>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

24 kolejka Premier League [04.-05.02 2017]

Status
Zamknięty.
shakeyobody 2,1K

shakeyobody

Forum VIP

Promocja w Sportingbet: Bonus 200 PLN!

Wygraj wyjazd na mecz Arsenal - Man. Utd - 2 bilety VIP + 1500PLN. Tylko u nas!
Wygraj 2 bilety na mecz Legia - Ajax i kieszonkowe na wyjazd! Tylko u nas!

Kolejna kolejka, kolejne emocje. Hitowe spotkanie obstawiamy TU. Niemniej jednak na innych boiskach też powinno być ciekawie. Czy Jose Fonte, po fatalnym debiucie, pokaże klasę na starych śmieciach? Czy Turbo Grosik dostanie szansę przeciw Liverpoolowi? Czy ktoś z czołówki znowu głupio straci punkty? Czy sędziowie znowu dadzą powód do narzekania? Odpowiedzi już niedługo.
Zapraszamy do dyskusji.

ibis 1,5M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
16:00 Everton - Bournemouth
Typ: 1
Kurs: 1.71
buk: unibet
Wynik: 6:3​

Ze wszystkich spotkań PL wybrałem właśnie to. Goście w ostatnim czasie są ewidentnie pod formą i jak na razie nie zanosi się na to żeby miało się to poprawić. Bournemouth nie wygrało czterech ostatnich spotkań ligowych, w których zdobyło tylko dwa punkty, w dodatku przegrało w Pucharze Anglii z Milwall 0:3. Tak słaba forma nie wróży im wiele dobrego przed spotkaniem z Evertonem, który jest w odwrotnej sytuacji. Everton nie przegrał żadnego z ostatnich sześciu spotkań z rzędu od czasu minimalnej przegranej w derbach Liverpoolu u siebie 0:1.Drużyna traci już jednak dziewięć punktów do piątego miejsca, które gwarantowałoby gre w europejskich pucharach. Także wygrana dla gospodarzy powinna być priorytetem. Na koniec chcę dodać, że Everton w tym sezonie tylko raz uległ przed własną publicznością. Jak widać wszystkie aspekty przemawiają za wygraną gospodarzy.

Otrzymane punkty reputacji: +6
majkycash 1,3K

majkycash

Użytkownik
Pinnacle
⚽ Hull City - Liverpool
Typ: Hull City over 0.75 @2.00
Chyba najlogiczniejszy wybór na dzisiaj. Liverpool nadal tragiczne błędy w defensywie, dużo tracą. W dodatku mają spore problemy ze słabymi drużynami. Uratować ich może tylko posiadanie piłki, ale o to na stadionie Hull nie będzie tak łatwo. Bo Hull na własnym boisku jest ostatnio mocne, 3 zwycięstwa w 3 ostatnich meczach u siebie. Liverpool w tym roku tracił bramkę w każdym meczu poza dwumeczem z Plymouth.

Otrzymane punkty reputacji: +46
Watford - Burnley
typ 1
kurs 2,10
Bet 365
Jak dlmnie to pewne zwycięstwo gospodarzy,Watford zajmuje teraz 13 miejsce w tabeli z 27 punktami zdobytymi.Od 3 pojedynków jest niepokonany i zanotował 2 remisy i 1 zwycięstwo w ostatniej kolejce z Arsenalem sprawiając olbrzymią niespodzianke .Na swoim są w stanie pokonać każdego przeciwnika.Ich rywal drużyna Burnley zajmuje 10 miejsce i ma 2 punkty więcej zdobyte.W ostatnim meczu pokonali skromnie na swoim boisku Leicester 1-0 .Myśle że zgodnie z planem gospodarze wygrają ten pojedynek.
✅

cuadrado12 6K

cuadrado12

Użytkownik
  • Leicester - Manchester United BTTS @2 ⛔⛔⛔ 0-3, żenada ze strony Lisów.

O gola United jestem raczej spokojny, bo to oni pewnie będą stroną dominującą i mającą znacznie więcej szans na strzelenie gola, to tak samo mam jakąś czutkę, że Lisy w końcu się przełamią i strzelą gola w lidze w tym roku. Do składu wrócili zawodnicy, którzy grali na PNA i mimo ogólnie słabej formy Leicester, widać było że brakowało tych zawodników w poprzednich meczach. Niestety na pewno nie zagra Slimani co już zapowiedział Ranierni przed meczem, że chce być w 100% pewny co do jego zdrowia i dlatego nie zagra w meczu z United. Mahrez prawdopodobnie wyjdzie od pierwszej minuty. Reszta drużyn ucieka, dół tabeli goni, Lisy są w niezbyt ciekawej sytuacji. Mecz u siebie, w dodatku z Manchesterem United, więc na taki mecz wyjdą podwójnie zmotywowani. Myślę, że będzie to odpowiedni moment by przełamać tą fatalną serię - nie ukrywam, że będzie ciężko, to jednak wierzę, że stać ich chociaż na tego jednego gola. Grane w B563

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Takie dwie luźne propozycje.
Man City - Swansea
BTS ▶ 1,80 B365 + ✅ +
+1,5 bramek Swansea ▶ 5,00 b365 - ⛔ -
Spodziewałem się wyższego kursu, ale chyba trzeba korzystać. Łabędzie, zdobyli niedawno Liverpool, wygrywając 3:2, gdzie prowadzili szybko 2:0 w drugiej połowie, ale i The Reds potrafili ich dogonić, ale ostatnim zespołem stawiając kropkę nad i, była ekipa Swansea. Trzeba ich pochwalić za walkę i że z tymi z górnej półki się nie oszczędzają. Nie zdziwię się jak i tu będzie jakaś niespodzianka, bo skoro wczoraj Liverpool znów zgubił punkty, z Hull to i Swansea nie będzie chciała być gorsza. 2 gole, to niby jest dużo, ale i ekipa City, to nie obrona nie do przejścia. Zwłaszcza, że gospodarze też wielokrotnie u siebie potrafiła przegrywać z takimi ekipami jak West Ham u siebie. Może też będą chcieli namieszać... żeby trochę dać zarobić sobie ;)

Otrzymane punkty reputacji: +35
Leicester - Manchester United
typ 1x
kurs 2,14
betsafe
Leicester w tym sezonie spisuje się fatalnie i zajmuje dopiero 16 miejsce w tabeli z 21 punktami zdobytymi.W ostatniej kolejce przegrali na wyjeżdzie z Burnley.Ale należy pamiętać że to ubiegłoroczny mistrz kraju i piłkarze nagle niezapomieli jak zdobywa się bramki i wygrywa.Manchester United spisuje się zdecydowanie lepiej i jest obecnie na 6 miejscu z 42 punktami.W swoim ostatnim pojedynku w lidze niespodziewanie tylko zremisowali bezbramkowo z Hull na swoim boisku.Myśle ze gospodarze nieprzegrają tego pojedynku i przynajmniej zdobedą 1 punkt.⛔

ibis 1,5M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
17:00 Leicester - Manchester United
Typ: BTS
Kurs: 2.00
Wynik:zero:3​

Typ: powyżej 9.5 rzutów rożnych
Kurs: 1.72
Wynik: 13

Mimo ogromnej przewagi w spotkaniu z Hull Manchesterowi United nie udało się pokonać rywala i mecz ostatecznie zakończył się bezbramkowym remisem. Dziś wybrałem na to spotkanie BTS. Po pierwsze obie drużyny potrzebują pilnie punktów. Leicester musi uciekać od strefy spadkowej, bo na dzień dzisiejszy wygląda to fatalnie. United natomiast musi gonić czołówkę tabeli, jeśli w kolejnym sezonie nie chce znowu grać w LE. Goście jednak mają problem ze skutecznością. Przez ten brak skuteczności Czerwone Diabły mają już na swoim koncie 9 remisów - najwięcej z ligi. Na dodatek jak spojrzymy na tabele to pierwsza piątka drużyn ma przynajmniej 45 goli strzelonych, a United zaledwie 33. Mourinho sam powiedział po ostatnim spotkaniu z Hull, że jeśli nie strzelamy bramek to jak mamy wygrywać. Gospodarze przeszli trzęsienie ziemi. Po zdobytym mistrzostwie nie widać żeby ten zespół wygrał PL w poprzednim sezonie. Gra się posypała, a zespół bije się o utrzymanie. Dziś spodziewam się kolejnego wyrównanego spotkania z kilkom golami, bo jak spojrzymy na H2H bezpośrednich pojedynków to te gole lubią tutaj padać. Drugim Typem są rzuty rożne. Tak jak wspomniałem wyżej, jedna jak i druga drużyna potrzebuje pilnie 3 punktów, dlatego spodziewam się mocnego tempa w spotkaniu, dużo sytuacji podbramkowych no i rzutów rożnych wraz z golami.

Otrzymane punkty reputacji: +1
T 48

t4mtynten

Użytkownik
Leicester - ManUtd 1 DNB 4,1 Unibet

Zgodze sie te w teorii MU są faworytem, ale szczerze..mnie osobiscie ich gra nie przekonuje, czeste remisy w ostatnim czasie.. natomiast Lestern musi wkoncu kiedys odpalic z kims lepszym a kiedy jak nie u siebie z bedacym w sredniej dyspozycji zespolem Manchesteru, takze ten typ dla mnie warty gry i ja sprobuje to zagrac za jakas stosowną stawke. Mysle ze moze cos z tego byc:cool:

penetrator 223

penetrator

Użytkownik
Dyscyplina: Pilka nozna
Data: 5 Luty 2017
Spotkanie: Leicester - Manchester United
Typ: 2 ✅
Kurs: 1.7
Bukmacher:

Analiza: 3 przegrane vs 3 remisy tak to wyglada jeśli spojrzymy w ostatnie mecze ligowe tych druzyn.
Stawiam dziś na gości którzy mają większe ambicje a przede wszystkim cel do osiągniecia w tym sezonie -&gt; Liga Mistrzów i tracenie punktow z lisami w takiej formie 5:6:12 co daje im 16 miejsce w tabeli byłoby zbrodnią czynioną przez gwiazdy z Old Traford.
Ibrahimovic jest glodny bramek jak przyznawał w mediach a więc na niego licze, na koncentracje w lini pomocy i strzelenie przynajmniej 2-3 bramki przez Manchester United.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom