Wreszcie wczoraj
triumfował Wolfsburg 2:1 pokonując Gladbach. Wygrana zasłużona z przebiegu meczu. Co ciekawe Diego znowu spudłował z karnego, a przecież niedawno był zawieszony za pudło z jedenastki! No, ale zrehabilitował się w pełni i jego 2 gole dały 3pkt Wilkom. To właśnie Brazylijczyk zrobił różnice w tym meczu. Przyznam, ze dawno w takiej dobrej dyspozycji go nie widziałem. Walczył, dryblował i widac było, że chce coś udowodnic. Gladbach zdobyło bramke po prezencie od sędziego, przez to była dramaturgia w końcówce, na którą nic nie zanosiło się przed tym karnym bo Borussia grala pasywnie.
VS
BAYERN MONACHIUM - DORTMUND
Typ : Bayern @ 1,80 Bet3651:3
Dzisiaj jak każdy dobrze wie
HIT SEZONU! Bayern kontra Borussia Dortmund. Więcej szans w tym meczu daje Bawarczykom. W
Champions League na San Siro zagrali bardzo dobre zawody. Wcześniej w lidze także dwa dobre mecze. Robben robi różnice. Defensywa nawet spisuje się nei najgorzej. Kraft wybronił czyste konto w Mediolanie. Dortmund zagra bez Weidenfellera. Tak więć w bramce stanie niedoświadczony Langerak. Sczerze mówiąc to nie wiem co się po chłopaku spodziewac...Parcie na jego bramke będzie naprawde spore bo Bayern wie o co gra.
W ostatnich kilku meczach gra BVB, a raczej skutecznośc wyglądała nieco gorzej. Przykładem mecz z Schalke. Dortmundowi jakoś nigdy w Monachium się za dobrze nie wiodło. Teoretycznie wychodzi wygrana gospodarzy, ale jeszcze rozważe czy warto stawiac to w tym meczu.
BAYERN M : Kraft - Lahm, Tymoshchuk, Badstuber, Pranjic - Luiz Gustavo, Schweinsteiger - Robben, T. Müller, Ribery - Gomez
DORTMUND : Langerak - Piszczek, Subotic, Hummels, Schmelzer - S. Bender, Sahin - Blaszczykowski, M. Götze, Großkreutz - Barrios
VS
HOFFENHEIM - MAINZ
Typ : Hoffenheim @ 2,00 Bet3651:2
Bardzo ciekawy w mojej opinii dostaniemy kurs na Hoffenheim. Przed tygodniem w meczu z Kolonią pudłowali na potęge, mieli z 10 okazji dogodnych na gola(mówie na podstawie tego co widziałem w skrócie ze spotkania), a skończyło się tylko remisem 1:1. Dzisiaj widze skład wygląda ich podobnie jak ten sprzed tygodnia.
Mainz na wiosne gra już zdecydowanie gorzej niż jesienią. 1 wygrana w 6 ostatnich meczach i 4 porażki. Wieśniaki mają jeszze szanse na europejskie puchary więć czemu mieliby nie powalczyc w dniu dzisiejszym? Rywal w ich zasięgu wg mnie, a kurs ciekawy. Tydzień temu sporo osób własnie grało Hoffenheim i się zawiodło, możę więc warto ponownie ich obdażyc kredytem zaufania ?
HOFFENHEIM : Starke - Beck, Vorsah, Compper, Ibertsberger - Rudy, Alaba, Salihovic - Vukcevic, Ibisevic, Babel
MAINZ : H. Müller - Zabavnik, Bungert, Noveski, Fuchs - Polanski, Soto - Risse, Holtby, Schürrle - Allagui