>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

24. kolejka 1. Bundesligi (25-27.02.2011)

Status
Zamknięty.
H 0

hadzi93

Użytkownik
Również uważam, że jest to dosyć ciekawy typ. Ja zagrałem z podpórką na Hannover, brak kilku podstawowych graczy w Pauli może okazać się korzystny dla Hannoveru

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Wreszcie wczoraj triumfował Wolfsburg 2:1 pokonując Gladbach. Wygrana zasłużona z przebiegu meczu. Co ciekawe Diego znowu spudłował z karnego, a przecież niedawno był zawieszony za pudło z jedenastki! No, ale zrehabilitował się w pełni i jego 2 gole dały 3pkt Wilkom. To właśnie Brazylijczyk zrobił różnice w tym meczu. Przyznam, ze dawno w takiej dobrej dyspozycji go nie widziałem. Walczył, dryblował i widac było, że chce coś udowodnic. Gladbach zdobyło bramke po prezencie od sędziego, przez to była dramaturgia w końcówce, na którą nic nie zanosiło się przed tym karnym bo Borussia grala pasywnie.
VS
BAYERN MONACHIUM - DORTMUND
Typ : Bayern @ 1,80 Bet365⛔1:3
Dzisiaj jak każdy dobrze wie HIT SEZONU! Bayern kontra Borussia Dortmund. Więcej szans w tym meczu daje Bawarczykom. W Champions League na San Siro zagrali bardzo dobre zawody. Wcześniej w lidze także dwa dobre mecze. Robben robi różnice. Defensywa nawet spisuje się nei najgorzej. Kraft wybronił czyste konto w Mediolanie. Dortmund zagra bez Weidenfellera. Tak więć w bramce stanie niedoświadczony Langerak. Sczerze mówiąc to nie wiem co się po chłopaku spodziewac...Parcie na jego bramke będzie naprawde spore bo Bayern wie o co gra.
W ostatnich kilku meczach gra BVB, a raczej skutecznośc wyglądała nieco gorzej. Przykładem mecz z Schalke. Dortmundowi jakoś nigdy w Monachium się za dobrze nie wiodło. Teoretycznie wychodzi wygrana gospodarzy, ale jeszcze rozważe czy warto stawiac to w tym meczu.
BAYERN M : Kraft - Lahm, Tymoshchuk, Badstuber, Pranjic - Luiz Gustavo, Schweinsteiger - Robben, T. Müller, Ribery - Gomez
DORTMUND : Langerak - Piszczek, Subotic, Hummels, Schmelzer - S. Bender, Sahin - Blaszczykowski, M. Götze, Großkreutz - Barrios

VS
HOFFENHEIM - MAINZ
Typ : Hoffenheim @ 2,00 Bet365⛔1:2
Bardzo ciekawy w mojej opinii dostaniemy kurs na Hoffenheim. Przed tygodniem w meczu z Kolonią pudłowali na potęge, mieli z 10 okazji dogodnych na gola(mówie na podstawie tego co widziałem w skrócie ze spotkania), a skończyło się tylko remisem 1:1. Dzisiaj widze skład wygląda ich podobnie jak ten sprzed tygodnia.
Mainz na wiosne gra już zdecydowanie gorzej niż jesienią. 1 wygrana w 6 ostatnich meczach i 4 porażki. Wieśniaki mają jeszze szanse na europejskie puchary więć czemu mieliby nie powalczyc w dniu dzisiejszym? Rywal w ich zasięgu wg mnie, a kurs ciekawy. Tydzień temu sporo osób własnie grało Hoffenheim i się zawiodło, możę więc warto ponownie ich obdażyc kredytem zaufania ?
HOFFENHEIM : Starke - Beck, Vorsah, Compper, Ibertsberger - Rudy, Alaba, Salihovic - Vukcevic, Ibisevic, Babel
MAINZ : H. Müller - Zabavnik, Bungert, Noveski, Fuchs - Polanski, Soto - Risse, Holtby, Schürrle - Allagui

lysy-16140 268

lysy-16140

Użytkownik
Nie było okazji jeszcze nic konkretnego napisać w tym sezonie, mało czasu, więc przy sobocie i jako że mamy dziś mecz na szczycie pozwolę swoje wtrącić do tematu i opisać sytuację przed meczem Bayern - Borussia i ustrzec hurraoptymistów przed graniem na gospodarzy.
Zacznijmy od Bayernu, jak to Bayern klasa sama w sobie, nie powinni mieć problemów z Borussią i w sumie innych opinii w internecie nie widzę. Jako bieżący obserwator losów w Bundeslidze pozwalam sobie na stwierdzenie, że dziś wcale nie musi być łatwo. Tak, tak... Borussia ostatnio remis z Kaiserslautern oraz ze Schalke, kto widział ten wie co się działo ze skutecznością Westfalczyków dziś tak nie będzie na pewno, a najbardziej żałuję, że nie będzie mógł wystąpić Kagawa, bo mogłoby być naprawdę wesoło ????
Może i bym postawił na Bayern, ale nie teraz, nie w obecnej sytuacji i nie w tym sezonie. Mianowicie van Gaal, słynący z wielu kontrowersji po pokonaniu Interu, może wymyślić strategię będącą niekoniecznie skuteczną w dniu dzisiejszym. Szturm od 1 minuty na Dortmund? oby się nie przeliczono, bo przecież kto ma najlepszą obronę w Bundeslidze w tym sezonie ? no właśnie. A bramkarz jak to bramkarz tym bardziej obrona będąc niepewna Langeraka będzie musiała zagrać jeszcze bardziej skupiona i zmotywowana. Borussia nie grzeszyła ostatnio skutecznością, ale dzisiejszy mecz będzie zupełnie inny, a trener Klopp myślę, że dobrze wie jak ustawić swoją drużynę przeciwko Bayernowi i będzie to dla niego bardzo prestiżowy mecz. Nie chcę zachęcać do grania na Borussię, natomiast odradziłbym granie na Bayern, typowy mecz do obejrzenia w telewizji. Zagram za lekką stawkę, gdyż Borussia w tym sezonie gra ładną piłkę, Bayern podmęczony po lidze mistrzów no i nie widzę jakiś wielkich przesłanek, żeby grać na gospodarzy. Dzisiejszy mecz pokażę nam dużo, kto tak naprawdę rządzi w lidze niemieckiej, i czy słaby początek sezonu Bayernu to przypadek, czy jednak mają ważniejsze cele na ten sezon niż mistrzostwo Niemiec.
ja dziś zagram na Borussię oraz zakład na rzut karny w meczu, tak analizowałem, myślałem i może być to strzał w 10 ????

rifraf7 246

rifraf7

Użytkownik
Łysy nie chcę się czepiać, ale skąd jesteś taki pewny, że dzisiaj będzie zupełnie inaczej i Dortmund będzie skuteczny? Patrząc na obronę Borussi wydaje mi się, że na bokach nie będzie to wyglądało dobrze przeciwko RR. Skoro taki bramkarz jak Cesar nie radził sobie z strzałami Robbena to co dopiero rezerwowy bramkarz Dortmundu. Zgadzam się, że typ na Bayern nie jest pewniakiem, ale jak może takim być, gdy grają 2 najlepsze drużyny ligi. Jednak kurs jak dla mnie jest na tyle wysoki, aby spróbować Bayern.
Patrząc na statystyki, ostatnie mecze, kontuzje i historie spotkań dobrze wygląda under w meczu Lautern z HSV, zgadzam się tez z tym co Robson napisał o meczu Hoffe i też stawiam na gospodarzy. Koln - Freiburg dla mnie no bet, teoretycznie powinni wygrać gospodarze, ale mają dużo osłabień, a goście ostatnio równa forma, bez fajerwerków, ale pokonać ich jest ciężko. Schalke - Nurmberg kolejny mecz ciezki do wytypowania. Teoretycznie goście w gazie, ale Schalke jest nieprzewidywalne. Do tego goście średnio w przekroju całego sezenu graja wyjazdy, a Schalke nawet, nawet u siebie.

lysy-16140 268

lysy-16140

Użytkownik
Nie napisałem, że jestem pewien, ale obserwując to co się dzieje w obecnym sezonie po prostu odradzam granie na Bayern, a każdy swój rozum ma i zrobi co chce ???? Niby masz rację, Robben - Ribery to zabójczy duet, ale liga mistrzów, a liga niemiecka to dwie różne sfery. Jak dla mnie będzie ciekawie. Pozdro

H 0

hans1410

Użytkownik
BVB może i sobie nie odpuści, problem w tym że Bayern potrzebuje punktów i Borusia pewnie będzie miała niewiele do powiedzenia w tym meczu. Bayern grał w środę z Interem, ale na zmęczenie zawodników bym nie liczył. Główna siła Bayernu Riberry i Robben byli wcześniej kontuzjowani, więc zmęczeni sezonem nie są. Zapewne z meczu na mecz coraz lepiej będzie grał młody Kroos, a w środę nieźle pokazał się też Luiz Gustavo.
Krótko: Bayern dopisze sobie w sobotę 3 punkty.
Cytuję sam siebie. Myliłem się. Borusia zagrała świetnie i będzie miała mistrza. Jeżeli by go nie zdobyli (w co nie wierzę) to byłby to lepszy wyczyn niż wyjazdowy mecz Arsenalu z Newcastle.
Bayernowi ciężka pozostaje walka o drugie miejsce.

qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
Cytuję sam siebie. Myliłem się. Borusia zagrała świetnie i będzie miała mistrza. Jeżeli by go nie zdobyli (w co nie wierzę) to byłby to lepszy wyczyn niż wyjazdowy mecz Arsenalu z Newcastle.
Bayernowi ciężka pozostaje walka o drugie miejsce.

Nie jesteś jedyny ;).Ja też stawiałem zwycięstwo Bayernu, sądziłem, że są nawet w stanie przejechać się po BVB, ale goście zaprezentowali zdyscyplinowany futbol w defensywie oraz zagrali swoje w ofensywie.Ogólnie rzecz biorąc same widowisko świetnie, szczególnie pierwsza połowa, Grafe nie podyktował karnego Bayernowi, trochę szkoda bo byłoby 2:2 i może znacznie więcej goli by padło.Szkoda mi najbardziej z tego meczu Bastiana bo mało co mu wychodziło i przełożyło się to na grę Bayernu.Kolejna dla mnie niezrozumiała sprawa to Gustavo w obronie, z Interem grał w środku gdzie dzięki m.in jemu Monachijczycy zdominowali tą część pola gry.Borussia mnie się bardzo w tym meczu podobała, świetnie zneutralizowali skrzydła dzięki czemu wygrali.

Po takich meczach aż cieszy to, że zyskali miejsce w europejskich pucharach.

Co do ogółu kolejki to po raz kolejny nie trafiam, mam straszny impas, chyba będę musiał na jakiś czas podawać typy bo słabo mi to idzie.

Od pewnego czasu widzę typy, analizy Tomsona, ale notuje teraz runa od bodajże poprzedniej kolejki, niesamowite - oby tak dalej.

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
Co do dzisiejszego hitu to wiadome było , że jest to NO BET. Jednak myślałem , że Bayern tutaj poradzi sobie z podopiecznym Kloppa a tutaj co ? Gwóźdź do trumny. Wydawało mi się , że na początku Bawarczycy mieli powera i ostro cisneli zaś druga połowa ich lekko wykończyła co może być spowodowane grą w LM . Warto dodać , że piłkarze Bayernu przed tym spotkaniem nie wspominali o zmęczeniu a ono chyba ich dopadło... Trochę pechowo ułożył się terminarz akurat przed takim hitem no ale cóż ja jako kibic Bayernu z uniesioną głową przyjmuję porażkę.
Musze przyznać , że wyczekałem trochę Bayern i scenariusz idealny aby postawić na nich w DFB. Bodajże już w we wtorek czy środę zmierzą się z tandetą ligi czyli Schalke. Kursy w okolicach 1,6 dobry można będzie przyłożyć raczej grubiej...
Dzięki panie Master Qozi , dobra robota w dziale. Nie przejmuj się &quot;czerwem&quot; to każdego dopada ;) I tak wiesz , że jesteś mocny. I tak będzie &quot;zielono&quot;

H 0

hadzi93

Użytkownik
Witam kolegę Tomsona
Tak jak mówiłem wcześniej że liczyłem co najmniej na 1pkt BVB, zagrali dobry mecz i wygrali 1:3 a ja pokusiłem się i postawiłem na nich z podpórką kurs wynosił 1.80 tak więc z podpórką jest to wysoki kurs nie mówiąc już jaki był na zwycięstwo bo chyba ponad 4. Jeżeli jutro wygra Olympiacos to wpadnie mi ponad 1500zł, tak po prostu chciałem się pochwalić.
Pozdrawiam i życzę dalszych udanych typów;)

wolandkrk 0

wolandkrk

Użytkownik
Eintracht - Stuttgart
Gospodarze jutrzejszego meczu w ostatnich 6 meczach nie odnieśli zwycięstwa, co więcej na te 6 spotkań tylko raz zremisowali oraz nie strzelili nawet jednej bramki! i tym samym znaleźli się niebezpiecznie blisko dołu tabeli. Obecnie plasują się na 13 pozycji z przewagą zaledwie 3 pkt nad 16 Werderem. Co się dzieje z drużyną, która po 17 kolejkach znajdowała się na 7 pozycji? Tego chyba nie wiedzą sami piłkarze. Ale jutro nadarza się dobra okazja do przełamania tej fatalnej passy, bowiem do Frankfurtu przyjeżdża jeszcze słabszy Stuttgart, który co prawda w ostatnich 6 meczach odniósł jedno zwycięstwo, ale była to wygrana z ostatnią w tabeli drużyną. Jeżeli Eintracht myśli o spokojnym utrzymaniu to powinien wygrać ten mecz. Warto zaznaczyć, że obie drużyny w tym sezonie mają wysoki poziom over 2,5, bo dla Eintrachtu wynosi on 63%, a dla Stuttgartu 65%. Spodziewam się otwartego meczu, bo obydwu drużyną potrzebne są 3 pkt, a dodatkowo liczę na przełamanie się gospodarzy.
Przypuszczalne składy:
EINTRACHT: Fährmann – Jung, Franz, Russ, Tzavellas – Rode, Schwegler – Ochs, Altintop, Köhler – Gekas
STUTTGART: Ulreich – Boulahrouz, Tasci, Delpierre, Molinari – Träsch, Kuzmanovic – Gebhart, Hajnal, Okazaki - Harnik
Propozycje:
Eintracht win 2,50 bet365
Bts 1,66 bet365
over 2,5 1,80 bet365
Grać w przewadze od 15 minuty i nie strzelić nawet bramki.....

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
Eintracht - Stuttgart
Dla Stuttgartu to jest mecz o życie jeżeli dziś przegrają to może być problem z utrzymaniem. Frankfurt totalnie bez formy , tam brakuje ludzi , którzy tchnęli bym ten zespół. Skibbe nie potrafił ruszyć tą ekipą od ponad 6 spotkań to teraz niby ma się to zmienić ? Tam chyba potrzebny jest ktoś nowy i natchnie zawodników do gry oraz odbuduję formę z pierwszej rundy.
Wczoraj jeszcze bodajże na liście kontuzjowanych był Cacau i Pogrebnyak dzisiaj widzę , że zasiądą na ławce. Widać ile ten mecz dla nich znaczy i jak będzie taka potrzeba to uruchomią swoją największą jakość czyli Cacau.
Sama gra Stuttgartu może się podobać z wyjątkiem obrony .O grze z Europejskich pucharów nie trzeba wspominać , wydaję mi się , że mecz z Benficą był już tylko formalnością bo trzeba walczyć na innym ważniejszym froncie , którym jest Bundesliga. Vfb ma paru jokerów chociażby Harnik no i ostatnio dobrze spisujący się Okazaki ... Szkoda , że nie zagra Cacau i Boca co jest na pewno wielkim osłabieniem...
Passa Eintrachtu , przełamanie z tą formą raczej nie wchodzi w grę.Obrona na pewno lepiej wygląda a niżeli u dzisiejszych rywali zaś ofensywa nie istnieje. Gekas bez formy , od 6 spotkań bez bramki , nie wierzę w nagle przebudzenie jak coś strzelą to może max 1 bramkę. Do remisu jeszcze jako tako bym się przychylił ale do 3 pkt dla gospodarzy raczej nie. Mimo to , że VFB w tym sezonie beznadziejnie to jednak jest to porządna firma i jak nie zawalą gry w obronie dadzą tutaj radę. Jeszcze muszę się tutaj zastanowić...
Za duży kurs na VFB 2,8 według mnie to oni są tutaj lekkim faworytem , pobieram bezpieczniejszą opcję .

Stuttgart (0) @ 2,03
FT 0-2

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Eintracht - Stuttgart​

Na Commerzbank-Arena odbędzie się spotkanie kluczowe w walce o utrzymanie. Gospodarze, Eintracht Frankfurt który w tej rundzie nie wygrała jeszcze spotkania, a liczba goli w tej rundzie wynosi okrągłe zero i bezpieczna strefa staje się powili przeszłością, spotykają się z ekipą Vfb która najchętniej zapomniała by o tym sezonie, obie drużyny nie spisują w tym momencie bardzo dobrze, Theofanis Gekas który w początkowej fazie sezonu ciągną za sobą Eintracht już nie jest w tak dobrej dyspozycji, w Stuttgarcie plaga kontuzji; Kontuzjowani są Arthur Boka, Celozzi, Degen, Audel, a także ataku: Cacau, Marica, Gentner i Pogrebnyak. Mimo to w ostatnich spotkaniach nie grali tragicznie, z dobrej strony pokazał się Martin Harnik, czy Zdravko Kuzmanovic. Powiem szczerze, że nie typowała bym tego spotkania gdybym nie widział progresu w drużynie prowadzonej przez Bruno Labbadie, może jego podopieczni jeszcze nie grają super piłki ale widać było choćby w meczu z Leverkusen, że już nie jest tak strasznie jak było. Mecz o być albo nie być, Eintracht nie potrafi strzelić nawet bramki, Stuttgart ma większe problemy z defensywa niż ofensywą, nie chwalę tu Vfb bo nie ma za co, ale sądzę, że dziś Stuttgart wygra, jest zbyt wysoka stawka żeby mogli pozwolić sobie na stratę punktów.

Frankfurt-Stuttgart Typ:2 Kurs:2,59

Otrzymane punkty reputacji: +6
K 246

krysti24

Użytkownik
Grafe nie podyktował karnego Bayernowi
O którą sytuację Ci chodzi ? Bo chyba nie o to gdzie Robben się obalił jak baletnica w polu karnym , chyba był jakiś mocniejszy podmuch wiatru ????
Co do dzisiejszych meczy , to ciężko coś wytypować .. Frankfurt z VFB mecz o życie dla obu drużyn , będzie dużo walki i mało ciekawego futbolu , to co ostatnio grają podopieczni trenere Skibbe woła o pomstę do nieba , zresztą nie lepiej ma się sytuacja w drużynie z Stuttgartu , więc kompletnie nie mam pomysłu na to spotkanie.
Jednak co do drugiego meczu Werder - Bayer myślę , że ciekawą opcją wydaję się BTS. Do drużyny gospodarzy powraca Claudio Pizarro , a każdy chyba wie jak ważny jest to to zawodnik dla ofensywy Bremeńczyków ..

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Mniejsza o to czy należał się karny, czy też Gómez był na spalonym, nie miałem okazji się wypowiedzi na temat wyniki tego meczu to może zrobię to teraz :razz: 1-3 jak najbardziej wielkie zaskoczenie, gra Bayernu wyglądała normalnie, myślę że z kimkolwiek innym spokojnie by wygrali, BVB bardzo dobrze pokryło Arjen Robben, w związku z tym Ribéry miał więcej miejsca, bardzo fajnie wpisuje się w drużynę Luiz Gustavo, co do Borussii to widać że zagrali na poziomie spotkań jakie rozgrywali jesienią, bramki to kardynalne błędy obrony Bayernu, nie można dawać tak pograć sobie Barriosowi, czy Şahinowi bo to się mści. Pozytyw z tego meczu to, to że w następnym meczu Monachijczycy będą chcieli się zrehabilitować i w środę można na nich grać przy fajnym kursie w spotkaniu z Schalke ;).

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Przyznam,że jestem w szoku po zobaczeniu wyniku BAY-BVB:cool:Nie oglądałem niestety spotkania,ale zdążyłem zobaczyć skróty.Mamy nowego Mistrza Niemiec,tak długo trzeba było czekać,by zdobyła go w końcu tak zasłużona drużyna,z tak zajebistym Supportem,perspektywami,młodą gniewną kadrą i tradycjami,tej przewagi już nie stracą,wczoraj postawili kropkę nad i.To super informacja dla nas,patrząc przez pryzmat Euro2012,Klopp stawia wciąż nieustannie na Lewandowskiego,ufa mu i pozwala się ogrywać,można mówić,że to przez kontuzje min.Kagawy,ale według mnie będzie pokladał w nim nadzieje nawet po jego powrocie.Kuba gdyby nie jego kontuzje,byłby jak Łukasz Piszczek zawodnikiem pierwszej jedenastki i tak będzie miejmy nadzieje,bo to najlepszy bez wątpienia Polski piłkarz na chwilę obecną,będzie nam bardzo potrzebny za półtora roku.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Eintracht Frankfurt - VfB Stuttgart
typ: 1 kurs: 2,65 unibet

Dla Eintrachtu ten i kolejny mecz z Lautern to priorytety. U siebie są drużyną która lubi atakować, mieli cały tydzień w przeciwieństwie do VfB by się przygotować. Rode wraca do pełni zdrowia, a moim zdaniem braki u gości są zbyt duże by móc zagrozić Frankfurtowi.

E 5

el-nino09

Użytkownik
Klopp stawia wciąż nieustannie na Lewandowskiego,ufa mu i pozwala się ogrywać,można mówić,że to przez kontuzje min.Kagawy,ale według mnie będzie pokladał w nim nadzieje nawet po jego powrocie
A wg mnie jeśli Lewy będzie grał tak jak do w kilku ostatnich meczach, nawet jeśli Klopp rzeczywiście mu ufa, przestanie na niego stawiać. Ostatnio notuje jeśli nie najsłabsze noty w zespole, to jedne ze słabszych. Jasne, jest ustawiony nie na swojej pozycji, bo gra podwieszonego jak to robił wcześniej Kagawa.
Obecnie jednak niestety nie ma dla niego innego miejsca, Borussia gra takim a nie innym systemem, a Barriosa nie wygryzie, niestety nadal odstaje umiejętnościami. Z tego co pamiętał miał kilka okazji zagrać na szpicy, podczas kontuzji Paragwajczyka, jednak wypadł co najwyżej średnio.
Kuba przed kontuzją też grał średnio, choć było wczoraj widać jak zdeterminowany wyszedł na boisko.

Co do dzisiejszych spotkań.

Frankfurt-Stuttgart

Wszyscy zgodnie twierdzą, że to Stuttgart wygra dzisiejszy mecz, jestem tego samego zdania. Frankfurt nie strzela bramek w tej rundzie, o drużynie z rundy jesiennej nie ma już mowy, Gekas gdzies zgubił forme a to on ciagnal ten zespol.
Zawsze przychodzi czas na przełamanie, jednak dziś nie powinno być niespodzianki, Stuttgart również bardzo potrzebuje punktów, a dziś nadarza się świetna ku temu okazja.

Frankfurt-Stuttgart Typ:2 @2,50

Werder-Leverkusen

W drugim dzisiejszym spotkaniu będąca w bardzo kiepskiej formie drużyna z Bremy podejmuje walczący o najwyższe cele Leverkusen. Teoretycznie ma jeszcze szanse na mistrza, strata do Borussii wynosi przed tym meczem 13 punktów, ale biorąc pod uwagę wczorajszy mecz Dortmundu, mozemy swierdzić że w tym sezonie mistrzostwa nikt im już nie odbierze.
Drużynę z Leverkusen czeka wiec walka o drugą lokatę z Bayernem, a zważając na fantastyczną ostatnio ich formę, nie są w wcale na straconej pozycji. Grają ostatnio naprawdę fantastyczny, miły dla oka futbol a przy okazji skuteczny.
Nie można tego powiedzieć o Werderze, który zgubił w tym sezonie zupełnie koncepcje gry, widać straszną nieporadnośc tej drużyny. Są co raz niżej w tabeli, obecnie na miejscu barażowym.
Wobec tego jestem dzis skłonny postawić na Leverkusen, nawet z handi. Uważam, że wygrana 2-3 bramkami z podłamanymi gospodarzami, zdecydowanie jest w ich zasięgu. Kurs na pewno warty zagrania.

Leverkusen win @2,25
Leverkusen (-1) @4,50

qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
O którą sytuację Ci chodzi ? Bo chyba nie o to gdzie Robben się obalił jak baletnica w polu karnym , chyba był jakiś mocniejszy podmuch wiatru
Chodzi o sytuacje gdzie ręką odbijał piłkę Grosskreutz w polu karnym po wrzutce.Taka trochę sytuacja na niekorzyść Bayernu,ale rzecz jasna nie podważam tego, że dzięki tej sytuacji przegrali mecz.Wpłyneło jeszcze na to kilka czynników.
Brawo chłopaki za Stuttgart,świetny kurs trafiliście, ja w jednym z pierwszy postów celowałem w o1.5 Vfb i też by siadło.
Na 17.30 też proponuję over1.5 Leverkusen, fajny kurs bo w granicach 2,00.Moim zdaniem to jest pewniejsze zdarzenie aniżeli wygrana Aptekarzy.

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
Werder-Leverkusen
Krótko bo czasu nie ma...
Tutaj nie będę grał normalnie i zagram trochę inaczej. Wczoraj widzieliśmy jak Bayern miał kłopot w drugiej połowie z wytrzymałością po grze w pucharach.Niby trener Leverkusen dał odpocząć w czwartkowym meczu swoim podopiecznym ale niektórzy zagrali co mogą dzisiaj lekko odczuć. Po za tym Leverkusen dosyć często przechyla szale zwycięstwa na swoją korzyść w pierwszej połowie i dziś powinno być podobnie tym bardziej , że w Werderze obrona nie istnieje co przy potencjale Leverkusen może skończyć się krótko mówiąc dramatem.

Bayer 04 Leverkusen (0) 1st Half
@ 1,75
HT 0-1

E 5

el-nino09

Użytkownik
No to jesteśmy po dwóch popołudniowych spotkaniach, spotkania można powiedzieć o bardzo podobnym przebiegu, pewne prowadzenie 2-0 gości i straszna nerwówka pod koniec. Stuttgart miał to szczeście, ze Frankfurt ma jakaś niemoc, i nie może strzelić bramki od 7 spotkań, a w tym meczu okazji ku temu mieli z 10.
Troche mniej szczescia mial Bayer, który zadowolił się 2-0 i cofnął się do obrony, zdeterminowany Werder przycisnął i tu akurat bramki padały.
Cóż, tak sie konczy właśnie taka gra, szkoda bo miał handi w kuponie, było blisko, trzeba powiedzieć że Bayer frajersko stracił punkty w tym meczu. Głupote pokazał też Vidal, który mając na koncie żółtą kartkę, wiedząc że drużyna przeżywa trudne chwile wjechał bezsensownie w nogi przeciwnika..
Ciekawy dziś dzień w Bundeslidze, nie ma co

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom