B
2,2K
barichello
Użytkownik
Schalke Hoffenheim
tak pisałem w ostatniej kolejce
Te dwie sromotne porażki na pewno wpłynęły na morale zawodników i nie trudno się domyślić, że są niski. Teraz niby mecz na przełamanie, ale takie wbrew pozorom są bardzo ciężkie. Pewność piłkarzy została zachwiana. A Hoffenheim w ostatniej kolejce rozgromił Werder 6-2 i jestem ciekaw jak zaprezentuje się stłamszona na maxa defensywa Schalke. W tym sezonie Wieśniaki zdobyły już Veltins Arena wygrywając w Pucharze Niemiec 3-1. Może jeszcze nie otrząsnęli się po pogromach z Realem i Bayernem
Hoffenheim 3.70
tak pisałem w ostatniej kolejce
Potwierdziło się, Schalke ponownie zostało zdeklasowane. Bayern wygrał 5-1.Bayern Schalke
Po wczorajszym laniu od Realu ciężko będzie się podnieść. Mentalnie Schalke zgwałcone. Morale niskie. A tu wizyta w jaskini lwa. Już w pierwszym starciu tegoroczonego sezonu Bawarczycy pokazali Schalke gdzie jest ich miejsce w szeregu. Schalke. Rozbili Schalke 4-0. Nie ma co się rozpisywać, bo każdy widział co się działo z Realem, a jak nie widział to wynik mówi wszystko (1:6), a mogło być znacznie wyżej. Bayern w gazie, powinien ponownie zdeklasować rywala. Do weekendu kursy pewnie ostro spadną, więc już teraz
Bayern -1.5 1.55
Te dwie sromotne porażki na pewno wpłynęły na morale zawodników i nie trudno się domyślić, że są niski. Teraz niby mecz na przełamanie, ale takie wbrew pozorom są bardzo ciężkie. Pewność piłkarzy została zachwiana. A Hoffenheim w ostatniej kolejce rozgromił Werder 6-2 i jestem ciekaw jak zaprezentuje się stłamszona na maxa defensywa Schalke. W tym sezonie Wieśniaki zdobyły już Veltins Arena wygrywając w Pucharze Niemiec 3-1. Może jeszcze nie otrząsnęli się po pogromach z Realem i Bayernem
Hoffenheim 3.70