Sobotnie kminki
Premier League
Pisane nieco na szybko, mam nadzieję że jest czytelne i skuteczność nie zawiedzie jak w poprzednie weekendy.
Fulham - Bournemouth
Pierwsza myśl na ten mecz to był btts, jednak po ostatnich występach i kontuzjach w szeregach Fulham jakoś nie potrafię im zaufać, choć dla mnie równie dobrze mogą to nawet wygrać. Jednak wybieram grę na Bournemouth, które jest po prostu stabilniejsze, a czołowi gracze zagrają i dziś. Wydaje mi się że to fajny zakład ze względu na to że Fulham u siebie potrafi zagrać super mecz i choć nie mają Jimeneza, czy Iwobiego to mogą zaskoczyć ekipę wisienek, a X2 po kursie mniejszym chodzi. Przechodząc do samego beta.. Bournemouth linie rożnych pokryła 14 razy na ostatnie 15 meczy (nie udało się tylko z City), bramkę również zdobyli w 14 z 15 ostatnich meczy. Bournemouth średnio w lidze wykonuje 6 rożnych na mecz, dość często grają skrzydłami i myślę że linia powinna być bez problemów pokryta.
Bournemouth gol i +3.5rr
1.75
Luton - Sheffield
Spotkanie dwóch beniaminków w odmiennych formach. Luton ostatnio pokazuje, że jest w stanie ograć najlepszych, natomiast Sheffield.. też pokazuje ostatnio pazury, ale z gorszym skutkiem, co raz bliżej im do zdobywania punktów, jednak zawsze im czegoś brakuje, w lidze zdobyli tylko 10 punktów, a na wyjeździe zaledwie 2.. Luton natomiast spisuje się lepiej i patrząc na to, że potrafili w dwóch ostatnich kolejkach strzelić 4 bramki Newcastle, jak i Brighton to myślę że powinni dziś zaprezentować rywalom różnice między nimi i wygrać to spotkanie. Myślę że można by się zabawić w rożne, bo Luton ostatnio dużo ich wbija, jednak linie zaczynają się od 5ciu, więc wolę wybrać standardowy zakład.
Luton wygra
1.75
Wolverhampton - Brentford
Wilki w dobrej formie, ostatnio zlali Chelsea 2:4, nie mają żadnych ubytków w kadrze, wszyscy są zdolni do gry.. w Brentford za to 7 kontuzji, jednak co najważniejsze - Toney i Maupay na ataku. Goście mają passę 8 ośmiu meczy z bttsem, w bezpośrednich konfrontacjach btts padł 5 razy na ostatnich 6 meczy i dziś też idę w kierunku. Duet napastników Brentford powinien zapewnić co najmniej jedną bramkę, natomiast o bramkę Wilków w formie, grających na własnym terenie nie będziemy się musieli martwić.
Obie strzelą gola
1.60
Nottingham - Newcastle
Myślę że Newcastle jest na dobrej drodze do tego by znów zacząć seryjnie punktować, co prawda dalej trapią ich kontuzje, ale ostatnie mecze były dobre. Nieznaczna porażka z City, zwycięstwo z Aston Villa oraz powrót z Luton napawa optymizmem. Na uwagę zasługuje fakt, że w tych 3 meczach ligowych padło aż 17 bramek i w każdym padł btts. Nottingham mimo kontuzji Wooda myślę że dalej ma kim straszyć w ataku i stać ich na strzelenie bramki. Jednak nie chce się kierować na żadną z drużyn i zagram bezpieczniej z superbetem:
Obie strzelą lub +2.5 gola
1.40
Wszystkie kursy z
superbet.
Chętny jeszcze na kupon z
Premier League? Zapraszam na
Kanał, gdzie pojawia się więcej kminek ode mnie