Wiec tak dlugo czytam te forum ale nie wpisywalem sie wczesniej. Witam wszystkich wiec.
Typ nr 1
Jagiellonia vs Ruch Chorzów
Jeśli zawodnicy Jagiellonii nie popadną w samozachwyt i nie zlekceważą rywala to możemy spodziewać się kolejnego wysokiego wyniku dla żółto-czerwonych. Jaga gra 1 składem, w drużynie nie ma żadnych kontuzji do zespołu powraca ofensywny obrońca Krzysztof Król tak wiec trener ma wszystkich zawodników do wyboru
Z tego co wiem w Ruchu ma zabraknąć Marcina Zajaca wiec jest to spore osłabienie ofensywy Ruchu. Ruch zapowiada walkę o 3 pkt wiec powinni zostać szybko wypunktowani osobiście uważam ze Niebiescy będą się bronic i wtedy mogą coś ugrać jeśli Jaga nie strzeli szybko gola. Ogólnie kibice i myślę że zawodnicy Ruchu nie wierzą w choćby 1 pkt według mnie mecz wejdzie Jaga strzeli gola w 1 połowie Ruch spanikuje i worek się otworzy.
Mysle też że Legia powinna pokonać Piasta.
Wisła z Brożkiem na czele powinna rozjechać Arke bo z Jagą powinni wygrać wyżej mieli sporo 100% sytuacji a ze nie strzelili 2 gola to pojedynek był wyrównany. Wisła nie wygrała z Arką w
Ekstraklasie od 28 lat
wiec czas to zmienić
Bełchatów powinien pokonać Odre. Górnik nie ma wyjścia musi wywalczyć 3 pkt z Polonia. Lech vs ŁKS w sam raz podbic ako. No i Polonia powinna poradzić u Siebie ze słabiutką Lechią która na wyjeździe zdobyła uwaga 4pkt !!! od poczatku sezonu.
GKS Bełchatów - Odra Wodzislaw 1
Górnik Zabrze - Polonia Bytom 1
Lech Poznań - LKS Lodz 1
Polonia Warszawa - Lechia Gdańsk 1
Jagiellonia Bialystok - Ruch Chorzów 1
Arka Gdynia - Wisla Kraków 2
ako: około 15 zł
Mozna coś takiego postawić duzo meczy ale dosyć pewne liga powoli zmierza ku końcowi i wkońcu faworyci musza wygrywać
ciekawa kolejka bo dawno takich meczu nie było.