>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

24. Kolejka Bundesligi 03-04.03.2012

Status
Zamknięty.
qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
Ten głupi zapis kontraktowy utarł Ci się z polskich praktyk transferowym, w cywilizowanych krajach takich rzeczy się nie robi stąd Zidan jutro zapewne zagra w pierwszym składzie, awizuje go m.in tak Kicker.

cien-27585 209

cien-27585

Użytkownik
zagra - Jestem profesjonalistą, jeśli będę miał okazję, to strzelę! Jednak z szacunku dla Borussii nie zamierzam okazywać przesadnej radości - zapowiada 30-latek.
sportowefakty.pl
jeszcze gdzieś mi śmignęła informacja, ze Zidan jeśli strzeli jutro gola pobije rekord Bundesligi należący do F.Bobicia który strzelał bramki w 4 kolejnych meczach po transferze do nowego klubu, może warto za drobne że strzeli

polakko20 170

polakko20

Użytkownik
Pilka nozna, Bundesliga
Kaiserslautern - Wolfsburg
over 3,5 gola
3,85
tobet
analiza:
Przed nami mecz &quot;polskiej druzyny&quot; czyli Kaisersalutern z Wolfsburgiem. Spotkanie odbedzie sie o godzinie 15.30 jak to jest zwyczaj w bundeslidze. Jak dotychczas po 23 kolejkach lepiej radzi sobie druzyna gosci ktora zajmuje 13 miejsce i ma na koncie 27 punktow, natomiast Kaiserslautern plasuje sie na 17, przedostatniej pozycji i w dorobku ma 18 pkt. Mimo malej ilosci punktow gopsodarze wciaz mają wielkjie szanse by zostac w lidze..ale do tego trzeba zacząc wygrywac i minimum remisowac. Jesli chodzi o runde wiosenną to obie druyzny nie zaczely jej dobrze..bowiem gospodarze na 6 spotkan zdobyli tylko 2 punkty, goscie zdobyli 7, wiecej ale tez ten klub stac na wiecej. Dzis spodziewam sie walki o kazdy centymetr boiska. Jesli ktoras z druzyn strzeli szybko gola,w początkowych minutach to ekipa przegrywająca nie ebdzie miala nic dos tracenia i powinna rzucic sie do ataku, wtedy emcz sie otworzy i kolejne bramki to kwestia czasu. wolfsburg na wyjazadach to najgorsza druyzna wlidze, na 11 spotkan pilkarze tej druzyny zdobyli tylko 4 punkty i stracili az 31 goli, to srednio az 3 gole na mecz. Dla gospodarzy ten mecz moze byc kluczowy, jest to mecz na przelamanie sie. wolfsburg tez powinien wykorzystac slabą obrone gospodarzy i rowniez cos ustrzelą.

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP

Na AWD-Arena Hannover podejmuje Augsburg i wydaje się być zdecydowanym faworytem tejże rywalizacji. Przede wszystkim H96 na własnym boisku nie przegrywa... nie wiem czy czegoś nie pominąłem ale wydaje mi się, że ostatnio u siebie Hannover przegrał w kwietniu ubiegłego roku :razz:. Zajmująca 7 miejsce drużyna, o której komentatorzy żartobliwie mówią, że jest jedynym zespołem środka tabeli walczy o udział w przyszłorocznej edycji Ligi europejskiej, aktualnie do Bremy (6 msc) tracą 2 punkty. W Bundeslidze wchodzimy już w decydujący okres, mamy tu tylko 18 drużyn, wiec kolejek jest 34, tzn. że zostało już tylko 10 - czas się spinać :].
Zimą do zespołu dołączył Diouf i okazał się strzałem w dziesiątkę wypełniając lukę po słabszym w tym sezonie Ya Konanie i wspierając w ofensywie Mohammeda Abdellaoue. Ostatnio faktycznie H96 przegrało na SIP z BVB ale z Borussią na ich stadionie jest ciężko komukolwiek wygrać, wiec można to Hannoverowi wybaczyć. Augsburg zaś przebywa w dolnej cześć tabeli i od czasu do czasu urwie komuś punkty, ostatnio ich wyniki nadzwyczaj dobre ale trzeba zwrócić uwagę, że ich dopiero czekają trudne mecze, na razie to rywalizowali z Herthą, Nurembergą, Hoffenheim, Kaiserslautern, a z Leverkusen przegrali wyraźnie 4-1 wiec ciężko ocenić ich realny potencjał ale wydaje się, że w obecnej chwili nie są specjalnie mocni - na tyle mocni aby sprostać Hannoverowi.

Hannover 96 - FC Augsburg Typ:1 Kurs:1,67 Tobet

billi 207

billi

Użytkownik
BVB-Mainz over 2,5 @ 1.65 Expekt ✅

Wielu wypowiada się przed tym meczem jakie to wielkie value jest na Mainz:] Prawda jest taka ,że Borussia zwycięży po bardzo ładnym i otwartym meczu,ale faktem jest to ,że nie warto grać na BVB,ale tylko i wyłącznie z powodu niskiego kursu. Jak już wspomniałem to będzie szybki mecz z dużą ilością bramek obie drużyny preferują ten sam styl gry,obie drużyny są bardzo podobne z jednym &#39;&#39;ale&#39;&#39; Borussia ma znacznie lepszy materiał piłkarski. Tuchel i Klopp wywodzą się z tej samej szkoły trenerskiej,mają podobną filozofię gry,obydwoje są przedstawicielami nowej myśli szkoleniowej w Niemczech. Kolejnym smaczkiem jest obecność w składzie ekipy z Moguncji Zidana,który został tam wypożyczony właśnie z BVB,ulubieniec &#39;&#39;Pohler&#39;a&#39;&#39;:grin: nie znajdował miejsca w składzie Dortmundczyków natomiast w swoim starym klubie odnalazł dawną formę i jak narazie rozgrywa dobrą rundę. Powtarzam się ,ale to jest istotą tego typu,są to 2 drużyny o nastawieniu ofensywnym jeśli spotykają się 2 takie drużyny w Bundeslidze na SIP to jest to w mojej opinii gwarant bramek i ciekawego spotkania. Polecam także BTS ✅ ( @1.85 bwin) z uwagi na kiepską formę stoperów BVB w ostatnich kolejkach.

santoro86 18,1K

santoro86

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Niemcy, Bundesliga
Spotkanie: Hoffenheim - FC Koeln
Typ: under 2.5
Kurs: 2.00
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Dziś postanowiłem po analizować niemiecką Bundesligę. Gospodarze plasują się na 9 pozycji w ligowej tabeli a ekipa Sławomira Peszki na miejscu 14. Formę obu ekip analizowałem na podstawie meczów z lutego. Hoffenheim na pięć rozegranych spotkań zanotowało bilans 1 wygrana, 3 remisy i 1 porażka. Wygrana w ostatniej kolejce na boisku Wolfsburga na pewno potwierdza wzrost formy &quot;Wieśniaków&quot;.
FC Koeln nie zaliczy tego sezonu do udanych niestety, w lutym zagrali 4 mecze, po pokonaniu na wyjeździe Kaiserslautern 1:0 przyszły trzy porażki 0:1 z Hamburgiem, 1:2 z Nurnberg oraz porażka 0:2 u siebie z Leverkusen.
Zdecydowałem się na typ poniżej 2.5 bramki ponieważ uważam, że dzisiaj będzie dużo walki i na rzucanie się do ataku którejś z ekip się nie zanosi. Hoffenheim na ostatnie 5 meczy aż 3 razy notowało under 2.5, FC Koeln kończyło ostatnie 4 mecze z takim bilansem dlatego uważam, że szanse na wejście mojego typu są spore.
Historia meczy tych ekip także przemawia za moim typem;
* od 2002 roku ekipy zagrały w Hoffenheim 6 razy
* 4 razy padł under 2.5 a tylko 2 razy zawodnicy obu ekip strzelili powyżej 2 goli
Edit//
1:1 ✅

Otrzymane punkty reputacji: +3
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom