>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

24 Kolejka Championship

Status
Zamknięty.
doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Bolton - Blackburn
Dzisiaj pierwsze spotkanie odbędzie się już o 13:45 czerwona latarnia ligi Bolton podejmie Blackburn, niestety ekipa Kłusaków ostatnio uległa 4:0 Rotherhamowi i ich sytuacja jest coraz to gorsza w dodatku dzisiaj nie zagra Heskey, Ameobi, Davies , Clayton i Vela. Sytuacja więc kadrowa nie do pozazdroszczenia. Przyjeżdża Blackburn bez Evansa i Lowe. Ostatnio przegrali z Reading wydaje się że są dzisiaj faworytem.
Zwycięstwo Blackburn @@ 2.25 Otobet ⛔
Preston - Hull
Tygrysy w tej chwili lokują się na trzecim miejscu w tabeli ligowej ze startą 3pkt. do Derby dzisiaj pojadą do siedemnastego Prestonu, ostatnio wygrali 3;0 z Burnley potwierdzili jedną rzecz o której mówię od początku bez Hernandeza niema zespołu Hull wrócił Hernandez są i wyniki, dzisiaj w ich szeregach zabraknie Dawsona i Brucea. U gospodarzy dzisiaj nie będzie Browna, Garnera, Vermijla i Humphreya i Maya. Lista długa i raczej krytyczna dla sytuacji boiskowych które Hull potrafi wykorzystać.
Zwycięstwo Hull @@ 2.30 ⛔
Potem opiszę jeszcze jakieś spotkania.
QPR - Huddersfield
Poważny kłopot ma Hasselbaink zabraknie nadal Austina 90 % bramek zespołu musi szybko go kimś zastąpić ponieważ już w styczniu nawet dyrektor jest skłonny sprzedać zawodnik w celu pozyskania środków, bez Austina nie poszło z Ipswich gdzie QPR uległ 2:1 wygrywając po bramce Hoiletta, w zespole drzemie potencjał trzeba go tylko odbudować i pokazac że można wygrywać tak określił krótko Hasselbaink swój zespół na pewno niezbędne będą wzmocnienia. W ostatnim spotkaniu totalnie nie podobał mi się Philips jego zagrania były niechlujne totalnie pozbawiono entuzjazmu wydaje mi się że jego czas powoli także dobiega końca, Chery zdecydowanie lepiej wyglądał wejście Fera również ożywiło grę. Gra tego zespołu to zagadka jednak Ja im ufam bo grają ostatnio coraz lepiej, dzisiejszy ich rywal Huddersfield lokuje się na dziewiętnastej pozycji ostatnio wygrali z Prestonem 3:1 furorę robi szybki Wells i to by było na tyle o tym zespole bo ten jeden zawodnik się wyróżnia i wystarczy że jest ktoś taki jak Onuoha i niestety ten zawodnik może nie pograć sobie dzisiaj. Nie zobaczymy dzisiaj w ich zespole Huwsa( nie pewny), Billinga i Whitehead, Mecz generalnie pod No bet jednak ja próbuje w kierunku gości DNB
DNB QPR @@ 1.50 Otobet ZWROT
Boro - Sheffield
Boro Karanki radzi sobie ostatnio coraz lepiej, szkoda że ich ostatnie spotkanie zostało przełożone ze względu na zły stan murawy ponieważ mogli mieć już 2pkt. przewagę nad w tej chwili pierwszym Derby. Dzisiaj przyjeżdża do nich zespół Sów lokujący się na siódmej pozycji w ostatniej kolejce wygrali na włąsnym terenie z Birmingham 3:0 świetne zawody rozegrał Włoski pomocnik Forestier który dwukrotnie wpisał się na listę strzelców, świetnie z przodu radził sobie Hooper jednak gracze mieli ledwie 48 h na regenerację, dlatego ogromna przewaga dla zespołu Karanki który odpoczywał w jego zespole zaczęła funkcjonować wymienność pozycji Stuaniego i Kike którzy pewnie z przodu prowadzą grę Boro towarzyszy im Downing wraz z Adomahem i tak wyglada cała ofensywa tego zespołu, tyły pewnie zabezpiecza Clayton i Leadbitter który ma posłuch w zespole jako Kapitan i wieloletni gracz. W dzisiejszym spotkaniu zabraknie Nugenta który pauzuje za czerwoną kartkę, natomiast goście przyjadą bez Westwooda i Leesa. Faworytem mogą być tylko gospodarze.
Boro zwycięstwo @@ 1.65 Otobet :plus:

Otrzymane punkty reputacji: +8
independent 94

independent

Użytkownik
Mnie dziś zaciekawiły kursy na Burnley w domowym meczu z Bristol. Burnley to zeszłoroczny spadkowicz z BPL i po spadku za cel mają spokojny awans w tym,lub dwóch-trzech najbliższych sezonach. Fakt,ostatnio nie mają najwyższej formy,bo tylko jedno zwycięstwo (4:0) z Charlton ale wobec braku większych osłabień myślę,że warto ich pograć. W meczach domowych mają bilans 7-2-2 z 10oma bramkami na +. W domowych meczach tracą średnio 1 bramkę na mecz,strzelają z kolei dwie. Bristol obecnie znajduje się w strefie spadkowej - 22 miejsce. Wygrali zaledwie 4 z 23 rozegranych meczów. Również na wyjazdach nie prezentują się najlepiej - wygrali 2 z 11 spotkań, 4 remisując i 5 przegrywając. Nie znalazłem informacji o jakichś kluczowych absencjach w drużynie Burnley,stąd polecam zagrać dziś ich zwycięstwo.
Burnley - Bristol City
Typ:Burnley @1.80 (można już łapać wyższe kursy) ✅
Tak jak kolega wyżej widzę dziś również zwycięstwo Hull. Naprawdę sporo absencji w Preston,w tym brak drugiego najlepszego strzelca (Joe Garnera) i chęć szybkiego powrotu do BPL Tygrysów sprawia,że opłaca się dziś ich zagrać. Kurs jest dość spory , sporo ponad 2. Preston w dodatku jest jedną z najsłabszych ekip grających u siebie - zaledwie dwa zwycięstwa w 11 spotkaniach. Hull przegrało 2 ostatnie spotkania wyjazdowe,przedtem szczycić się mogło bardzo dobrym bilansem poza domem : 4-3-2. Jest to dobry moment na przełamanie.
Preston - Hull
Typ:Hull @2.30 ⛔
Bez analizy polecam jeszcze dubel :
Middlesbrough - Sheffield Wednesday @1.65 ✅
QPR lub X - Huddersfield @1.25 ✅
AKO 2.06

fanatyk1916 442

fanatyk1916

Użytkownik
Oglądam mecz Bolton - Blackburn i to co wyprawia sędzia tego meczu to istny kabaret. Ja myslałem że takie rzeczy to tylko u nas w Polsce ???? ciekawe jak zostanie oceniony po tym meczu bo jak dla mnie to powinien byc zawieszony na 2-3 mecze.
3 x ewidentny karny , 2x za rękę gdzie piłka leci w światło bramki a koleś dostaje w łape i piłka wychodzi na róg + 1x faul , zawodnik wbiega przed obrońce wyprzedza a tamten zachacza go nogą....
KABARETY

V 1,1K

viren

Użytkownik
QPR - Huddersfield x2
Gospodarzom dobrze szlo ale zmienic musieli trenera na czarnego, nie moze byc tak zeby czarny dyrektor sportowy zatrudnil i awansowal bialego
I maja za swoje. Odkad sciagneli Hasselbainka nie wygrali ani jednego meczu. Trener QPR jest nowicjuszem na tak wysokim szczeblu, owszem jego Burton byl maszyna do wygrywania w nizszych ligach ale tutaj mamy chory klub i duzy przeskok jesli chodzi o poziom. Hasselbaink ewidentnie sobie nie radzi w QPR, zmienili cos co dzialalo i pewnie pluja sobie w brode. W tej chwili wystarczy na nich stabilny twardo stapajacy po ziemi klub, pracujacy od podstaw nie rzucajacy sie z motyka na ksiezyc, spokojnie remis w zasiegu Hudder

bolo_zuch 31

bolo_zuch

Użytkownik
Preston - Hull

Tygrysy w tej chwili lokują się na trzecim miejscu w tabeli ligowej ze startą 3pkt. do Derby dzisiaj pojadą do siedemnastego Prestonu, ostatnio wygrali 3;0 z Burnley potwierdzili jedną rzecz o której mówię od początku bez Hernandeza niema zespołu Hull wrócił Hernandez są i wyniki, dzisiaj w ich szeregach zabraknie Dawsona i Brucea. U gospodarzy dzisiaj nie będzie Browna, Garnera, Vermijla i Humphreya i Maya. Lista długa i raczej krytyczna dla sytuacji boiskowych które Hull potrafi wykorzystać.

Zwycięstwo Hull @@ 2.30
Niestety dzisiaj bez Hernandeza i jak dla mnie to Hull na wyjazdach to juz nie jest sam zespół co u siebie i to nawet gdyby był Hernandez. Pokazali swoja niemoc z jeszcze gorszym od Preston, Roterhamem. Ja tu widze Preston.
Ponadto z wyjazdowych meczy lepiej wyglada chociażby Wolverhampton

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Niestety dzisiaj bez Hernandeza i jak dla mnie to Hull na wyjazdach to juz nie jest sam zespół co u siebie i to nawet gdyby był Hernandez. Pokazali swoja niemoc z jeszcze gorszym od Preston, Roterhamem. Ja tu widze Preston.
Ponadto z wyjazdowych meczy lepiej wyglada chociażby Wolverhampton
Skąd info że bez Hernandeza, gdy pisałem zapowiedź nie było takiej adnotacji? Przecież siedzi na ławce rezerwowych.

bialyz 129

bialyz

Użytkownik
Leeds v Derby ⛔
@Derby win 1.95 Ónibet

Derby jak wiadomo jeden z kandydatów do awansu do najwyższej ligi rozgrywkowej w Anglii. Leeds według mnie typowy średniak od kilku już lat posiadający w swoich szeregach zawodników z nieco wyższymi aspiracjami niż ciągły środek tabeli , ale jak widać nie za bardzo chce im się osiągnąć coś więcej. Derby natomiast ostatnio bardzo dobra seria 7 meczy bez porażki w tym 5 zwycięstw. W tym sezonie przegrali tylko w dwóch meczach jednym z nich był mecz z Leeds u siebie gdzie ulegli 1-2. County ma teraz dobrą okazję na rewanż i myślami na pewno wspominają jedyną porażkę u siebie w tym sezonie z ich dzisiejszym rywalem dlatego powinni zagrać podwójnie zmotywowani, ale to tylko moja teoria ???? . Na dodatek Derby w obecnych rozgrywkach jest najlepszą ekipą wyjazdową z bilansem 6-4-1, natomiast Leeds u siebie jedna z najgorszych ekip bilans 3-3-5 ( 23 pozycja na 24 zespoły, gorsze jest tylko Bristol City). Leeds 2 dni temu remis po bardzo ciężkim fizycznie meczu z Nottingham gdzie dzisiejsi gospodarze wypluwali płuca na boisku ostatecznie osiągając zadowalający dla nich wynik, natomiast Derby z przewagą 30 godzin odpoczynku po wygranej 26 grudnia z Fulham u siebie 2-0 ( meczu nie widziałem ale sądząc po wyniku raczej nie namęczyli się tak jak Leeds) na dodatek County paręnaście godzin więcej na regeneracje co w tym przypadku może być bardzo znaczące.

Derby żadnych nowych osłabień po ostatniej wygranej z Fulham, nieusprawnieni do gry nadal są: Will Hughes, Craig Forsyth i Max Lowe. Leeds: wykluczeni z gry przez kontuzje Gaetano Berardi, Ross Turnbull oraz Alex Mowatt .

Na dodatek jak wspominałem wcześniej, Derby z przewagą regeneracji pomeczowej prawie 30 godzinnej nad Leeds które grało 2 dni temu. Powodzenia !

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom