>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

24. kolejka Eredivisie / 26. kolejka Jupiler Pro League [12-16.02]

Status
Zamknięty.
omerta 968

omerta

Użytkownik
FC Groningen – Twente Enschede

Zaległe spotkanie 20. kolejki Eredivisie. W sobotę piłkarze Twente przegrali w Eindhoven (2-3) i tym samym przerwali passę dziesięciu meczów bez porażki. Pojedynek z PSV był dobry, zwłaszcza w pierwszej połowie, ale czegoś w poczynaniach Tukkers zabrakło. Może szczęścia, może większej determinacji - zaangażowania. Mam też wątpliwości, czy bramkarz Marsman oraz środek defensywy – Bjelland i Bengtsson to najlepsze połączenie. Moim zdaniem to najsłabsze ogniwo ekipy z Enschede. Zawodnicy FC Groningen mają za sobą trzy trudne spotkania – wszystkie przegrane (AZ 0-2, Ajax 1-2 i Heerenveen 1-3), ale też nie można powiedzieć, by w tegorocznych występach skompromitowali się. W starciu z Fryzami o wysokiej porażce zadecydowała gra w osłabieniu (czerwona kartka dla kapitana – Kieftenbelda, który w środę nie zagra). Jednak co by nie mówić, to Zielono-biali potrafią zaskoczyć (przekonał się o tym choćby Ajax), więc na pewno nie są na straconej pozycji w meczu z Twente. Przypuszczam, że gospodarzy mimo wszystko nie będzie stać na zwycięstwo, ale liczę przede wszystkim na bramki z obu stron. Tukkers mając w tym tygodniu potyczkę z Vitesse i wiedząc, że ostatni mecz przegrali, na Euroborgu muszą poszukać wygranej. To samo dotyczy FC Groningen, które w tym roku zdobyło zaledwie punkt i musi szukać swoich szans, a że w ich szeregach wypadł kluczowy defensywny pomocnik, a z drugiej strony mamy niepewnego golkipera z popełniającą błędy obroną, można sądzić, że zobaczymy w środę kilka bramek.

over 2,5 @ 1.57 bet365

_black_horse_ 6,7K

_black_horse_

Użytkownik
Lierse-Genk Lierse ov.1,5 2.62 bet365 ⛔
Patrząc na to co robi ostatnio Lierse taki kurs wydaje mi się być prezentem.Remis u siebie z Club Brugge(1:1)i wygrana z Anderlechtem (2:0) na wyjezdzie 9 strzelonych bramek!!! z Kortrijk (3:4) i ostatnio z Mons (1:5)wypożyczony z Juve, Diagne w dwóch meczach juz strzelił 4 bramki!!! w doskonałej dyspozycji jest także Watt 3 bramki w dwóch ostatnich meczach!!! Dwóch tych zawodników strzelilo wiec 7 bramek w dwóch meczach, myślę że Genk odprawia z kwitkiem i zapowiada się niezła strzelanina.
Dodatkowo [email protected] bet365⛔

szef-elity 21,1K

szef-elity

Użytkownik
wklejam to co napisałem prawie tydzień temu.

PSV - Heracles over 2,5 1,82 bet365 7/10 ✅

Widziałem ostatnie mecze PSV, wczoraj z Twente stworzyli świetne widowisko.
Wcześniej dobry mecz z Ajaxem, z RKC to samo, sporo okazji jednak mizerna skuteczność.
Dla mnie będzie over 2,5 dlatego, że Heracles ostatnio overowo poza domem,
gdy grał dobry mecz z Bredą, stracił dwa gole, obie chyba po stałych fragmentach
i to raczej pierwsze strzały gości były.
Zobaczcie ostatnie mecze między tymi ekipami w Eindhoven. Dla mnie ten spread to jest super pomyłka.
http://forum.bukmacherskie.com/f29/23-kolejka-eredivisie-25-kolejka-jupiler-pro-league-07-09-02-a-103365.html#post4233257

Otrzymane punkty reputacji: +2
omerta 968

omerta

Użytkownik
PSV Eindhoven – Heracles Almelo

Tylko w sześciu spotkaniach tego sezonu ekipa PSV nie straciła bramki (wszystkie mecze miały miejsce w Eindhoven). Uważam, że prawdopodobieństwo, że i tym razem golkiper Boeren zachowa czyste konto jest bardzo duże. W praktyce (biorąc obecną dyspozycję PSV, błędy w defensywie, niepewnie broniącego Zoeta) wszystko wskazuje na to, że będzie inaczej – zwłaszcza, że piłkarze Heraklesa zaledwie w czterech potyczkach nie potrafili wpisać się na listę strzelców. Jednak z drugiej strony PSV naprawdę potrafi grać z Heraclieden – wygrywać bez straty bramki. To teoria, statystyki, ale coś w tym może być. Tym bardziej, że mimo wspomnianych „nieporozumień” w tyłach, PSV w ostatnim, zwycięskim spotkaniu z Twente (3-2) pokazało charakter, którego wcześniej brakowało. Dobrze, a nawet bardzo dobrze wygląda środek (Park i Hiljemark – oni na bank nie odpuszczą tej strefy). Goście piątkowej konfrontacji w tym roku zdobyli już siedem punktów, ale prawdę mówiąc rywale nie mieli najwyższych lotów. W starciu z PSV nie widzę argumentów po stronie przyjezdnych. Co prawda wraca do gry najlepszy obok Utha zawodnik z Almelo – Linssen (10 goli), ale osobiście stawiam na dobrą grę obrony PSV.

obie drużyny strzelą bramkę? nie @ 2.10 bet365

B 1,5K

baltazar_gabka

Użytkownik
PSV - Heracles

Dwa wygrane spotkania pod rzad PSV nie sprawiają że można ich formę uznać za unormowaną. Heracles potrafi grać z kontry co już w tym sezonie kilka razy udowodnili. Wygrali na wyjeździe z Feyenoordem, wygrali z Heerenveen a grając z Twente zdobyli bramkę. To że będą grali z kontry będać mocno przyczajonym, wydaje się dość oczywiste. Dziś dla PSV rzeczywiście jest egzamin. Egzamin polegający na tym, iż okaże się ile były warte te ich dwa ostatnie mecze. Jestem, w stanie zaryzykowac za niewielką stawkę na gości, ktorzy moim zdaniem tanio skóry nie sprzedadzą. Kurs na gospodarzy w mojej opini zaniżony...

BTS kurs 1,73 Totomix wynik 2:1
Heracles x2 kurs 3,10

Jeżeli anzaliza się przydała kliknij &quot; dzięki &quot;

makaveli23 1M

makaveli23

Użytkownik
Twente - Vitesse X # 4.00 bet365
Dobry kurs na remis. Twente walczy o mistrza ale przeciw Vitesse latwo nie bedzie. Co prawda Vitesse w slabej formie w nowym roku, ale Twente takze nie rozpieszcza, chociaz mozna powiedziec ze mieli trudniejsze mecze. Vitesse z kolei rowniez mialo jeden trudniejszy wyjazd i udalo im sie wywieźć remis z Roterdamu z Feyenoordem (1-1). Na wyjeździe nie zostali pokonani od 7 spotkań. Twente u siebie raczej nie przegra bo ma dobry bilans 6-5-0, ale mysle ze goscie postawią trudne warunki i uda im sie wywieźć kolejny cenny punkt.

Z 120

zawalski

Użytkownik
Twente - Vitesse 1 @1,66 Bet365 ✅
Twente w środku tygodnia rozczarowało remisując z będącym ostatnio w słabej formie Groningen, było to zaległe spotkanie 20 kolejki. W sobotę 8.02 w szlagierowym spotkaniu z PSV stworzyli już bardzo ciekawe widowisko z mnóstwem akcji po obu stronach, jednak przegrali 3-2. Dzisiaj podejmują ekipę z Arnhem, która według mnie złapała lekka zadyszkę. Vitesse w poprzedniej kolejce zremisowało ze walczącym o utrzymanie ADO 0-0. W tamtym meczu raził ogromny brak skuteczności po stronie Vitesse a i ADO stwarzało bardzo groźne sytuacje. Mimo, że Vitesse jeszcze nie przegrało w tym roku na wyjeździe to według mnie drużyna wpadła w swój słabszy okres w sezonie, który ma prawie każda ekipa w każdej lidze. Z drugiej strony jak wspomniałem wcześniej Twente zremisowało i przegrało 2 ostatnie spotkania to dzisiaj w kontekście walki o mistrzostwo powinno mocno się postarać o zdobycie 3 pkt. a gdy grają u siebie nie zdarza im się przegrywać. Warto zauważyć, że w tym sezonie Twente nie przegrało jeszcze u siebie, a ostatnie 4 ligowe potyczki w Enschede zakończyły się zwycięstwem gospodarzy.

AZ - Utrecht 1 @1,44 Bet365 ⛔

AZ w poprzedniej kolejce zaliczyło wpadkę przegrywając z G.A. Eagles dlatego dzisiaj trzeba sobie to szybko odbić, a przeciwnik według mnie idealny. Utrecht jest mocno rozbity, nie wygrali w tym roku żadnego spotkania. W poprzedniej kolejce zdemolowało ich Waalwijk 5-2 i gdyby nie głupie błędy RKC, Utrecht nic by nie strzelił. W drużynie gości potrzebny jest jakiś ogromny wstrząs bo z taką grą widmo spadku jest coraz bliższe. A takie mecze jak dziś ekipa AZ powinna wygrywać jeżeli chcą sobie w tym sezonie zapewnić miejsce w europejskich pucharach. Dla mnie ekipa z Alkmaar jest drużyną o klasę lepszą i każdy inny wynik niż zwycięstwo gospodarzy będzie sporym zaskoczeniem.

emoboy 1,5K

emoboy

Użytkownik
Spotkanie: Alkmaar - Utrecht / Gospodarze handicap -1 / 1.91 @ WilliamHill !
Liga: Holandia / Eridivisie
vs

Analiza: Goście bez Duplan 5/0, Mulenga 10/2, Van Der Gun 7/1, Janssen 5/1,
Martensson 8/0, Heerings 21/1, oraz Bulthuis 17/2.

Bilans przegranych spotkań Utrechtu na wyjeździe i liczba straconych bramek
mówi sama za siebie i nie ma tu co dokładać od siebie.

B 1,5K

baltazar_gabka

Użytkownik
Twente - Vitesse
W poprzednim sezonie kurs wystawiony na Twente u siebie w starciu z ekipą z Arnhem wynosił 2,05. Obecnie gdy obie ekipy dzieli tylko 1 pkt kurs na Twente wynosi 1,65 ! Ja rozumiem że Twente u siebie praktycznie nie przegrywa i że wyliczenia oddsmakerów są oparte również na statystyce, lecz kurs wydaje mi się tak czy siak nieadekwatny do obecnej formy obu ekip. Powiedzmy sobie wprost nie jest to forma najlepsza. Vitesse umie i potrafi grać z kontry co już wielokrotnie udowodnili. Liczę tu n to że wreszcie Piazon i spółka zaczną coś grać. Oprócz stałych nieobecności trener ma wszystkich do dyspozycji. Mam przeczucie że zbyt dużo bramek dziś nie zobaczymy.
Vitesse x2 kurs 2,01 Totomix wynik 2:0
Roda - Den Haag
Ten typ to swego rodzaju ciąg mego rozumowania od początku sezonu. Ja Hagę widzę w tym sezonie jako spadkowicza, okaże się czy słusznie. To niezwykle ważny dla dołu tabeli mecz ekip walczących o utrzymanie. Obie drużyny wywalczą o ligowy byt i każdy z nich jest na wagę złota. O ile Roda gra na wyjeżdzie piach to u siebie potrafi zatrybić. W ekipie gospodarzy nie zagra: Frank Demouge, Mark-Jan Fledderus, Henk Dijkhuizen, Krisztian Nemeth. Szczególnie żałuję że ten ostatni nie zagra, ale...mam nadzieję że Roda poradzi sobie i bez niego. Mecz o 6 pkt w którym stawiam na gospodarzy.
Roda kurs 1,90 Totomix wynik 0:1
Jeżeli analiza się przydała kliknij &quot; dzięki&quot;

barc_a 219

barc_a

Użytkownik
Cambuur vs Zwolle

| 2 DNB | / @ 2.50 / WilliamHill ⛔

Beniaminek Cambuur na własnym podwórku podejmuję Zwolle. Gospodarze zajmują obecnie 17 miejsce w Holenderskiej Ekstraklasie, z dorobkiem 23 punktów. W ostatnich 5 meczach dopisali na swoje konto 7 oczek. Gospodarze zagrają bez Bartholomewa Ogbeche, który być może już za tydzień będzie do dyspozycji Lodewegesa. Pod znakiem zapytania stoi występ Hemmena. Jego powinniśmy ujrzeć na ławce. W ostatnim spotkaniu przeciwko Zwolle przegrali na wyjeździe 2:0.
Wszyscy bardzo dobrze wiemy jak na początku sezonu grało Zwolle, świetna passa zwycięstw i byli przez jakiś czas liderem Eredivisie. Po jakimś czasie zostali &quot;rozpracowani&quot; przez inne czołowe zespoły. I zła passa nadeszła, suma porażek z rzędu, ale teraz wydaje się wszystko wracać na właściwe tory. W ostatnich 5 meczach 10 oczek. W ostatniej kolejce remis 1:1 na własnym podwórku przeciwko Ajaxowi. Zwolle przyjedzie bez Labylle, Sainsbury&#39;ego, Mokotjo i Lachmana.
Myślę, iż kurs na Zwolle jest lekko zawyżony, i warto go brać. Zwolle chcę zaliczyć czwarte zwycięstwo z rzędu i myślę, że dziś jest to jak najbardziej do zrealizowania. Wynik? 1:2
!POWODZENIA!

valverde 9,9K

valverde

Użytkownik
Groningen - Go Ahead Eagles 1 @ 1.68 Pinnacle 1:0 ✅
Obie drużyny dzieli zaledwie punkt w ligowej tabeli, jednak tak naprawdę różnica umiejętności jest znaczna. W szczególności, kiedy do starcia dochodzi na Euroborgu, zaś Go Ahead Eagles przychodzi grać na wyjedzie (siedem porażek na jedenaście starć). Groningen przystępuje do dzisiejszego spotkania po serii trudnych meczy z Twente, Ajaxem, Heerenveen i Alkmaar. Starcie z beniaminkiem jest więc doskonałą okazją do podreperowania bilansu punktowego. Co prawda goście są niepokonani od trzech spotkań jednak do tych rezultatów można mieć sporo zastrzeżeń. Z Nijmegen Orły były tłem dla dobrze dysponowanych gospodarzy, zaś Alkmaar pokonali, gdy w ich składzie zabrakło Arona Johanssona. W pierwszej rundzie padł remis 3:3. Teraz liczę, że pełną pulę zgarnie Groningen.

Otrzymane punkty reputacji: +5
B 1,5K

baltazar_gabka

Użytkownik
Groningen - Go Ahead Eagles
Oprócz tego co napisał przedmówca dodam tylko że goście są typową ekipą własnego boiska. Na wyjeździe w tym sezonie zdobyli raptem 8 pkt i to zdobywali je w spotkaniach z absolutnym ligowym dołem: NEC, Utrechtem, Waalijkiem oraz Rodą. Groningen stać na to aby zainkasować przed własną publicznością 3 pkt i spokojnie ograć ekipę gości. Mam nadzieję że wreszcie ich gra okaże się skuteczna. W przeszłości różnie z tym bywało.
Groningen kurs 1,65 Totomix
wynik 1:0

Breda - Feyenoord
Dla mnie niedorzeczny jest obecny kurs na gości. 1,45 (? )!!!. Czyżby Feyenoord z dnia na dzień zaczął grac jak Barcelona? Zgodzę się że Feyenoord jest lepszą drużyną ale różnica klas nie jest az tak duża. U siebie Breda powinna powalczyć i łatwo pola nie powinni oddać. W tym sezonie dwoma bramkami przegrali gracze z Bredy tylko z jedną ekipą - z Heerenveen. Mam nadzieję że miejscowi braki w swym wyszkoleniu nadrobią ambicją.
Breda + 1,5 kurs 1,60 Totomix wynik 1:1

Otrzymane punkty reputacji: +10
B 1,5K

baltazar_gabka

Użytkownik
25. kolejka Eredivisie / 27. kolejka Jupiler Pro League [21-22.02]
Haga - Go Ahead Eagles
Mecz niezwykle ważny dla dolnych rejonów ligi holenderskiej. Haga wygrała co prawda tydzień temu z Rodą ale tak jak wspomniałem nie jestem jej fanem i chyba nigdy nie zostanę. Gościa mają passę czterech pięciu naprawdę przyzwoitych spotkań. Mimo że przegrali z Ajaxem czy z Groningen to chwilami ich gra wyglądała całkiem nieźle. Stąd ten typ. Liczę tu na ich grę z kontry
Eagles x2 kurs 1,67 STS ⛔ 3:2

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom