Zakład bez ryzyka do 110 zł
Bonus od depozytu do 400 zł
Zapraszam do dyskusji
i podawania swoich typów z analizami
Bonus od depozytu do 400 zł
Zapraszam do dyskusji
i podawania swoich typów z analizami
Analiza stronnicza i w ogóle nie obiektywna. Nie poświęciłeś Śląskowi więcej niż jednego zdania, a teskt o tym że Piast walczy o puchary czytam z Twojej ręki już trzeci sezon z rzędu. We Wrocławiu trwa przełom w tej chwili i w moim odczuciu mecz z Piastem to udowodni. PozdrawiamGKS Piast Gliwice - Śląsk Wrocław typ GKS Piast Gliwice kurs 2.15 Fortuna
Na jutro wybrałem spotkanie pomiędzy Piastem a Śląskiem Wrocław. Piast ma ostatnie dwa mecze wygrane. Wysoka wygrana z Lechem Poznań i skromna wygrana w meczu wyjazdowym z Arka. Piast bez wątpienia na ten moment walczy o Europejskie Puchary, a jeśli chodzi o Śląsk Wrocław to na ten moment ma w miarę przewagę nad strefą spadkową mimo iż cztery punkty to nie jest jakaś ogromna przewaga, ale po ostatnim zwycięstwie na pewno jak to się mówi trochę spokoju na pewno wprowadzi to w zespole. Myślę, że Śląsk się spokojnie utrzyma, ale to Piast jest w przysłowiowym gazie i to właśnie typuje tutaj na zespół z Gliwic. Do Jagiellonii Piastowi brakuje zaledwie dwa punkty natomiast do Legii pięć punktów według mnie to jest spokojnie do nadrobienia. Czytam również różne artykuł związany z Piastem i w jednym z artykułów zaciekawił mnie temat w którym jak dobrze pamiętam chodzi, że nasz trener ma przysłowiowy "ból głowy". Chodzi oczywiście, że ma w zespole dzięki Bogu jak na razie pełny skład i niektórych bardzo dobrych zawodników po prostu nie bierze do kadry meczowej ponieważ musi dokonać wyboru i wystawić jak najlepszy dla siebie optymalny skład. W Piaście wszystko dobrze jak narazie funkcjonuje i liczę na to że tak będzie wszystko funkcjonowało nadal. Pozdrawiam trzymajcie się.
sraki, poproszę więcej szacunku. Pochodzę z Wrocławia i wiem co się dzieje w moim klubie. Nie mam zamiaru ci niczego udowadniać. #slaskodnowa tak się nazywa ten projekt, który jest budowany od początku okna transferowego. Klub to nie tylko piłkarze, ale zarząd, trenerzy i cała otoczka, której nie uświadczysz w mediach.Jaki przełom we Wrocławiu trwa hahahaha , ten sam co był w Krakowie gdzie przegrali 1-0 , nie pisz bajek chlopie
Jaką piłkę gra ten Piast?Chyba chodziło Ci o wyniki meczów. Rozgromili słaby Lech po przerwie zimowej i wygrali ze słabą Arką w Gdyni, która w tym roku przegrywa wszystko. Wygrali 2 mecze z rzędu i chcesz kursu 1,5? Według mnie kursy są oszacowane dobrze. Minimalnym faworytem jest Piast bo gra u siebie. Wynik może pójść w każdą stronę. Śląsk zagrał nieźle na Wiśle i przegrał bo był nieskuteczny. Ostatnio wygrali derby z Zagłębiem. Jeśli miałbym coś tu grać to ewentualnie X2.A tak sobie myślę jak ten Piast jest niedoceniany. Bo gdyby taką piłkę grala Legia czy Lech czy też Jaga to kursy na nich w starciu z takim rywalem pewnie by nie były wyższe jak 1,50_1,60.
Legia u siebie kurs 1,50 z Miedzia to się długo nie powt. Należy spróbować. W takim meczu może indywidualność jednego zawodnika zadecydować i wyniku.