Miałem nic nie grać, ostatnio Milan mnie tak zawiódł, zagrali chyba najgorszy mecz w sezonie, nawet porażka z Atalanta 0:3 lepiej wyglądała niż mecz ze Spezia. Ja znowu wybrałem 2 mecze na ten weeken, ale warto zobaczyc tez na dzisiaj over we Florencji, kurs ponad 2, a Spezia dzisiaj bez 3 podstawowych obroncow- Bastoni i Erlic za kartki, a Terzi kontuzja. Ja gram delikatnie takie coś:
Sassuolo- Bologna pow2.5 goli
Roma pow 1.5 gola
Ako: 2.44
E
efortuna
Bologna z Benevento zagrała bardzo słabo w defensywie, o dziwo gola stracili po błędzie Skorupskiego, ale tam padało bardzo, piłka była śliska, w takich sytuacjach się wybija, a nie próbuje łapać, ale nie o tym. Obrona popełniała takie błędy, że takie Sassuolo na Mapei Stadium przy takich okazjach to ich zje. Jest w defensywie nowy Soumaoro i to było widać brak zgrania. Obie ekipy są mega ofensywne, nie ukrywam kibicuje Bologny, czesto gram overy w ich meczach, bo Mihajlovic jak przegrywa to bardzo się otwiera, on potrafi zostawić 2-3 obrońców, a reszta do ataku. Wszyscy u gości zdrowi, Barrow, Palacio, Sansone, Soriano czy Orsolinii, a na przeciwko Berardi, Caputo, Djuricic, Lopez, Locatelli czy Traore. Brakuje tylko Bogi, nadal kontuzjowany, czekalem z tym typem bo zagrozony za kartki był Berardi, ale na szczescie się nie wykartkowal. W pierwszym meczu 7 bramek, tutaj może być podobnie, pogoda na Mapei Stadium ma być ok, wiec dla mnie bedzie mega duzo okazji pod jedna i drugą bramką. Szybki mecz, bo ekipy lubia pograc w piłke, te 3 gole powinny byc.
Biore bezpiecznie Roma pow 1.5 gola, bo w czwartek 2 podstawowych obroncow zeszla z kontuzja w
LE. Cristante i Ibanez, do tego nadal niedostępni Kumbulla i Smalling, wiec Fonsceca bedzie miał problem w defensywie i to nie mały. Z przodu kapitalnie, dla mnie na ten moment Roma gra jedna z najlepszych pilek we Wloszech. Mihitarian, Pedro, kapitalny Veretout, Pellegrinii, do tego na ławce zaczac ma Dżeko i
El Sharawy, nie wspominając Spinazolli, ktory ma na ten moment najlepsze dośrodkowania w całej lidze. Te 2 gole Roma juz w pierwszej polowie jest w stanie ogarnac, ale przy takich brakach w defensywie pewnie Czarownice coś strzelą.