>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

24. Kolejka Bundesligi 03-04.03.2012

Status
Zamknięty.
Q 6

qwx675

Użytkownik

24. kolejka Bundesligi jest w pewnym sensie wyjątkowa. Nie ma piątkowego meczu (z racji spotkań międzynarodowych), poza dwoma meczami nie widać jasno faworytów, a walka zapewne będzie bardzo zacięta (jak to w BL) i wyrównana.
Najciekawszym spotkaniem powinien być mecz dwóch drużyn, które na przestrzeni ostatnich 10 lat odniosły największe spośród niemieckich klubów sukcesy w rozgrywkach europejskich: Bayeru Leverkusen i Bayernu Monachium. Szczególnie Bawarczycy mają o co walczyć, bo tracą 4 punkty do lidera z Dortmundu, który rozegra teoretycznie łatwy mecz ze &quot;słabym&quot; Mainz. &quot;Teoretycznie&quot;, bo klub z Moguncji w 11 wyjazdowych spotkaniach obecnego sezonu poległ tylko trzykrotnie. Być może nasza eksportowa trójka z BVB rozmontuje defensywę kolejnego rywala, tym razem napędzaną w środku pola przez Eugena Polanskiego?
Trzeci zespół BL, Borussia Moenchengladbach, jedzie na bardzo niewygodny teren do Norymbergi. Czy dadzą radę nieźle ostatnio spisującym się rywalom? Czy może znów stracą punkty, jak ostatnio z HSV?
Zapraszam do dyskusji o wszystkich spotkaniach - zapowiadają się duże emocje!

K 6

kursa

Użytkownik
Może zaczne od końca.Bardzo ciekawy mecz Hofenheim vs Koln.Gospodarze to zesłpół odziwo grający lepiej na wyjazdach.W ostatniej kolejce pykneli słabiutki Wolsburg.Warto spojrzeć w statystyke.5 ostatnich meczy &quot;wieśniaków&quot;u siebie i ... 5 remisów.Czemu i teraz tak miało by nie być?Goście troche w dołku ale kiedyś trzeba się przełamać i pkt zdobywać bo bliżej do dołu niż do góry.Bardzo ważną informacją dla gości może okazać się już 100 % gotowość do gry Podola,wraca też Peszko więc siłą ataku wzmocniona.Remis za 3.80 wygląda ciekawie.

Kursy na Werder i M&#39;Gladbach wyglądają ciekawie ale z tymi meczami poczekam zobaczę co inni piszą.

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Kursy na Werder i M&#39;Gladbach wyglądają ciekawie ale z tymi meczami poczekam zobaczę co inni piszą.
Przy Gladbach to można się zastanowić nad niespodzianką. Reus i spółka mają dołek, jakby na to nie patrzeć to oni ostatnio może nie tyle z wynikami mają problem ale wydaje mi się, że coraz częściej w natykają się na większa siłę oporu od strony rywali. Norymberg według mnie już od spotkania z BVB prezentuje się na tyle dobrze by podstawić nogę innej Borussii.

Co do Bremy to przyznam się szczerze ale nie wiem jakim cudem oni są na szóstym miejscu. Mają trochę punktów ale zapowiada się zjazd po linii pochyłej, mocno w dół i uważam, że będzie ciężko w Berlinie, może nie tyle o punkty bo na remis w sumie ich stać ale wątpię w wygraną Bremy.

jake_02 35

jake_02

Użytkownik
Ja zdecydowanie odpuszczam mecz Hertha- Werder B. Hertha to duża niewiadoma.Otto Rehhagel wciąż pracuje nad grą Berlińczyków i wkrótce coś zaskoczy. Pytanie tylko kiedy? Z kolei Werder w meczu z Nurnberg pokazał straszną niemoc strzelecką. Obawiam się, że mogło trochę to zdołować piłkarzy i znacznie obniżyć morale drużyny (także poprzez spadek w tabeli). Dlatego z tych powodów dla mnie no bet.

K 8

kubaohio

Użytkownik
Dla mnie warty zagrania jest Hanover-Augusburg 1
Hanover ostatnio zaczął dobrze grać i myśle że potrzebne będą im punkty tym bardziej u siebie. Augusburg nie błyszczy na wyjazdach a w Hanoverze poprawiła się skuteczność strzelacka i dobra gra w obronie.

f-by-ferragamo 41

f-by-ferragamo

Użytkownik
Może zaczne od końca.Bardzo ciekawy mecz Hofenheim vs Koln.Gospodarze to zesłpół odziwo grający lepiej na wyjazdach.W ostatniej kolejce pykneli słabiutki Wolsburg.Warto spojrzeć w statystyke.5 ostatnich meczy &quot;wieśniaków&quot;u siebie i ... 5 remisów.Czemu i teraz tak miało by nie być?Goście troche w dołku ale kiedyś trzeba się przełamać i pkt zdobywać bo bliżej do dołu niż do góry.Bardzo ważną informacją dla gości może okazać się już 100 % gotowość do gry Podola,wraca też Peszko więc siłą ataku wzmocniona.Remis za 3.80 wygląda ciekawie.

Też rozważam, by zagrać przeciwko Wieśniakom. Wpadli w jakiś remisowy amok, a trzema ostatnimi porażkami Kolonii bym się specjalnie nie przejmował. Jeśli spojrzymy na osiągane przez nich wynik, to takie serie się zdarzały, zdarzały z zespołami, z którym zdarzyć się powinny. Na jesieni Kolonia pewnie pokonała Hoffeneheim 3-0,a zazwyczaj, z rywalami ze swojej półki punktują, do tego biorąc pod uwagę w ogóle nie atrakcyjny kurs na gospodarzy, którzy notabene, są póki co w bezpiecznym położeniu, kolejna niespodzianka mnie nie zdziwi, a kursy na wygraną gości w opcji remis-zwrot kuszą
Kolonia DNB 4.20
po głowie chodzi mi wygrana Wilków z osiągającym beznadziejne rezultaty Kaiserlauten 3.00

K 6

kursa

Użytkownik
po głowie chodzi mi wygrana Wilków z osiągającym beznadziejne rezultaty Kaiserlauten 3.00
no tutaj mecz dla ludzi o mocnych nerwach też mi przeszedłtaki wariant przez głowe ale przecież ci &quot;wilcy&quot; (;))to padaczka...

madman01 13,9K

madman01

Użytkownik
Ja bym tak spokojnie na Borussie nie stawial , Mainz ostatnio niezle gra, Zidan strzela bramki i na pewno przeciw Borussi bedzie chcial sie pokazac, a Borussia musi w koncu zlapac dolek, Mainz potrafi zrobic niespodizanke i mysle ze ten mecz no bet chociaz kto to wie, niewiadomo czy Lewandowski bedzie gral bo mial uraz wiec moze byc niespodzianka, tym bardziej handi bym nie stawial a czysta jedynka to wogole nie warto ryzykowac takie jest moje zdanie, seria 5 meczów bez porażki Mainz...

lysy-16140 268

lysy-16140

Użytkownik
Hertha i Hamburger... nie interesuje mnie z kim gra Hertha jeśli nie jest to top4 w końcu muszą wygrać i jutro jest dobra okazja, Werder jest ofensywny, ale nieskuteczny, będzie mnóstwo okazji dla Herthy, liczę, że jakaś szybka kontra zostanie wykorzystana i pójdzie z górki... Hamburger natomiast ze Stuttgartem, goście dobre wyniki notują z dołem tabeli i na swoim obiekcie, z takimi ekipami jak HSV gra im idzie ciężko i mozolnie... dla mnie HSV zdecydowanym faworytem, teraz przelotem więc na szybko, jutro więcej szczegółów

billi 207

billi

Użytkownik
Freiburg-Schalke 2 @2.05 Unibet ⛔
Jestem dużym entuzjastą tego typu,zobaczymy co z tego wyniknie:razz:Kursy na Schalke powędrowały w górę zapewne z powodu 2 ostatnich remisów Freiburga na własnym stadionie z Bayernem 0-0 i Werderem 2-2.Oglądałem obydwa mecze i mogę stwierdzić jedno ,że to nie Freiburg był na tyle mocny ,żeby pourywać punkty tylko przyjezdni tacy słabi. Oglądając mecz Freiburg-Werder człowiek miał wrażenie ,że ogląda Ekstraklasę :grin: w linii obronnej...zresztą nie tylko w obronie,w każdej formacji wystąpiły żółtodzioby,gra Werderu w obronie na prawdę wyglądała tragicznie,szczególnie jej lewa strona z Trybullem w pomocy i Hartherzem w obronie,dwa chłopaczki,prawdopodobnie z dużym talentem(bo skoro w tak młodym wieku grają już w 1 drużynie to zapewne mają coś w sobie),wyraźnie nie radzili sobie w grze obronnej. Werder w ataku też nie olśniewał w ataku raz czy dwa błysnął Junuzović ,ale nic poza tym,gdyby fasonu nie trzymał Pizzaro strzelając 2 bramki mogłoby być różnie,reasumując słabiutki w tym meczu Werder uwidocznił największy problem Freiburczyków jakim jest obrona,w tak słabej dyspozycji Bremeńczycy zdołali strzelić 2 bramki, 2 bramki stracone przez Bremę to żaden fakt ,który może bronić ofensywy Freiburga,tak jak już wyżej pisałem defensywa zagrała na stojąco z kupą w gaciach.
Mecz z Bayernem to totalna dominacja Bawarczyków,założyli hokejowy zamek pod polem karnym Freiburga,jednak Bayern wtedy przeżywał kryzys (myślę ,że mecz z Schalke już ich wyprowadził na prostą,dobry mecz) i w ich CHAOTYCZNYCH atakach nie było za grosz pomyślunku. Z tego co pamiętam to najlepszą sytuacją na gola dla Bayernu był strzał Mullera z &#39;&#39;deseczki&#39;&#39; po wrzutce Riberego z lewej strony,druga połowa to już zmasowany atak ,ale o dziwo ,żadnej klarownej sytuacji,trochę szumu pod polem karnym.Defensywa gospodarzy nie robiła nic nadzwyczajnego,po prostu nie musiała,Bayern tak jakby nie chciał strzelić.Nie pamiętam ,aby gospodarze zagrozili choć raz bramce Neuera.
Schalke po porażce z Bayernem wie ,że nie może już tracić punktów jeśli chce się dalej liczyć w walce o majstra,na pewno nie mogą stracić tych punktów z Freiburgiem. Nic 3 razy się nie zdarza:grin: Moim zdaniem Schalke nie pozostawi złudzeń gospodarzy, NA PEWNO nie zagrają tak miernie,słabo i żałośnie jak Werder i sądzę ,że z większym pomysłem na atak niż Bayern to powinno dać efekt w postaci 3pkt. Fajnie,że Bayern i Werder tam zremisowały,dzięki temu mamy teraz piękny kurs na Schalke ;)

K 6

kursa

Użytkownik
Hertha i Hamburger... nie interesuje mnie z kim gra Hertha jeśli nie jest to top4 w końcu muszą wygrać i jutro jest dobra okazja, Werder jest ofensywny, ale nieskuteczny, będzie mnóstwo okazji dla Herthy, liczę, że jakaś szybka kontra zostanie wykorzystana i pójdzie z górki...
Mam zupełnie odmienne zdanie.Bardzo licze na Werder w tym meczu kurs 2.5 mnie namówił do tego typu.Hertha to drużyna do spadku w tym sezonie.Ostatnie 5 meczy i same porażki tydzień temu lanie na Augsburgu.Licze na poprawienie skuteczności i 3 pkt Werderu bo oni mają o co grać jeszcze.

Do tego meczyku dorzucam Schalke z Freiburgiem,Hanover z Augsburgiem remisik Hofenheim i mam piękne AKO.Powodzenia.

kasztan511 45

kasztan511

Użytkownik
Hannover 96 - Augsburg 1 // 1.67
Hannover 96 (-1) - Augsburg 1 // 2.85
Unibet
Z 24 kolejki Bundesligi wybrałem moim zdaniem najciekawszy typ do zagrania. Drużyna gospodarzy w tym sezonie nie odniosła jeszcze porażki na swoim terenie ( 6-5-0), natomiast Augsburg spisuje się może nie tragicznie, ale bardzo słabo w meczach wyjazdowych ( 1-4-7 ). Biorąc 6 ostatnich meczy Hannoveru u siebie (3-3-0) oraz Augsburgu na wyjeździe (0-2-4) ewidentnie widać faworyta w tym spotkaniu. Ale wiadomo statystyki nie grają ???? . Ale czysta jedynka warta zagrania ???? Dla bardziej odważnych można stawiać na Hannover z handicapem -1 , po w miarę ładnym kursie. Powodzenia ????

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP

Bayer vs Bayern no wiec szlagierowe spotkanie 24 kolejki. Kursy znowu przesadzone, na Bawarczyków powinien być około 2,00, a na Leverkusen ze 3,80 i chyba będziemy musieli się już do tego przyzwyczaić :;/:, jak BVB zagra u siebie z Freiburgiem to na Freiburg pewnie będzie kurs ze 20,00 :]. Co do samego spotkanie to chyba bez niespodzianki, Bayern jest faworytem i będą zdeterminowani by wygrać to spotkanie. FC Hollywood traci do BVB 4 punkty i celem na marzec, tak na marzec jest zniwelowanie jak najbardziej się da straty punktowej do Borussii. Chodzi o to by kwietniowy mecz BVB - Bayern dał możliwość Bayernowi wskoczyć na pierwszą lokatę. Tym samym Monachijczycy tracić punktów już nie mogą... wygrali ostatnio z Schalke, więc czemu mieliby nie wygrać z Leverkusen. S04 i B04 to drużyny zbliżone poziomem, a na dodatek Bay-Arena to nie jest jakiś szczególny teren. Bayern w ostatnich czterech meczach Bundesligi nie stracił bramki, zawiedli z Basel ale mimo to widać, że Bayern zaczyna grać z automatu, tylko trzeba czekać jak Gomez się przełamie, Franek w formie, Robben główny aktor spektaklu pod tytułem Anglia - Holandia :razz:. Leverkusen to wymagająca drużyna, która nadal ma szansę dogonić pierwszą czwórkę. Jednak trafili na zły okres dla Bayernu Monachium, który praktycznie będzie co kolejkę grał o mistrzostwo bo nie wierzę, że dadzą BVB odskoczyć na 6-7 punktów, bo to byłaby strata nie do odrobienia.

Bayer Leverkusen - Bayern München Typ:2 Kurs:1,75
Tobet

f-by-ferragamo 41

f-by-ferragamo

Użytkownik
Chodzi o to by kwietniowy mecz BVB - Bayern dał możliwość Bayernowi wskoczyć na pierwszą lokatę. Tym samym Monachijczycy tracić punktów już nie mogą... wygrali ostatnio z Schalke, więc czemu mieliby nie wygrać z Leverkusen. S04 i B04 to drużyny zbliżone poziomem, a na dodatek Bay-Arena to nie jest jakiś szczególny teren.
zgadza się, ale jednak Bayern w tym sezonie sporo traci na wartości w meczach wyjazdowych, częste wpadki, które nie powinny się przytrafiać, więc dla mnie domowa potyczka z Schalke a wyjazdowe starcie z Aptekarzami to jednak różnica i to spora. Teren nie jakiś szczególny, ale BVB nie potrafiło tu odnieść zwycięstwa. Przy takiej postawie Bayernu w meczach po za domem kurs nie wart ryzyka, zwłaszcza, w starciu z takim rywalem jak Bayer. Skoro taki Freibourg był w stanie zremisować z Bayernem to taka postawa away ????

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
No zobaczymy, z mojego punktu widzenia już w spotkaniu z Schalke Bayern powinien mieć duże problemy. O dziwo ani Hunter, ani Raul nie potrafili pokonać Neuer mimo, że na papierze Schalke wyglądało na faworyta. Są jakieś niedomówienia jeśli chodzi o występ Riberego, jeśli zagra to o wynik można być spokojnym - tak myślę. Moim zdaniem za późno Bayern się obudził żeby teraz przegrać.

Typ na gole Robbena i Gomeza wyglądając ciekawie, może nie obaj ale któryś z nich raczej strzeli ;).

R 28

roki1

Użytkownik
Bayer Leverkusen - Bayern München

A ja w tym meczu zagram na remis.Licze ze przyjeszdni zalicza kolejna wpadke i nie dadza rady wygrac tego meczu wyjazdowego.
Jakos ostatnio tej druzynie mecze wyjazdowe nie leza.Lewerkusen tez nie sa chlopcy do bicia,powinni sie postawic.Tym bardziej widze w tym zespole lepsza gre ostatnio.Tak wiec moze cos z tego bedzie.LM raczej po ptokach wiec raczej powinni sie skupic na tym meczu.Monachium ostatnio dobrze zagrali,tylko trzeba pamietac ze bylo to po przegranej w LM.Byly placze w szatni,byly zmiany Franka.Wiec to byl tez nie watpliwie jakis powod zeby przed wlasna publicznoscia zagrac dobrze.Franek ruszyl dupe inni ruszyli dupe i odrazu byl piekny efekt.Licze ze chlopaki ochloneli do sobotniego spotkania i nie bedzie juz takiej dobrej gry.Remis w Pinnacle jest za 3.92.

Wydaje mi sie tez ze BTS w meczu z Borusia-Mainz bylby dobry rozwiazaniem.Co tu duzo mowic jedni jak i drudzy w kazdym meczu cos strzelaja.Sa te druzyny jak na moje oko w niezlej dyspozycji.Wiec czemu nie.

f-by-ferragamo 41

f-by-ferragamo

Użytkownik
No zobaczymy, z mojego punktu widzenia już w spotkaniu z Schalke Bayern powinien mieć duże problemy. O dziwo ani Hunter, ani Raul nie potrafili pokonać Neuer mimo, że na papierze Schalke wyglądało na faworyta.
.
Dla mnie faworytem i to zdecydowanym był mimo wszystko Bayern. Schalke u siebie nie potrafiło ugrać choćby punktu, strzelić kontaktowego gola, więc nie wierzyłem, że będą w stanie coś zdziałać w Monachium. Dwa, po serii wygranej tylko remis z Mainz, słaby występ przeciwko Borussi M, a to, że rozbili Wilki u siebie to nic nadzwyczajnego, to powinna i była formalność, więc ich regularność została zaburzona i już tak nie zachwycali. A Bayern, po teatrzyku w Bazylei, &quot;musiał&quot; to wygrać ;)

witek-k 326

witek-k

Forum VIP
Ja bym tak spokojnie na Borussie nie stawial , Mainz ostatnio niezle gra, Zidan strzela bramki i na pewno przeciw Borussi bedzie chcial sie pokazac, a Borussia musi w koncu zlapac dolek, Mainz potrafi zrobic niespodizanke i mysle ze ten mecz no bet chociaz kto to wie, niewiadomo czy Lewandowski bedzie gral bo mial uraz wiec moze byc niespodzianka, tym bardziej handi bym nie stawial a czysta jedynka to wogole nie warto ryzykowac takie jest moje zdanie, seria 5 meczów bez porażki Mainz...
Całkowicie się z Tobą zgadzam. Ja osobiście pogram tu handi 0:2 na Mainz( 1,85 bwin). Kryzys Borussi w końcu nadejść musi, taka po prostu kolej rzeczy. A moim zdaniem powrót po przerwie na reprezentacje jest na to ,,dobrym&quot; momentem. Na pewno zmęczenie czuć będzie miał prawo Kagawa. Długa, nużąca podróż do Japonii i w dodatku porażka z Uzbekistanem 0-1 być może wpłynie negatywnie na jego morale. Lewandowski wiadomo, odpuścił mecz z Portugalią, wielce prawdopodobne, że nie będzie fizycznie gotowy w 100% na Mainz mimo, że raczej zagra.
Ponadto w starciu z Mainz druga linia Borusii będzie nieco osłabiona. Za kartki nie zagra kapitan Kehl( 17/2) zaś problem z infekcją przewodu pokarmowego ma Leitner(11/0), co eliminuje go z gry. Ponadto Bender po tym jak zszedł w spotkaniu z Hannoverem z podejrzeniem złamania nosa, opuścił treningi na początku tygodnia, lecz na sobotni mecz powinien być gotowy.
Ponadto H2H może wskazywać, że Borussi Mainz zbytnio nie leży. Mecz z rundy jesiennej wygrany co prawda przez mistrza Niemiec 2-1, lecz po bramce w 90 minucie. U siebie zaś Dortmundczycy remisowali z rywalem ostatnie 4 kolejne spotkania, ostatnie zwycięstwo odnosząc w 2005 roku.
Mainz na wiosnę gra dobrze. W dobrej formie jest Zidan, Salai i Choupo Moting, co ci dwaj ostatni udowodnili w meczach swoich reprezentacji, strzelając po bramce.
Moim zdaniem, FSV Mainz ma jak najbardziej argumenty, by urwać punkty Borusii na jej terenie.

Otrzymane punkty reputacji: +3
bo86bo 22,3K

bo86bo

Użytkownik
ludzie piszący o meczu Borussi z Mainz Wy macie pojęcie o czym piszecie?! Zidan nie zagra w tym meczu bo nie może grac przeciwko obecnemu klubowi

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom