>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

24 Kolejka Premier League 01-03.02.2014

Status
Zamknięty.
konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP

Prawie 2/3 sezonu za nami więc można powiedzieć, że powoli wkraczamy w decydującą fazę sezonu. Tu już nie ma bardzo miejsca aby pozwalać sobie na jakieś wpadki, zarówno na szczycie tabeli tak jak i na samym dole. Kolejka startuje w sobotę i to z grubej rury. Derby północnej Anglii na St. James Park. Kto choć trochę się interesuje Brytyjską piłką to wie, że te derby w niczym nie odbiegają od derbów Liverpoolu czy Manchesteru. Tuż po tym spotkaniu kolejka ruszy na dobre. West Ham po szczęśliwym remisie na Stamford Bridge podejmie u siebie zespół Swansea. Ciężko ugryźć ten mecz bo forma jednych i drugich ostatnimi czasy raczej jest mocno zagadkowa. Młoty jednak znajdują się w strefie spadkowej i w meczach szczególnie u siebie muszą grać o pełną stawkę. Podobna sytuacja dotyczy Cardiff. Porażka goni porażkę, ostatnie miejsce w tabeli. Do Walii jednak wybierze się ekipa Norwich. Z kim jak z kim, ale jeśli OGS myśli o utrzymaniu zespołu w lidze to w takich spotkaniach musi zgarniać całą pulę. Ciężki wyjazd czeka zespół Manchesteru United bowiem drużyna Moyesa wybierze się na gorący stadion do Stoke. Do składu United powrócili już Rooney i RVP, z meczu na mecz powinien się rozkręcać Mata więc każdy inny wynik niż 3 pkt gości będą niespodzianką. Ale jeśli chodzi o MU w tym sezonie, to niespodzianki nie są żadną nowością. Kolejne spotkania w niedzielę. WBA u siebie podejmie Liverpool, a także Arsenal stanie przed szansą odzyskania pozycji lidera Premier League, przynajmniej na kilkadziesiąt godzin. Nie powinno być z tym problemu bowiem na Emirates zawita Crystal Palace. Z drugiej strony Palace po 2 zwycięstwach z rzędu szybko wybiło się ze strefy spadkowej. Zobaczymy czy to zwyżka formy, czy tylko łut szczęścia. Kolejkę skończymy poniedziałkowym szlagierem na Etihad. Chelsea w pierwszym meczu u siebie ograło City 2:1, pewno chęć rewanżu będzie nie mała, z drugiej strony cytując klasyka &quot;Mourinho już pewnie miesza cement cement z piaskiem na to spotkanie aby zabetonować środek pola&quot;. Nie mniej jednak pozycja obowiązkowa na poniedziałkowy wieczór.
Kursy oferowane przez WilliamHill

Zachęcam do dyskusji ;)

makaveli23 678,3K

makaveli23

Użytkownik
No chyba nie musze przypominac co grac w meczu Fulham - Southampton :] Over 2.5 ✅ troche nisko wyceniany ale sie nie dziwie. W Fulham zabraknie Fernando Amorebieta (Def,15meczy), 27.1 John Arne Riise (D 10) [bosh to on jeszcze gra? :p]. Ale wrocil Hangeland wiec obrona wyglada minimalnie lepiej (tylko dwie bramki w Londynie z Arsenalem 0-2 i taki sam rezultat ze Swansea). Teraz powrot do siebie gdzie ostatnio dostali 1-4 z Sunderlandem. Beda pewnie probowali skupic sie bardziej na obronie, ale to nic nie da. Southampton strzeli i najprawdopodobniej zrobi to juz w pierwszej polowie. Jak widać po ostatnich meczach atakuja i atakuja a potem traca sily i sa zmuszeni wyciagac pilke z siatki. Nie mozna tutaj wykluczyc kolejnego 2-2, ale ja typuje dla rozrywki &quot;bezpieczniej&quot; 2/X @ 15.00 bet365 na wypadek gdyby bylo 1-1. Nie to narazie sa zarty, bardziej na powaznie napisze wiecej po jutrze po ogladnieciu obszerniejszych powtorek, zobaczeniu ewentualnych skladow, moze jakiejs informacji czy wkoncu Wanyama zagra od poczatku... Na tą chwile napewno kolejny bts @ 1.61 ⛔ w meczu Southampton ;)

Otrzymane punkty reputacji: +2
superfrank 2K

superfrank

Użytkownik
Pewnie większość jak spojrzy na kursy okrzyknie mnie mianem wariata. Otóż na faworytów w Premier League nie ma co liczyć, a w tych parach moim zdaniem kursy są kardynalnie błędne. Takie kursy mogą mieć uzasadnienie tylko w pozycji tych czterech klubów w lidze, natomiast na pewno nie w ich formie. Jedziemy:
Mecz: Newcastle - Sunderland
Typ: Sunderland ✅
Kurs: 4,33
Bukmacher: bet365
Wynik: 0-3​

Derby Tyne-wear. Gorący temat. Już ze względu na to, że to derby powinniśmy unikać obstawiania Newcastle. Doskonale pamiętam mecz sprzed roku, kiedy sytuacja obu drużyn w lidze była podobna - Sunderlandu wręcz dramatyczna, bo sezon był w dalszej fazie, a Czarne Koty notowały bardzo słabe wyniki i groził im spadek. Oto jak zakończył się ten mecz:
http://www.youtube.com/watch?v=f3K3JP-h2Hs
Jakie były kursy? http://www.livesports.pl/mecz/IkM9zgcI/#zestawienie-kursow;kursy-1x2;koniec-meczu
Bardzo podobne.
Tyle z historii. Przejdźmy do analizy formy obu zespołów. Newcastle widziałem w ostatniej kolejce, w meczu z Norwich. Pokaz bezradności z obu stron, mecz którego nie chciałbym zobaczyć drugi raz, nawet za dopłatą. Newcastle co prawda stworzyło jakieś tam zagrożenie i było bliżej zwycięstwa, ale i tak nie wyglądało to dobrze. Norwich mogło zabić mecz w doliczonym czasie gry. Więc remis w sumie sprawiedliwy. Co ważnego wydarzyło się jednak w tym spotkaniu to to, że z czerwoną kartką wyleciał Loic Remy, najlepszy strzelec drużyny. To jest drugie największe możliwe osłabienie. Pierwszym jest strata, w tym przypadku definitywna innego Francuza - Yohana Cabaye, mózgu drużyny Alana Pardew. Właściwie to z zawodników, na których warto skupić swoją uwagę zostaje jedynie Ben Arfa. Taki surowy sąd wydaję po ostatnim meczu z Norwich, gdzie to on był motorem napędowym i &quot;robił&quot; akcje. Po jego zejściu z boiska już nic ciekawego Sroki nie pokazały.
Sunderland poczyna sobie coraz lepiej, właściwie po koszmarnym kryzysie z początku sezonu nie ma już śladu. Finał Capital One Cup po wyeliminowaniu Chelsea i Manchesteru United, wydostanie się ze strefy spadkowej. Gus Poyet robi naprawdę dobrą robotę. Ostatnia porażka poniesiona została osiem spotkań temu - 1 stycznia, w meczu z Aston Villą. O Czarnych Kotach nie ma sensu wiele pisać - lepsza forma, lepsze morale. Jeśli nie spalą się psychicznie, powinni bez problemu powalczyć o zwycięstwo na St James&#39; Park.
Mecz: Everton - Aston Villa
Typ: Aston Villa ⛔
Kurs: 7,50
Bukmacher: bet365
Wynik: 2-1​

Tu chyba bukmacherzy nie widzieli Evertonu w ostatnich dwóch meczach, że stawiają ich w roli tak wyraźnego faworyta. I nie widzieli Aston Villi w dwóch ostatnich meczach, że tak nie doceniają The Villans. Everton po słabym meczu z West Bromwich i remisie 1-1 pojechał na Anfield, by skompromitować się i dostać lanie 0-4 w derbach. Zapomnieli też chyba, że ze składu wyleciał Romelu Lukaku. Jeśli dodamy do tego wcześniejsze nieobecności: Seamusa Colemana, Sylvaina Distina, Bryana Oviedo, czy Gerarda Delofeu - możemy znaleźć przyczynę słabszej postawy The Toffees. Naprawdę trzeba być szalonym, żeby przy tych okolicznościach grać Everton po kursie @1,44. I to jeszcze z Aston Villą. Drużyna Paula Lamberta zaimponowała mi bardzo podczas swojej ostatniej wizyty w Liverpoolu. Na Anfield zagrali świetny mecz i mogą pluć sobie w brodę, że nie wygrali. Ale tą stratę powetowali sobie w meczu derbowym z West Bromwich Albion, gdzie po kapitalnym spektaklu zwyciężyli 4-3. Przegrywali po 10 minutach 0-2, lecz mimo tego potrafili wygrać. Nie muszę mówić jak wygrana w derbach i to w takich okolicznościach potrafi zbudować pewność siebie i wysokie morale. Aston Villa przyjedzie na Goodison Park z jednym celem, a tym celem będzie wygrana. Moim zdaniem warto uderzać w taki kurs i najlepiej już teraz, bo kurs spadł i będzie spadać w dalszym ciągu.

Otrzymane punkty reputacji: +79
forzajuve1897 6K

forzajuve1897

Użytkownik
Aston Viilla napewno podbudowana wygraną po naprawdę szalonym meczu 4-3 z WBA jednak aż takim optymistą nie jestem jak @SuperFrank i bardziej spokojne typy widzę w tym meczu np. kurs 1.72 na to że goście strzelą wygląda naprawdę przyzwoicie , jeszcze niedawno potrafili wbić Liverpoolowi 2 bramki na ich stadionie czy chociażby Arsenalowi więc w ofensywie naprawdę są mocni to samo tyczy się handicapu w stronę gości czy BTSu bo obrona co było widać w ostatnim meczu nie jest nie do przejścia więc i Everton który zawsze mocny u siebie zapewne coś ustrzeli , kolejnym &quot;za&quot; które przemawia za gośćmi jest to że dużo lepiej radzą sobie na wyjazdach (8miejsce) niż na własnym terenie (20 miejsce). Poczekam jeszcze na składy do ostatecznego zagrania jednak już teraz polecam:

Everton - Aston Villa X2 @ 2.75⛔
goście strzelą: Tak @ 1.72✅
BTS @ 1.95 ✅
handicap 0:2 / Aston Villa win@ 1.62 ✅

bwin

kamilejro 32

kamilejro

Użytkownik
Jeśli chodzi o granie przeciwko Newcastle, cóż, jakoś nie jestem do tego przekonany. Tyle razy w tym sezonie potrafili mnie zaskoczyć, że chyba całkiem odpuszczę ich mecze ????
Jednak typ 2DNB w meczu Everton - Aston Villa @ 5.50 kusi mnie okrutnie.
Poza tym, świetny kurs na The Citizens w meczu przeciwko The Blues .
Forma City w tym sezonie naprawdę świetna, strzelają mnóstwo goli. Nie sądzę aby Chelsea była w stanie ich powstrzymać. Dlatego uważam, że warto się zastanowić nad :

Manchester City to win @ 1.80 bet365
Manchester City over 1.5 gola @ 1.80 bet365
Manchester City over 2.5 gola @ 3.50 bet365

Otrzymane punkty reputacji: +1
henry.14 7

henry.14

Użytkownik
Fulham - Southampton
Fulham zawodzi w tym sezonie na całej linie. Zważywszy na to jakim składem dysponują prezentują się mocno poniżej oczekiwań. Zajmują przedostatnią lokatę w tabeli, a ich obrona jest najgorsza w lidze. The Cottagers w 23 kolejkach stracili aż 50 goli (dla porównania drugie w tej niechlubnej klasyfikacji jest Cardiff - 40 straconych goli). Dzisiaj potwierdzono, że do AC Milan odchodzi Adel Taarabt, a bliski powrotu do Tottenhamu jest Berbatow. Natomiast do zespołu za 14 mln euro ma podobno dołączyć utalentowany grecki napastnik Kostas Mitroglou, lecz nie wydaje mi się, że zagra już w sobotę. Southampton po przedwczesnych myślach, że mogą namieszać w czołówce szybko zostali sprowadzi na ziemie. Jest to młoda drużyna z ogromnym potencjałem, a co mi się w niej podoba najbardziej to brak jakiegokolwiek respektu dla przeciwnika. To co pokazali w pierwszej połowie z Arsenalem na St Mary&#39;s Stadium zasługuje na wielkie uznanie. W dobrej dyspozycji jest duet Jay Rodriguez - Adam Lallana, a do bramki wrócił Artur Boruc. Chociaż grają na wyjeździe, nie powinni mieć problemów z londyńczykami.
MECZ: Fulham - Southampton, TYP: 2, KURS: 2.18, BUK: Unibet ✅
W meczach z Sunderlandem i Arsenalem Święci zagrali świetne pierwsze połowy, rzucając się od pierwszego gwizdka do ataku, dlatego proponuje także:
MECZ: Fulham - Southampton, TYP: 2/2, KURS: 3.60, BUK: Bet365 ⛔

karamazow 110

karamazow

Użytkownik
Jeśli chodzi o granie przeciwko Newcastle, cóż, jakoś nie jestem do tego przekonany. Tyle razy w tym sezonie potrafili mnie zaskoczyć, że chyba całkiem odpuszczę ich mecze ????
Jednak typ 2DNB w meczu Everton - Aston Villa @ 5.50 kusi mnie okrutnie.
Poza tym, świetny kurs na The Citizens w meczu przeciwko The Blues .
Forma City w tym sezonie naprawdę świetna, strzelają mnóstwo goli. Nie sądzę aby Chelsea była w stanie ich powstrzymać. Dlatego uważam, że warto się zastanowić nad :

Manchester City to win @ 1.80 bet365
Manchester City over 1.5 gola @ 1.80 bet365
Manchester City over 2.5 gola @ 3.50 bet365
Jakby grał Aguero to over 2.5 gola na City grałbym grubo po takim kursie, jednak bez niego nie będzie tak łatwo. Jedyna szansa dla Chelsea to murowanie a jak odpowiednio szybko City nie przełamie defensywy Chelsea to pokrycie overa 2.5 może się nie udać. Osobiście pogram City overa 2.5 jednak ze stawką szalał nie będę mimo iż nie spodziewam się żeby typowe w tym sezonie męczenie buły podopiecznych genialnego Jose cokolwiek na Etihad dało.

Wobec ogromnych osłabień w Newcastle - http://pl.soccerway.com/matches/2014/02/01/england/premier-league/newcastle-united-football-club/sunderland-association-football-club/1483693/?ICID=PL_MS_11 w szczególności Gouffrana, Collocciniego, Cissego i Remy&#39;ego( nie anulowano mu kartki), myslę, że X2 po kursie 1.95 w bet365 można spokojnie pobrać. dodałbym, że w ostatnich 4 derbowych pojedynkach Sunderland wygrał dwa razy a dwa razy padł remis.

B 2,2K

barichello

Użytkownik
Późno już, ale skrobnę coś od siebie:
Mnie zastanawia na jak długo stać ofensywę Aston, by trzymać poziom, który ostatnio prezentują. Nie tak dawno, bo w grudniu, byli na zupełnie przeciwnym biegunie. Mieli ogromne problemy ze strzelaniem bramek. Mimo wszystko to wciąż przeciętniaki. Everton u siebie mocny, przegrał tylko raz. Co prawda Aston ostatnio mocno postarszyła Liverpool na Anfiled -prowadzili juz 2-0-, a gdzie The Reds, a gdzie The Toffees. Do tego dochodzi h2h. Everton nie wygrał z Aston na Goodison Park od 8 lat ! The Toffees niby tylko jedna wygrana w styczniu, piszę niby, ponieważ 3 z 4 meczy po za domem, w tym wizyta na Etihad. Aston niby się odrodziło, świetny come back w derbowym meczu, w którym podnieśli się po szybkim 0-2 i mimo osłabień w ofensywie strzelili 4 gole, ale nie oszukujmy się, WBA traci na potęgę... Na pierwszy rzuta oka wydaje się, że w kursach na gości value, z drugiej kursy wystawione prawidłowo. Mimo wszystko ciężki pojedynek do rozstrzygnięcia
Drugi typ Franka bardziej mnie zaciekawił. Newcastle jest bardziej nieustabilizowane aniżeli Everton. Sroki przycięły się w ofensywie. To, że strzelili 3 gole Młotom nie bardzo mnie rusza, bo West Ham bardzo niepewny w defensywie. Z drugiej strony nie potrafią wbić gola dziurawej obronie WBA. Z Kolei Sunderland powoli staje na nogi i nie traci już tak wiele jak w poprzednich miesiącach. Lepiej też spisuję się ofensywa. A NA St James Park o bramki nietrudno, co potwierdziły takie wyjazdowe tuzy jak Stoke, Norwich czy Hull, gdzie Tygrysy wbiły aż 3 gole. W ostatnim czasie Sunderland nie miał większych problemów ze zdobywaniem goli gdy gościł w Newcastle. Sroki spuściły z tonu, Czarne Koty wręcz przeciwnie, jakby się rozkręcały. Dlatego po głowie chodzi mi:
Sunderland strzeli , Sunderland remis zwrot
Jak się przydało, to kliknij dzięki.

superfrank 2K

superfrank

Użytkownik
Co do Manchesteru City to nie byłbym takim hurraoptymistą. Nie chodzi mi o absencję Aguero, bo moim zdaniem to nie będzie miało większego znaczenia (inaczej niż w przypadku braku Toure, czy Silvy). Chodzi tu o style gry obu ekip. City lubi otwartą piłkę, a najbardziej lubi kiedy przeciwnik również gra w otwarte karty. Tylko, że wtedy cała zabawa kończy się wysokim wynikiem dla The Citizens. Mourinho głupi nie jest i nie pójdzie na wymianę ciosów z Obywatelami. Jasno widać taktykę jaką przyjął Special One na pojedynki ligowe z angielskimi potentatami, a brzmi ona: nie przegrać na wyjeździe, wygrać u siebie. Ma to odzwierciedlenie w wynikach, na wyjazdach:

- Arsenal 0:0
- Tottenham 1:1
- Manchester United 0:0
- Everton 0:1

Jedynie z drużyną Martineza nie udało się ugrać nawet punktu, to można zrzucić na początek sezonu kiedy Chelsea grała po prostu słabo i albo nie punktowała, albo robiła to szczęśliwie. Najlepszy mecz z tych czterech zagrali zdecydowanie z Kanonierami, kiedy to Arsenal mimo optycznej przewagi nie był w stanie nic zrobić. Mieli jedną groźną okazję pod koniec meczu, ale Giroud nie był w stanie trafić. Ogólnie wtedy cała jedenastka Chelsea wywiązała się z nakreślonych założeń taktycznych niemal idealnie. I The Blues wyprowadzali też groźne kontry, jedna z nich po strzale Lamparda zakończyła się na poprzeczce.

Skoro Chelsea potrafiła zagrozić grając w takim, a nie innym stylu dobrej obronie Arsenalu, to myślę, że będą mieli więcej szans przeciwko City. Obrona to zdecydowanie najgorsza formacja Obywateli i moim zdaniem niewiele zmienia w tej materii powrót Kompany&#39;ego. Bardzo łatwo znaleźć w niej dziurę prostopadłym podaniem, a Eto&#39;o czy Hazard to bardzo szybcy zawodnicy, którzy mogą takie podanie zakończyć bramką.

Chelsea grała już spotkanie z podobną drużyną do City w tym sezonie. Był to Bayern w Superpucharze Europy. I Bayern miał dużą przewagę w posiadaniu piłki, ale wynik brzmiał 2:2 i Chelsea wcale bardzo nie ustępowała Bawarczykom jeśli chodziło o stwarzanie sytuacji bramkowych.

Ja nic nie gram, przynajmniej na ten moment, ale chciałbym ostrzec przed wszelkiej maści overami, bezproblemowymi wygranymi City. Dla mnie tu może zdarzyć się wszystko. Jeśli City szybko nie strzeli to under będzie murowany, jeśli uda im się to szybko zrobić to over będzie murowany. Trochę loteria moim zdaniem. To samo z wygraną City - jeśli Chelsea szybko strzeli bramkę to bardzo łatwo mogę wyobrazić sobie popularny autobus Chelsea i bezradność City podobną do tej, jaką w meczu z The Blues pokazał np. Arsenal.

Tutaj naprawdę nie wiadomo czego się spodziewać.

Otrzymane punkty reputacji: +2
r-o-b-i-n-h-o 1,4K

r-o-b-i-n-h-o

Użytkownik
- Arsenal 0:0
- Tottenham 1:1
- Manchester United 0:0
- Everton 0:1
Masz bardzo dużo racji w tym co piszesz,zgadzam się z tym ale weź też pod uwagę to,że nikt z tych czterech zespołów nie ma takiej siły ofensywnej jak The Citizens.115 bramek na tym etapie sezonu we wszystkich rozgrywkach to wynik kosmiczny.Myślę,że City jest w stanie przełamać obronę Chelsea i to w pierwszych 20-25 min.,a jeśli to nastąpi Mourinho będzie musiał zagrać na wymianę ciosów,a jak się to skończy każdy może dopowiedzieć.Chelsea gra świetnie w obronie,pisałem o tym wiele razy ale MC wydaje się być na innym poziomie patrząc na ich grę na Etihad i ostatnio nie tylko tam.Ja pewnie coś zagram w kierunku bramek ale to tylko moje skromne zdanie;)

buleczka 4,2K

buleczka

Forum VIP
Hull - Tottenham
W tym spotkaniu stawiam na gospodarzy. Stawiam przede wszystkim przeciwko Tottenhamowi. Wiele razy już w trakcie tego sezonu wypowiadałem się na ich temat, twierdząc, że jest to średnia drużyna, pozbawiona charakteru i grająca z dużą dozą szczęścia. Z tych słów się nie wycofuję. Są średnią drużyną w porównaniu do chociażby Arsenalu czy Liverpoolu. Potrafią ogrywać tylko słabe drużyny. Odnośnie braku charakteru, to widać to było w obu spotkaniach z Man City (1:5, 0:6), z Liverpoolem (0:5) czy z West Hamem (0:3). Widać, że Koguty po prostu nie potrafią grać przy stanie 0:2, poddają się i stąd te wysokie wyniki. Tottenham ma baaaardzo dużo szczęścia. Wystarczy spojrzeć na ostatnie spotkania, żeby to sobie uświadomić. Niemal zawsze scenariusz jest ten sam, czyli bardzo słaby początek spotkania, gdzie właściwie Koguty tylko się bronią i cudem unikają stracenia bramki. Gdy uda im się strzelić bramkę, zazwyczaj już w pierwszej stworzonej sytuacji, to dopiero wówczas zaczynają grać. Mniej więcej taki scenariusz był w meczu ze Swansea, Crystal Palace czy Southampton. Koguty mają wręcz fantastyczną serię pięciu kolejnych wygranych spotkań wyjazdowych. Jeszcze nigdy w rozgrywkach Premier League nie mieli tak dobrej passy. Ja jakoś nie wierzę w to, że po raz kolejny uda im się przedłużyć tą passę. Przerwanie tej serii to po prostu kwestia czasu. Tottenham już od bardzo dawna nie przegrał w spotkaniu wyjazdowym z beniaminkiem. Ostatnie pięć spotkań wygrali. Liczę na przełamanie tej passy. Widać również, że dwa ostatnie lata stanowią pewne odchylenie od średniej, bo wcześniej z reguły szło im tak sobie w spotkaniach wyjazdowych z beniaminkami, a konkretnie chodzi mi o to, że po prostu tracili w tych spotkaniach punkty.

Hull z kolei nie zachwyca ostatnio, bo Tygrysy przegrały cztery ostatnie spotkania, ale wciąż pozostają drużyną z którą trzeba się liczyć przyjeżdżając na KC Stadium. Gospodarze mają całkiem dobry bilans w spotkaniach domowych, lepszy nawet niż Tottenham. W meczach u siebie są niezwykle groźni dla każdej drużyny. W zasadzie nie przegrywają swoich spotkań wysoko. Potrafią zagrać dobre spotkanie z drużyną z czołówki. Hull to solidna i poukładana drużyna. Pewnym smaczkiem jest również fakt, że w drużynie Hull gra były zawodnik Tottenhamu, czyli Huddelstone, więc powinien być podwójnie zmotywowany.

Jak widać powyżej po objętości opisu obu drużyn, gram bardziej przeciwko Tottenhamowi niż na Hull, chociaż sądzę, że Tygrysy mają możliwości, żeby pokonać u siebie Koguty.

Hull - Tottenham ZWROT 1:1
Typ: 1DNB
Kurs: 2,95
Buk: Marathonbet

Newcastle - Sunderland
Przed nami 149. derby Tyne-Wear. Newcastle wydaje się być faworytem, ale wg mnie szanse rozkładają się mniej więcej po równo. Sroki straciły swojego najlepszego chyba gracza - Cabaye&#39;a, który przeniósł się do PSG. Cabaye był z siedmioma golami drugim najlepszym strzelcem zespołu. Na nim spoczywał ciężar rozgrywania, układania akcji zespołu i wykonywania stałych fragmentów gry. Jego wkład w grę drużyny był nieoceniony. Dość, że Sroki straciły rozgrywającego, to za czerwoną kartkę pauzuje najlepszy strzelec zespołu - Remy. Nie zagra również kontuzjowany od dłuższego czasu kapitan zespołu - Coloccini. Niepewny jest występ trzecie strzelca zespołu - Gouffrana. Także widać, że Newcastle jest poważnie osłabione brakiem kluczowych graczy. Widać, że kursy na Sroki wzrastają. Jeszcze kilka dni temu na ich wygraną można było dostać 1,70, a dziś jest już 2,00. Gospodarze lubią zaliczać wpadki na własnym stadionie, gdy są dosyć wyraźnym faworytem. Dawno też takiej wpadki nie było. Ostatni raz na początku sezonu z Hull, kiedy przegrali 2:3.

Sunderland jest na fali wznoszącej. Drużyna jest niepokonana od miesiąca. Dobra gra przełożyła się na to, że zespół opuścił już strefę spadkową. Czarne Koty są niepokonane od dwóch miesięcy na wyjazdach (seria pięciu spotkań). W znakomitej formie jest Johnson, który miał udział we wszystkich ostatnich siedmiu bramkach zespołu (albo sam strzelał albo asystował). Widać więc, że jest w kapitalnej formie. Jeszcze dwa miesiące temu murowanym faworytem do wygranej byliby gospodarze, ale w tej chwili wskazanie faworyta jest bardzo trudne.

H2H z ostatnich sezonów pokazuje, że bardzo rzadko zdarza się, aby jeden zespół wygrywał oba spotkania w sezonie. Zazwyczaj w jednym sezonie wygrywa jedna drużyna, a drugie spotkanie kończy się remisem. Myślę, że również i w tym wypadku zobaczymy remis. W kontekście tego spotkania warto zastanowić się również nad typem na kartki. W końcu to derby.

Newcastle - Sunderland ✅ 0:3
Typ: Sunderland +0,5
Kurs: 1,943
Buk: Pinnacle

Everton - Aston Villa
Po fatalnych derbach Liverpoolu gracze Evertonu są w nie najlepszych nastrojach. W drużynie gospodarzy nie zagra kilku kluczowych graczy. Przede wszystkim osłabiona jest pozycja napastnika, bo kontuzjowani są Lukaku (pierwszy strzelec - 9 bramek, drugi asystent 5 - asyst ) oraz drugi napastnik Kone. W związku z tym w napadzie może zagrać Naismith, który wystąpił tylko w czterech meczach i 12 razy wchodził z ławki. On raczej nie stanowi o sile ataku The Toffees. Jest jeszcze opcja, że do ataku zostanie przesunięty Miralllas. W bloku defensywy zabraknie: Coleman&#39;a i Distin&#39;a. Brak Coleman&#39;a będzie jednocześnie osłabieniem ataku, bo Irlandczyk jest drugim z zespole strzelcem (5 bramek). Jak widać osłabień jest sporo. Everton, mimo że jest faworytem tego spotkania, to nie będzie miał łatwo.

Aston Villa gra ostatnio bardzo widowiskowo. Ten zespół jest nieobliczalny. Potrafi przegrać w najmniej oczekiwanym momencie, by w kolejnym spotkaniu przycisnąć faworyta. Aston Villa zapewne zagra z kontry, a to właśnie jest ich mocną stroną. Nawet gdy wyprowadzają atak pozycyjny, to wygląda to tak, jakby przeprowadzali kontrę, bo bardzo szybko dostarczają piłkę w okolice pola karnego. The Villans posiadają element zaskoczenia. Lepiej czują się w meczach wyjazdowych niż u siebie. Ciekawie wygląda również H2H http://www.betexplorer.com/soccer/england/premier-league/mutual-matches/?home=KluSTr9s&amp;amp;away=W00wmLO0&amp;amp;where=0, bo jest ono korzystne dla gości. Często padają remisy. Everton nie potrafi też wygrać u siebie z Aston Villa od roku 2006, czyli od ośmiu lat. Drużyna z Birmigham nie leży Evertonowi.

Stawiam w tym spotkaniu zakład Aston Villa+1. Aston Villa ma duże szanse sprawić niespodziankę, ale nie wykluczam, że Everton po prostu wygra, bo jest drużyną lepszą i gra u siebie. W przypadku jednobramkowej porażki AV będzie zwrot stawki.

Everton - Aston Villa ZWROT 2:1
Typ: Aston Villa +1
Kurs: 1,99
Buk: Marathonbet

lukkaz 577

lukkaz

Użytkownik
&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:WordDocument&gt; &lt;w:View&gt;Normal&lt;/w:View&gt; &lt;w:Zoom&gt;0&lt;/w:Zoom&gt; &lt;w:TrackMoves/&gt; &lt;w:TrackFormatting/&gt; &lt;w:HyphenationZone&gt;21&lt;/w:HyphenationZone&gt; &lt;w:punctuationKerning/&gt; &lt;w:ValidateAgainstSchemas/&gt; &lt;w:SaveIfXMLInvalid&gt;false&lt;/w:SaveIfXMLInvalid&gt; &lt;w:IgnoreMixedContent&gt;false&lt;/w:IgnoreMixedContent&gt; &lt;w:AlwaysShowPlaceholderText&gt;false&lt;/w:AlwaysShowPlaceholderText&gt; &lt;w ???? oNotPromoteQF/&gt; &lt;w:LidThemeOther&gt;PL&lt;/w:LidThemeOther&gt; &lt;w:LidThemeAsian&gt;X-NONE&lt;/w:LidThemeAsian&gt; &lt;w:LidThemeComplexScript&gt;X-NONE&lt;/w:LidThemeComplexScript&gt; &lt;w:Compatibility&gt; &lt;w:BreakWrappedTables/&gt; &lt;w:SnapToGridInCell/&gt; &lt;w:WrapTextWithPunct/&gt; &lt;w:UseAsianBreakRules/&gt; &lt;w ???? ontGrowAutofit/&gt; &lt;w:SplitPgBreakAndParaMark/&gt; &lt;w ???? ontVertAlignCellWithSp/&gt; &lt;w ???? ontBreakConstrainedForcedTables/&gt; &lt;w ???? ontVertAlignInTxbx/&gt; &lt;w:Word11KerningPairs/&gt; &lt;w:CachedColBalance/&gt; &lt;/w:Compatibility&gt; &lt;w:BrowserLevel&gt;MicrosoftInternetExplorer4&lt;/w:BrowserLevel&gt; &lt;m:mathPr&gt; &lt;m:mathFont m:val=&quot;Cambria Math&quot;/&gt; &lt;m:brkBin m:val=&quot;before&quot;/&gt; &lt;m:brkBinSub m:val=&quot;--&quot;/&gt; &lt;m:smallFrac m:val=&quot;off&quot;/&gt; &lt;m:dispDef/&gt; &lt;m:lMargin m:val=&quot;0&quot;/&gt; &lt;m:rMargin m:val=&quot;0&quot;/&gt; &lt;m:defJc m:val=&quot;centerGroup&quot;/&gt; &lt;m:wrapIndent m:val=&quot;1440&quot;/&gt; &lt;m:intLim m:val=&quot;subSup&quot;/&gt; &lt;m:naryLim m:val=&quot;undOvr&quot;/&gt; &lt;/m:mathPr&gt;&lt;/w:WordDocument&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt; Dyscyplina: Piłka NożnaPremier League 2013/2014
Spotkanie: Stoke City – Manchester United
Typ: Team 2 to win and under 3,5 combined goals scored in the game
Kurs: 2,30
Buk: Gamebookers
Data i godzina: 01.02.14 16:00
Stawka: 5/10

Dziś o godz. 16:00 zostanie rozegrany mecz 24. kolejki Premier League pomiędzy Stoke City a Manchesterem United. Piłkarze spod znaku Bet365 zajmują 16. miejsce w ligowej hierarchii. Ekipa Davida Moyes’a okupuje niezmiennie siódmą pozycję.

Forma gospodarzy jest fatalna – w ostatnich 5 spotkaniach drużyna prowadzona przez Marka Hughes’a zdobyła ledwie punkt (remis z Evertonem, porażki z Tottenhamem, Liverpoolem, Crystal Palace oraz Sunderlandem). Na Britannia Stadium piłkarze Stoke rozegrali 11 spotkań ligowych – 4 wygrali. 5 zremisowali oraz dwukrotnie przegrali.

Drużyna prowadzona przez Davida Moyes’a gra w kratkę, bowiem zwycięstwa tej ekipy przeplatają porażki. Wygrana z Norwich, porażka ze Spurs, zwycięstwo ze Swansea, porażka z Chelsea i ostatnie zwycięstwo nad Cardiff – to ostatnie 5 spotkań ligowych United.

Manchester United w tym sezonie zdecydowanie lepiej radzi sobie na wyjazdach niż na Old Traford - chociaż ligowe punkty świadczą równowadze w zdobywaniu punktów, bowiem po 20 „oczek” piłkarze United wywalczyli zarówno na własnych śmieciach jak i na boiskach rywali. Bardziej ofensywy futbol Czerwone Diabły grają na wyjeździe o czym świadczy fakt iż aż 22 bramki z 38 to gole wyjazdowe.

Wszystkie z ostatnich 5 pojedynków między tymi ekipami kończyło się zwycięstwami Manchesteru United. W 16 z 23 spotkań Stoke oraz 14 z 23 spotkaniach United padało mniej niż 3,5 bramki.

Do zdrowia wrócili zarówno Rooney jak i van Persie, na dobrą dyspozycję Czerwonych Diabłów wpływa także transfer Juana Maty. Na boisku zobaczymy w miarę optymalną jedenastkę United. Goście nie zabiorą na mecz pięciu piłkarzy. Marouane Fellaini, czyli największy transferowy niewypał United w tym sezonie, leczy kontuzje pleców oraz nadgarstka, Rio Ferdinand leczy uraz kolana, Nani – uraz ścięgien, natomiast Michael Carrick – kontuzję kostki. Zawieszony jest za to Nemanja Vidić. W ekipie gospodarzy zabraknie Roberta Huth’a (uraz kolana), Matthew Etherington’a (uraz łydki), Andy Wilkinson (kontuzja stopy).

Uważam, iż United wyrwie trzy punkty rywalom po ciężkim meczu. Typuje 1:0 lub 2:1 dla gości.
&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:LatentStyles DefLockedState=&quot;false&quot; DefUnhideWhenUsed=&quot;true&quot; DefSemiHidden=&quot;true&quot; DefQFormat=&quot;false&quot; DefPriority=&quot;99&quot; LatentStyleCount=&quot;267&quot;&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;0&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Normal&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 7&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 8&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 9&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 7&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 8&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 9&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;35&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;caption&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;10&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Title&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;1&quot; Name=&quot;Default Paragraph Font&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;11&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtitle&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;22&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Strong&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;20&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;59&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Table Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Placeholder Text&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;1&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;No Spacing&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Revision&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;34&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;List Paragraph&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;29&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Quote&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;30&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Quote&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;19&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtle Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;21&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;31&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtle Reference&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;32&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Reference&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;33&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Book Title&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;37&quot; Name=&quot;Bibliography&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;TOC Heading&quot;/&gt; &lt;/w:LatentStyles&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 10]&gt; &lt;style&gt; /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:&quot;&quot;; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:&quot;Calibri&quot;,&quot;sans-serif&quot;; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:&quot;Times New Roman&quot;; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;} &lt;/style&gt; &lt;![endif]--&gt;

N 291

nalogowiec-108173

Użytkownik
A więc czas na moje typy, w tym tygodniu raczej skromnie ale mam nadzieję że i skutecznie.. ????
Chelsea - Man City
Po raz X podejmuje analizę drużynę Chelsea. Mają u siebie oni niesamowita passę bez porażki na własnym stadionie co moim zdaniem zmieni się już jutro, ale to nie jest mój typ. Drużyny Jose Mourinho graja strasznie defensywnie w tych klasykach i czekają na swoją kontre. Fakt ze prowadzi ich dosyć krótko oznacza że nie mają tak wytrenowanej kontry jak miał real madryt za czasów mourinho, ale jednak coś tam potrafią. Obrona jest naprawdę w fajnej formie, no i Cech. Chelsea zagra bardzo taktycznie i będzie próbowała zabić mecz jedna kontra, bo City również fajnie sie prezentuje w obronie i na więcej im nie pozwolą, co nie będzie skutkowało zbyt dużą ilością bramek.
Poniżej 2,5 bramek @ 2.05

Stoke - Man Utd
Hmm, co by tutaj napisać...do drużyny Utd wrócił RVP, rooney no i mają po swojej stronie świetnego mate, lecz tydzień treningu z drużyną oraz drugi mecz po kontuzji RVP moim zdaniem nie da żadnych wysokich wyników tak od razu, spodziewam się niskiego zwycięstwa drużyny z Manchesteru.
Poniżej 2,5 @ 1.95

West Ham - Swansea
Do drużyny West Hamu przyjeżdża Swansea, moim zdaniem drużyna o wiele lepsza potrafiąca fajniej poklepać piłkę oraz strzelać więcej bramek. Ostatnio faktycznie może i są bez formy, ale West Ham do trudnych przeciwników nie należy. Są oni w strefie spadkowej i to że z Chelsea wywalczyli punkt dla mnie nic nie znaczy, znaczy jest to wielki sukces, ale nie mogą oni jechać na remisach. Swansea jest 11 w lidze więc West Ham na swoim stadionie na pewno będzie starał się atakować co wykorzysta drużyna przeciwna i po prostu ich zje z kontry, moim zdaniem kurs zawyżony co postaramy się wykorzystać ????
Swansea win @ 2.62
bukmacher: bet365

defect 65

defect

Użytkownik
Fulham - Southampton
Typ: Southampton @2.24 Pinnacle Sports
Wynik: 0:3
✅
Dlaczego akurat Southampton? Po pierwsze widać, że Fulham jest w dołku. Ostatnie ich zwycięstwo w lidze miało miejsce dokładnie miesiąc temu z jeszcze bardziej pogrążonym West Hamem. O ile dla Młotów po ostatniej kolejce zaświeciło światełko w tunelu o tyle dla Fulham nadal nie widzę nadziei. W ostatnich 5 meczach w PL strzelili jedynie 3 bramki tracąc przy tym aż 15! Mawia się, że mecz meczowi nie równy jednak trzeba wyciągnąć wnioski z wysokiej porażki Fulham u siebie z będącym w coraz lepszej formie Sunderlandem(1:4). Tydzień po tym meczu Święci grając na terenie Czarnych Kotów potrafili wywieść remis(2:2). Również ostatni mecz Świętych z Arsenalem napawa optymizmem. Świętym udało się urwać punkty Arsenalowi i przerwać ich świetną serię zwycięstw. Przy odrobinie szczęścia mogli nawet wyjść zwycięsko z tego pojedynku. Oprócz tego do bramki Świętych wrócił Artur Boruc co jest niejako dodatkowym atutem. Gdybym miał obstawiać dokładny wynik celowałbym w 0:2, 1:2 dla Świętych. Wydaję mi się, że jutro Southampton przypomni nam swoje mecze z początku sezonu. Tak więc nie pozostaje nic innego jak grać w ich stronę po dość wysokim kursie. Pozdrawiam.

Otrzymane punkty reputacji: +14
miki9971 1,9K

miki9971

Użytkownik
Fulham - Southampton
Typ: Southampton @2.24 Pinnacle Sports
Wstrzymaj się z tym typem, jeśli już jutro wyjdą na boisko zawodnicy, którzy przyszli dziś do Fulham to różnie może być, jakiś remis, a może nawet zwycięstwo gospodarzy. Mitroglou i Holtby to dwa dobre wzmocnienia.

henry.14 7

henry.14

Użytkownik
Wstrzymaj się z tym typem, jeśli już jutro wyjdą na boisko zawodnicy, którzy przyszli dziś do Fulham to różnie może być, jakiś remis, a może nawet zwycięstwo gospodarzy. Mitroglou i Holtby to dwa dobre wzmocnienia.
To prawda dobre wzmocnienia, ale w ostatnich godzinach okna pozbyli się kolejnego zawodnika. Do Valencii odszedł Philippe Senderos. Co prawda kupili też z Evertonu Heitinge, ale ten w ostatnim czasie dużo sobie nie pograł. Wydaje mi się, że w klubie jest nieciekawa atmosfera. Zawodnicy zamiast walczyć o utrzymanie to po prostu zmieniają kluby, a w ich miejsce przychodzą nowi. Nie mówię, że nie przyniesie to efektu, ale nie w tak krótkim czasie. Dlatego ja się dalej trzymam typu podanego wyżej.

r-o-b-i-n-h-o 1,4K

r-o-b-i-n-h-o

Użytkownik
⚽Stoke vs Man United |1|DNB kurs:5,25✅
Co za kurs????.Stoke ostatnio seria trzech wyjazdów i w efekcie trzy porażki ale tylko po 1:0.Mam wrażenie,że znów pompujemy balonik o nazwie MU i stąd na tak ciężkim terenie kurs jaki mamy na gości jest nie do zaakceptowania(1,53).2-0 z ostatnią drużyną w tabeli nie przekonuje.Mecz toczył się falami.Jest Mata,RvP,Rooney ale na Britania Stadium United mogą mieć ciężkie życie.Ich gra nie jest jeszcze ustabilizowana/Stołki za pewne postawią szczelną defensywę i będą szukać jakichś strzałów z daleka/stałych fragmentów.Z Chelsea w tyłach wyglądali na prawdę dobrze.Faktem jest to,że United ostatnio regularnie pokonywali Stoke ale za Fergusona to było co innego,a po za tym jeśli już wygrywali na Britania Stadium to minimalnie,a dwa sezony temu mieliśmy remis 1-1.Stoke u siebie to całkiem inny zespół.Bilans 5-5-2 mówi sam za siebie.Chelsea tam przegrała,Man City tylko zremisował,a to drużyny nie wątpliwie lepsze od ich jutrzejszego rywala.Jeśli Stoke nie straci szybko gola,a w to wierze to United będzie miało ciężki mecz.Wtedy zadecydować może jeden gol,a moim zdaniem Stoke jest w stanie go strzelić.United w tyłach mnie nie przekonują.Próbuje więc lekko w stronę gospodarzy.
⚽Fulham vs Southampton-Powyżej 2,5 kurs:1,78✅
Tutaj widzi mi się over.Southampton bez Lovrena-&gt;gram over i taka zasada będzie mi w najbliższym czasie przyświecać.Święci zagrali z Arsenalem wybornie ale mimo wszystko stracili 2 gole po w sumie 3 groźnych szansach Arsenalu.Fulham będzie dla nich nie łatwym rywalem.Bo raz że to zespół własnego boiska,dokonał bdb ruchów na rynku no i Southampton też nie gra takich meczy na wyjazdach jak u siebie.Fulham w tyłach słabe,na pewno jak jutro coś strzelą to i stracą.Święci natomiast pokazali,że nawet bez Lamberta i Osvaldo w przodzie wyglądają dobrze.Duet Rodriguez-Lallana jest w mega gazie i jutro obrona Fulham będzie miała sporo pracy.Według mnie wszystko wskazuje w tym meczu na over.
⚽Everton vs Aston Villa-Obie strzelą?TAK kurs:1,78✅
Podobnie jak koledzy wyżej sądzę,że kurs na Everton nie do gry,szczególnie gdy przyjeżdża tak nie przewidywalna drużyna jak AV.Nie będę się tutaj rozpisywał.Everton jest u siebie mocny,to wiadomo nie od dziś i myślę,że nawet pomimo braku Lukaku coś strzelą.Mirallas jest w dobrej formie,on powinien pociągnąć ich grę w ofensywie.AV natomiast ostatnio wreszcie zaczęła strzelać,jak wyjdzie im tu dobry mecz mogą strzelić więcej niż jednego gola.Wyniku przewidywać nie chcę,ale bramki z obu stron moim zdaniem bardzo możliwe.
⚽Newcastle vs Sunderland-Obie strzelą?TAK kurs:1,77⛔
Będzie ostro ale moim zdaniem będą też gole.Derby,nie będzie kalkulacji,spodziewam się nawet wymiany ciosów.Newcastle u siebie dobre,nawet bez Remyego powinni coś ustrzelić.Sunderland ostatnio poprawił grę,osiąga lepsze rezultaty.Jest w końcu więcej piłki niż samej walki w ich poczynaniach.Mają AJ na skrzydle który powinien jutro trochę namieszać.Ogólnie ofensywy złej nie mają liczę,że coś jutro ustrzelą.Nie ma Collochiniego i Cabaya więc tym bardziej może im się to udać.W defensywie jednak asami nie są i bramkę powinni także stracić.Stawiam tutaj na bts.
Bukmacher:Unibet

Otrzymane punkty reputacji: +5
niewidzialny 238

niewidzialny

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna
Spotkanie: Stoke- Manu United
Typ : Manu (- 1 )
Kurs: 2,45
Bukmacher: Unibet
Analiza: Gram handi na Manchester z kilku powodów , jednym z nich jest Juan Mata, sprowadzony z Chelsea w zimowym okienku transferowym , który doda duzo fantazji w grze z przodu i bedzie posyłal dobre piłki do wracającego Robina Van Persiego czy Rooneya, w ostatniej kolejce wygrana zespołu z Old Trafford 2:0 z Cardiff , po spokojnej grze i pewnych 3 pkt , co dla Manchestru ostatnio łatwe nie było . Drugim powodem jest pogoń za czołówką , City , Arsenal czy Chelsea jest juz raczej nie do złapania , bo te zespoły będa traciły bardzo malo pkt , ale Liverpool czy Everton jest w zasięgu , a taki klub jak United , z takimi wielkimi gwiazdami , nie może sobie pozwolic na sezon bez gry w Lidze Mistrzów . Więc bedą mieli duza mobilizacje do gonienia czołowki , natracili juz w sezonie sporo pkt i w sobotnie popołudnie są zmuszeni do zdobycia 3 pkt . Co do tabeli , Manu na 7 miejscu z 40 pkt i stratą dwoch oczek do 6 Evertonu , 3 do Totenhamu i 6 do Livepoolu . W 5 ostatnich kolejkach zanotowlali bilans : 3 zwycięstwa i 2 porazki , odpowienio z Chelsea 3:1 i Totenhamem 2:1 . Wygrane z Norwich 1:0 , Swansea 2:0 i Cardif 2:0. United w tym sezonie zdobył 20 pkt grając poza domem , z bilansem bramkowym 22:17 . Co do Stoke , zespoł plasujący sie na 16 pozycji , ktory w ostatnich 5 kolejkach ugrał zaledwie 1 pkt z Evertonem , a w 2 ostatnich kolejkach przegrał z słabszymi ekipami , Crystal Palace i Sunderland. Bilans bramkowy 22:37 tez na kolana nie powala . Najlepszy strzelec ekipy ma na swoim koncie 5 trafień, co do RVP (8) , który duzo kolejek opuscił , czy Rooneya (9) jest mizernym wyczynem . Przewiduje łatwą wygrana gosci i pierwsza bramke Maty w nowym klubie. Kurs 2,45 na handi Manu , według mnie jest przesadą i az żal nie skorzystać ????

Manchester United wygra bez straty bramki - TAK @ 2,45
Juan Mata strzeli bramkę- TAK @ 3,45

T 26

tomek10

Użytkownik
Na 24. kolejkę Premier League polecam typ na ilość bramek w sobotnich meczach. Gram under 18.5. Opisze krótko każdą z sobotnich gier, aby uzasadnić swój typ:
Newcastle - Sunderland: na początek kolejki derby nad rzeką Tyne. W tym meczu nie zabraknie ostrej walki o każdy centymetr boiska, ale wielu bramek się nie spodziewam. W Newcastle za czerwoną kartkę pauzuje Loic Remy, najlepszy strzelec drużyny. Do PSG odszedł motor napędowy drużyny, Yohan Cabaye. Ta dwójka dawała najwięcej ofensywie Newcastle, jutro ich zabraknie, a chyba nikt nie wierzy w cudowne przebudzenie Ameobiego czy Cisse lub jakiś niebywały występ De Jonga w ewentualnym debiucie. Nie zdziwię się, jeśli po końcowym gwizdku sędziego po stronie Srok będzie widniała liczba 0. Sunderland natomiast ostatnio przechodzi udany okres i stać ich na ustrzelenie czegoś, w dobrej formie znajduje się ostatnio Adam Johnson, ale fajerwerków również się nie spodziewam. Kartki będą, bramek mało.
West Ham - Swansea: o grze West Hamu nie ma co się rozpisywać, solidna defensywa, w ofensywie bardzo słabo. Swansea cały czas trzyma poziom, ale przez obronę Młotów nie jest się łatwo przebić, o czym przekonała się ostatnio sama Chelsea, więc tutaj prawdopodobnie również under.
Cardiff - Norwich: dwie najsłabsze obok Crystal Palace ofensywy w Premier League: Cardiff 17 strzelonych bramek, Norwich 18. Oba zespoły skupią się bardziej na obronie dostępu do własnej bramki i tutaj na pewno wielu bramek nie będzie.
Everton - Aston Villa: tutaj mogą postrzelać, ale nie muszą. Aston Villa zanotowała bardzo udane wyniki w ostatnich dwóch kolejkach, ale Everton będzie chciał zmazać plamę po ostatnim 0-4 na Anfield, chociaż o zero z tyłu może być ciężko, bo w Villi ma kto strzelać, a braki defensywne The Toffees w postaci Seamusa Colemana i Sylvaina Distina mocno dają się we znaki.
Fulham - Southampton: Fulham sobie nie radzi w tym sezonie, na grę Southampton patrzy się z przyjemnością i goście powalczą o wywiezienie trzech punktów z Craven Cottage, ale dużej ilości bramek się nie spodziewam.
Hull - Tottenham: mniej bramek od Hull w domowych meczach stracił tylko Arsenal, a to mówi samo za siebie jak dobrze gra się Tygrysom na własnym stadionie. Piłkarze Hull postawią twarde warunki Spurs i gościom będzie ciężko o strzelanie bramek, a Hull w ofensywie nie jest skutecznym zespołem, chociaż do ekipy Steve&#39;a Bruce&#39;a dołączyli ostatnio Nikica Jelavic i Shane Long i może się to zmienić, ale Tottenham dysponuje w miarę solidną defensywą (mecz z Man City pomijam, bo z nimi w tym sezonie prawie każdy traci takie ilości bramek).
Stoke - Manchester United: Stoke ostatnio przegrywa, ale nieznacznie. Tutaj nie będzie spacerku dla United, chociaż skład już prawie kompletny, ale Stoke potrafi postawić trudne warunki zespołom przyjeżdżającym na głośne Britannia Stadium.

Według mnie zapowiada się mocno underowa sobota, więc wchodzę w ten typ dość mocno. Polecam! ????

Typ: Under 18.5 (sobota) ⛔ 19... :;/:
Kurs: 2.04
Bukmacher: Pinnacle

A 8,5K

alex.bp

Użytkownik
Typ: Under 18.5 (sobota)
Ładnie poleciałeś z analizami pod typ. Szczególnie mecze Westa Hamu, Fulham i Tottenhamu.
Widzę, że pisząc o solidnej obronie West Hamu sugerowałeś się ostatnim meczem z Chelsea, gdzie postawili autobus i od poczatku nastawili sie na ten remis. W poprzednich meczach tracili bramki jak leci i dzis będą musieli zagrać bardziej ofensywnie, jeśli chcą się utrzymać i zdobywac jakies punkty. U siebie stracili o 5 goli więcej niż na wyjeździe, a to o czymś świadczy.
Fulham wiadomo, ofensywa lepsza niz defensywa, tracą dużo, ale potrafią coś strzelić. Southampton gra dobrą piłkę i spodziewam się w miare otwartego meczu. Poza tym, sytuacja gospodarzy podobna jak u West Hamu.
Tottenham to na maksa overowa ekipa, lepsza na wyjazdach. Odkąd wrócił Adebayor, (który według mnie jest wypalony, ale jeszcze ciagnie na oparach) strzelają dużo goli, atak wygląda dużo lepiej niż z Soldado. Myslę, że dziś Hull sie nie zamuruje i powalczy, potrafią zagrać w ofensywie, co pokazały mecze z ManU i Fulham.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom