcelona jest w świetnej formie i stawiam, że dzisiaj będzie sporo bramek, a mam tu na myśli powyżej czterech i mam nadzieję, że chociaż dwa razy Leo trafi do siatki Malagi, który także ostatnio jest w coraz lepszej formie.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Elche - Real
Czy będzie efekt &quot;Chelsea&quot;? Jak zapewne wszyscy piłkarscy fani wiedzą o tym, że dzisiaj Chelsea straciła komplet punktów po remisie z przedostatnim Burnley.
Oczywiście główny rywal The Blues wykorzystał tą sytuację wychodząc na prowadzenie już w 2 minucie po karnym w meczu z Newcastle - Manchester City ostatecznie skończył mecz wynikiem 5:0.
W La Lidze dość bliźniacza sytuacja... Barcelona u siebie na Camp Nou przegrywa ze średniakiem ligi Malagą 0:1! Choć jak dobrze wiemy, niespodzianki ligowe przed Ligą Mistrzów nie są niczym nadzwyczajnym, a raczej są schematyczne.
Real niby w kiepskiej formie w tym roku, ale nie aż tak by zacząć przegrywać istotne mecze. Pokonali u siebie Deportivo 2:0 w poprzedniej kolejce, wygrali na wyjeździe z Schalke 0:2, a teraz przyjdzie im się zmierzyć z walcząc o utrzymanie w lidze Elche. Warto podkreślić, że w tych meczach nie było widać, aż tak drastycznej dominacji &quot;Galaktycznych&quot;.
W Realu mały szpital, ale spokojnie to jest klub który ma szeroką ławkę i każdego zawodnika potrafią zastąpić kimś po prostu dobrym.
Barcelona kilka tygodni temu wygrała u nich aż 0:6, ale większość bramek padła dopiero po czerwonej kartce w 57 minucie meczu i rzucie karnym w 55. Zawodnikom chyba ewidentnie puściły nerwy.
Skoro najwięksi przeciwnicy stracili punkty to trzeba to wykorzystać... Atletico Madryt prowadzi właśnie 3:0 na Vincente Calderon. Czy jutro Real będzie chciał powiększyć swoją przewagę czy może padnie pierwszy ligowy remis z ich strony?
Moim zdaniem ciężko coś przewidzieć. Sensację, wysokie zwycięstwo Realu, a może underowy nudny mecz 0:0, a Wy jak widzicie ten mecz?

D 34

dymek24

Użytkownik
Ja mysle, ze real wygra, ale i gospodarze cos strzela. Ronaldo powinien cos strzelic rowniez. Ostatni gol w Lidze Mistrzow go podbudowal i chyba wroci do masowego strzelania goli. Raczej scenariusza 0:0 to bym nie obstawial. Real musi wykorzystac ta przegrana Barcelony. Dobrze wiedza, ze taka szansa jak teraz, czyli wtopa Barcy z Malaga i Atletico z Celta sie juz wiecej nie powtorzy. Nie chcac powtorki z tamtego sezonu beda sie musieli ostro spiac zeby to wygrac.

greenboy 113

greenboy

Użytkownik
Elche - Real Madryt
Typ: Real Madryt (-1) ✅✅
Kurs: 1.57 Bet365

Powiem tak, potknięcie Barcy da Realowi duży zastrzyk motywacji. Cristiano wreszcie strzelił bramkę, mam nadzieję że to przełamanie na dłuższy okres i znowu co mecz będziemy widzieli Portugalczyka na liście strzelców. Messi dzisiaj bez gola, a zależność jest taka że jak jeden nie strzeli to drugi już musi ???? Do obrony wraca Pepe, więc myślę, że Królewscy skończą na 0 z tyłu. Carvajal dostanie odpoczynek po męczącym spotkaniu z Schalke, więc defensywny Arbeloa pozwoli jeszcze bardziej zapędzać się Marcelo do ataku. W środku zagadka, kto będzie tworzył trio z Isco i Kroosem? Ja stawiam na Illarramendiego, gdyż Silva nie jest gotowy na 2 mecze w ciągu tygodnia
Na bramce Elche Przemek Tytoń. Ostatnio wybrany bramkarzem kolejki z tego co pamiętam. Jutro zostanie porządnie sprawdzony. Gospodarze bez znaczniejszych braków personalnych w przeciwieństwie do stołecznych.
Ostatnim razem Real zapewnił sobie 3 punkty dopiero w dogrywce, po bramce Ronaldo z karnego, tym razem nie zlekceważą przeciwnika.

Dodatkowo dorzucam Real over 1,5 do przerwy ⛔⛔
Jakby nie notoryczne spalone z kapelusza to może by się pokryło ;)

tomeczekp90 157

tomeczekp90

Użytkownik
Real Sociedad - Sevilla
W pierwszym niedzielnym spotkaniu hiszpańskiej La Liga kieruję swój typ ku gospodarzom. Sevilla w ostatnim czasie kiepsko spisuje się na wyjazdach. O ile można usprawiedliwić przegrane na Mestalla czy Santiago Bernabeu to porażka z Getafe budzi spory niesmak w sytuacji gdy drużyna walczy o miejsce dające udział w Lidze Mistrzów. Dodatkowo drużyna Emerego wystąpi dzisiaj bez Krychowiaka oraz M&#39;bi, a więc podstawowego rygla defensywnego Andaluzyjczyków. Swoje powinien zrobić także czwartkowy mecz w Lidze Europy z Borussią M. gdzie Sevilla zanotowała zaledwie jednobramkową zaliczkę przed wyjazdem do Niemiec.
Real Sociedad nie jest potentatem ligowym (przez swoją mocno chimeryczną dyspozycję dopiero 13. lokata w tabeli La Liga) dlatego też nie spodziewam się meczu z przysłowiowymi &quot;fajerwerkami&quot;. Sądzę jednak, że przy słabszej dyspozycji Sevilli na wyjazdach, absencji w jej szeregach kluczowych zawodników oraz zmęczenia po czwartkowym meczu z Borussią - drużyna gospodarzy może pokusić się o zgarnięcie trzech punktów. W przypadku remisu również jesteśmy na ✅. Real Sociedad +0.25 @1.735 ✅✅✅ (4:3 ;) jednak &quot;fajerwerki&quot; - nagłe zwroty akcji i 7 bramek w meczu)
Pinnacle

betinos 200

betinos

Użytkownik
Real Sociedad - Sevilla
W dzisiejszym spotkaniu polecam zagrac over kartkowy.Zarówno RSSS jak i Sevilla należa do drużyn które łapią dośc duzo kartek, do tego sedzią tego spotkania będzie pan Fernando Teixeira Vitienes, który rozdaje karteczki na lewo i prawo...Sytuacja w tabeli, waleczność drużyn plus sedzia nie bojący sie siegać do kieszonki sprawia iz jestem pewny ze kar indywidualnych bedzie duzo.Ja wczoraj wieczorem jeszcze zlapalem over 6.5 po 1,90✅✅✅ na Bet 365.Dziś jest over 7,5 za 2.10 również warty grania moim zdaniem.Do tego za drobne zagram czerwona kartke w meczu, gdyz pan Teixeira lubi ten kolor.Na ostatnie 10 meczy w La Liga, które prowadził wyrzucał zawodników aż 7 razy...

E 40

edson17

Użytkownik
Też bym szedł w stronę że Elche strzeli, nawet w pierwszej połowie kurs na bet365
3.75
, więc chyba warto spróbować, albo że obie strzelą w I połowie kurs 5,00.

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Mam nadzieję, że w Bilbao zobaczymy jakiś mecz na poziomie, a nie kopaninę. Ostatnie wyjazdy Rayo na San Mames to naprawdę fajne mecze, obfitujące w bramki. Baskowie ostatnio grają w kratkę, z naciskiem na przeciętnie. Najpierw po bezpłciowym meczu zremisowali na wyjeździe z Granadą i nie wiem czy oddali w tamtym meczu choćby jeden celny strzał. W środku tygodnia zremisowali na wyjeździe z Torino, chociaż to gospodarze stwarzali sobie więcej sytuacji. Uratowała ich główka Gurpegiego, po stałym fragmencie gry. Dziś spodziewam się przede wszystkim bramek, ale nie zdziwi mnie jak Rayo wygra. Athletic przegrywał u siebie już z Elche, Cordobą i Granadą.
24.09.14 PRI Vallecano Ath. Bilbao 2 : 1
02.05.14 PRI Vallecano Ath. Bilbao 0 : 3
22.12.13 PRI Ath. Bilbao Vallecano 2 : 1
01.06.13 PRI Vallecano Ath. Bilbao 2 : 2
11.01.13 PRI Ath. Bilbao Vallecano 1 : 2
Athletic - Rayo
Powyżej 2,5 bramki 1,95
Obie strzelą 1,83
Rayo wygra 4,60
Kursy z Bet365

johnq 309

johnq

Użytkownik
Atletic - Rayo ⛔

Ramzesa mnie uprzedził. Athletic po spotkaniu LE. Rayo uniesione po zwycięstwie nad Villareal. Ciekawostka z H2H jeśli Rayo wygrało któreś ze spotkań w sezonie, drugie kończyło się remisem. Tak się składa, że Rayo w tym sezonie już wygrało z Athletic.
Spójrzmy również na dzisiejsze mecze drużyn grających w LE: porażka Sevilli, remis Tottenhamu i prawdopodobnie porażka Guingamp.
Athletic miało ciężkie spotkanie w LE.

Ja pograłem do dubla:

Typ: Rayo over 0,5 gola / @ 1.53 / Bet365

dejwid87 72

dejwid87

Użytkownik
Villarreal - Eibar X @5,00 Pinnacle Sports ⛔⛔
Bardzo ciekawe spotkanie zapowiada sie na Camp el Madrigal.Solidny Villarreal podejmie nieobliczalna druzyne SD Eibar. Zolte Lodzie podwodne w obecnym sezonie spisuja sie solidnie i do samego konca beda walczyc o LM.Dobrze wpasowal sie do zespolu sciagniety latem z Recing club de Avellaneda mlodziutki napastnik Luciano Vietto a w defensywie bryluje Mario Gaspar.W czwartek druzyna gospodarzy rozgrywala pierwsze spotkanie w ramach 1/16 ligi europejskiej na wlasnym stadionie przeciwko druzynie Salzburga.Wbrew pozorom nie bylo to takie latwe spotkanie.Austriacy postawili ciezkie warunki Zoltym Lodziom podwodnym przez co druzyna gospodarzy wygrala tylko 2-1.Z pewnoscia to spotkanie jeszcze moga odczuwac pilkarze tym bardziej ze bylo 3 dni temu.Co gorsza w czwartek Villarreal czeka ciezki rewanz w Austrii gdzie nie moga byc pewni pozytywnego wyniku.Goscie dzisiejszego spotkania to bardzo interesujaca druzyna skladajaca sie w wiekszosci z Hiszpanskich graczy.Po dobrym poczatku sezonu beniaminek przystopowal i notuje serie czterech porazek z rzedu.Tydzien temu podczas meczu Eibar-Elche typowalem X2 na gosci.Dzisiaj ide bardziej w strone beniaminka z Estadio Muncipal de Ipurua.Z pewnoscia wyciagna wnioski co do ostatnich porazek i zagraja dzisiaj na 110%.Z pewnoscia goscie beda bardziej wypoczeci gdyz ostatni mecz rozegrali 6 dni temu.Z Villarreal nie zagra napastnik Federico Piovaccari ktory bedzie pauzowal za kartke.Jego miejsce moze zajac Manu del Moral ktory ma byc gotowy na ten mecz.Reazumujac Villarreal moze nie wytrzymac tempa napietego terminarza i zgubi punkty z beniaminkiem PD.Ludzie szukaja niespodzianki w meczu Realu a ja obstawiam niespodzianke moze mniejszego kalibru ale jednak w meczu Zoltych Lodzi podwodnych.Wedlug mnie w tym meczu padnie remis! Pozdrawiam.

M 0

mrvoo

Użytkownik
Mecz: Elche-Real ⛔ 1 brameczka, szkoda - sytuacje były
Typ: Ronaldo over 1,5 bramki
Kurs: 2,60
Bukmacher: Betsafe

C. Ronaldo w tym sezonie zdobył już 28 bramek w 20 meczach, daje to 1,4 bramki na mecz. Jednak w tym roku jego licznik się zaciął. Ostatnią bramkę w lidze strzelił 18 stycznia w meczu wyjazdowym z Getafe, był to wtedy dublet. Ostatnio w końcu się przełamał i trafił w mecz z Schalke w CL. Rozkład bramek w lidze: 14 bramek zdobytych u siebie i 14 bramek zdobytych na wyjeździe. Myślę, że mecz z Schalke był przełomowym i popularny CR7 powoli zacznie odbudowę formy i super regularne strzelanie (szalenie dziwne jest to, że można mówić o kryzysie jeśli zawodnik nie strzelił w paru meczach z rzędu, coś niebywałego). Kolejnym punktem zaczepnym typu jest to, że podczas absencji spowodowanej karą i niemocy strzeleckiej Cristiano swój dorobek znacznie poprawił Lionel Messi, który ma już 26 bramek i ma chrapkę na objęcie prowadzenia. Dzisiaj Cris będzie się dwoił i troił, każdy wie jakim ambitnym zawodnikiem jest Portugalczyk. Ostatni punkt zaczepny typu to dorobek strzelecki Ronaldo z Elche. Grał przeciw temu klubowi 2 razy i strzelił 6 bramek. 23 września 2014 strzelił w Madrycie 4 bramki, a 25 września 2013 roku na wyjeździe ustrzelił właśnie 2 bramki. To tylko 2 mecze, ale jakiś prognostyk to jest. Polecam i pozdrawiam.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom